80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa sürpriz selam canım hoşgeldin..ben de özledim sizleri ya ben de yeni geldim zaten ..s en ne güzel vermişsin ben de önce birazcık verdim sonrasında fazlasıyla aldım 95.6 ı gördüm 2 haftadr da 94.1 e düşebildim ama işallah bundna sonra daha hızlı gidecek..ah ben de 70 leri görsem ama ilk hedefim 89 şu an için..70 le fıstık gibi olmuşsundur..ben de şu anda soslu fındık görüntüsündeyim..işallah önce normal fındık, sonra soslu fıstık ,sonra fıstık en son da tuzsuz ayçekirdeği moduna kavuşcam

aycan
çalışıyormusun bilmiyorum ama
bu liste emzirmiyorsan çok fazla çalışsand açok fazla sen bence 6ögüne ayarlamaya çalış
menünüü saatleirni sne daha ii bilirisn tabi

aralarda meyve ve süt tercih et daha çok
meyvenin yanınd amutlaka süt ürünü tüket ki azcık meyve şekeir yaga dönüşmeden atsın vucut

yaglı tohumlara da yer var tabiki diyettee
onlarıda tüketebilirisn
ama sayılı mesela 10 fındık 10 badem gibi
sonuçta yag içeriyor

mesela kızlar
tarçınlı elmalı yogurt ,içine azda fındık veya ceviz ekleyin süpe rbii diyet tatlı olur hemde ara ögün
üzerinede iki bardak su oldumu missss

banuş günde 1 kere mi tüketiyorsun tarçınlı yogurdu canım yogurt light mı olacak yada yarım yaglı falan mı miktarını yazarmısın bende yarın işyerine alayım yogurt tarçın zaten var çekmecemde şekerim bu ara dengesiz bendede işe yarar inşallah

merhabalar
kahvemi yudumlarken geçmişi okumaya bayılıyorum
uzun zaman oldu girmeyeli raporumu veriym hemen
dün fizik tedaviye gittim kulunçlarım varmış ah doktor bi masaj yaptı bayıldım kaç senedir ağrı çekiyorum zamanında dikkat etmedik yaşlandık oramız buramız sinyal vermeye başladı bu durum benim işime yaramadı değil eşime kulunçlarımı ezmen lazım günde 3 kez masaj yapılcakmış dedim işte hastane sonrasında bol misafirli bir gün geçirdim
deryam kolay gelsin canım hem kafede çalışıp hem evin işleriyle ilgilenmek çok yorucu olsa gerek
dünkü menüm
sabah suböreği
öğle karışık kızartma makarna
ara kola profitarol
akşam iskender paçanga böreği
ara çiğköfte
menümü okurken gözlerinizi açışınızı hayal edebiliyorum şaka yaw şaka bu hafta diyetimi hiiiiiiiç bozmadım bu menüyü anca rüyamda yerim

canım çok teşekkürler paylaşımın için

inş canım bu cuma listede ilk sıralara girebilirz

Iveeet Kizlaaar Size Motivasyon Olsun Ve Sizde Günlük Tutun Diye
Benim Diyet Günlügümün Resmini Ekliyorum

Buda Diyet Takvimimmm Ve Bildirim Tablooom

bayıldım çok şeker olmuş maalesef ki hiç düzenli değilim başlasam bile yazamam

ah ahh bu erkekler hepmi böyle akıllarınca gaz veriyorlar bilmiyorlarki insanın motivasyonu düşüyor aynından bende de var

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah
peynir
zaytin
çavdar ek.

öğle
çorba
salata

ara türk kahvesi

akşam
haşlama
salata

3lt su
spor 30 dk

şimdi kalkıp spor yapmalıyım kalorisiz günler kızlar

canım ya hedefine ulaşmada prblemler yaşasanda muziplikte bişi değişmemiş pekde güzel olmuş .senden tek ricam sakin ol . hayatın kilo verme olmasın hayatın akıp giderken kilo ver panik insanı beter yapıyor yavaş yavaş verdim battı balık yan gider deme yedin pişman olma ama spor yap şart başka yolu yok bunun
fotoğraf ekliycem becerebilirsem burdaki en eski arkadaşım sen selma abla ve yağmurgözlü
en başta siz olmak üzere herkese yürekten azim ve başarı diliyorum çook öptüm

deniz
cnm ben günde iki kez yiyorum
öglen ve akşam yemeklerinden sonra
yiyorum genelde
sende istedigin bir zama ayarla cnm
ara ögünde olur

yogurtta hiç fark etmez cnm
zaten diyetisyenler kalori hesbaı yaparken hep yaglı oranlardan yapıyorlar
ben ev yapımı yogurttan yiyorum

çokbilmişşşş
hoşgeldin cnmmm nasılsın çok sevindimmm
70 olmuşsun eminim görüntün süperdirrrr

çokbilmişşşş
hoşgeldin cnmmm nasılsın çok sevindimmm
70 olmuşsun eminim görüntün süperdirrrr

canım sizi gördükçe haber aldıkca dahada iyi oluyorum eski fotoğrafımı bulayım öncesi sonrası yapcam
ve kilo takıntılı bi sevgili buldum aranıza yeniden döncem

hiiiç merak etme canım..ben şu an gayet güzel bir moddayım kendimi hiç kasmıyorum sadece söz verdim kendime nolursa olsun şu akupunkturu bırakmıcaksın en az 1 sene gideceksin dedim..çok yol denedim biliyorsunuz...ama hep başa döndüm..şu bayılmalar falan beni birçok konuda amannn boşver sıkma kendini moduna getirince kilollar da üstüne aldıkça aldı..evimden uzak yerlere gitmeye üşendim bıraktım vs ama burası evime yürüyerek 15 dk..innaılmaz ilgili bir dr um var çok memnunum o ne derse aynen uyuyorum..ölçümler yapılıyor vs..ayda 200 tl harcamam oluyo ama napayım o kadar da olsun çalışıyorum o kadar eşek gibi afedersiniz..
benimki uzun bir yol...
30 kg hemen verilmez..uzun koşunun ilk ayağın abaşladık işallah benim de en büyük hayalim sizlere fotolarımı gösterip takdirlerinizi kazanmak canım..spor konusunda da zorlucam kendimi..:söz...
semadan haberim yok geçenlerde face de bir karşılaşmıştık o kadar ben akşamları nete pek girmiyorum vaktim kalmıyor..

canım sizi gördükçe haber aldıkca dahada iyi oluyorum eski fotoğrafımı bulayım öncesi sonrası yapcam
ve kilo takıntılı bi sevgili buldum aranıza yeniden döncem

havada aşk kokusumu var sehercim(seherdi dimi isim).... hayırlı olsun

damlalar hakikaten menüyü okurken gözlerim fal taşı gibi açılmıştııı

sehercim hayırlı olsun yeni ilişkin inşallah ne güzel kilo vermeyede devam ediyormuşsun

banucum teşekkürler canım bende bugünden itibaren tarçınlı yogurda başlıyorummm

valla arkadaşım bu defa olmuşsun bırakmayacağına eminim bizde fotoğraflarına yorum yapcaz biraz sabretcez ....

havada aşk kokusumu var sehercim(seherdi dimi isim).... hayırlı olsun

damlalar hakikaten menüyü okurken gözlerim fal taşı gibi açılmıştııı

sehercim hayırlı olsun yeni ilişkin inşallah ne güzel kilo vermeyede devam ediyormuşsun

teşekkr ederim kızlar ama adam kilo takıntılı çıktı çok can sıkıcı ya bu durum kaç kilosun diyip duruyo ve ve ben daha çok yemeye başladım sürekli kilo alma korkusu oluştu bende voitten Twist & Step die bişi aldım artık düzenli onda spor yapcam ve 1 ay buraya düzenli girip liste bildirimi yapcam

hiiiç taviz verme canım erkekler kilo saptaması yapamıyor ve o senin üstüne geldikçe sen hiiç sallamıyormuş gibi davran..bu konuya taktığını anlarsa yandın demektir..benim eşim hiç anlamaz kilo meselesinden ben 80 li kilollardayken tanışmıştık ben kilomu göstermem ama bana sen 65 kg var mısın diye sormuştu ben de gülmekten ölmüştüm çok ciddiydi..biz bayanlar hemen anlarız ama onlar anlayamıyor..şimdi de görüntüme ben takarım o takmaz sadece sağlığım konusnda endişelendiğindne zayıflamamı ister..sen de sadece ve sadece kendin için zayıfla canım..

ah ah istediğim kiloya iniym kendime bir gün bu menü gibi ödül verecem
benim adım da seher canım bende okurken alla alla diyom ne ilişkisi sonradan güldüm kendime :)

Selaaam Kizlaaaar

Off Dün Tarifini Aldigim Ödem Atma Cayini Yaptim $uan Iciyorumm Ama Ne Icmeeek

Maydonozun Kokusunu Ve Kendisini Sevmeyen Biri Olarak Zor Icmekteyim

Size Tavsiyem Eger Yapcak Olursaniz 1.Limon Suyu Yerine Önce Yarim Limonun Suyunu SIKIN icerisine
Bana 1.Limon Cok Geldi Acimsi Bir Tadi Var $uan ..

Zorlaa Iciyorum Valla Ya Ama Cumaya Kadar Güzel Bir Rakam Görürsem Baskülde
Sevmeye Sevmeyede Olsa Hep Yapip Icecegimm ..

menüm ;
sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta
peynir
çay (az şekerli

ara:gofretli çikolata

öğle:
1 kase haşlanmış mercimek
8 hurma

ara: yarım portakal

akşam:
1 kase yoğurt
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavı
salata

saat 9-10 gibi portakal yerim birde

koşu bandında 45 dk yürüyecem şimdi mekik çekmekten karnımın derileri yanıyor çok ağrımazsa yine çekicem

deryaaaa sende yoksun bugün topik yine sessizleşti kolay gelsin cnm
banu izlemden haberleri senden alıyoruz kuu ne zaman tam olarak dönecek aramıza özletti kendini iyice

kızlaarrr kızlarr napıyosunuz keyifler nasıl bakimm ?
deryacım sanırım hala temizlikle boğuşuyo

öhöömm ööhööömmm gelelim bugünkü menüme :82:

sabah: 1 kk yağsız peynir,3 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği maydanoz salatalık domates
ara: 2 kuru kayısı 2 badem
öğlen :2 köfte ızgara, 3 yk lıght yoğurt,3 yk bakla
ara:1/2 yeşil elma
akşam :2 yk müsli, 1 brdk light süt
3 lt su 1 saat spor​

Son düzenleme:

çok iyi deniz abla şu son kalan kilolarımızıda verip kurtulalım artık çok sevindim dönmene..

o bendede var ama kendimi tutuyorum evde sürekli krakerler yağlı gevrekler falan var ama bakmıyorum bile olan olmuş akşamı iyi geçir

aa beni unuttunmu seher abla 2 kilo vermen iyi olmuş senin zaten göbeğin yoktu kilondan az gösteriyodun dahada fıstık olmuşsundur dönmene sevindim

nihal abla ne yaptın sen ben girsem soğuk duşa annem beni döver

bi dikişte iç canım ben öyle yapıyorum sevmediğim çayları

nihal abla sen bi ara karboksiterapiye gidiyodun zayıflamak için o ne oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…