Günaydın ....
Sabah sabah sinirle uyandım
Dün zaten yorulmuşum canım çıkmış.Bu sabah 9 da dükkan komşumuz aradı mesutu, kapının önünde çocuklar birikmiş nerdeymişiz...Elinin köründeyiz
Yahu gece 1 de kapatıyoruz,sabahta tabi 10'a doğru açacağım ya sen de biliyorsun bunu,çocuklar da biliyor neden arıyorsun neden neden nedeeeennnn
Ama adamın suçu yok çocuklar gitmiş arattırmış adama.Bir açtım kafeyi bağırdım hepsine siz biliyorsunuz kaçta açtığımı neden aratıyorsunuz dedim.
Geldiyseler geldiler ne yapayım öleyim mi 2 kuruş için..Bu kadar kendimizi paralayacaksak hiç yaşamayalım o zaman!!! İşin kötüsü eşim de böyle düşünüyor hadi derya birikmişler acele et biraz dedi ve sabah sabah tartıştık bu konu yüzünden
Nefret ediyorum anlayışsız insanlardan,bizim işimizi kolay görenlerden, ne var akşama kadar oturuyorsunuz diyenlerden çok ama çok nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!
Yemin ederim ağlayacağım sinirimden
Tek başımayım bu konuda eşim dahi anlamıyor beni
deryacım birde şu şekilde yaklaş
sizin ekmek kapınız o dükkanla geçiniyorsunuz eşinde belki bu düşünceyle yaklaşıyordur müşteri kaybebek uğruna ama bunu yaparken seni strese sokmaması lazım çünkü sen hem dışarda hemde evde çalışıyorsun sen ondan 1 saat geç gitsen problem olurmuki
Nazlıcım o açsa dükkanı ne olacak ben bir saat sonra gitsem ikimizde uykusuz dolaşacağız bütün gün..
10'dan 12 ye kadar uyuyor,ben de öğlen gidip 2 saat uyuyorum aynı yani..O dükkanda çocuklarla daha çok kalıyor,daha fazla maruz kalıyor bu kafeye.Ben de ev işleriyle ilgileniyorum..Ki her zaman der senin yükün daha fazla diye..
Mesut da öyle düşünüyor zaten,burası bizim ekmek kapımız kırmayalım çocukları gelirimizi onlar veriyor diyor.Tamam haklı ama bu kadar mı ya
Normalde her derdini çekiyoruz,gürültülerini şımarıklıklarını..Sadece sabah 10 da açılacak bu kadar basit..Bu da olmayacaksa ölelim biz bu kafe için o zaman
kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama
Günaydın ....
Dün zaten yorulmuşum canım çıkmış.Bu sabah 9 da dükkan komşumuz aradı mesutu, kapının önünde çocuklar birikmiş nerdeymişiz...Elinin köründeyiz
Yahu gece 1 de kapatıyoruz,sabahta tabi 10'a doğru açacağım ya sen de biliyorsun bunu,çocuklar da biliyor neden arıyorsun neden neden nedeeeennnn
Ama adamın suçu yok çocuklar gitmiş arattırmış adama.Bir açtım kafeyi bağırdım hepsine siz biliyorsunuz kaçta açtığımı neden aratıyorsunuz dedim.
Geldiyseler geldiler ne yapayım öleyim mi 2 kuruş için..Bu kadar kendimizi paralayacaksak hiç yaşamayalım o zaman!!! İşin kötüsü eşim de böyle düşünüyor hadi derya birikmişler acele et biraz dedi ve sabah sabah tartıştık bu konu yüzünden
Nefret ediyorum anlayışsız insanlardan,bizim işimizi kolay görenlerden, ne var akşama kadar oturuyorsunuz diyenlerden çok ama çok nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!
edacım hala eşinin söylediği aklımdan çıkmıyor bana noluyorsa 60 yaşına kadar ancak kilo verirsin ne demek walla bu erkekler durmaları gerektiği yeri bilmiyor bodoslama dalıyor lafın içine...birgün bu söylediği lafa sen kilolarını verince kendi hatasını anlayacak.
kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama
valla feryalcim karboksipunkturun 7 senasına gitmedim orda öle duruyor benim evime çook uzaktı zaten sorun oluyordu her hafta gitmek ben de bir ara işte dibe vurdum kapadım kendimi zayıflamaya çalışmayı da bıraktım öle kaldı anlayacağın..kilo alınca da gitmeye çekindim dr kızar diye...öle işte canım..Bir Nihal klasiğiçok iyi deniz abla şu son kalan kilolarımızıda verip kurtulalım artık çok sevindim dönmene..
o bendede var ama kendimi tutuyorum evde sürekli krakerler yağlı gevrekler falan var ama bakmıyorum bile olan olmuş akşamı iyi geçir
aa beni unuttunmu seher abla 2 kilo vermen iyi olmuş senin zaten göbeğin yoktu kilondan az gösteriyodun dahada fıstık olmuşsundur dönmene sevindim
nihal abla ne yaptın senben girsem soğuk duşa annem beni döver
bi dikişte iç canım ben öyle yapıyorum sevmediğim çayları
nihal abla sen bi ara karboksiterapiye gidiyodun zayıflamak için o ne oldu ya
benim dr da 6-8 kaşık veriyor sebze yemeğini..kızlar sebze yemeklerinde 6 kaşık mı 1 porsiyon oluyodu mesela ben bakladan 3 kaşık yedim yarım porsiyon olarak mı almalıyım ?
hayırlısı olsun canım sıkma kendini ama bu ara adet dzensizliği herkeste var..bugünde regli olmadım
çok çok düşük bi rihtimalle hamile olma ihtimalimm var
umarımm mevsimsel bişiydirrrrr
diyette adepte olmaya çalışıyorummm
ama tartıd adüşüş göremeiyorum hatta artıları görüyorum karar
aldım adet olup bitene kadar tartılmıycam
hataaa cumaya kadar adet olmazsam
bildiirmde yapmıycam
ben de birşey ekleyim banucum ben de bunu yeni öğrendim:mantar da proteinmiş sebze değil..:26:ye tabiki feryoşummmmm bol bol sne zaten sebze yiyorsun genelde
bakliyatların 4 yk bir porisyondur .
kızlar unutmadan birde şunu söleyim
bakla ve bezelye
sebze degildir bakliyattırr
özenli yemeniz rica olunur
ceylancım tek kelimeyle muhtşemsin..ismin ceylan mı bilmiyorum ama en azındna nickinin hakkını vermişsin..çok tebrik ediyorum seni..darısı hepimizin başına diyorum..fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)
bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)
kesinlikle Deryacım ben de geçenlerde hayatımda ilk defa temizlikçi alacaktım..Kesin kararlıydım çok yoruluyorum haftaiçi iş geç geliyorum yetiştiremiyorum falan..Akupunktura başlayacağım gün hadi dedim spor olsun ben yapayım benim ev de geniş..gereksiz yere 4 tane de balkon..camları sildim öldüm süpürgeye geçmeye halim bile kalmamıştı ama hallettim hepsini bayağı yoruldum..Ben hiç sevmiyorum ya temizlik yapmayı...güle güle kirletin canım..İyi akşamlar canlarım
Aman nasıl yorgunum nasıl dayak yemiş gibiyim
Bu bel fıtığı iş yaptırmıyor bana ya.Bugün toplamda 6 saat temizlik yaptım belim koptu sanki yerinden hemen haplarımı aldım
İşimin çoğu bitti çok şükür.Bir tek mutfağım kaldı..Gerçi benim evi 40 su yıkamak lazım kış kasvetinden kurtarmak için
Büyük temizliğe girişmedim zaten havalar ısınınca,yazlıklar çıkınca yapacağım onu.
Açıkçası bu temizliği cuma nikahtan sonra bize gelen olur diye yaptım yoksa gene kalkmıyordu totom
Ev temizliğine spor demeyen halt etmiş..Maraton koşmuş gibi acıyor her yanım
aa yazık anneciğine ablana da aşk olsun yani yapılır mı bu hiç..valla benim eşim çok sever abur cuburu çikolatayı falan dışarda yiyip geliyor garibim..sokak çocukları gibi oldum senin yüzündne diyordünde oldu aynı şeyler yemedim bugünde yemedim yemicemde.. kararlıyım o bikinin hayali yeter yabide ablam diyo babama ay içinde ceviz var üzüm var mis gibi kokuyo falan yazık annemle ben yiyemiyoz ya annemde şeker hastası bakışıyoz gülüyoz hadisinler ordan ya ne kendim yerim ne anneme yediririm kadın dün ağladı şekeri 368 e çıkmış tok karnına ben ne yapcam diye ağladı psikolojisi bozuldu ablamda çok anlayışsız yapmasa olmaz sanki..
şu maydanozlu limonlu yeşil çaylı karışım mı canım..?tadı çok ekşi değil mi?Deryoooo$ aBlaa begendim tavsiye ediyorummm
2.kupa ictim vee wc sorunu ortadan kalkti resmen yaaa
sevmesemde tadini cumaya kadar icecegimmm
bu gidisle iyi kilo veririm ..
Regl Önceside Icecegim Bundan Sonra ..
Cünkü $i$kinligide Gideriyor .. Yani Dün Doktor Hanim Teyze Öyle Söylemisti ..
kendine haksızlık etmek çok kötü bir pskiloji ben bunu yıllarca yaşadım Deryacım o nedenle hemen bundan çık derim..Kızlar bir şey soracağım size de böyle oluyor mu ya karar veremedim bir türlü :26:
Kimle konuşsam beni gören kal artık böyle yeter verme diyorlar.Koca göbeğimi bir tek ben mi görüyorum ya deli olacağım :44:
Ben o meşhur kotuma girmeden diyeti asla bırakmam zaten de bugün gene o bimdeki kızın yanına gittim ısrarla bırak artık diyeti zaten boyun var inceldin iyice dedi :44:
Acaba ben baya iyi görünüyorum da kendime haksızlık mı ediyorum.Siz de böyle çevreniz iyisin dediğin halde kilolu görüyor musunuz kendinizi?? :26:
Aynaya bakıyorum simit ve göbek bölgesi hala kötü görünüyor.Cuma günü kıyafetimin altına korse giyeceğim gene mesela toparlasın diye.Bunlara ihtiyacım olmaması lazım.
Neyse kim ne derse desin ben illa 70 olacağım ama neden ben beğenmiyorum kendimi,nasıl bir psikoloji bu anlamadım valla...
bizim gibiler de düşünsün dursun bu dünyaya çocuk getirmek doğru mu diye??feryalcim sabah ye tabikiii
etkisiniii yitirir akşama kadannn bende sabah yürümeye
giderkennn yiyorum birşeylerrrr
çocuk konusuna gelincedeee evet haklısın cnm allah verdi diyee o çocukların dogurulmamalı bencede
insan bin kez ölüyor ya öle çocuklarlaa birlikte bi arkadaşımın ikizleri vardı aynı küvede kaldıkları için bi taneis beyin kanamsı gçirdi ee şuan herşetyde annesine baglı bir tek gözleir görüyorr ve gerçekten çok acı................
ben meselaa 3.5 atıyorm valla ya hamileysme diyee ama başkasına sorsan keisn çogu aman çocuklar büyümüş yap bitanede daha belki kız olur diyceklerr
ama kardeşimmm maddi manevi güç varmı bu çocugu büyütücek,piskoloji varmı
önceki çocuklar hakkı verilerek büyüyceklermi yeterince ilgi alaka göstrebilcekmiyimmm
amannnn bi ton şey işteeee belki 1 çocugum olsa 2:82::82::82:. yi bile yapmaya gözüm kesmezdii
bizim binayı temizleyen bir kadın 2 çocugu var bugün bul bügün ye durumunda ama 5 aylık hamile
benden kıyafet filan istiyor elimden geldigince yardım eidyorum ama benim veridigm kıyafet ne zmana kadar idare edecek snei
gözünn önüne baksanaaaaa be kadınn..........allah verdi diye dogur babam dogur
:84::84::84:
canım bence de devam et..dr un bunun eğitimini almış..koşulsuz itaat ettin mi üzeirnde fazla yorumda bulunmadan uygulamaya girştin mi oluyor bu işler..çok güzel vermişsin tebrikler..aynen devam ...bekle arkandna geliyorumcanım benim aralarda zaten meyve var çalışıyorum sabah 7:30 kalkış gece 01:00 yatış bu düzene göre ayarlandı aslında şimdlik menümden memnunum sabahki sütü içmiom ve 10 da sadece 1 meyve yiyorum aslında diyetisyene her gidişimde sorularım oluyor ve asla ve asla kendine yasaklar koyma rahat ol diyor hani yoğurdum light olsun peynirim yağsız tuzsuz olsun bunlar zor bir diyete sürükler seni diyor ve seni boğar diyor ve bence çok mantıklı... çünkü ben hayatım boyuca böyle beslenmicem yani light yiyeceklerle inşallah hedef kiloma ulaşayım sporumu da bırakmicam ve ara öğün olayını çok tuttum buna dewam etmeye çalışıcam... çünkü ben okuldan dönene kadar kahvaltı yapmayıp saat 3 te kahvaltı yapıp dengesiz bir akşam yemeğiyle geç yiyip arkasından çikolata yiyip nescafe içerdim bol bol ve bu kiloları öyle aldım ama şimdi her yönden dikkatli besleniyorum bence bi böyle dewam edeyim birde sporumu yapayım bakalım nasıl olcak gidişat 15 martta gittim diyetisyene ve 9 martta da spora başladım şimdilik 1.5 ayda 6 kilo civarında gitti ve basen ve göğüslerden 6cm kollardan bacaklardan 2 cm belden 5 cm gitti eee bundan böylede gider inşallah azmim dewamlı olur inşallahhhhhhhhhhh.........
aman canım sakın ha ayran detoksu falan yapma..ben 2. gününde bayılmıştım..2 şişe serum verdiler..bir işe yaramadı aman ha...günaydınn
banu herzamanki gibi erkencisin oh sporunudaa yapmışsın çıtırların çıtırı oldun ama azimle devam ediyorsun
deryam bu haftada veremezsem ayran detoksuna başvuracağım hala basküle çıkmadım cuma süpriz olacak :18:
ceylan harika vermişin darısı benim başıma
feryal canm annene çok dikkat et benim annemde şeker hastası dikkat etmedi şekere bağlı böbrek yetmezsizliğinden şimdi diyalize giriyoraman canım bu hastalık çok sinsi ve iştah veriyor insana annem gizli gizli yerdi ablanın tutumu çok yanlış
deryacım haklısın sinir bozucu bir durum ama burda hata sizin yan komşuda..geldiler mi..yok kardeşim..ara abi..kusura bakmayın çocuklar gece 01.00 de kapatılar 10 dna önce açılmıyor burası 10 da gelin dese olay bitecek..Çözüm üretemiyor işte insanlar..Eğer sürekli aynı kişiler geliyorsa da o zaman da sabah 09.00 da açarsak akşam da şu saatte kapatırız diye pazarlık etmek laızm herhalde..Sizin cafe internet cafe mi?Günaydın ....
diyetisyenim bitki cayı vermiyo yasak dedi grissini kepek bisküvisi corn flakes de yasak onu yicegine 1 dilim ekmek ye diyor saglıklı degil diyor 4 lt su iciyorum günde haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum artı diyet tatlı haftada bir izin var ama durdu yaaaaa
memnun oldum burcu bende özge 27 hyasındayım bebek istiyorum kilo vermem gerekkkk
Hmm Bitki Cayinin Ne Gibi Bir Zarari Varmis Acaba Diyetisyenine Sordunmu ?
Biz Topik Olarak Bol Bol Icmekteyiz Ve Simdiye Kadar Hic Bir Zararini Görmedik ..
Aksine Faydasini Gördük ..
corn flakes bende yemiyorum müsli yiyorum oda bagisiklik sistemimi calistirdigi icin ..
tatliyida diyete basladigimdan beri belki 1 veya 2.kez yemisimdir oda catal ucuyla ..
umarim hedef kilona saglikli ve azimli bir bicimde ulasirsin ve bebek hayalin gerceklesir ..
bende bi nevi gelecegimi düsündügüm icin zayifliyorum .. doktorum ilerde bebegimin olamiyacagini söyledi , cünkü erkek hormonlarim kadin hormonlarindan daha fazlaymis ve kilo vermem lazimmis ..
bende öyle öyle vermeye basladim i$te :)
Hayallerimize ins. ulasiriz ..
cnım bende özge memnun oldum duygucum iyi madem stres yapmayayım inş geçicidir
allah kolaylık versin işimiz zor ama alıştım 1 aydırlistemi yazayım
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir salatalık domates
ara ögün 1 adet meyve
öglen 60 gr et 4 yk sebze salata 2 dilim ekmek
ara ögün 1 adet meyve
aksam 2 dilim ekmek yogurt salata sebze yemegi
yatmadan önce 1 br süt yada ayran veya 2 top ev yapımı az şekerli meyveli dondurma
haftada 1 kere kacamak 1 ögünde
bu tarz yiyorum her gün bana göre ayarlandı liste dondurma cok sevdigim icin 2 top koydu doktorum ayrıca diyete baslamadan tüm tahlillerimi yaptırdım bu cok önemlli hipo tiroid hastasıyım ilac kullanıyorum allahtan düzene giriyo insülün direnci ve şeker yüklemesi yapıldı kolesterol triglerisid ve hormonlara bakıldı bi sorun cıkmadı onlarda kilo vermeye cok engel arkadasta insülün direnci cıktı mesela aylardır diyette kilo veremiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?