80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

grupta altın çilek kullanmama gibi bişi var mı?

Son düzenleme:
ablam geldi cevizli üzümlü kurabiye yaptı annem akşam üstü puding yaptı evde yağlı gevrekler var kek var kraker var ve çikolata var allahım bana yardım et:18::18::18::18:

şimdi bir arkadaşımla konuştuum
10 gün gecikmiş onunkide bahardandır dedii oda sizin gibi sevindim inşş yaaa
çevremd ebir çok kişinin gecikti diyor kız

Bugünkü Menüm :93:

Sabah:
Müsli
1.Bardak Light Süt

Ara:
2.Kepekli Bisküvi

Öglen:
2.Dilim Kepek Ekmegi
1.kk Peynir
4.Dilim Salam
1.tk Bal
Salatalik

Ara:
2.Kupa Yesil Iksir ( Ödem Söktürücü Cay )

Aksam :
2.Kivi

2.5 Litre Su ..

Altin Cilek Hakkinda Ben Kendimce Fikrimi Söylemek Istiyorum ,
Yani Yazacaklarim Kimseyi Kirmasin Inciltmesin Bu Tamamen Kendi Düsüncem ..

Bundan 2.Sene Önce Lahana Kapsülleri Cikmisti ..
Gecen Seneler Yine Maydonos Haplari -Elma Kapsülleri Vee Büsürüüü Ona Benzeyen
Takviyelik Toz Diyet Ilaclari .. Bu Senede Altin Cilek Cikti ..
Peki Önceden Piyasaya Cikan Kapsüller Ise Yaramadiki ki Simdi de Önümüze Altin Cilegi Sunuyorlar ..
O Ise Yariyormu Bilmiyorum Ama Ben Tavsiye Etmiyorum Kimseye Hic Bir Sekilde ..
Saglikli Kilo Vermek Isteyen Herkez Dogal Yollardan Kendi Iradesine Sahip Cikarak Vermeli Bence ..

Hem O ilaclar Ise Yarasaydi Dünyada Bukadar Obesiteye Yakalanan Insanlar Kalmazdi Diye Düsünüyorum ..

Dedigim Gibi Tamamen Kendi Has Düsüncemi Dile Getirmek Istedim
Kimse Alinmasin Gücenmesin ...

kızlar en son 6 da yedim yemegimi bugün ve başka bir şey yemeidm açlıkta hissetmiyorum şimdlikk
eşim yanımda üzüm,fındık ve saray helvası yimektee:2::2::2::2::2:

annem babam ablamda karşımda kurabiye ve çay yemekte fakat ben açlığın ötesinde bişey hissediyorum şuanda midemde ve beynimde

Son düzenleme:

Spor değilse niye her bir kemiğim ağrıyor o zaman

valla deryacığım bende senin menüde 4 yumurtayı görünce heralde yanlış yazdı demiştim ama sonrasında şok olmuştum harbi ya nasıl yedin kuuu, sanada iyi geceler cnm

Burcu ben çok seviyorum ya ne yapayım o gün de hatırlıyorum akşam zararsız bir şey hazırlayamamıştım kendime öyle yaptım akşamımı
Şimdi olsa 2 yumurtayla yaparım ne aç gözlüymüşüm

evet ama abla 2 haftadır 1 gr bile veremedim
sırf uğraşmadım için dikkat etmedim için
bu hafta -2 kg vermem gerek 2 haftadır
veremedim için

Doğru böyle konuşuyorum ama boş geçirdiğim haftalardan sonra ben de telafi etmeye çalışıyorum senin gibi :93::93:

Ay bayilazaaaammm harbi okurken yoruldum

Denizcim geçmiş olsun, umarım ilaçlar iyi gelir

deryacımm kolay gelsin canım 1 oda 1 oda yap benimgibi her yeri bi anda dağıtırsan işin zor kolaygelsin kuşum

Ay yok o kadara cesaret edemedim büyük bahar temizliği havalar ısınınca artık

Bir saat yürüyüş yapabilsen harika olur. Artık çok yağmur filan yok aslında zaman bulabilirsin yapılabilir :13:

kızlar ölçülerimi aldım şimdi
göğüs:95
bel:78
basen:98
omzumuda ölçtüm oda 47 cm çıktı bana herşey yakışırı izlerken bi kadın söyledi benimki 52 cm diye ordan geldi aklıma

Off yavrum ölçülere bak
Darısı başıma,ben de göreyim bu ölçüleri

1.75 boya 50 kilo mu
Aman o lafa da uyuzum ha..Bak beğenmezler..Hee benim de bütün derdim millet beni beğensin idi.Benim kendi kişiliğim yok çünkü,te allahım..
Beğenecek adam tipimden beğeniyorsa allaha yakın bana uzak olsun zaten...

Nihalcim yazmışsın çevre baskısı filan diye.Bu konu o kadar ciddi ki sen kimseye aldırma sadece içine bak..Çoğu insan çevre baskısıyla çocuk yapıyor çok kızıyorum..Yaşında ne varmış ki gayet ortalama bir yaş 38'e kadar yolu var eğer istiyorsan...
Önce kendin için yap bunu canım ya, önce kendine doy :13:

Ohoooh temmuza kesin olursun o kadar uzatma hedefini
Bahardan dolayı bir halsizlik ve iştah artışı var herkes de geçecek inşallah sabır

Ay seher dedim bu kız kendini şaşırmış ne diyor böyle
Sorma ya bir oraya bir buraya savruldum bugün
Maaşallah diyetin güzel gidiyor, bu hafta yüzün gülecek bence

Hadi bakem dene de beğenirsen bende yapayım
Feryalin dediği gibi bir dikişte iç bence de.Sıcak diyorsan soğumasını bekle öyle dik ablam..

deryaaaa sende yoksun bugün topik yine sessizleşti kolay gelsin cnm
banu izlemden haberleri senden alıyoruz kuu ne zaman tam olarak dönecek aramıza özletti kendini iyice

deryacım sanırım hala temizlikle boğuşuyo

Kızlar öldüm öldüm :84::84::84:

Menüler de pek güzel,pek sağlıklı

Öyle yap madem banuşum iyice moralin bozuldu seninde.Gelse de şu sen de rahatlasan

selam ben geldim nasılsınız inş.?

Ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

Yukarıdaki sözlerine kesinlikle katılıyorum
Direk görünüşle ilgili sorular sormak,ona göre değerlendirmek çok itici..Şu devirde insanlar yapay olmuş artık her şey güzellik-yakışıklılık eksenin de dönüyor
Artık dış görünüş önemli değil diyenle dalga geçiliyor...

Aman nilgünüm yüzde 80'i bitti,bir mutfağım kalldı ama ben de bittim
Ne kaçamak yaptın, ne yapsak sana bilemiyorum ki neden oluyor böyle

Yeni dükkanınız hayırlı olsun,bol ve hayırlı kazançlar getirsin inşallah
Menün konusunda arkadaşlar söylemiş zaten gerekenleri..

fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)

bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)

Ceylancım çok hoş görünüyorsun verdiğin kilolar belli ama keşke montu da çıkaraydın daha iyi görünürdü

deryaaa
hoşgeldin cnm naptın bittimiii temizlikkk

Amaaan çoğu bitti

topiğin geçmişini bilmiyorum bende yeniyim ama bende kullanıyorum bikaç gündür...

grupta altın çilek kullanmama gibi bişi var mı?

Biz topik olarak ilaçlara,haplara karşıyız..En güzel yol sağlıkla vermek diye düşünüyoruz..
Aramızda hapların zararlarını da görenler var ki bunlardan biri de benim..
Bence hiç birine tamah etmeyin..Hem sağlığınızdan,hem paranızdan olursunuz.Hem de boşu boşuna..

deryaacım kuzucum nasılsın ? temizlik bittiyse gözün aydın diycem

tamamen senin gibi düşünüyorum canım. bu konu hakkında da ciddi eğitim almış birisiyim ama bigün nette gezinirken şeytan dürttü ve aldım. normalde ne alırdım nede etrafımdakilere aldırtırdım. 3 haftada kenarda bekledi dedim madem aldım içiyim. ama kesinlikle haklısın. ayrıca alınmam ve de gücenmem bu konuda..

haklısın cnm. bi önceki cevabımda düşüncelerimi söyledim.. yoksa farklı düşünmüyorum sizden...

ablam geldi cevizli üzümlü kurabiye yaptı annem akşam üstü puding yaptı evde yağlı gevrekler var kek var kraker var ve çikolata var allahım bana yardım et:18::18::18::18:

kızlar en son 6 da yedim yemegimi bugün ve başka bir şey yemeidm açlıkta hissetmiyorum şimdlikk
eşim yanımda üzüm,fındık ve saray helvası yimektee:2::2::2::2::2:

Aman ya sinir oluyorum hiç mi anlayışlı insanlar yok etrafımızda
Yemeyin canlarım,ışıl ışıl bir sahilde bikininizle - mayonuzla plaj voleybolu oynadığınızı hayal edin ve yemeyin

slm kızlarrr

zum hayırlı olsun canım allah bol kazanç versin
ceylan harika görünüyorsun canım
deryacım çoğu gitmiş azı kalmış ellerine sağlık

menülerim ve ölçülerim için teşekkür ederim ablacım ama daha 90-60-90 olamadık o işin şakası tabi

aynen ya başkasına ne beni beğenen böyle beğensin beğenmeyende küçük oğluna almasın bu kadar basit

nihal abla için dediğinede kesinlikle katılıyorum annem mesela beni 36 yaşında doğurmuş bende gayet sağlıklıyım maşallah

bugünkü menüm
[1] Simit 0.5 ADET 137.5
[2] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[3] Kuru kayısı 2 adet 36
[4] zeytinyağlı taze fasulye 0.5 porsiyon 88.5
[5] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Kuru kayısı 3 adet 54
[8] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[9] yumurta 1 adet 80
[10] Kaşar Peyniri (eski) 20 GRAM 80.8
[11] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[12] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[13] Elma 1 ADET 60
[14] Bitter Çikolata 5 GRAM 36
Toplam : 1054.7 kal.

İyi akşamlar canlarım
Aman nasıl yorgunum nasıl dayak yemiş gibiyim
Bu bel fıtığı iş yaptırmıyor bana ya.Bugün toplamda 6 saat temizlik yaptım belim koptu sanki yerinden hemen haplarımı aldım
İşimin çoğu bitti çok şükür.Bir tek mutfağım kaldı..Gerçi benim evi 40 su yıkamak lazım kış kasvetinden kurtarmak için
Büyük temizliğe girişmedim zaten havalar ısınınca,yazlıklar çıkınca yapacağım onu.
Açıkçası bu temizliği cuma nikahtan sonra bize gelen olur diye yaptım yoksa gene kalkmıyordu totom

Ev temizliğine spor demeyen halt etmiş..Maraton koşmuş gibi acıyor her yanım

ya kızlar arkadas bendeydi kahve içtik beraber sonra evıne gıderken yolda korkuyo dıye ben goturdum evıne şimdi 5 10 dakka bi mesafe ohh yuruyus oldu banada ama gelınce bi tane yesıl elme yedım hatta suan son ısırıgı aldım bıttı hepsı

deryaacım kuzucum nasılsın ? temizlik bittiyse gözün aydın diycem

De duygucum de çok şükür bitti sayılır

nihal abla için dediğinede kesinlikle katılıyorum annem mesela beni 36 yaşında doğurmuş bende gayet sağlıklıyım maşallah

Ben de böyle konuşuyorum ya asla istemiyorum diye..36 yaşında son dakika golü atarmışım bir bakarsın
Nerde şunu asla yapmam diyen varsa başına geliyor korktum artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…