80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kadar takma cnm yaa erkekler kadınları biraz zor anlarlar özelliklede iş söz konusu olunca üzülme sakın kendini yıpratırsın bu şekilde anlayışsız insanlarda çok zaten çevrede saymakla bitmez
eşinlede kafan sakin olunca uygun bir dille konuş hani derlerya erkeklerin eşref saatini bulmak lazım
eşşek saatini değil
haa kolay iş diyenlerde halt etmiş bence hiç bir iş kolay değildir her işin kendine göre zorluğu var
heleki ticaretin acayip stres ve beyin yorgunluğu oluyor
annemin sürekli bir sözü vardır kızım en kolay iş yemek yemektir onuda çiğnemeden yutamassın

deryacım birde şu şekilde yaklaş
sizin ekmek kapınız o dükkanla geçiniyorsunuz eşinde belki bu düşünceyle yaklaşıyordur müşteri kaybebek uğruna ama bunu yaparken seni strese sokmaması lazım çünkü sen hem dışarda hemde evde çalışıyorsun sen ondan 1 saat geç gitsen problem olurmuki

Nazlıcım o açsa dükkanı ne olacak ben bir saat sonra gitsem ikimizde uykusuz dolaşacağız bütün gün..
10'dan 12 ye kadar uyuyor,ben de öğlen gidip 2 saat uyuyorum aynı yani..O dükkanda çocuklarla daha çok kalıyor,daha fazla maruz kalıyor bu kafeye.Ben de ev işleriyle ilgileniyorum..Ki her zaman der senin yükün daha fazla diye..

Mesut da öyle düşünüyor zaten,burası bizim ekmek kapımız kırmayalım çocukları gelirimizi onlar veriyor diyor.Tamam haklı ama bu kadar mı ya
Normalde her derdini çekiyoruz,gürültülerini şımarıklıklarını..Sadece sabah 10 da açılacak bu kadar basit..Bu da olmayacaksa ölelim biz bu kafe için o zaman

valla diycek bir söz bulamadım cnm Allah sabır versin .. zor yani cidden zor..

Merhaba Kızlar maşallah iyi döktürmüşsünüz tamamını okumadan aklımdakileri yazıp çizimden sonra devam ederim....

Öncelikle banu'cum allah kayra ve deniz'e sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.tekçocuk ilerisi için zor kardeş olmadan tabii herşey bütçeyede bakıyor şahsen ben 2.istiyorum ama kısmet.bekarken allahın ikizim olsun 1 anda kurtulurum derdim ama yanılmışım 1 tanesi çok zor birde ben değil annem bakıyor ikiz allah sabır güç versin canım.inş.biranönce regl olursun bende kızlara katılıyorum hava değişikliği etkiyor mevsim geçişleri yada Ankara dışına çıkınca hemen 10 gün şaşar.

Deryacım ellerine sağlık miss gibi kokuyordur.walla ben haftanın 6 günü çalıştığım için pazar günleri sadece temizlik yapabiliyorum.öyle cam,kapı,perde gibi işleri bayramlarda yada bahar temizliğinde o kadar(ne kadar pasaklıyım değil mi)eltim evde bazen ona özeniyorum hergün ev süpürüyor,balkon yıkıyor,yerler, tozlar vs.çocukta yok yeni evli eşyalar yeni mis gibi sürekli elinde bez siliyor.ben pazar biraz fazla uysuam iş kalıyor az yatsam haftaiçi yorgun oluyorum zaten oğluşum uyutmuyor birde en yoğun yorucu gün cumartesi pestilim çıkıyor....nikah sonrası resimlerini eklersin canım bizde bakarız yeni ceketine, endamına:)

edacım hala eşinin söylediği aklımdan çıkmıyor bana noluyorsa 60 yaşına kadar ancak kilo verirsin ne demek walla bu erkekler durmaları gerektiği yeri bilmiyor bodoslama dalıyor lafın içine...birgün bu söylediği lafa sen kilolarını verince kendi hatasını anlayacak.

feryalcim ölçülerin süper,ablan kilolu mu size nispet yapar gibi iradenizi zorlayarak kurabiye yiyor kıskanıyor olabilir mi iradeli olup kilo verdiğini...şeker çok tehlikeli annemde de var şeker çok dikakt etmesi gerekiyor yediklerine...allah sağlık versin

ceylancım tek kelimeyle süper gözüküyorsun ve gittiğin k.....seansların işe yaramasına sevindim.paran boşa gitmemiş oldu..

zum kebapçı dükaknınız hayırlı olsun allah bol kazanç nasip etsin bence sen fazla dükkana uğrama...ben şahsen kokoreçe dayanamam

Günaydin Kizlaaar

Deryoo$ Ablamm
Bosver Sinirlenme Diyecegim Ama Ben Bile Sinir Oldum Yaniii
Veletlerin Isi Gücü Yok Sabahin Köründe Nett Cafede Chatt Yapmak Icin
Dükkan Sahibesini Uyandiriyorlar
Bekleseler Ölürlermi Saat 10.a Kadar Ya .. Bende olsam bi güzel bagirir cagirirdim ..

Bide Bu Cocuklarin Ailesininde Hic Umurlarinda Degil Galiba, Sabahin Köründe Saliyorlar
Cocuklarini Sokaklara ..

Biraz Ince Düsünmeleri Lazim Bence , Cocuklar okadarda kücük degildir diye düsünüyorum ..

Abla Kapida Yazmiyormu Acilis Saatiniz .. Eger Yazmiyorsa Büyük Büyük Yazin Saat 10.00'dan
Aksam 1'e Kadar Diye .. Bidaha bisey Olursada Gözlerine Sokarsin Kagidi Okumaniz Yokmu Sizin Diye ..

kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama

kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama

Hosgeldin Canim ..

Evet Bazen Duraklama Dönemi Oluyor Kilo Vermede ..
Önce 1.er 2.$er Gidiyor , Cogunlukla Fazla Kilolu Insanlarda Öyle Oluyor Baslarda ..
Sonra 1-2 Hafta Duraklama Yasiyorsun .. Sonra Yine 500gr Veya 1.Kilo Civari Veriyorsun ..

Bol Bol Bitki Caylari Ve Su Icmeye Calis ..
Sporunuda Aksatma Ve Kas Yapmamaya Bak ..

Bu Arada Ben Burcu 20.5 Yasindayim

deryacım zor walla allah kolaylık versin...sizi arayan adamlada konuşsanız acil bişey olmadıkça aramasın kapanış -açılış saatiniz ortada...

diyetisyenim bitki cayı vermiyo yasak dedi grissini kepek bisküvisi corn flakes de yasak onu yicegine 1 dilim ekmek ye diyor saglıklı degil diyor 4 lt su iciyorum günde haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum artı diyet tatlı haftada bir izin var ama durdu yaaaaa
memnun oldum burcu bende özge 27 hyasındayım bebek istiyorum kilo vermem gerekkkk

Son düzenleme:

Canım dün söylediğine pişman ettim onu habire laf soktum (pek bir severim laf sokmayı) akşam işe gitti sabah erken gelmiş kahvaltı hazırlamış simitler poğacalar boyozlar doldurmuş şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hem veremiyorsun diyor hemde yemem için neler yapıyor sonra birde kalkıp laf söylüyor ayyyy sinir sinir.
Bekar arkadaşlar size sesleniyorum bekarlık sultanlıkmış

hosgeldin aramıza belli bir süre kilo vermen durabilir bu gayet normal

cnm bende 86 la başladım 80 de bende takıldım 3 hafta...
ama sonra tekrar devam etti şuanda 78 im .. sende verirsin yani cnm korkma ben çok stres yaptım sen yapma tatlım ..bu arada hoş geldin ben duygu

dünki menümü yazıyım çok kötü

sabah yok
ara yok
öğle-->barbunya 3yk+1kepçe ezogelin+1 dilim çavdar ekmeği
ara -->2 madlen çikolata+2çikolatalı kurabiye+1yeşil çay
akşam-->4 köfte(yağda)+3yk pilav+2 yk barbunya
arada-->magnum çikolata 1 parça+1 küçük hobby+2 bardak çay
2 lt su (kızlar buaralar menüler çok kötü regl öncesi tatlı yiyesim tuttu doymak bilmiyorum)

AmMa bugün toparlandım ii bir kahvaltıyla başladım akşama kadar dikkat edeceğim inş.

valla feryalcim karboksipunkturun 7 senasına gitmedim orda öle duruyor benim evime çook uzaktı zaten sorun oluyordu her hafta gitmek ben de bir ara işte dibe vurdum kapadım kendimi zayıflamaya çalışmayı da bıraktım öle kaldı anlayacağın..kilo alınca da gitmeye çekindim dr kızar diye...öle işte canım..Bir Nihal klasiği
kızlar sebze yemeklerinde 6 kaşık mı 1 porsiyon oluyodu mesela ben bakladan 3 kaşık yedim yarım porsiyon olarak mı almalıyım ?
benim dr da 6-8 kaşık veriyor sebze yemeğini..

hayırlısı olsun canım sıkma kendini ama bu ara adet dzensizliği herkeste var..
ye tabiki feryoşummmmm bol bol sne zaten sebze yiyorsun genelde

bakliyatların 4 yk bir porisyondur .
kızlar unutmadan birde şunu söleyim

bakla ve bezelye
sebze degildir bakliyattırr
özenli yemeniz rica olunur
ben de birşey ekleyim banucum ben de bunu yeni öğrendim:mantar da proteinmiş sebze değil..:26:

fotolarımı da paylaşayım uzun zamandır eklemiyordum :)

bu da bugün çekildiğim fotoğraf mont falan var ama yine belli oluyordur :)
ceylancım tek kelimeyle muhtşemsin..ismin ceylan mı bilmiyorum ama en azındna nickinin hakkını vermişsin..çok tebrik ediyorum seni..darısı hepimizin başına diyorum..

kesinlikle Deryacım ben de geçenlerde hayatımda ilk defa temizlikçi alacaktım..Kesin kararlıydım çok yoruluyorum haftaiçi iş geç geliyorum yetiştiremiyorum falan..Akupunktura başlayacağım gün hadi dedim spor olsun ben yapayım benim ev de geniş..gereksiz yere 4 tane de balkon..camları sildim öldüm süpürgeye geçmeye halim bile kalmamıştı ama hallettim hepsini bayağı yoruldum..Ben hiç sevmiyorum ya temizlik yapmayı...güle güle kirletin canım..
aa yazık anneciğine ablana da aşk olsun yani yapılır mı bu hiç..valla benim eşim çok sever abur cuburu çikolatayı falan dışarda yiyip geliyor garibim..sokak çocukları gibi oldum senin yüzündne diyor
şu maydanozlu limonlu yeşil çaylı karışım mı canım..?tadı çok ekşi değil mi?
kendine haksızlık etmek çok kötü bir pskiloji ben bunu yıllarca yaşadım Deryacım o nedenle hemen bundan çık derim..Aklında ne varsa, sen kendini nasıl l görmek istiyorsan o kiloda ol..Bakma başkalarına ama ben fotolarından seni çok hoş buldum eklemeden geçemeyeceğim

bizim gibiler de düşünsün dursun bu dünyaya çocuk getirmek doğru mu diye??

canım bence de devam et..dr un bunun eğitimini almış..koşulsuz itaat ettin mi üzeirnde fazla yorumda bulunmadan uygulamaya girştin mi oluyor bu işler..çok güzel vermişsin tebrikler..aynen devam ...bekle arkandna geliyorum

aman canım sakın ha ayran detoksu falan yapma..ben 2. gününde bayılmıştım..2 şişe serum verdiler..bir işe yaramadı aman ha...

deryacım haklısın sinir bozucu bir durum ama burda hata sizin yan komşuda..geldiler mi..yok kardeşim..ara abi..kusura bakmayın çocuklar gece 01.00 de kapatılar 10 dna önce açılmıyor burası 10 da gelin dese olay bitecek..Çözüm üretemiyor işte insanlar..Eğer sürekli aynı kişiler geliyorsa da o zaman da sabah 09.00 da açarsak akşam da şu saatte kapatırız diye pazarlık etmek laızm herhalde..Sizin cafe internet cafe mi?

Hmm Bitki Cayinin Ne Gibi Bir Zarari Varmis Acaba Diyetisyenine Sordunmu ?

Biz Topik Olarak Bol Bol Icmekteyiz Ve Simdiye Kadar Hic Bir Zararini Görmedik ..
Aksine Faydasini Gördük ..

corn flakes bende yemiyorum müsli yiyorum oda bagisiklik sistemimi calistirdigi icin ..

tatliyida diyete basladigimdan beri belki 1 veya 2.kez yemisimdir oda catal ucuyla ..

umarim hedef kilona saglikli ve azimli bir bicimde ulasirsin ve bebek hayalin gerceklesir ..

bende bi nevi gelecegimi düsündügüm icin zayifliyorum .. doktorum ilerde bebegimin olamiyacagini söyledi , cünkü erkek hormonlarim kadin hormonlarindan daha fazlaymis ve kilo vermem lazimmis ..
bende öyle öyle vermeye basladim i$te :)

Hayallerimize ins. ulasiriz ..

amanın bir daha geçmişe bu kadar dönüp de alıntı yapmaya çalışna ne olsun canım çıktı ayol
günaydın kızlar gerçi ben yazana dek öğle oldu ya neyse..
ben çok mutluyum çünkü zincirlerimi kırdım çok şükür dün akşam 1 saat leslie yaptım(2 mili 2 kere ara vermeden)üstüne de 150 mekik çektim..
bu akşam da yapıcam işallah sultan sülümanı izlerken
yupppppiiiiii ben spora başladımmmmmmmmmmm:84::92:

slm kızlar nasılsınız dün ve önceki gün bir sürü temizlik yaptım ama boş halen bu saat oldu işlerim bitmedi ne zor ya artıkiş yapmaktan bıktım cocuklarda büyükama bilmiyorum neden bitmiyor buişler :95::95::95:

cnım bende özge memnun oldum duygucum iyi madem stres yapmayayım inş geçicidir
allah kolaylık versin işimiz zor ama alıştım 1 aydırlistemi yazayım
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir salatalık domates
ara ögün 1 adet meyve
öglen 60 gr et 4 yk sebze salata 2 dilim ekmek
ara ögün 1 adet meyve
aksam 2 dilim ekmek yogurt salata sebze yemegi
yatmadan önce 1 br süt yada ayran veya 2 top ev yapımı az şekerli meyveli dondurma
haftada 1 kere kacamak 1 ögünde
bu tarz yiyorum her gün bana göre ayarlandı liste dondurma cok sevdigim icin 2 top koydu doktorum ayrıca diyete baslamadan tüm tahlillerimi yaptırdım bu cok önemlli hipo tiroid hastasıyım ilac kullanıyorum allahtan düzene giriyo insülün direnci ve şeker yüklemesi yapıldı kolesterol triglerisid ve hormonlara bakıldı bi sorun cıkmadı onlarda kilo vermeye cok engel arkadasta insülün direnci cıktı mesela aylardır diyette kilo veremiyordu

cnm yaa o hormonal sorun bende de vardı hattadoktor baana sölediğinde dışarı çıktığımda ağlamıştım çocuğum olmayabilir ilerde diye o dönem bende baayaa 15 kilo verdim hormonlarımı düzene soktum .. umarım seninde biran önce düzelir tatlım Allah şifa versin .. doğum kontrol hapı vermişti hormon düzenlemesi için dr ..o verdiğim kiloları o hapı bıraktıktann sonra aaldım.. asıl tedaviden sonra çok dikkaat etmek lazımmış kiloya şimdi daha iyi aanlıyorum :78::78:

hım dr a danışıp diyete başlaman çok iyi bi karar o zaman cnm .. önemli olan sağlık,sonra bebişede sıraa gelir hayırlısıyla..
sen iyi ol yeterki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…