80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş. canım gönlündeki neyse o olsun. siz dün bana kızmıştınız ya bugun daha ıyı beslendım ben

çok zor bi gün geçirmişsin.geçmiş olsun..

denizicm geçmiş olsun cnm
selma abla sanada günaydınnn

yaa ne zman regli olcma ben ya şşişiyorum hergün

nedir bu sıkıntın senin ya?hani düzelmişti?inşallah olursun da bir an önce rahatlarsın.

sagol canım.benimde enbüyük derdim spor ya-pa-ma-mak :84:akşam eve yorgun git yemekti bulaşıktı çocuktu derken çok yorgun oluyorum bende

ben de ya hep yorgunum.ama call yapabildim en azından.

manyak mı ne?kilonu sormak ne demek.gitsin o zaman huyunu suyunu gönül güzelliğini bilmeden zayıf olan bi bayana tutsun arkadaşlık teklif etsin.bu sana yapılan en büyük hakarettir.kusura bakma ben çok çektim de.şimdi ilşkinin heyecanıyla çok takmazsın ama canını ince ince yakar.sonra çok patlarsın.bu durumu anlat ona.ben vücudumu seviyorum de.senin böyle konuşman beni geriyor de.yok illa beyimizin kilo kriteri varsa sen de benim nezaket kriterime uymuyorsun deyip tekmeyi bas ......na .

çok mu dolmuşum kusura bakma.senin mutluluğun bizim için önemli.

ben yapamıyorum ya diyet falan.kaçamak yaptım yine.beceriksizliğim tescillendi.

derya kuzum bitmedi mi daha temizliğin?

nilgün
eylül den beir çok düzenli oluyordum 2 gün gecikti bu ay:26::26::26:

ben bugün sabah acık tek sekerlı cay kahvaltılık gevrek yedım sütle karıstırıp. arada tekrar bır kac bardak cay içtim.öglen ayıptır soylemesi eşim bi dükkan daha actı gibi bişey daha dogrusu dukkanı buyuttuk ocak başı ilave ettik. azıcık acılı ezme,azıcık kavurmalı sogan,bol roka, kaşık salatası ama hepsını yemedim salatanın bide mantarlı kuzu kebabı şimdi düşünüyorum da saat olmuş 8 buçuk acaba bişey yesemmi yemesemmi ha bu arada bunları yedıgımde oglen 14.30 falandı saat ee cokmu kötü beslenmişim yine?

ye tabiki feryoşummmmm bol bol sne zaten sebze yiyorsun genelde

bakliyatların 4 yk bir porisyondur .
kızlar unutmadan birde şunu söleyim

bakla ve bezelye
sebze degildir bakliyattırr
özenli yemeniz rica olunur

hadi yaww diyetisyende bana yeşil baklanın sebze kuru baklanınsa bakliyat olduğunu sölemişti bi kaç yıl önce .. neyse saol banucum teşekkürlerr cnm

kızlarrr ben geldim.bugün pek bi mutluyum .kavitasyon sorununu çözdüm bugün tekrar gittim. 20'şer dakika ayrı ayrıı cihazlara girdim basenlerime çalıştılar çok memnun kaldım.sıkılaştığını hissediyorum şuan. düşünenlere tavsiye ederim. fırsat siteleri oluyor nette o şekilde çok daha hesaplıya geldi bana. neyse menüme geçeyim :)

sabah: 1 salata,kk light peynir,yarım dilim k.ekmek,6 kaşık yoğurt
ara:sütlü nescafe(şekersiz),3 form bisküvi
öğle: 1,5 dilim ekmek,2 ince dilim kaşar
ara:1 bardak yeşilçay
akşam:6 kaşık yoğurtlu ıspanak salatası( çok lezzetli oluyor bu da :), bolca kıvırcık ve limonlu maydanoz,2 haşlama but
gece:1 bardak taze sıkma greyfurt suyu

Son düzenleme:
nilgün
eylül den beir çok düzenli oluyordum 2 gün gecikti bu ay:26::26::26:

cnm benimkisi havaadanmış bugün oldum belki seninde öledir .. bekle bakalım 2 gün daha olmazsan bi kontrol edersin sıkma canını

bence sen şimdi bi kase yoğurt bide salata tüket yağsız olsun başkada bişey yeme

fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)

bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)

cnm süpersinn.... aaynen mont olması farketmezz belli verdiğin kilocuklarr ..maşallaahhhhhh sanaa cicimmm

maşallahhh pek güzel olmuşsunuz gerçekten cok belli cok incelmişsiniz cok hoş olmuş. inş. bizlerede nasip olur:)

kaç gün gecikti peki seninnn
darısı benim başımaaa

5 gün geciktim cnm bende doktora gittim merak edip ..toplamda 8 gün geciktim .malum ben evli değilim bebek olma olasılığı yok amaa düzensizlikten korkuyorum miyom yapıyo çünkü.. doktor bi sorun yok havadan bu mevsimde gecikme olabilir vücüttaki kan akışı değişiyo dedi. olmzsan gel demişti oldum Allahtan .. sende korkma yarındaa olmzsan test al cnm bi kontrol et genede:26::26:

Son düzenleme:

günaydınlaarrrrr şekerlerr çok mutluyum bu sabah tartıdaa tekrar 79 u gördüm... şişlik gidincee rahatladım ayoll dünyaa varmışş 1 kilo bile olsa insan kötü hissediyo

:)) sorma ben yazarken bile yoruldum:)) aynen cnm pazartesi günleri hiç çekilmiyor misafir
denizicm geçmiş olsun cnm
selma abla sanada günaydınnn

yaa ne zman regli olcma ben ya şşişiyorum hergün
kız sen daha olmadınmı alla alla :26: ama korkma mevsimseldir
sen yinede en geç cuma kontrollerini yaptır olmassan tabi o zamana kadar ama inşlh gerek kalmaz

seni okadar iyi anlıyorumki okurken yaşadıklarımı sanki bir daha yaşamışım gibi gözümün önünden kaydı geçti ama inanki sende bu kararlılık oldukça sen verirsin hem istediğin kiloya ulaşır hemde istediğin kıyafetleri giyersin cnm:))

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, zeytin, 1 tatlı kaşığı kadar labne, 1 haşlanmış yumurta sarısı
ara: 1 tane portakal, birkaç tane kara üzüm
öğle:2 tane biber, 1 tane salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
akşam: 1 tabak fırında sebze
ara: 1 tane meyve
spor: 20 dakika

yaa ben bir sürü alıntı yapmıştım ama sadece bir kaçtanesi göründü anlamadımki :26:
neyse kızlar ben kaçar osmanı izliycem bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…