kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama
cnm bende 86 la başladım 80 de bende takıldım 3 hafta...
ama sonra tekrar devam etti şuanda 78 im .. sende verirsin yani cnm korkma ben çok stres yaptım sen yapma tatlım ..bu arada hoş geldin ben duygu
doktorum dısarıdan yag yakan hiç bir gıda takviyesi vermedi cay ilaç bitki vs bunlar yag yakar ama geri alırsın bıraknca rejimi dedi ayrıca müsli diyet bisküvi gibi paketlenmiş hafif yiyeceklerde yasak katkılı cünkü katkıdan kacıs yok ama en aza indirgemek elimizde dedi sadece herkesin yedigi şeyleri düzenli yiyerek zayıflayacaksın dedi bende ona uyuyorum
yeşil çaya diyetisyenler sıcak yaklaşıyor..metobolizmayı hızlandırdığı için daha önce gittiğim de şimdiki de bana sadece yeşil çay vermişti..bence de en iyisi aslında doğal yollarla sporla destekleyerek vermek..ve daha da önemlisi bir daha almamak elbette..yaşam tarzı haline getirmeden ne kadar verilirse verilsin geri alınacağına inanıyorum o nedenle ben de katı diyet yapmamaya karar verdim artık.ç.ben beynimi,beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum..E tabi yıllarca bu öğrencilik devam edecek kolay dğil bir şeyi yıkıp baştan yapmak..
günaydınn
banu herzamanki gibi erkencisin oh sporunudaa yapmışsın çıtırların çıtırı oldun ama azimle devam ediyorsun
deryam bu haftada veremezsem ayran detoksuna başvuracağım hala basküle çıkmadım cuma süpriz olacak :18:
ceylan harika vermişin darısı benim başıma
feryal canm annene çok dikkat et benim annemde şeker hastası dikkat etmedi şekere bağlı böbrek yetmezsizliğinden şimdi diyalize giriyoraman canım bu hastalık çok sinsi ve iştah veriyor insana annem gizli gizli yerdi ablanın tutumu çok yanlış
Günaydın ....
Sabah sabah sinirle uyandım
Dün zaten yorulmuşum canım çıkmış.Bu sabah 9 da dükkan komşumuz aradı mesutu, kapının önünde çocuklar birikmiş nerdeymişiz...Elinin köründeyiz
Yahu gece 1 de kapatıyoruz,sabahta tabi 10'a doğru açacağım ya sen de biliyorsun bunu,çocuklar da biliyor neden arıyorsun neden neden nedeeeennnn
Ama adamın suçu yok çocuklar gitmiş arattırmış adama.Bir açtım kafeyi bağırdım hepsine siz biliyorsunuz kaçta açtığımı neden aratıyorsunuz dedim.
Geldiyseler geldiler ne yapayım öleyim mi 2 kuruş için..Bu kadar kendimizi paralayacaksak hiç yaşamayalım o zaman!!! İşin kötüsü eşim de böyle düşünüyor hadi derya birikmişler acele et biraz dedi ve sabah sabah tartıştık bu konu yüzünden
Nefret ediyorum anlayışsız insanlardan,bizim işimizi kolay görenlerden, ne var akşama kadar oturuyorsunuz diyenlerden çok ama çok nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!
Yemin ederim ağlayacağım sinirimden
Tek başımayım bu konuda eşim dahi anlamıyor beni
feryalcim ölçülerin süper,ablan kilolu mu size nispet yapar gibi iradenizi zorlayarak kurabiye yiyor kıskanıyor olabilir mi iradeli olup kilo verdiğini...şeker çok tehlikeli annemde de var şeker çok dikakt etmesi gerekiyor yediklerine...allah sağlık versin
kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama
diyetisyenim bitki cayı vermiyo yasak dedi grissini kepek bisküvisi corn flakes de yasak onu yicegine 1 dilim ekmek ye diyor saglıklı degil diyor 4 lt su iciyorum günde haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum artı diyet tatlı haftada bir izin var ama durdu yaaaaa
memnun oldum burcu bende özge 27 hyasındayım bebek istiyorum kilo vermem gerekkkk
valla feryalcim karboksipunkturun 7 senasına gitmedim orda öle duruyor benim evime çook uzaktı zaten sorun oluyordu her hafta gitmek ben de bir ara işte dibe vurdum kapadım kendimi zayıflamaya çalışmayı da bıraktım öle kaldı anlayacağın..kilo alınca da gitmeye çekindim dr kızar diye...öle işte canım..Bir Nihal klasiği
benim dr da 6-8 kaşık veriyor sebze yemeğini..
ben de birşey ekleyim banucum ben de bunu yeni öğrendim:mantar da proteinmiş sebze değil..:26:
şu maydanozlu limonlu yeşil çaylı karışım mı canım..?tadı çok ekşi değil mi?
selam kızlarrr
bugün çok yoğunum izlemleri yemeğe alıyorum akşama bendeler ..izlem cuma dönüyor izmire..bu sefer çok gezip tozup çok cozutmadık..bir daha ki sefere inşallahhhh....
biryerde okumuştum kızlar şu 0 lı kilolar var ya 60-70-80-90 onlarda takılınıp kalınıyor genelde farkındaysanız..bunun nedeni de o kilolara yaklaştıkça beynin etkisiyle vücudun kendini savunmaya almasıymış o nedenle özlelikle böyle kilollara yakınken tartılmayın diyor uzmanlar..Dr Stress vardı ya Nedim Saban onun bir röportajında okumuştum o da 40 kg mu ne verdi 2-3 ay da bir tartılıyormuş başlarda..şimdi de ayda bir falan.. bir çıktığımda 12 kg verdiğimi görmek çok hoştu diyor..bence ondna bu duraksamalar..
herkese çok selam..
nihayet kabusum olan 12 günlük trabzon yolculuğum bitti.kendimi strese soktuğuma değmedi.herşey yolunda iidi.sevgili kayınvalidem oğlunu ve torununu görünce benimle uğraşmadı. bende karadenizin muhteşem güzelliğinin tadını çıkardım.resetlendim bir anlamda.bu arada 12 günlük bir tatilin ardından bugün tartılma fırsatı buldum.1 kg almışım.giderken 77 kg idim şimdi ise 78 kg olmuşum.aslında karadenizin yöresel yemeklerinin neredeyse hepsinin tadına baktıgımı düşünürsek 1 kg almış olmam sevindirici.her sabah temiz havayı soluyarak dik yamaçlarda 1 saat yürüyüş yaptım.herşey şimdilik yolunda artık kaldıgım yerden devam etmeliyim gerçi biraz motivasyonum dağılmış durumda ama yılmak yok yaz kapıda.o sıcaklarda yok göbeğımi yok kollarımı saklamak ıcın ugrasmaya nıyetım yok.kocam ne kadar zayıflayacagıma ıhtımal vermesede bu sefer onu haklı cıkarmayacagım.
bu arada şunun farkına vardım.grubumun eksıklıgı motıvasyonumun dagılmasında en buyuk etkenmıs.hergun bu sayfayı zıyaret edıp sızlerın yazdıklarını okumak verdıgınız kıloları kıskanıp hırs yapmam benı acayıp motıve edıyormuş.birlikten kuvvet doğuyormuş.beni motive ettiğiniz için çookkkk teşekkürler.
öyledir mutlaka da ben de şu elmalı iksirden yapıp işe getiriyorum içimi daha kolay o da çok faydalı...SEninkini de denicem de işte mideme güvenemiyorum
Hoşgeldin..Seni çok kıskandım yaa benim de acil şekilde resetlenmeye ihtiyacım var..Az önce müşterinin biri kanı beynime sıçrattı resmen 10 dk dır sinirden titriyorum ..Ne güzeldir Karadeniz şimdi ..Hİç gitmedim çok merak ediyorum..
Eksi Evet Ama Cokta Faydali Valla Ablacim ..
Ben Bugünde Yaptim Ama Yarim Limon Suyunu SIKTIM icerisine Ve Eksiligi Okadar Yok Suan ..
Dünden Ziyade Daha Rahat Iciyorum ..
bende öle düşünüyorum aslında ama sabah kalktığımda kendimi önce wc sonrada tartının başında buluyorum.. o verdiğim 100 grm bilee acayip mutlu ediyo benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?