80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eflatun benim kardeşimde getiriyor antep baklavası yani insan nasıl dayana bilirki ben şahsen mümkün degil

serracım iyi geceler ... burdamısın cnm... ben bu gece nöbetçiyim kızlar... evde içim şişiyo resmen yavaş bilg. kardeşimin jet hızıyla çalışan bilg. ele geçirmişken fırsatı kaçırmam :)))
eve giderken sırtlanıp yürütsemmi acaba... yada ben onu oyalarken eşime söliim arabaya atsın o arada aktırmadan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :lepi:

msj yazdığında sağ üstte yazıyo.. msj sayın arttıkça seviyen artıyo. sonra noluyo bilmiyom... iyi geceler cnmm..

kızlar herkes yattı sanırım.. benim nette işim var daha.. bitene kadar burdayım... handeryacım listeyi yapınca belki de ilk ben görürüm :)))

handeryacım hoşgeldinn :))) bende seni bekliyodum... kaydirigubbakcemile3 nbr cnm? kilo gitmiş bu hafta tebrikler.. hadi ben seni oyalamiim de listemizi hazırla.. kolay gelsin şimdiden

iyi geceler cnmm. kiloları araman bitmedi sanırım.. ben yatıyorum.. sabah 7 de kocişimi uyandırmam lazım.. telefonu duyar inş. iyi geceler.. sabah uyandıımda bakarım artık..

Evettttt buyrun taze taze yeni listemizzzzzzz...
Listeyi değiştireyim dedim bu saat oldu ,şimdilik böyle daha sonra üzerinde rötuş yaparım artık çünkü şimdi gerçekten çok uykum geldi..
Kızlar yaz geldi diye mi serdi herkesss sayımız azaldı,kilolar gramlarla veriliyor ,yaz geldi diye daha bi gaza geleceğimize duruma bi bakın ben 1200gr ile haftanın birincisi oldummm.. (ilk kez böyle oldu ama sonuçtan çok mutluyum.. :):hooray:hihoyyyt )
Yeni arkadaşlar her ne kadar bugün teşrif etmeselerde listeye isimlerini yazdım devam ederlerse renkleri normale döner..
Cehennem 1600gr verdi gözüküyor ama geçen hafta kilo bildirimi yapmadığı için ve bu 2 haftalık verdiği kilo olduğu için birinci yapmadım kural gereği daha önce de olmuştu hatırlarsanız.. ( kilo bildirimini cuma günleri yapamayanlar, siteye ilk girdiklerinde belirtsinlerki o hafta ne kadar gitti bilmiş olalım..)
Neyse canlarım ben şimdi yatarrrr!

iyi geceler cnmm. kiloları araman bitmedi sanırım.. ben yatıyorum.. sabah 7 de kocişimi uyandırmam lazım.. telefonu duyar inş. iyi geceler.. sabah uyandıımda bakarım artık..

Canım şimdi gördüm msjlarını sanada iyi geceler tatlım hatta iyi sabahlar.. bilseydim online olduğunu laflardık tühhh..

handeryacım ellerine sağlık canım benim..tablo süper olmuş..
gram gram veriliyo demişsin..kızmışsın..
canım ben artık hızlı vermemeye karar verdim..başka sağlık sorunlarım çıkmaya başlıyor..
en başta saçlarım..hatta eşim diyeti bırakmam için zorluyor beni..ama asla...
bari yavaş vereyim dedim..alıştım sanki diyete..
şimdilik hedefim 70 ama sanırım sonra 65 e düşürücem..
verdikçe veresi geliyo insanın valla...

günaydın kızlarrr...
tablomuz cidden dökülüyo yani.. kilo olarak verenler azınlıkta gibi... olsun napalaım,bu haftalık da böyle olsun:)))
handeryacım kilo bildirimlerini arıyordun diye tahmin etmiştim.. o yüzden görmemişsindir açık olduğumu.. ama listeyi ilk ben göremedim ya ona yanıyorum :)))

benimde normaldeoğlum uyuandırırdı akşama misafirim olduğu için kendim kalktım oğlum hala uyuyor

işler seni bekliyo desene..
kolay gelsin canım..
bizim de bugün telaşımız var..
dün de söylemiştim dayım çocuk mağazası açıyor..
sokak defilesi yapılacak..çocuklar abiye kıyafetleri sergileycekler..
küçük kızım gelinlik büyük kızım da elbise giyecek..
kuaföre gidicez birazdan..yoğunuz biz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…