kızlarrrrrr canlarım benim yaaa elimphia eflatun ilkayege eski arkadaşlardan görünnce heycanlandım yaaa herkesi çok özledim diyeti bırakınca burdanda kotum amaç saptırmama adına ama sizziii çokkk özledimmm ayrı kaldığım sürede 2 kg daha vaerdim artık 70 im ayyy çok özledim umarım herkes çok iyidir
canım çok teşekkürler paylaşımın içinarkadaşlar ben diyetisyenin verdiği listeyi eklemek istiyorum çünkü ben sizlerden bayağı bir fazla yiyorum ve sizlerinkisiyle kıyasladığım zaman böle hiç hedef kiloma ulaşamicakmışım veya 1 yıl sürecekmiş gibi gelio
08:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir veya 1 yumurta
1 çay bardağı süt
yeşillik
1 bardak ılık su
5 zeytin
10:00
1 porsiyon meyve
11:00
1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 6 fındık veya 6 badem veya 2 ceviz
12:30
8 yk sebze yemeği veya kuru baklagil
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yoğurt,salata
16:00
1 porsiyon meyve
17:00
1 su bardağı süt veya yoğurt
1 adet grissini
20:00
4 yemek kaşığı sebze yemeği veya 60 gr et(2 köfte büyüklüğünde)
2 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 1 dilim ekmek
yoğurt, salata
22:00
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
arkadaşlar şimdi benim menüm bu ve benim diyetisyene sorduğum soruların sonucunda çıkardığım sonuç şu:
ASLA AÇ KALMAYACAKSIN
HER ŞEYDEN YİYECEKSİN
CANIN BİŞEYİ ÇEKTİĞİNDE MUTLAKA YE AMA DENGELE YOKSA O YİYECEĞE KARŞI İSTEĞİN ARTAR
AYDA 4 -5 CİVARI VERECEKSİN
SPORU ABARTMA DİYOR ÇÜNKÜ KAS ORANI ARTINCA VERDİĞİN KİLO GÖZÜKMEZ DEDİ
BİRDE BOOOOOL SU DEDİ NE KADAR BOOOL DEDİM EN AZ 10 BARDAK DEDİ
BU DİYET TABİKİ BENİM KALKIŞ YATIŞ İŞTEN EVE DÖNÜŞ SAATLERİME GÖRE AYARLANDI VE KİLO BOY ORANINA GÖRE....
BU ARADA VE VE VEYA LARA DİKKAT!!!!!!!!!!!!1
inş canım bu cuma listede ilk sıralara girebilirzyatayım artık ohh koca yok tam 5 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol bol spor yapacağım su içeceğim ve akşam yemek derdim olmayacağı için akşam yemek yemeyeceğim.ve cumaya artılarımı vereceğim inşallah..
iyi geceler..
bayıldım çok şeker olmuş maalesef ki hiç düzenli değilim başlasam bile yazamam
ah ahh bu erkekler hepmi böyle akıllarınca gaz veriyorlar bilmiyorlarki insanın motivasyonu düşüyor aynından bende de varof kızlar yaa canım sıkıldı bugün annem aradı evde kıyafetlerim vardı almadığım bana diyor hiç giymediğin pantalonların var vericem birilerine bende verme bir bakayım dedim 42 beden bunlar senin bir bacağın girmez dedi bende anne sence kaç beden giyiyorum ben dedim en az 46 dedi anne ben 44 giyiyorum dedim yalan söylüyorsun dedi bana yaaa akşamda eşime anlatıyorum olayı o da kalkıp demez mi 2 aydır diyet yapıyorsun 4 kg verdin bende 60 kilo olayımda gör dedim bana ne dese beğenirsiniz 60 yaşına kadar anca 60 kilo olursun allahım yaa nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam niye destek yerine köstek oluyor offf of
aaa sürpriz selam canım hoşgeldin..ben de özledim sizleri ya ben de yeni geldim zaten ..s en ne güzel vermişsin ben de önce birazcık verdim sonrasında fazlasıyla aldım 95.6 ı gördüm 2 haftadr da 94.1 e düşebildim ama işallah bundna sonra daha hızlı gidecek..ah ben de 70 leri görsem ama ilk hedefim 89 şu an için..70 le fıstık gibi olmuşsundur..ben de şu anda soslu fındık görüntüsündeyim..işallah önce normal fındık, sonra soslu fıstık ,sonra fıstık en son da tuzsuz ayçekirdeği moduna kavuşcam
çokbilmişşşş
hoşgeldin cnmmm nasılsın çok sevindimmm
70 olmuşsun eminim görüntün süperdirrrr
canım ya hedefine ulaşmada prblemler yaşasanda muziplikte bişi değişmemiş pekde güzel olmuş .senden tek ricam sakin ol . hayatın kilo verme olmasın hayatın akıp giderken kilo ver panik insanı beter yapıyor yavaş yavaş verdim battı balık yan gider deme yedin pişman olma ama spor yap şart başka yolu yok bunun
fotoğraf ekliycem becerebilirsem burdaki en eski arkadaşım sen selma abla ve yağmurgözlü
en başta siz olmak üzere herkese yürekten azim ve başarı diliyorum çook öptüm
canım sizi gördükçe haber aldıkca dahada iyi oluyorum eski fotoğrafımı bulayım öncesi sonrası yapcam
ve kilo takıntılı bi sevgili buldum aranıza yeniden döncem
hiiiç merak etme canım..ben şu an gayet güzel bir moddayım kendimi hiç kasmıyorum sadece söz verdim kendime nolursa olsun şu akupunkturu bırakmıcaksın en az 1 sene gideceksin dedim..çok yol denedim biliyorsunuz...ama hep başa döndüm..şu bayılmalar falan beni birçok konuda amannn boşver sıkma kendini moduna getirince kilollar da üstüne aldıkça aldı..evimden uzak yerlere gitmeye üşendim bıraktım vs ama burası evime yürüyerek 15 dk..innaılmaz ilgili bir dr um var çok memnunum o ne derse aynen uyuyorum..ölçümler yapılıyor vs..ayda 200 tl harcamam oluyo ama napayım o kadar da olsun çalışıyorum o kadar eşek gibi afedersiniz..
benimki uzun bir yol...
30 kg hemen verilmez..uzun koşunun ilk ayağın abaşladık işallah benim de en büyük hayalim sizlere fotolarımı gösterip takdirlerinizi kazanmak canım..spor konusunda da zorlucam kendimi..:söz...
semadan haberim yok geçenlerde face de bir karşılaşmıştık o kadar ben akşamları nete pek girmiyorum vaktim kalmıyor..
havada aşk kokusumu var sehercim(seherdi dimi isim).... hayırlı olsun
damlalar hakikaten menüyü okurken gözlerim fal taşı gibi açılmıştııı
sehercimhayırlı olsun yeni ilişkin inşallah ne güzel kilo vermeyede devam ediyormuşsun
teşekkr ederim kızlar ama adam kilo takıntılı çıktı çok can sıkıcı ya bu durum kaç kilosun diyip duruyo ve ve ben daha çok yemeye başladım sürekli kilo alma korkusu oluştu bendevoitten Twist & Step die bişi aldım artık düzenli onda spor yapcam ve 1 ay buraya düzenli girip liste bildirimi yapcam
damlalar hakikaten menüyü okurken gözlerim fal taşı gibi açılmıştııı
sehercimhayırlı olsun yeni ilişkin inşallah ne güzel kilo vermeyede devam ediyormuşsun
banucum teşekkürler canım bende bugünden itibaren tarçınlı yogurda başlıyorummm
feryalim sagol canım.bende aynı senin gibi yeniden motive olmaya çalışıyorum.geçen haftadan beri elimden geldiğince kaçamaksız diyet yapmaya çalışıyorum suyu arttırdım su içemiyordum son zamanlarda 2.5 lt falan içiyorum. birde akşam yemeğinden sonra birdaha bişey yemiyorum.zaten ne oluyorsa akşam yemeklerinden sonra oluyor. hareketsizim yürüyüş yapabilsem süper olacakta bakalım oda olacak inşallah
kızlar bugünlerde bende bi haller var...aşırı bi yeme isteği..
canım sürekli bişiler atıştırmak istiyor...
leblebi yedim...olmadı..
bikaç kuru üzüm yedim olmadı...en son baktım kızım masanın üzerinde bi topkeki yarım bırakmış..onu da yedim
havalardanmıdır nedir??nolcak böyle ya...yürüyüş falan da yapamıyorum...
aslında yürüme çok motive ediyor beni...canım hiç yemek de istemiyor o zaman..
ama imkanım yok işte...hem havalr yağmurlu..hem çocuklar
moralim çok bozuk...bu hafta veremem galiba bu stresle...benim temmuza kadar kesinlikle 70 olmam lazım yaaaaaaaa..........
kızlarrrrrr canlarım benim yaaa elimphia eflatun ilkayege eski arkadaşlardan görünnce heycanlandım yaaa herkesi çok özledim diyeti bırakınca burdanda kotum amaç saptırmama adına ama sizziii çokkk özledimmm ayrı kaldığım sürede 2 kg daha vaerdim artık 70 im ayyy çok özledim umarım herkes çok iyidir
çok tşk ederim canım..Allah isteyen herkese versin..
Kendini çok strese sokarsan veremezsin canım sakin ol..gir duşa bir duş al duşun sonlarına doğru soğuk suyu aç ve o anda napıyorum ben ya deli miyim emeklerim boşa mı gitsin diye yüksek sesle bağır bak bakalım kendine geliyor musun gelmiyor musun
ben de yiyorum aralarda hem tok tutuyor hem de tatlı ihtiyacını gideriyor canım..dene istersen..ben bir de yerken hımm diyorum şimdi bu mis gibi bir tavukgöğsü ...öle geliyo tadı valla
Selaaam Kizlaaaar
Off Dün Tarifini Aldigim Ödem Atma Cayini Yaptim $uan Iciyorumm Ama Ne Icmeeek
Maydonozun Kokusunu Ve Kendisini Sevmeyen Biri Olarak Zor Icmekteyim
Size Tavsiyem Eger Yapcak Olursaniz 1.Limon Suyu Yerine Önce Yarim Limonun Suyunu SIKIN icerisine
Bana 1.Limon Cok Geldi Acimsi Bir Tadi Var $uan ..
Zorlaa Iciyorum Valla YaAma Cumaya Kadar Güzel Bir Rakam Görürsem Baskülde
Sevmeye Sevmeyede Olsa Hep Yapip Icecegimm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?