80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman ya sinir oluyorum hiç mi anlayışlı insanlar yok etrafımızda
Yemeyin canlarım,ışıl ışıl bir sahilde bikininizle - mayonuzla plaj voleybolu oynadığınızı hayal edin ve yemeyin

dünde oldu aynı şeyler yemedim bugünde yemedim yemicemde.. kararlıyım o bikinin hayali yeter ya bide ablam diyo babama ay içinde ceviz var üzüm var mis gibi kokuyo falan yazık annemle ben yiyemiyoz ya annemde şeker hastası bakışıyoz gülüyoz hadisinler ordan ya ne kendim yerim ne anneme yediririm kadın dün ağladı şekeri 368 e çıkmış tok karnına ben ne yapcam diye ağladı psikolojisi bozuldu ablamda çok anlayışsız yapmasa olmaz sanki..

ohhh güle güle kirlet inşallah yada vazgeçtim kirletme insallah :)

Deryoooo$ aBlaa begendim tavsiye ediyorummm
2.kupa ictim vee wc sorunu ortadan kalkti resmen yaaa

sevmesemde tadini cumaya kadar icecegimmm
bu gidisle iyi kilo veririm ..

Regl Önceside Icecegim Bundan Sonra ..
Cünkü $i$kinligide Gideriyor .. Yani Dün Doktor Hanim Teyze Öyle Söylemisti ..

Ama olur mu ya,hadi senin ki bir yerde keyfi diyelim ama kadına acıdım yapılır mı öyle
Ablana kızdım bak şimdi.

ohhh güle güle kirlet inşallah yada vazgeçtim kirletme insallah :)

Düzenimiz olmadığı için heme kirleniyor en çok da buna gıcık oluyorum zaten

derya abla sana bişey diyimmi bende çocuk yapmamaya karar verdim kendi kendime çok düşündüm ya daha küçüğüm ama ne bileyim ya ben zor bakarım bide en büyük korkum sakat özürlü olması allah korusun ya bugün arkadaşlarımlada çok tartıştım öyle olsada aldırmayız dediler çoğu ben dedim onun doğması daha büyük günah böyle bi düşünce olabilirmi ya ona ve kendine yıllarca acı çektirmek değilde nedir bu..

İyi madem şu cumayı atlatayım da ben de yapayım bari :13:

ayıp olmazsa bende bi yazsam şu cay tarıfını versenızde ben kacırmışım galıba

Feryalim o konuda ben de aynı senin gibi düşünüyorum ama ne zaman bunu dile getirsem sanki ondan utandığım için doğurmak istemiyor muşum gibi algılanıyor..Halbuki ben bir çekeceksem o yavru 10 çekecek..Eli ayağı tutanlar için bile hayat yeterince zorken bu zorluğun içine hem de baştan byük zorluklar ekleyerek neden getireyim,neden kıyayım ona,kıyamam ki
Bana hep değişir fikrin dediler 17 yaşımdan beri.27 oldum değişmedi.Daha da değişeceğini zannetmiyorum ama hala onlar ısrarla değişir diyorlar
Bunları düşünmek için bolca zamanın var önünde..Önemli olan insanın pişman olacağı bir karar vermemesi.Ama sen durmazsın gibi geliyor çünkü çok seviyorsun

evet çok seviyorum fakat hayat çok zorlaştı nükler atıklar radyasyon vs. sakat doğumlar sağlıksız çocuklar işsizlik sıkıntısı herşey bu kadar zor olursa düşünmüyorum dediğin gibi insanlar utandığını düşünür ama ne utanması ya sonuçta candan can oda.. ama çok çeker insan allah korusun böyle bişeyden herkesin fikrinede saygılıyım ben..

saglık olsun canım ben vallahı hergun toz alıyorum hergun banyoyu cifliyorum hergun ev supuruyorum her gun vs. hergun vs. sabah bı bakıyorum hersey sil bastan bıktım vallahi ama napıcan mecbur yapıyoz allah korusun cocuklar mıkrop kapar. soludugumuz hava bıle hava degıl cocuklar evde barı temız temız rahat etsınler

cok haklısın canım ama öyle düşünme allah hayırlısını versın inş. cumlemıze.. her zaman, hayıra an işini hayır gelsin başına...

Kızlar bir şey soracağım size de böyle oluyor mu ya karar veremedim bir türlü :26:
Kimle konuşsam beni gören kal artık böyle yeter verme diyorlar.Koca göbeğimi bir tek ben mi görüyorum ya deli olacağım :44:
Ben o meşhur kotuma girmeden diyeti asla bırakmam zaten de bugün gene o bimdeki kızın yanına gittim ısrarla bırak artık diyeti zaten boyun var inceldin iyice dedi :44:
Acaba ben baya iyi görünüyorum da kendime haksızlık mı ediyorum.Siz de böyle çevreniz iyisin dediğin halde kilolu görüyor musunuz kendinizi?? :26:
Aynaya bakıyorum simit ve göbek bölgesi hala kötü görünüyor.Cuma günü kıyafetimin altına korse giyeceğim gene mesela toparlasın diye.Bunlara ihtiyacım olmaması lazım.

Neyse kim ne derse desin ben illa 70 olacağım ama neden ben beğenmiyorum kendimi,nasıl bir psikoloji bu anlamadım valla...

neden begenmicekmişsin kendını bakıyım masallah cok guzel kılolar vermişsin haksızlık etme lutfen ama hedefın neyse ulaş ona daha dogrusu hedefin degil saglıklı ideal kilona....hayırlısıyla inşallahh

cok haklısın canım ama öyle düşünme allah hayırlısını versın inş. cumlemıze.. her zaman, hayıra an işini hayır gelsin başına...

doğru dedin herşeyin aksi yönünü düşünmemek gerek hayırlara yormak gerek amin..

onlardan bende çok var kısacası herkes 1 kişi dahil zayıfla demiyo.. ama ben zayıflamak istiyorum ya 65 olmak istiyorum nedeni yok ama öyle bence sende aldırma derya abla 70 ol

Sizin işiniz daha zor çocuklarla..Erteleme gibi bir lüksün de yok,allah sabır versin ne diyeyim.Her gün her gün sadece bulaşıktan bile usanıyorum ben ..

neden begenmicekmişsin kendını bakıyım masallah cok guzel kılolar vermişsin haksızlık etme lutfen ama hedefın neyse ulaş ona daha dogrusu hedefin degil saglıklı ideal kilona....hayırlısıyla inşallahh

Yok zaten kararlıyım hedefime ulaşmadan bırakmam asla..Boy kilo endeksini hesapladığım da şu an bile sağlıklı görünüyorum çok şükür :87::87:

feryalcim sabah ye tabikiii
etkisiniii yitirir akşama kadannn bende sabah yürümeye
giderkennn yiyorum birşeylerrrr

çocuk konusuna gelincedeee evet haklısın cnm allah verdi diyee o çocukların dogurulmamalı bencede
insan bin kez ölüyor ya öle çocuklarlaa birlikte bi arkadaşımın ikizleri vardı aynı küvede kaldıkları için bi taneis beyin kanamsı gçirdi ee şuan herşetyde annesine baglı bir tek gözleir görüyorr ve gerçekten çok acı................
ben meselaa 3.5 atıyorm valla ya hamileysme diyee ama başkasına sorsan keisn çogu aman çocuklar büyümüş yap bitanede daha belki kız olur diyceklerr
ama kardeşimmm maddi manevi güç varmı bu çocugu büyütücek,piskoloji varmı
önceki çocuklar hakkı verilerek büyüyceklermi yeterince ilgi alaka göstrebilcekmiyimmm

amannnn bi ton şey işteeee belki 1 çocugum olsa 2:82::82::82:. yi bile yapmaya gözüm kesmezdii

bizim binayı temizleyen bir kadın 2 çocugu var bugün bul bügün ye durumunda ama 5 aylık hamile
benden kıyafet filan istiyor elimden geldigince yardım eidyorum ama benim veridigm kıyafet ne zmana kadar idare edecek snei
gözünn önüne baksanaaaaa be kadınn.......... allah verdi diye dogur babam dogur
:84::84::84:

kızlar en son 6 da yedim yemegimi bugün ve başka bir şey yemeidm açlıkta hissetmiyorum şimdlikk
eşim yanımda üzüm,fındık ve saray helvası yimektee:2::2::2::2::2:

gıcıkkkkkkkkkk ya niye böyle bütün eşler?insan bi gizli yer değil mi?yazık sana..

annem babam ablamda karşımda kurabiye ve çay yemekte fakat ben açlığın ötesinde bişey hissediyorum şuanda midemde ve beynimde

annene çok üzüldüm.babana ve ablana düşüncesizlikleri için çok kızdım.insan braz gizli yer.ne bilim mutfakta ye çayını salonda iç değil mi?hiç mi empati kurmuyorlar ya

bence de 70 e düş.iyisin böyle o ayrı ama en azından bir şey yerken zehir etmezsin kendine.çünkü telafi edeceğini bilirsin.mehmet öz ideal kilonuzun 5 kilo aşağısına inin diyor.biraz daha ver canım.ama verirken katı olma.yavaş yavaş gitsin.

Off banu off bu kadınlardan biri de benim ablam :84::84:
Daha doğrusu 3 ablam da aynı kafa
Ben yoruldum artık eskiden laf anlatmaya çalışırdım ama yok vazgeçtim,hepsi öyle çünkü anlatamıyorum ben üzüldüğümle kalıyorum sadece

Yok nilgünüm bırakmak gibi bir niyetim yok zaten

yatıyorum artık i geceler

İyi geceler

ZUM buyur canim cayin tarifi

4.Bardak Su
1.Yesil Elma (Ortadan Bölüp Atiyoruz Tencerenin Icine)
Yarim Demet Maydonoz
1.yemek Kasigi Yesil Cay (Toz Cay)
Birkac Dal Nane
1.Tane Limon Suyu

Hepsini 10.Dakikka Kaynatiyoruzz Ve Iciyoruuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…