nilgün
eylül den beir çok düzenli oluyordum 2 gün gecikti bu ay:26::26::26:
ben bugün sabah acık tek sekerlı cay kahvaltılık gevrek yedım sütle karıstırıp. arada tekrar bır kac bardak cay içtim.öglenayıptır soylemesi eşim bi dükkan daha actı gibi bişey daha dogrusu dukkanı buyuttuk ocak başı ilave ettik. azıcık acılı ezme,azıcık kavurmalı sogan,bol roka, kaşık salatası ama hepsını yemedim salatanın bide mantarlı kuzu kebabı şimdi düşünüyorum da saat olmuş 8 buçuk acaba bişey yesemmi yemesemmi ha bu arada bunları yedıgımde oglen 14.30 falandı saat ee cokmu kötü beslenmişim yine?
2 günden bir şey olmaz sanırım.spora başladın ya yeni belki ondan gecikmiştir..hava değişikliği falan.
ay ne tehlikeli bi durum.Allah bol kazanç versin ama mis gibi kebaplara karşı dayanmak çok zor olur ya.allah güç versin sana.feryalin dediği gibi salata yoğurt ye.
osmanı bekliyor.o pislik ali napacak merak ediyorum.soner gitti o salak kıza evlenme teklif etti mecburiyetten aylin ne tepki verecek acaba?ay çok heyecanlı.hazır benimki de evde yokken yayıla yayıla izleyeyim.
valla zor bi durum degıl artık canım ıstemıyo hiç bugun ocak başını acınca dedım yıyım bişeyler ama işte işte insan tutamıyo bazen kendini:) yogurtlu salata degılde bı tane yesıl elmayla yogurt yedım olur miki?:)
valla zor bi durum degıl artık canım ıstemıyo hiç bugun ocak başını acınca dedım yıyım bişeyler ama işte işte insan tutamıyo bazen kendini:) yogurtlu salata degılde bı tane yesıl elmayla yogurt yedım olur miki?:)
haayırlı olsun cnm iş yeriniz Allah bol kaazaanç versin
yeşil elma hazmı hızlaandırır bide erken uuyumazsan bi sorun olmazz cnm..
uyumadan önce en geç 3 saat önce bişeyler yemeyi öneriyo genelde diyetisyenler ..elmdaa buna dahil .. ama salatalığın kalorisi yok aklında bulunsun
zum yeni yeriniz hayırlı ugurlu olsun canım Allah bol kazançlar ve sanada çelik gibi kebaplara dayanabilme gücü versin
ceylan fark müthiş bununda enbüyük sebeplerinden biri diyetin yanında spor yaparak da zayıflaman oldu galiba canımfıstık gibi olmuşsun tatlım yaa
arkadaslar altın cileği kullanan var mı yada bilgisi olan hakkında bi fikri olan ??
yok canım kullanan yok bu topikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?