arkadaslar altın cileği kullanan var mı yada bilgisi olan hakkında bi fikri olan ??
ablam geldi cevizli üzümlü kurabiye yaptı annem akşam üstü puding yaptı evde yağlı gevrekler var kek var kraker var ve çikolata var allahım bana yardım et:18::18::18::18:
temizlik yapmayı bende çok sevmem ama yapmadan da duramam :)) temiz evde oturmak iş bitince çayımı içmek büyük keyif...sana da iyi temizlikler bir nevi spor o da her ne kadar ev işi spro yerine geçniyor deselerde diyetisyenler bunukabul etmiyor bende etmiyorumiyi bir temizlik aynı zamanda iyi bir spordur...şimdiden kolay gelsin deryacımmm güle güle de kirlettt
valla deryacığım bende senin menüde 4 yumurtayıgörünce heralde yanlış yazdı demiştim ama sonrasında şok olmuştum harbi ya nasıl yedin kuuu, sanada iyi geceler cnm
evet ama abla 2 haftadır 1 gr bile veremedim
sırf uğraşmadım için dikkat etmedim için
bu hafta -2 kg vermem gerek 2 haftadır
veremedim için
dün fazla giremedim öğleden sonram ve akşam yatana kadar acayip yoğun geçti
öğlen sonu daha tam işlerimi bitirmeden annem babam ve yengemler geldi
onlar gittikten sonra komşum çay içmeye geldi(ben çağırdım öncesinden söylemiştim)
komşum gitti yemek işiyle uğraştım yemeğimizi yedik daha mutfağı temizlemeden
biraz dinlenip temizlemeyi düşünüyordum tam dinlencem derken kayınbiraderim aradı
kaynanam ve kayınbabamla bize geliyorlarmışsinir oldum resmen(zaten kaynanam ve kayınbabamı hiç haz etmem)neyse geldiler yüzümden düşen bin parça oturduk azcık meğer bunlar yemekte yememiş
saat 8.45 en az hemen kalkıp onlara yemek hazırladım istemeye istemeye yemeklerini
yiyip çaylarını içtiler gittikten sonra zaten mest oldum mutfağı bile temizleyemeden uyudum gece
ooff anlatınca bile yoruldum yahuu
günaydın kızlar kaç zamandır kollarımda bacaklarımda agrılarım vardı bugün aile hekimime gittim biraz faranjitim varmış tahlil yapalım şekerin mi düşük dedi zaten yapmıştı daha öncede benim şeker hep düşük doktor bey diye hatırlattım antibiotik ve agrı kesici verdi haftaya geçmezse romatizma tahlili yapacak inşallah geçer kızlar strestende olurmuş agrılar son zamanlar yogunum belkide ondandır
deryacımm kolay gelsin canım 1 oda 1 oda yap benimgibi her yeri bi anda dağıtırsan işin zor kolaygelsin kuşum
En güzel spor yürüyüş zaten canım en iyisini yapıyorsun da ben zaten sabah 07.00 de kalkıyorum 7.40 da evden çıkıyorum..en fazla sabah leslie yapabilirim ama akupunktur yapan dr bana dedi ki yağların yakılması 40 dk sonra başlar sen sabah yarım saat spor yaparsan sadece kondisyonun artar yağların yanmaz dedi..bu durumda akşamları mutlaka ama mutlaka ya normal yürüyüş ya da leslie yapmam lazım..En az 1 saat...havalar da bir düzelmedi ki akşamları eve gelp üstümü değştirip yürüyüşe çıkayım..istenirse yapılır gerçi..şu hımbıllığa bir son vermek lazım..Ama nasıl?işte tüm mesele bu..vücut bir alışsa sürekli isteyecek de..:2:
kızlar ölçülerimi aldım şimdi
göğüs:95
bel:78
basen:98
omzumuda ölçtüm oda 47 cm çıktı bana herşey yakışırı izlerken bi kadın söyledi benimki 52 cm diye ordan geldi aklıma
bugün gene deli oldum arkadaşlarıma ya zorla bana bisküvi yedirmeye çalıştılar yok diyetteyim diyorum sen neden diyet yapıyosun çok iyisin böyle çirozmu olcaksın öylesini kimse beğenmez falan dediler ben genede inat ettim ben 5 kilo daha vercem dedim kimsenin beğenmesine ihtiyacım yok dedim bitaneside 175 boyunda 50 kilo çok aşırı zayıf bana diyo ben senin gibi olmak için neler vermezdim herkes elinde olmayanı istiyor heralde
sorma Denizcim ya valla herkes üzerime gelip"hadi hadi yap çocuk,geç kalıyorsun bak kaç yaş olacak aranızda ,bak sonra çok geç kalırsın, bakarsın sonra olmaz vs" diye diye böyle hissettiriyorlar ama ben de ne yapayım ....30 yaşında aşık oldum..31 imde evlendim..6 ay eşim işsiz kaldı..vs. işte anca yani..1 seneden ölmem nasılsa napayım..Önemli olan benim hazır olmam..
kızlar bugünlerde bende bi haller var...aşırı bi yeme isteği..
canım sürekli bişiler atıştırmak istiyor...
leblebi yedim...olmadı..
bikaç kuru üzüm yedim olmadı...en son baktım kızım masanın üzerinde bi topkeki yarım bırakmış..onu da yedim
havalardanmıdır nedir??nolcak böyle ya...yürüyüş falan da yapamıyorum...
aslında yürüme çok motive ediyor beni...canım hiç yemek de istemiyor o zaman..
ama imkanım yok işte...hem havalr yağmurlu..hem çocuklar
moralim çok bozuk...bu hafta veremem galiba bu stresle...benim temmuza kadar kesinlikle 70 olmam lazım yaaaaaaaa..........
merhabalar
kahvemi yudumlarken geçmişi okumaya bayılıyorum
uzun zaman oldu girmeyeli raporumu veriym hemen
dün fizik tedaviye gittim kulunçlarım varmış ah doktor bi masaj yaptı bayıldımkaç senedir ağrı çekiyorum zamanında dikkat etmedik yaşlandık oramız buramız sinyal vermeye başladı bu durum benim işime yaramadı değil eşime kulunçlarımı ezmen lazım günde 3 kez masaj yapılcakmış dedim işte hastane sonrasında bol misafirli bir gün geçirdim
deryam kolay gelsin canım hem kafede çalışıp hem evin işleriyle ilgilenmek çok yorucu olsa gerek
dünkü menüm
sabah suböreği
öğle karışık kızartma makarna
ara kola profitarol
akşam iskender paçanga böreği
ara çiğköfte
menümü okurken gözlerinizi açışınızı hayal edebiliyorum şaka yaw şaka bu hafta diyetimi hiiiiiiiç bozmadım bu menüyü anca rüyamda yerim
[/B][/COLOR]
Selaaam Kizlaaaar
Off Dün Tarifini Aldigim Ödem Atma Cayini Yaptim $uan Iciyorumm Ama Ne Icmeeek
Maydonozun Kokusunu Ve Kendisini Sevmeyen Biri Olarak Zor Icmekteyim
Size Tavsiyem Eger Yapcak Olursaniz 1.Limon Suyu Yerine Önce Yarim Limonun Suyunu SIKIN icerisine
Bana 1.Limon Cok Geldi Acimsi Bir Tadi Var $uan ..
Zorlaa Iciyorum Valla YaAma Cumaya Kadar Güzel Bir Rakam Görürsem Baskülde
Sevmeye Sevmeyede Olsa Hep Yapip Icecegimm ..
deryaaaa sende yoksun bugün topik yine sessizleşti kolay gelsin cnm
banu izlemden haberleri senden alıyoruz kuu ne zaman tam olarak dönecek aramıza özletti kendini iyice
deryacım sanırım hala temizlikle boğuşuyo
Sabah;
1 dilim t.buğday ekmeği
1 domates
1 biber
yarım salatalık
2 kaşık lor
Öğlen;
yarım su bardağından haşlanmış makarna
salata(yağsız)
Akşam;
2 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık bakla yemeği
2 kaşık yoğurt
salata(yağsız)
yarım dilimdende az t.buğday ekmeği
3 kupa 5 i 1 yerde çay
2 buçuk litre su
akşamada acıkırsam elma yerim bitane tarçın çayı içerim
bugünde regli olmadım
çok çok düşük bi rihtimalle hamile olma ihtimalimm var
umarımm mevsimsel bişiydirrrrr
diyette adepte olmaya çalışıyorummm
ama tartıd adüşüş göremeiyorum hatta artıları görüyorum karar
aldım adet olup bitene kadar tartılmıycam
hataaa cumaya kadar adet olmazsam
bildiirmde yapmıycam
selam ben geldim nasılsınız inş.?
manyak mı ne?kilonu sormak ne demek.gitsin o zaman huyunu suyunu gönül güzelliğini bilmeden zayıf olan bi bayana tutsun arkadaşlık teklif etsin.bu sana yapılan en büyük hakarettir.kusura bakma ben çok çektim de.şimdi ilşkinin heyecanıyla çok takmazsın ama canını ince ince yakar.sonra çok patlarsın.bu durumu anlat ona.ben vücudumu seviyorum de.senin böyle konuşman beni geriyor de.yok illa beyimizin kilo kriteri varsa sen de benim nezaket kriterime uymuyorsun deyip tekmeyi bas ......na .
çok mu dolmuşum kusura bakma.senin mutluluğun bizim için önemli.
ben yapamıyorum ya diyet falan.kaçamak yaptım yine.beceriksizliğim tescillendi.
derya kuzum bitmedi mi daha temizliğin?
ben bugün sabah acık tek sekerlı cay kahvaltılık gevrek yedım sütle karıstırıp. arada tekrar bır kac bardak cay içtim.öglenayıptır soylemesi eşim bi dükkan daha actı gibi bişey daha dogrusu dukkanı buyuttuk ocak başı ilave ettik. azıcık acılı ezme,azıcık kavurmalı sogan,bol roka, kaşık salatası ama hepsını yemedim salatanın bide mantarlı kuzu kebabı şimdi düşünüyorum da saat olmuş 8 buçuk acaba bişey yesemmi yemesemmi ha bu arada bunları yedıgımde oglen 14.30 falandı saat ee cokmu kötü beslenmişim yine?
fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)
bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)
deryaaa
hoşgeldin cnm naptın bittimiii temizlikkk
topiğin geçmişini bilmiyorum bende yeniyim ama bende kullanıyorum bikaç gündür...
grupta altın çilek kullanmama gibi bişi var mı?
Altin Cilek Hakkinda Ben Kendimce Fikrimi Söylemek Istiyorum ,
Yani Yazacaklarim Kimseyi Kirmasin Inciltmesin Bu Tamamen Kendi Düsüncem ..
Bundan 2.Sene Önce Lahana Kapsülleri Cikmisti ..
Gecen Seneler Yine Maydonos Haplari -Elma Kapsülleri Vee Büsürüüü Ona Benzeyen
Takviyelik Toz Diyet Ilaclari .. Bu Senede Altin Cilek Cikti ..
Peki Önceden Piyasaya Cikan Kapsüller Ise Yaramadiki ki Simdi de Önümüze Altin Cilegi Sunuyorlar ..
O Ise Yariyormu Bilmiyorum Ama Ben Tavsiye Etmiyorum Kimseye Hic Bir Sekilde ..
Saglikli Kilo Vermek Isteyen Herkez Dogal Yollardan Kendi Iradesine Sahip Cikarak Vermeli Bence ..
Hem O ilaclar Ise Yarasaydi Dünyada Bukadar Obesiteye Yakalanan Insanlar Kalmazdi Diye Düsünüyorum ..
Dedigim Gibi Tamamen Kendi Has Düsüncemi Dile Getirmek Istedim
Kimse Alinmasin Gücenmesin ...
Biz topik olarak ilaçlara,haplara karşıyız..En güzel yol sağlıkla vermek diye düşünüyoruz..
Aramızda hapların zararlarını da görenler var ki bunlardan biri de benim..
Bence hiç birine tamah etmeyin..Hem sağlığınızdan,hem paranızdan olursunuz.Hem de boşu boşuna..
sen de yarın öğlen yersin canım, boşver yeme bu saatten sonra. gün boyunca verdiğin emeklere yazık olur
ablam geldi cevizli üzümlü kurabiye yaptı annem akşam üstü puding yaptı evde yağlı gevrekler var kek var kraker var ve çikolata var allahım bana yardım et:18::18::18::18:
kızlar en son 6 da yedim yemegimi bugün ve başka bir şey yemeidm açlıkta hissetmiyorum şimdlikk
eşim yanımda üzüm,fındık ve saray helvası yimektee:2::2::2::2::2:
Off yavrum ölçülere bak
Darısı başıma,ben de göreyim bu ölçüleri
1.75 boya 50 kilo mu
Aman o lafa da uyuzum ha..Bak beğenmezler..Hee benim de bütün derdim millet beni beğensin idi.Benim kendi kişiliğim yok çünkü,te allahım..
Beğenecek adam tipimden beğeniyorsa allaha yakın bana uzak olsun zaten...
Menüler de pek güzel,pek sağlıklı
deryaacım kuzucum nasılsın ? temizlik bittiyse gözün aydın diycem
nihal abla için dediğinede kesinlikle katılıyorum annem mesela beni 36 yaşında doğurmuş bende gayet sağlıklıyım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?