80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eksik olma canım hakkını helal et sagolasın

Bugünkü menüm

Sabah

2 dlim uno çok tahıllı
30 gram kaşar
20 gram labne
2 dilim salam

Öğle

150 gram sosis , 2 yumurta ile çok az yağda yumurtalı sosis
40 gram beyaz peynir
1 domates
1 kuru kayısı

Akşam

Yarım çay bardağı beyaz leblebi
1 kupa kefir
1 salatalık
40 gram kaşar

2 kupa tarçın çayı, 2 kupa form çayı, 1 şişe soda

2,5 litre su

Spor : 1 saat masa tenisi, 1 saat yürüyüş , 6 saat temizlik

Heheyt gel vatandaş en absürt diyet menüsü burada
Kızlar affedin ya temizlik yapıyorken diyet kalmadı biraz :78::78:
Öğlen makarna yapacaktım vazgeçtim bari protein olur diye sosis yumurta yedim.Kaşarı abarttım
Çok yoruldum ama inşallah biraz olsun telafi olmuştur :87::87:

cnm süpersinn.... aaynen mont olması farketmezz belli verdiğin kilocuklarr ..maşallaahhhhhh sanaa cicimmm
ceylancım çok hoşsun canım ya çok güzel kilolar verdin darısı bana
maşallahhh pek güzel olmuşsunuz gerçekten cok belli cok incelmişsiniz cok hoş olmuş. inş. bizlerede nasip olur:)
ceylancım çok hoş olmuşsun
ceylan fark müthiş bununda enbüyük sebeplerinden biri diyetin yanında spor yaparak da zayıflaman oldu galiba canım fıstık gibi olmuşsun tatlım yaa
ceylan
cnmm çok büyük degişimmm
azim örnegisin cnmmm tebriklerr

ceylan harika görünüyorsun canım
çok teşekkür ederim kızlar hepinize sağolun..darısı herkesin başına..evet diyetin yanında spor yapmamın çok büyük katkısı var vücut sıkılaştığı için bazen 38 beden pantolon bile giyebiliyorum :)

Ceylancım çok hoş görünüyorsun verdiğin kilolar belli ama keşke montu da çıkaraydın daha iyi görünürdü

teşekkürler.. fotoyu okulda cekildim..valla montu çıkarmayı istedim ama o benim en eski gömleğim yani 85 kiloyken giydiğim gömlek.okul bitiyor diye almadım. üzerimde emanetmiş gibi duruyor o yüzden cıkaramadım..

Son düzenleme:
bi cevap yazın lütfen

Arkadaşım birincisi ard arda mesaj yazma boşuna,cevap verecek olan varsa zaten verir..Flood yapmaktan ceza alabilirsin..
İkincisi ilaç ismi kullanmak yasak mı bilmiyorum ama demek ki yasakmış.Yaz konunun altına bilmiyordum,yöneticilerden silinmesini rica ediyorum diye bu kadar...
Ayrıca bizim aramızda bunca şeyi okuduktan sonra hala ilaçlara meylediyorsan bu yolda hayal kırıklıkların daha çok olur.Üzgünüm ama tecrübeyle sabit...

aralarda mı yiyorsun??nasıl iştah kontrolüne faydası oluyor mu??
valla işte günde üç kase yemeye çalışıyorum,tokluk verdiğini hissediyorum,şeker canım istemiyor birde tarçınlı yoğurdun yağ yakma özelliği varmış canımm..
evet banuşcumm evet bende bu nedenlerden dolayı yiyorum zaten,birde ben yarım yağlı yoğurt yiyorum çiftliköy yoğurdu migroslarda var harika bir tadı var yoğurdu sevmesdim şimdi bayılıyorum...
nilgün
eylül den beir çok düzenli oluyordum 2 gün gecikti bu ay:26::26::26:
kuuuu banu inşallah hamile değilsindir canım yaaa...offf vallhi hayatın kayar kuşum
fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)

bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)
valla kiloli ikende şirin bir görüntün varmış ama verdiğin çok belli kıyafete rağmen canım...süpersin maşallah...
kızlar en son 6 da yedim yemegimi bugün ve başka bir şey yemeidm açlıkta hissetmiyorum şimdlikk
eşim yanımda üzüm,fındık ve saray helvası yimektee:2::2::2::2::2:
kuuu bu çin işgencesi resmennn allah yardımcu-ın olsun..kız onlar diyet yapsa biz yiyemeyiz önlerinde ama onların umurunda değil vallahi:))
vallahi halt etmiş bencede canımmm siporunn alasıııııı alasıııııı....
canım resimlerine bakılırsa çok kıvamında bir halin var,hani çok zayıf değil ama şikman da değil biçimli balık etli seksiiiiiii....ancak en doğrusunu sen bilirsin..kendni nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap derim..

herkes bakabileceği kadar yapmalı..allah verdi de yavrum,birsürü korunma yöntemleri varken hiçbirini kullanmayıp allah havale edersen allah sana 20 tane de verir..bu nasıl mantık yaaa...offff yoruyor beni böyle insanlar

kalkinca 1 bardak ilik sirkeli su
Sabah : 1 kibrit kutusu dil peyniri,5 zeytin, salatalık , domates,,biber maydanoz,2 ince dilim tam bugday ekmegi
Kuşluk :1 bardak sut
Öğle : 1 porsiyon zeytinyagli barbunya,4 kasik bulgur pilavi,salata,az cacik
İkindi : 1 armut
Akşam :karnibahar salatasi
aksamlari hafifletmek istiyorum artik.

herkese hayirli geceler.:80:

canım benim aralarda zaten meyve var çalışıyorum sabah 7:30 kalkış gece 01:00 yatış bu düzene göre ayarlandı aslında şimdlik menümden memnunum sabahki sütü içmiom ve 10 da sadece 1 meyve yiyorum aslında diyetisyene her gidişimde sorularım oluyor ve asla ve asla kendine yasaklar koyma rahat ol diyor hani yoğurdum light olsun peynirim yağsız tuzsuz olsun bunlar zor bir diyete sürükler seni diyor ve seni boğar diyor ve bence çok mantıklı... çünkü ben hayatım boyuca böyle beslenmicem yani light yiyeceklerle inşallah hedef kiloma ulaşayım sporumu da bırakmicam ve ara öğün olayını çok tuttum buna dewam etmeye çalışıcam... çünkü ben okuldan dönene kadar kahvaltı yapmayıp saat 3 te kahvaltı yapıp dengesiz bir akşam yemeğiyle geç yiyip arkasından çikolata yiyip nescafe içerdim bol bol ve bu kiloları öyle aldım ama şimdi her yönden dikkatli besleniyorum bence bi böyle dewam edeyim birde sporumu yapayım bakalım nasıl olcak gidişat 15 martta gittim diyetisyene ve 9 martta da spora başladım şimdilik 1.5 ayda 6 kilo civarında gitti ve basen ve göğüslerden 6cm kollardan bacaklardan 2 cm belden 5 cm gitti eee bundan böylede gider inşallah azmim dewamlı olur inşallahhhhhhhhhhh.........

ceylann sölemeden geçemicem süper görünüyorsun böyle resimler insana ii gelio walla bende videolarımı çekiom arada bir ay nasıl heyecan oldum ben 60 kiloyum ve böyle resimlerimi ekliyorum yupppiii..
öncesi 98
ortası 75 :84:
sonrası 60

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

sabah yine uyuya kalıp gidmiycektim sporaa
bi kalktım saat 6:40
nasıl hazırlanıp çıktım bilemedim saat 9 da
parkurdaydım

bugün çocuklaır babanneye yolluycamm
bi arkadaşıma gidcem eger evd eise degilseee
evi kırtlıycamm dolap ,çekmeceee

günaydınn
banu herzamanki gibi erkencisin oh sporunudaa yapmışsın çıtırların çıtırı oldun ama azimle devam ediyorsun
deryam bu haftada veremezsem ayran detoksuna başvuracağım hala basküle çıkmadım cuma süpriz olacak :18:
ceylan harika vermişin darısı benim başıma
feryal canm annene çok dikkat et benim annemde şeker hastası dikkat etmedi şekere bağlı böbrek yetmezsizliğinden şimdi diyalize giriyor aman canım bu hastalık çok sinsi ve iştah veriyor insana annem gizli gizli yerdi ablanın tutumu çok yanlış

sanada günaydın damlaaa
görünüşte herkes çıtırsın diyor am atartıya çıkmıyorum bendee hiçç
bi sürede çıkmıycma bu giidşle

Günaydın ....

Sabah sabah sinirle uyandım
Dün zaten yorulmuşum canım çıkmış.Bu sabah 9 da dükkan komşumuz aradı mesutu, kapının önünde çocuklar birikmiş nerdeymişiz...Elinin köründeyiz
Yahu gece 1 de kapatıyoruz,sabahta tabi 10'a doğru açacağım ya sen de biliyorsun bunu,çocuklar da biliyor neden arıyorsun neden neden nedeeeennnn
Ama adamın suçu yok çocuklar gitmiş arattırmış adama.Bir açtım kafeyi bağırdım hepsine siz biliyorsunuz kaçta açtığımı neden aratıyorsunuz dedim.
Geldiyseler geldiler ne yapayım öleyim mi 2 kuruş için..Bu kadar kendimizi paralayacaksak hiç yaşamayalım o zaman!!! İşin kötüsü eşim de böyle düşünüyor hadi derya birikmişler acele et biraz dedi ve sabah sabah tartıştık bu konu yüzünden

Nefret ediyorum anlayışsız insanlardan,bizim işimizi kolay görenlerden, ne var akşama kadar oturuyorsunuz diyenlerden çok ama çok nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!
Yemin ederim ağlayacağım sinirimden
Tek başımayım bu konuda eşim dahi anlamıyor beni

yaaa olurmu ama öle şey tabiki geç kapatıyorsan geç açıcaksın
sabahın köründe 3 5 milyon kazancam diyee piskolojini bozmaya degermii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…