ya ben de öyleydim de tartımın pili bitti..zaten iyic genişlenip tartılmıyordum umursamadım..sonra tartı pili aldım bu sefer de takmaya çalışırken yanında minicik siyah dil gibi bişi oluyor ya onu kırdım sonra tamir etmeye çalıştım bantlar,baliler..bayağı uğraştım..ama olmuyor..sanırım yeni bir tane almam lazım..çok açıldım bu ay aybaşını bekliyorum..Bryandan da aslında sadece haftada bir akupunkturda mı tartılsam diyorum karar veremedim.ara öğün olarakpeynir yemek de enteresa oluyormuş bu arada kızlarbiryandna peynirlerimi dişliyorum da
ben şimdiii ne yedimm yarım paket kraker yedim hemde peynirli
hoşgeldin canım geçen günler trabzon hep soğuk ve yağışlı geçmiş buna rağmen sevmene şaşırdım bende trabzonluyum çok soğuk ve kapalı hallerini sevmiyorum insan eve bağlı kalıyor 1 kg ile kalmana sevindim bol tereyağlı yağlı menülerinden iyi kurtulmuşunherkese çok selam..
nihayet kabusum olan 12 günlük trabzon yolculuğum bitti.kendimi strese soktuğuma değmedi.herşey yolunda iidi.sevgili kayınvalidem oğlunu ve torununu görünce benimle uğraşmadı. bende karadenizin muhteşem güzelliğinin tadını çıkardım.resetlendim bir anlamda.bu arada 12 günlük bir tatilin ardından bugün tartılma fırsatı buldum.1 kg almışım.giderken 77 kg idim şimdi ise 78 kg olmuşum.aslında karadenizin yöresel yemeklerinin neredeyse hepsinin tadına baktıgımı düşünürsek 1 kg almış olmam sevindirici.her sabah temiz havayı soluyarak dik yamaçlarda 1 saat yürüyüş yaptım.herşey şimdilik yolunda artık kaldıgım yerden devam etmeliyim gerçi biraz motivasyonum dağılmış durumda ama yılmak yok yaz kapıda.o sıcaklarda yok göbeğımi yok kollarımı saklamak ıcın ugrasmaya nıyetım yok.kocam ne kadar zayıflayacagıma ıhtımal vermesede bu sefer onu haklı cıkarmayacagım.
bu arada şunun farkına vardım.grubumun eksıklıgı motıvasyonumun dagılmasında en buyuk etkenmıs.hergun bu sayfayı zıyaret edıp sızlerın yazdıklarını okumak verdıgınız kıloları kıskanıp hırs yapmam benı acayıp motıve edıyormuş.birlikten kuvvet doğuyormuş.beni motive ettiğiniz için çookkkk teşekkürler.
aarada bende ölee peynir yemeği seviyorum..tuzu kestiğimden tamamen dayanamıyorum ..
tartına üzüldüm cnm ya..dayanabilirsen öle haftada tartıl tatlım .. ben dayanamıyorum malesefama bizim evde maşallaah her taraftan tartı fırlıyo.. yok bu tartı doğru değil ben bu kadar kilolu olamam bu hatalı deyip önüne gelen yeni tartı aldığından
sonuçta hepsinin aynı gösterdiğini kabul ettilerde 3. cü tartıdan sonra durdular. biri bende şimdi biri abimde biride annemde
bu da iyiymiş..ben size gelip birini çalayım bari...sadece peynir mi yiyorsun sen de yoksa ekmek peynir mi?
Hmm Bitki Cayinin Ne Gibi Bir Zarari Varmis Acaba Diyetisyenine Sordunmu ?
Biz Topik Olarak Bol Bol Icmekteyiz Ve Simdiye Kadar Hic Bir Zararini Görmedik ..
Aksine Faydasini Gördük ..
corn flakes bende yemiyorum müsli yiyorum oda bagisiklik sistemimi calistirdigi icin ..
tatliyida diyete basladigimdan beri belki 1 veya 2.kez yemisimdir oda catal ucuyla ..
umarim hedef kilona saglikli ve azimli bir bicimde ulasirsin ve bebek hayalin gerceklesir ..
bende bi nevi gelecegimi düsündügüm icin zayifliyorum .. doktorum ilerde bebegimin olamiyacagini söyledi , cünkü erkek hormonlarim kadin hormonlarindan daha fazlaymis ve kilo vermem lazimmis ..
bende öyle öyle vermeye basladim i$te :)
Hayallerimize ins. ulasiriz ..
cnm yaa o hormonal sorun bende de vardı hattadoktor baana sölediğinde dışarı çıktığımda ağlamıştım çocuğum olmayabilir ilerde diye o dönem bende baayaa 15 kilo verdim hormonlarımı düzene soktum .. umarım seninde biran önce düzelir tatlım Allah şifa versin .. doğum kontrol hapı vermişti hormon düzenlemesi için dr ..o verdiğim kiloları o hapı bıraktıktann sonra aaldım.. asıl tedaviden sonra çok dikkaat etmek lazımmış kiloya şimdi daha iyi aanlıyorum :78::78:
gel cnm al birini sendee..
ben çok severim ama salatalıkla alıyorum bazen yanına yaada ekşi elma..
ekşiyi tatlıyı tuzluyu ve acıyı aynı anda yemeye bayılırım normalde...
eskiden hatırlıyorum peynirle kurabiyeye bayılırdım yanınada bol acılı salça ohh ...
oooooffff kızlar inanamıyorum benimde hormonlarım sorunlu testesteron östrojenden daha fazla ben tüylenme için gitmiştim dr ama bana çocuk olmaz dememişti yaaa dünya başıma yıkılır benim size başka ne dedi ben şimdi bile çok kötü oldum bebişsiz olurmu hiççç yaaaa bana zayıflamalısın demişti o zaman 75 düşmüştüm allah kahretsinki geri aldım
oooooffff kızlar inanamıyorum benimde hormonlarım sorunlu testesteron östrojenden daha fazla ben tüylenme için gitmiştim dr ama bana çocuk olmaz dememişti yaaa dünya başıma yıkılır benim size başka ne dedi ben şimdi bile çok kötü oldum bebişsiz olurmu hiççç yaaaa bana zayıflamalısın demişti o zaman 75 düşmüştüm allah kahretsinki geri aldım
cnm benimde ondandı hemde adetim düzensizdi.. sınav dönemlerinde 2-3 ay olmuyodum .. sonra tüylenmeler başladı .. teyzem farketti ilk duygu yüz tüylerin koyulaşmış dedi şok oldum .. teyzemle gittik doktora ilk 2 sene tedavi oldum doktor kiloda vermen lazım bide hormonlu gıdalardan uzak dur demişti ..o şekilde diyetisyenede gittim diyetisyende 2 ayda 6 kilo verdim .. sonra kendim devam ettim 15 kilo verdim toplamda ..tedavim bitti sonra 1 sene sonra gene tüylenme derdi başladı gene gittim 1 sene gene ilç kullandım ve şuan 3 yıldır kullanmıyorum .. bi ara benim ölçüm yaptırmam lazım gene.. ama korkma cnm dr a sor ben çok uzun süre doğum kontrol hapı kullandım bu tedavi için ve ondan dolyı korkmuştum annem sordu doktora.. doktorda olmyabilir hormonlarının düzene girmesi lazım dedi ... sonuçta östrajen hormonu aannelik duygusunu bile tetikleyen bişey çookk önemli yani.. ama genede Rabbim büyük.. bu dünyada doğum kontrol hapı kullandığı zaman bile hamile kalan bi kadın duymuştum .. çok sağlıklı olup olmayanıda..korkma sen her tedavi olanın olmuyo diye bir durum yok .. Allah herkese bebek nasip etsin ama önce sağlık ...
Hiç keyfim yok bu gün ondan topiyede uğramadım :2:
regli olmuştum dün bu gün hemen tartıma yansıdı
ben 82.8 dim 81.5 görmüştüm hemen 81.7 olmuş regli olunca :84:
yarın 82 olur diye çok tırsıyorum çaylarımı içtim artırdımda
cumaya ne olcak halim bilmiyorum :84:
-2 kg vercem demiştim 1.300 gr gitmişti
ama şiştim regliden dolayı
bende öleyim cnm dün regl oldum ve 100 gr almışım aynı durumdayız .. bitince en az 2 kg fark ediyo.. onun hayaliyle tutuyorum kendimi:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?