ZUM buyur canim cayin tarifi
4.Bardak Su
1.Yesil Elma (Ortadan Bölüp Atiyoruz Tencerenin Icine)
Yarim Demet Maydonoz
1.yemek Kasigi Yesil Cay (Toz Cay)
Birkac Dal Nane
1.Tane Limon Suyu
Hepsini 10.Dakikka Kaynatiyoruzz Ve Iciyoruuuz
cnm süpersinn....aaynen mont olması farketmezz belli verdiğin kilocuklarr ..maşallaahhhhhh sanaa cicimmm
ceylancım çok hoşsun canım ya çok güzel kilolar verdin darısı bana
maşallahhh pek güzel olmuşsunuz gerçekten cok belli cok incelmişsiniz cok hoş olmuş. inş. bizlerede nasip olur:)
ceylancım çok hoş olmuşsun
ceylan fark müthiş bununda enbüyük sebeplerinden biri diyetin yanında spor yaparak da zayıflaman oldu galiba canımfıstık gibi olmuşsun tatlım yaa
ceylan
cnmm çok büyük degişimmm
azim örnegisin cnmmm tebriklerr
çok teşekkür ederim kızlar hepinize sağolun..darısı herkesin başına..evet diyetin yanında spor yapmamın çok büyük katkısı var vücut sıkılaştığı için bazen 38 beden pantolon bile giyebiliyorum :)
ceylan harika görünüyorsun canım
Ceylancım çok hoş görünüyorsun verdiğin kilolar belli ama keşke montu da çıkaraydın daha iyi görünürdü
onlardan bende çok var kısacası herkes 1 kişi dahil zayıfla demiyo.. ama ben zayıflamak istiyorum ya 65 olmak istiyorum nedeni yok ama öyle bence sende aldırma derya abla 70 ol
bi cevap yazın lütfen
valla işte günde üç kase yemeye çalışıyorum,tokluk verdiğini hissediyorum,şeker canım istemiyor birde tarçınlı yoğurdun yağ yakma özelliği varmış canımm..aralarda mı yiyorsun??nasıl iştah kontrolüne faydası oluyor mu??
evet banuşcumm evet bende bu nedenlerden dolayı yiyorum zaten,birde ben yarım yağlı yoğurt yiyorum çiftliköy yoğurdu migroslarda var harika bir tadı var yoğurdu sevmesdim şimdi bayılıyorum...ilkaycımmm
tarçınlı yogurt çok ii ben yaklaşık 3 aydır belki daha fazla yiyorum aksatmadan
tatlı isteigni keisyor şekeir dengeliyor yag yakımınd ayardımcı
benim adetleirmide düzneledii
he rne kadar bu ay oamasamda
kuuuu banu inşallah hamile değilsindir canım yaaa...offf vallhi hayatın kayar kuşumnilgün
eylül den beir çok düzenli oluyordum 2 gün gecikti bu ay:26::26::26:
valla kiloli ikende şirin bir görüntün varmış ama verdiğin çok belli kıyafete rağmen canım...süpersin maşallah...fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)
bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)
kuuu bu çin işgencesi resmennn allah yardımcu-ın olsun..kız onlar diyet yapsa biz yiyemeyiz önlerinde ama onların umurunda değil vallahi:))kızlar en son 6 da yedim yemegimi bugün ve başka bir şey yemeidm açlıkta hissetmiyorum şimdlikk
eşim yanımda üzüm,fındık ve saray helvası yimektee:2::2::2::2::2:
vallahi halt etmiş bencede canımmm siporunn alasıııııı alasıııııı....İyi akşamlar canlarım
Aman nasıl yorgunum nasıl dayak yemiş gibiyim
Bu bel fıtığı iş yaptırmıyor bana ya.Bugün toplamda 6 saat temizlik yaptım belim koptu sanki yerinden hemen haplarımı aldım
İşimin çoğu bitti çok şükür.Bir tek mutfağım kaldı..Gerçi benim evi 40 su yıkamak lazım kış kasvetinden kurtarmak için
Büyük temizliğe girişmedim zaten havalar ısınınca,yazlıklar çıkınca yapacağım onu.
Açıkçası bu temizliği cuma nikahtan sonra bize gelen olur diye yaptım yoksa gene kalkmıyordu totom
Ev temizliğine spor demeyen halt etmiş..Maraton koşmuş gibi acıyor her yanım
canım resimlerine bakılırsa çok kıvamında bir halin var,hani çok zayıf değil ama şikman da değil biçimli balık etli seksiiiiiii....ancak en doğrusunu sen bilirsin..kendni nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap derim..Kızlar bir şey soracağım size de böyle oluyor mu ya karar veremedim bir türlü :26:
Kimle konuşsam beni gören kal artık böyle yeter verme diyorlar.Koca göbeğimi bir tek ben mi görüyorum ya deli olacağım :44:
Ben o meşhur kotuma girmeden diyeti asla bırakmam zaten de bugün gene o bimdeki kızın yanına gittim ısrarla bırak artık diyeti zaten boyun var inceldin iyice dedi :44:
Acaba ben baya iyi görünüyorum da kendime haksızlık mı ediyorum.Siz de böyle çevreniz iyisin dediğin halde kilolu görüyor musunuz kendinizi?? :26:
Aynaya bakıyorum simit ve göbek bölgesi hala kötü görünüyor.Cuma günü kıyafetimin altına korse giyeceğim gene mesela toparlasın diye.Bunlara ihtiyacım olmaması lazım.
Neyse kim ne derse desin ben illa 70 olacağım ama neden ben beğenmiyorum kendimi,nasıl bir psikoloji bu anlamadım valla...
feryalcim sabah ye tabikiii
etkisiniii yitirir akşama kadannn bende sabah yürümeye
giderkennn yiyorum birşeylerrrr
çocuk konusuna gelincedeee evet haklısın cnm allah verdi diyee o çocukların dogurulmamalı bencede
insan bin kez ölüyor ya öle çocuklarlaa birlikte bi arkadaşımın ikizleri vardı aynı küvede kaldıkları için bi taneis beyin kanamsı gçirdi ee şuan herşetyde annesine baglı bir tek gözleir görüyorr ve gerçekten çok acı................
ben meselaa 3.5 atıyorm valla ya hamileysme diyee ama başkasına sorsan keisn çogu aman çocuklar büyümüş yap bitanede daha belki kız olur diyceklerr
ama kardeşimmm maddi manevi güç varmı bu çocugu büyütücek,piskoloji varmı
önceki çocuklar hakkı verilerek büyüyceklermi yeterince ilgi alaka göstrebilcekmiyimmm
amannnn bi ton şey işteeee belki 1 çocugum olsa 2:82::82::82:. yi bile yapmaya gözüm kesmezdii
bizim binayı temizleyen bir kadın 2 çocugu var bugün bul bügün ye durumunda ama 5 aylık hamile
benden kıyafet filan istiyor elimden geldigince yardım eidyorum ama benim veridigm kıyafet ne zmana kadar idare edecek snei
gözünn önüne baksanaaaaa be kadınn..........allah verdi diye dogur babam dogur
:84::84::84:
aycan
çalışıyormusun bilmiyorum ama
bu liste emzirmiyorsan çok fazla çalışsand açok fazla sen bence 6ögüne ayarlamaya çalış
menünüü saatleirni sne daha ii bilirisn tabi
aralarda meyve ve süt tercih et daha çok
meyvenin yanınd amutlaka süt ürünü tüket ki azcık meyve şekeir yaga dönüşmeden atsın vucut
yaglı tohumlara da yer var tabiki diyettee
onlarıda tüketebilirisn
ama sayılı mesela 10 fındık 10 badem gibi
sonuçta yag içeriyor
mesela kızlar
tarçınlı elmalı yogurt ,içine azda fındık veya ceviz ekleyin süpe rbii diyet tatlı olur hemde ara ögün
üzerinede iki bardak su oldumu missss
ben yatar sabah ilk gelen kişiye benden kocaman günaydın .............
Günaydın ....
Sabah sabah sinirle uyandım
Dün zaten yorulmuşum canım çıkmış.Bu sabah 9 da dükkan komşumuz aradı mesutu, kapının önünde çocuklar birikmiş nerdeymişiz...Elinin köründeyiz
Yahu gece 1 de kapatıyoruz,sabahta tabi 10'a doğru açacağım ya sen de biliyorsun bunu,çocuklar da biliyor neden arıyorsun neden neden nedeeeennnn
Ama adamın suçu yok çocuklar gitmiş arattırmış adama.Bir açtım kafeyi bağırdım hepsine siz biliyorsunuz kaçta açtığımı neden aratıyorsunuz dedim.
Geldiyseler geldiler ne yapayım öleyim mi 2 kuruş için..Bu kadar kendimizi paralayacaksak hiç yaşamayalım o zaman!!! İşin kötüsü eşim de böyle düşünüyor hadi derya birikmişler acele et biraz dedi ve sabah sabah tartıştık bu konu yüzünden
Nefret ediyorum anlayışsız insanlardan,bizim işimizi kolay görenlerden, ne var akşama kadar oturuyorsunuz diyenlerden çok ama çok nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!
Yemin ederim ağlayacağım sinirimden
Tek başımayım bu konuda eşim dahi anlamıyor beni
yaaa olurmu ama öle şey tabiki geç kapatıyorsan geç açıcaksın
sabahın köründe 3 5 milyon kazancam diyee piskolojini bozmaya degermii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?