80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doktorum dısarıdan yag yakan hiç bir gıda takviyesi vermedi cay ilaç bitki vs bunlar yag yakar ama geri alırsın bıraknca rejimi dedi ayrıca müsli diyet bisküvi gibi paketlenmiş hafif yiyeceklerde yasak katkılı cünkü katkıdan kacıs yok ama en aza indirgemek elimizde dedi sadece herkesin yedigi şeyleri düzenli yiyerek zayıflayacaksın dedi bende ona uyuyorum

kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama

hoşgeldin canım. 1 ayda çok iyi vermişsin. arada duruyor evet. en önemlisi pes edip diyeti gevşetmemek.

hosbulduk canım evet 6 kg gitti ama takıldı inş devam edicem azimliyim kararlıyım cünkü bakalım hayırlısı

kızlar herkese merhaba nasılsınız keyifler nasıl buarada sena senin müsliyi deniyorum 3 gündür 1 kilom gitmiş gerçekten işe yarıyor tabi plates ve spor bide yürüyüş var allah izin verirse bu hafta liste başı benim çok kararlı gidiyorum bu hafta iyi günlr

cnm bende 86 la başladım 80 de bende takıldım 3 hafta...
ama sonra tekrar devam etti şuanda 78 im .. sende verirsin yani cnm korkma ben çok stres yaptım sen yapma tatlım ..bu arada hoş geldin ben duygu

biryerde okumuştum kızlar şu 0 lı kilolar var ya 60-70-80-90 onlarda takılınıp kalınıyor genelde farkındaysanız..bunun nedeni de o kilolara yaklaştıkça beynin etkisiyle vücudun kendini savunmaya almasıymış o nedenle özlelikle böyle kilollara yakınken tartılmayın diyor uzmanlar..Dr Stress vardı ya Nedim Saban onun bir röportajında okumuştum o da 40 kg mu ne verdi 2-3 ay da bir tartılıyormuş başlarda..şimdi de ayda bir falan.. bir çıktığımda 12 kg verdiğimi görmek çok hoştu diyor..bence ondna bu duraksamalar..

yeşil çaya diyetisyenler sıcak yaklaşıyor..metobolizmayı hızlandırdığı için daha önce gittiğim de şimdiki de bana sadece yeşil çay vermişti..bence de en iyisi aslında doğal yollarla sporla destekleyerek vermek..ve daha da önemlisi bir daha almamak elbette..yaşam tarzı haline getirmeden ne kadar verilirse verilsin geri alınacağına inanıyorum o nedenle ben de katı diyet yapmamaya karar verdim artık.ç.ben beynimi,beslenme alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum..E tabi yıllarca bu öğrencilik devam edecek kolay dğil bir şeyi yıkıp baştan yapmak..

benim diyetisyenim sıcak bakmıyor tabi herkesin görüsü farklı dedigim gibi dısardan hiçbir gıda takviyesiyle yag yakımı hızlanmayacak görüsü bu şekilde bende ona uyuyorum 1 ayda 6 kg hiç cay kahve vs de içmedim bu arada

herkese tünaydınlar kızlar..

ay allah korusun annemde hep dikkat eder canı saolsunda tatlıyada bayılır.. iştahta yazık kadın kahvaltıdan kalkıyo 15 dakika sonra acıktım ben hiç bişey yememiş gibiyim diyo ya ama yemiyo dayanıyo

ay bu çocukları hiç sevmiyorum ben ya allahın gücüne gitmesin ama şu 9-10 yaşlarındaki erkek çocukları hiç sevmem ben o saatte okulları yokmu anaları babaları yokmu bunların internet kafeye gitmek akıllarında olan ya uyusunlar saat 9 da ne bu ya

saol filiz abla, ablam yok kilolu değilde beni kıskanıyor aslında amacı anneme değilde bana nispet yapmak benim kilo vermemi istemiyo işte eskiden ben ondan şişmandım ona özenirdim şimdi ben ondan zayıfım aynı kiloyuzda boyu kısa ben zayıf görünüyorum

kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama

aramıza hoşgeldin canım durmalar normaldir 1 ayda çok iyi vermişsin kilo

çayı ben içmezsem tuvalet sorunu yaşarım ama o conr flakesleri falan bende hiç tüketmem ekmek yerim daha doyurucu olur hakketen doğru demiş

hadi ya karboksipunktur muydu o.. neyse artık böylede sağlıkla zayıflarsın inşallah abla..

kızlar ben bugün tartıldım 70.1 çıktım çok şaşırdım ben 70 sanıyodum başladığımda kendimi heralde yanlış görümüşüm ben 71 e çıkmışım başladığımda pazartesi günü neyse artık 71 70 farketmez önümüze bakıcaz uzun zamandır 3 gündür diyetimi bozmadım

kızlar leslie yapanlar dikkatle okusunlar bir siteden buldum:
yürüyüş yaparken dikkat edilmesi gerekenler
yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar ,vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bikaç gün yapın sonrasında 2 mile gecin zamanla milleri arttırın birden 4-5 mille yürüyülere başlamak sizi zorlayabilir cunku vücut tam adapte olamamıştıro yüzden vücudunuza yüklenmeyin, yürüyüş insanı sakatlamaz ama ısınma ve sondaki soğuma hereketlerini atlamayın yürüyüş te yapsanız sonunda mutlaka soğumalı ve kaslarınızı esnetmelisiniz ayrıca ayaklarınızın acımaması için ev için 1 çift spor ayakkabısı edinin asla cıplak ayakla yürüyüş yapmayın hem nasır olur ayaklarınız acır hemde bacak bölgesinin incelmesinden tam verim alamazsınız,ayrıca öne doğru tekme atarken ve dizleri karnınıza cekerken sırtınızı geriye yada öne kaydırmayın herzaman dik durmaya çalışın belinize asla yüklenmeyin bunları Leslie her yürüyüşte mutlaka söylüyor ama ingilizce bilmeyen arkadaşlar için hatırlatayım dedim herkese kolay gelsin

selam kızlar ancak gelebildim işlerim yogundu geçmişe bakamadım daha umarım herkesin keyfi yerindedir .ben sabah basküle çıktıgımda moralim altüst oldu pazartesi gününden 900 gr. fazlayım 2 gündür diyetime dikkat etmeme ragmen antibiotik kullanıyorum ödem mi yaptı vücut acaba bugün suyuma dikkat edeceğim bakalım yarına ne olacak bu arada biberiye çayı beni acayip şişiriyor aynı sorunu yaşayan varmı aranızda

kızlar geçmişe bakmaktaydım ki arkadaşım aradı bir yere gidecektik beraber toka takı falan bakınacaz artık dönünce bakarım sizleri çok seviyorum kendinize iyi bakın

selam kızlarrr

bugün çok yoğunum izlemleri yemeğe alıyorum akşama bendeler ..izlem cuma dönüyor izmire..bu sefer çok gezip tozup çok cozutmadık..bir daha ki sefere inşallahhhh....

herkese çok selam..
nihayet kabusum olan 12 günlük trabzon yolculuğum bitti.kendimi strese soktuğuma değmedi.herşey yolunda iidi.sevgili kayınvalidem oğlunu ve torununu görünce benimle uğraşmadı. bende karadenizin muhteşem güzelliğinin tadını çıkardım.resetlendim bir anlamda.bu arada 12 günlük bir tatilin ardından bugün tartılma fırsatı buldum.1 kg almışım.giderken 77 kg idim şimdi ise 78 kg olmuşum.aslında karadenizin yöresel yemeklerinin neredeyse hepsinin tadına baktıgımı düşünürsek 1 kg almış olmam sevindirici.her sabah temiz havayı soluyarak dik yamaçlarda 1 saat yürüyüş yaptım.herşey şimdilik yolunda artık kaldıgım yerden devam etmeliyim gerçi biraz motivasyonum dağılmış durumda ama yılmak yok yaz kapıda.o sıcaklarda yok göbeğımi yok kollarımı saklamak ıcın ugrasmaya nıyetım yok.kocam ne kadar zayıflayacagıma ıhtımal vermesede bu sefer onu haklı cıkarmayacagım.
bu arada şunun farkına vardım.grubumun eksıklıgı motıvasyonumun dagılmasında en buyuk etkenmıs.hergun bu sayfayı zıyaret edıp sızlerın yazdıklarını okumak verdıgınız kıloları kıskanıp hırs yapmam benı acayıp motıve edıyormuş.birlikten kuvvet doğuyormuş.beni motive ettiğiniz için çookkkk teşekkürler.

şu maydanozlu limonlu yeşil çaylı karışım mı canım..?tadı çok ekşi değil mi?

Eksi Evet Ama Cokta Faydali Valla Ablacim ..
Ben Bugünde Yaptim Ama Yarim Limon Suyunu SIKTIM icerisine Ve Eksiligi Okadar Yok Suan ..
Dünden Ziyade Daha Rahat Iciyorum ..

urke
hoşgeldin cnmmmmm 1 kiloyu çabuk atarsın yeni alınann kilolar çabuk gider

deniz
ben içiyorum cnm biberiyee ödem atıyo diye biliyorum
beni çok şişirmediii ama

ilkay
izlem neden gelmiyor topike yaaaaa

bende öle düşünüyorum aslında ama sabah kalktığımda kendimi önce wc sonrada tartının başında buluyorum.. o verdiğim 100 grm bilee acayip mutlu ediyo benii

öyledir mutlaka da ben de şu elmalı iksirden yapıp işe getiriyorum içimi daha kolay o da çok faydalı...SEninkini de denicem de işte mideme güvenemiyorum

bende öle düşünüyorum aslında ama sabah kalktığımda kendimi önce wc sonrada tartının başında buluyorum.. o verdiğim 100 grm bilee acayip mutlu ediyo benii

ya ben de öyleydim de tartımın pili bitti..zaten iyic genişlenip tartılmıyordum umursamadım..sonra tartı pili aldım bu sefer de takmaya çalışırken yanında minicik siyah dil gibi bişi oluyor ya onu kırdım sonra tamir etmeye çalıştım bantlar,baliler..bayağı uğraştım..ama olmuyor..sanırım yeni bir tane almam lazım..çok açıldım bu ay aybaşını bekliyorum..Bryandan da aslında sadece haftada bir akupunkturda mı tartılsam diyorum karar veremedim.ara öğün olarakpeynir yemek de enteresa oluyormuş bu arada kızlarbiryandna peynirlerimi dişliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…