80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilgün
eylül den beir çok düzenli oluyordum 2 gün gecikti bu ay:26::26::26:

2 günden bir şey olmaz sanırım.spora başladın ya yeni belki ondan gecikmiştir..hava değişikliği falan.

ay ne tehlikeli bi durum.Allah bol kazanç versin ama mis gibi kebaplara karşı dayanmak çok zor olur ya.allah güç versin sana.feryalin dediği gibi salata yoğurt ye.

osmanı bekliyor.o pislik ali napacak merak ediyorum.soner gitti o salak kıza evlenme teklif etti mecburiyetten aylin ne tepki verecek acaba?ay çok heyecanlı.hazır benimki de evde yokken yayıla yayıla izleyeyim.

valla zor bi durum degıl artık canım ıstemıyo hiç bugun ocak başını acınca dedım yıyım bişeyler ama işte işte insan tutamıyo bazen kendini:) yogurtlu salata degılde bı tane yesıl elmayla yogurt yedım olur miki?:)

haayırlı olsun cnm iş yeriniz Allah bol kaazaanç versin
yeşil elma hazmı hızlaandırır bide erken uuyumazsan bi sorun olmazz cnm..
uyumadan önce en geç 3 saat önce bişeyler yemeyi öneriyo genelde diyetisyenler ..elmdaa buna dahil .. ama salatalığın kalorisi yok aklında bulunsun

haayırlı olsun cnm iş yeriniz Allah bol kaazaanç versin
yeşil elma hazmı hızlaandırır bide erken uuyumazsan bi sorun olmazz cnm..
uyumadan önce en geç 3 saat önce bişeyler yemeyi öneriyo genelde diyetisyenler ..elmdaa buna dahil .. ama salatalığın kalorisi yok aklında bulunsun

eksik olma canım insallah rabbım en guzellerıne size nasip etsin insallah. valla bayagı bı gec yatıyorum ayıptır soylemesı bide kokorec varda gece eleman eksık oldugu için eşim gece 3 e kadar kokoreçin basında duruyo bende onu beklıyorum uyumuyorum yani guzel dıleklerın için allah razı olsun aminnn inş.

zum yeni yeriniz hayırlı ugurlu olsun canım Allah bol kazançlar ve sanada çelik gibi kebaplara dayanabilme gücü versin

ceylan fark müthiş bununda enbüyük sebeplerinden biri diyetin yanında spor yaparak da zayıflaman oldu galiba canım fıstık gibi olmuşsun tatlım yaa

banu stres yapma canım 2 gün çok uzun bi geçikme değil sakin ol bikaç gün daha bekle bakalım inşallah olursun tatlım yaa

allah razı olsun canım eksık olma inş. aminnn

Merhabalar,
Zum hayırlı olsun,bol kazançlar.
smyraa,sanırım burada kullanan yok

Ben menümü yazayım
Sabah yine aynı
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 domates
1 salatalık
maydanoz

ara:
2 çörekotlu form bisküvi

Öğle;
yoğurtlu patlıcan közleme
2 yk bezelye
yarım dilim ekmek

Akşam:
Bu saat oldu daha yiyemedim,işlerden
Sanırım salatalık ve marul yerim

Aralarda şekersiz çaylar
2 kupa tarçınlı çay
2 lt su

banucum olursun inşallah, benim ocakta 1 hafta gecikmişti. genelde antibiyotik kullandığım zaman oluyor böyle durumlar

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar

menümm
sabah
1 tane ızgara köfte(sabah sabah)
2 tane yumurta sarısı(beyazını yemiyorum da)
tek şekerli çay, 1 dilim ekmek

ara yarım çay bardağı beyaz leblebi

öğle
etli patlıcan yemeği

ara kibrit kutusu kadar kek

akşam
1kase yayla çorbası
4 yk pırasa

2 bardak yeşil çay,2 şekersiz türk kahvesi,2 litre su.

denizcim
inş dedigin gibi olurrr boş stres yapmış olurum

zum
yeni yerinizz hayırlı olsun cnm
bol kazançlar

ceylan
cnmm çok büyük degişimmm
azim örnegisin cnmmm tebriklerr

ekmegim kalmamışşş:26::26::26:
artık sabah yulaf ezmesi yiycemm
içine biraz incir ve kayısı dograrım birazda kuruymiş
hem degişiklik olurr

allah hepınızden razı olsun inş. eksık olmayın en guzelleri sizlerin olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…