dün fazla giremedim öğleden sonram ve akşam yatana kadar acayip yoğun geçti
öğlen sonu daha tam işlerimi bitirmeden annem babam ve yengemler geldi
onlar gittikten sonra komşum çay içmeye geldi(ben çağırdım öncesinden söylemiştim)
komşum gitti yemek işiyle uğraştım yemeğimizi yedik daha mutfağı temizlemeden
biraz dinlenip temizlemeyi düşünüyordum tam dinlencem derken kayınbiraderim aradı
kaynanam ve kayınbabamla bize geliyorlarmışsinir oldum resmen(zaten kaynanam ve kayınbabamı hiç haz etmem)neyse geldiler yüzümden düşen bin parça oturduk azcık meğer bunlar yemekte yememiş
saat 8.45 en az hemen kalkıp onlara yemek hazırladım istemeye istemeye yemeklerini
yiyip çaylarını içtiler gittikten sonra zaten mest oldum mutfağı bile temizleyemeden uyudum gece
ooff anlatınca bile yoruldum yahuu
denizicm geçmiş olsun cnm
selma abla sanada günaydınnn
yaa ne zman regli olcma ben ya şşişiyorum hergün
sagol canım.benimde enbüyük derdim spor ya-pa-ma-mak :84:akşam eve yorgun git yemekti bulaşıktı çocuktu derken çok yorgun oluyorum bende
teşekkr ederim kızlar ama adam kilo takıntılı çıktı çok can sıkıcı ya bu durum kaç kilosun diyip duruyo ve ve ben daha çok yemeye başladım sürekli kilo alma korkusu oluştu bendevoitten Twist & Step die bişi aldım artık düzenli onda spor yapcam ve 1 ay buraya düzenli girip liste bildirimi yapcam
ye tabiki feryoşummmmm bol bol sne zaten sebze yiyorsun genelde
bakliyatların 4 yk bir porisyondur .
kızlar unutmadan birde şunu söleyim
bakla ve bezelye
sebze degildir bakliyattırr
özenli yemeniz rica olunur
nilgün
eylül den beir çok düzenli oluyordum 2 gün gecikti bu ay:26::26::26:
ben bugün sabah acık tek sekerlı cay kahvaltılık gevrek yedım sütle karıstırıp. arada tekrar bır kac bardak cay içtim.öglenayıptır soylemesi eşim bi dükkan daha actı gibi bişey daha dogrusu dukkanı buyuttuk ocak başı ilave ettik. azıcık acılı ezme,azıcık kavurmalı sogan,bol roka, kaşık salatası ama hepsını yemedim salatanın bide mantarlı kuzu kebabı şimdi düşünüyorum da saat olmuş 8 buçuk acaba bişey yesemmi yemesemmi ha bu arada bunları yedıgımde oglen 14.30 falandı saat ee cokmu kötü beslenmişim yine?
cnm benimkisi havaadanmış bugün oldum belki seninde öledir .. bekle bakalım 2 gün daha olmazsan bi kontrol edersin sıkma canını
bence sen şimdi bi kase yoğurt bide salata tüket yağsız olsun başkada bişey yeme
fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)
bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)
fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)
bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)
kaç gün gecikti peki seninnn
darısı benim başımaaa
özellikle pazartesi günleri misafir hiç çekilmiyor...
haftanın başı zaten..tam temizlik günü...walla sen anlatınca ben yoruldum...
benim ev de aldı başını gitti...dün sadece süpürebildim....bugün devam edicem..beni en çok yoran da çamaşırlar...
yıka katla yerleştir...bitmiyor anacım...hergün aynı şey...
geçmiş olsun canım...faranjit çok bitkin düşürüyor insanı..geçen ay ben de faranjitten 1 hafta yatmıştım..3 gün ateşim düşmemişti...kendine dikkat et...iyi dinlenmen gerekiyor..
:)) sorma ben yazarken bile yoruldum:)) aynen cnm pazartesi günleri hiç çekilmiyor misafirgünaydınlaarrrrr şekerlerr çok mutluyum bu sabah tartıdaa tekrar 79 u gördüm...şişlik gidincee rahatladım ayoll dünyaa varmışş 1 kilo bile olsa insan kötü hissediyo
kız sen daha olmadınmı alla alla :26: ama korkma mevsimseldirdenizicm geçmiş olsun cnm
selma abla sanada günaydınnn
yaa ne zman regli olcma ben ya şşişiyorum hergün
canım benimde emzirme dönemim biteli 10 ay oldu ve benim aklım başıma anca geldi ne güzel sen şimdiden başlamışsın 14 ay emdi kızım ve ben doğumdan sonrada 5 kilo alıp 98 olunca başlamıştım biraz biraz diyete 88 e düşüp tekrar 93 derken şimdi tekrar ve daha bilinçli yapıyorum birde spor salonuna gidiyorum step aerobik yapıyorum haftada 3 gün ... ve şimdi 83 civarındayım... hedefime daha 23 kilom var inşallah eylül ekime kadar vermiş olacağım .. inanıyorum olacak bu topikte kal hep insan inanılmaz motive oluyor...
ayrıca süt olsun diye abartmanın hiç gereği yok bunu anlatım kaliteli şeylerden yiyip bol su iç en az 3 litre olsun ben inanırmısın günde yarım kalıp helva yiyordum emziremem korkusundan.... neymiş süt olacakmış zaten sütün varsa vardır ki en çok süt yapan şey su ve uyku... bu hormanlar uykuda inanılmaz çalışıyor... tabiki vaktin varsa...hele ilk 4o çıkmadan günde 1 litre meyve suyu içerdim yaa şaka gibi şeker depolaması anca yaniii neyse inşallah benim düştüğüm duruma kimse düşmez 29 yaşındayım ve kızım 22 aylık şimdi... herkes sormaya başladı 2. yi düşünmüyormusun diye ama ben bu kiloda hamile kalırsam sonunu düşünemiyorum diyorum ki önce zayıflayacağım sonra sigarayı bırakacağım sona 1 yıl zayıf çıtır çıtır geeceğim sonrada bebiş yapacağım inşalllahhh....
oldum olası aslında hep kilo problemim vardı ama artık yeter bu yaşta teyzeler gibi giyinmek artık zoruma gidiyor öğretmenim ve hep kumaş pantolon uzun bir hırka ve kış boyu sırtımdan çıkaramadığım kaban.... bir tane bile eteğim yok... içimde kalan o kadar çok şey varki bu kış herkes şu siyah elbiselerden giydi altında uzun çizzmeler.. ve benim nasıl içimde kaldı anlatamam.... çünkü çizme bile alamıyorum neden çünkü çizmelerin bilekten sonrası kapanmıyor.......
öfff resmen içimi döktüm sana cevap yazayım derken.. ama çok acı işte tarzının dışında giyinmek zorunda olmak .... yaşından fazla göstermek eşim beden eğitimi öğretmeni zayıf ama işte ben böyle OLMUOOOOOO.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?