80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aarada bende ölee peynir yemeği seviyorum..tuzu kestiğimden tamamen dayanamıyorum ..

tartına üzüldüm cnm ya..dayanabilirsen öle haftada tartıl tatlım .. ben dayanamıyorum malesef ama bizim evde maşallaah her taraftan tartı fırlıyo.. yok bu tartı doğru değil ben bu kadar kilolu olamam bu hatalı deyip önüne gelen yeni tartı aldığından
sonuçta hepsinin aynı gösterdiğini kabul ettilerde 3. cü tartıdan sonra durdular. biri bende şimdi biri abimde biride annemde

ben şimdiii ne yedimm yarım paket kraker yedim hemde peynirli

Banucum ben de çok severim şu peynirli krakerleri ama yemeyin..bizim işyerinin yanında ünlü bir büskivi firmasının fabrikası var..bir gün işçıkışı naısl iğrenç hayvan leşi gibi bişi kokuyo biz de buraya taşınalı 1 sene daha olmadı çok bilmiyoruz ne bu koku falan dedik dediler ki işte şu fabrikadan geliyor..pynirli çubuk çıkarıyolar dediler ben de iyi de deidm neden böyle kokuyor peynir alt suyunu kullanıyorlar da ondna dediler..ben de dedim o böyle kokmaz ki valla bayağı bişiler anlattılar da orda çalışan arkadaşı tembihlemiş ben de çok sevdiğim halde vazgeçtim..çok kalitesizmiş bilgininiz olsun kızlar..

Deryam sıkmamaya çalış kendini sizi arayan adama güzellikle anlatın tembihleyin bence açılış saatiniz bilinsin ya daha erken kapatıcaksınız
çalışma akışınızı bilmeden yorum yapıyorum hakikaten 10geç değilmi çocuklar yada işe gidenler 8:30 da alışveriş yapıyorlar burda kafeler hep 8:00 da açılır engeç 22.00 da kapanır :44:

hoşgeldin canım geçen günler trabzon hep soğuk ve yağışlı geçmiş buna rağmen sevmene şaşırdım bende trabzonluyum çok soğuk ve kapalı hallerini sevmiyorum insan eve bağlı kalıyor 1 kg ile kalmana sevindim bol tereyağlı yağlı menülerinden iyi kurtulmuşun

Son düzenleme:

bu da iyiymiş..ben size gelip birini çalayım bari...sadece peynir mi yiyorsun sen de yoksa ekmek peynir mi?

Kızlar dün akşam eve gittim arkadaş gelecekti hemen yemek işine giriştim hatta çok seviyor diye irmik helvası da yaptım..sonra salona geçtim benim 20.00 de CNBC e dizilerim vardır polisiye iki elim kanda olsa izlerim dedim ki geç oldu Nihal şimdi onu da kaçırdın napacaksın kanepede pineklersen hayatta kaldıramazsın totonu dedim ha gayret bak çok keyifli olcak dedim..açtım tv yi sehpaya koydım laptopı kaldırdım orta sehpayı kocaman yer açtım kendime bir yandna öyle bir geçer zaman ki yi izledim bir yandan da leslieyi yaptım ana bir baktım 2 mile bitmiş..kesmedi beni..sonra 2 mil daha yaptım..ter içinde kaldım mı..leslieyi yapanlar bilir şu plates lastikleriyle de kolarını falan çalıştırıyorlar önceden amann dedim ne gerek var bunu yapmaya ben de kolumu kaldırıyorum..abrocket aldım ya içinden birkaç aparat da çıkmıştı şu kancali lastiklerden de vardı iyi de benim öyle kemerim yok naptım..bağladım belime bir eşarpı sıkı sıkıya kancaları taktım leslieyle onları da yaptım kolları nasıl çalıştırıyor ve naısl eğlenceli anlatamam kızlar..kesinlikle tavsiye ediyorum..o eşarbı sıkınca mide, göbek,bilimum apartman katları pırtladı mı..bir yandna yürüyorum bir yandan da yan tarafımda kalan aynadan kendimi dikizliyorum ..bir gaza geldim ki sormayın..sonra da üstüne 150 mekik..ılık bir duş...oh be dedim dünya varmış..

bu da iyiymiş..ben size gelip birini çalayım bari...sadece peynir mi yiyorsun sen de yoksa ekmek peynir mi?

gel cnm al birini sendee..
ben çok severim ama salatalıkla alıyorum bazen yanına yaada ekşi elma..
ekşiyi tatlıyı tuzluyu ve acıyı aynı anda yemeye bayılırım normalde...
eskiden hatırlıyorum peynirle kurabiyeye bayılırdım yanınada bol acılı salça ohh ...

oooooffff kızlar inanamıyorum benimde hormonlarım sorunlu testesteron östrojenden daha fazla ben tüylenme için gitmiştim dr ama bana çocuk olmaz dememişti yaaa dünya başıma yıkılır benim size başka ne dedi ben şimdi bile çok kötü oldum bebişsiz olurmu hiççç yaaaa bana zayıflamalısın demişti o zaman 75 düşmüştüm allah kahretsinki geri aldım

ben de şekerparenin üzerine yoğurt koyup semeyi severim ama o salça bana fazla...
ve tontiş kaçar...görüşmek üzere kızlar...kaçaksız bir akşam diliyorum sizlere..yarın görüşmek üzere..

selam kizlar,bugün pek keyfim yok yüzden gelemedim bu saate kadar miyis miyis yattim evde aksam spor salonunda randevum var,gitmisken sporumuda yaparim bu hafta cok verimli gecmedi malesef,hergün tartilmak ne kadar kassada beni demekki lazimmis bana,cumadan sonra tartiyla yeniden dost olucam sanirim :)

cnm benimde ondandı hemde adetim düzensizdi.. sınav dönemlerinde 2-3 ay olmuyodum .. sonra tüylenmeler başladı .. teyzem farketti ilk duygu yüz tüylerin koyulaşmış dedi şok oldum .. teyzemle gittik doktora ilk 2 sene tedavi oldum doktor kiloda vermen lazım bide hormonlu gıdalardan uzak dur demişti ..o şekilde diyetisyenede gittim diyetisyende 2 ayda 6 kilo verdim .. sonra kendim devam ettim 15 kilo verdim toplamda ..tedavim bitti sonra 1 sene sonra gene tüylenme derdi başladı gene gittim 1 sene gene ilç kullandım ve şuan 3 yıldır kullanmıyorum .. bi ara benim ölçüm yaptırmam lazım gene.. ama korkma cnm dr a sor ben çok uzun süre doğum kontrol hapı kullandım bu tedavi için ve ondan dolyı korkmuştum annem sordu doktora.. doktorda olmyabilir hormonlarının düzene girmesi lazım dedi ... sonuçta östrajen hormonu aannelik duygusunu bile tetikleyen bişey çookk önemli yani.. ama genede Rabbim büyük.. bu dünyada doğum kontrol hapı kullandığı zaman bile hamile kalan bi kadın duymuştum .. çok sağlıklı olup olmayanıda..korkma sen her tedavi olanın olmuyo diye bir durum yok .. Allah herkese bebek nasip etsin ama önce sağlık ...

Ya Bende Bundan 3.sene Önce Filan Regl Düzensizligi Baslamisti
Gittigimde Büsürü Kan Tahlilli Yaptilar Falan Filan Derken
Erkek Hormonlarimin Cok Fazla Oldugunu Bunun Asiri Kilolu Olmamdan Kaynaklandigini
Ve Dogum Kontrol Hapi Kullanip Zayiflamam Gerektigini Söyledi ..
Ozamanlar Cok Takmiyordum Kafaya Cünkü Baya Kücüktüm Yani Öyle Seyleri Düsünmek Icin ..
Ama Simdi 21.Yasina Girecegim Ve Ileride Cocugumun Olmamasi Düsüncesi Beni Ürkütüyor ..
Cünkü Cocuklari Cok Seviyorum Ve Suan Bile Acaba Nasil Bir Anne Olurum Diye Düsünüyorum ..
O Yüzden Hem Sagligim Acisindan Hemde Ileride Rahatlikla Bebek Sahibi Olabilmem Acisindan
Zayifliyorum ..

Tabiki Dogum Kontrol Hapini Hala Kullanmaktayim, Kullanmadigim Taktirde Regl Düzensizligim
Yine Meydana Geliyor ..

Hiç keyfim yok bu gün ondan topiyede uğramadım :2:
regli olmuştum dün bu gün hemen tartıma yansıdı
ben 82.8 dim 81.5 görmüştüm hemen 81.7 olmuş regli olunca :84:
yarın 82 olur diye çok tırsıyorum çaylarımı içtim artırdımda
cumaya ne olcak halim bilmiyorum :84:
-2 kg vercem demiştim 1.300 gr gitmişti
ama şiştim regliden dolayı

Son düzenleyen: Moderatör:

bende doğum kontrol hapı kullanmıştım bekarım daha bende sordum hapların ileride zararı olurmu diye olmaz dedi prof tu gittiğim dr herkes çok iyi diyordu dr için bende adet düzensizliği yok ben hormonlar için kullanıyordum hapı kilolarımda hep karın bölgemde zaten senin kilo dağılımın nasıl hormonlarda etkilimi acaba göbek yağlanmasında oooff beni çok etkiledi bu çocuk meselesi

bugünde geledi reglimm uykum var gözleirm kapanıyor başım agrıyor
çocuklarda babannede eşim gelince alıp gelcezz

ne mzna adet olcma ben yaaaa bu gidişle olana akadar keyfim yerine gelmeyecek benim:84::84::84::84::84::84:

menümü yazayımmm (sçma sapan)

sabah
2 kuru kayısı
1 yeşil çay

kahvaltı
2yk yulaf,2 kayısı,1 incir,ceviz fındık
1 bardak süt

öglen
1 yumurta
salata
2 kepçe çorba

ara
çubuk kraker
2 kare bitter

akşam
1 kase cacık
1 parça peynir
2domates

arada kraker yeiigm için cnm istemeid akşam
cacık yaptım bende 1 kase cacık yedimm

bende öleyim cnm dün regl oldum ve 100 gr almışım aynı durumdayız .. bitince en az 2 kg fark ediyo.. onun hayaliyle tutuyorum kendimi:18::18:

menüm:
sabah:
2 dilim ekmek
peynir
yarım yumurta

ara:4 parça çikolata ve 2 çikilop(cnm çikolata türü şeyler istedi yedim ama sonrası pişmanlık tabi

öğle:
1 kase yayla çorbası
1 tabak sebze yemeği
2-3 kaşık yoğurt

ara:yok

akşam:
3 kaşık sebze yemeği
2 kaşık yoğurt

saat 9 gibi 1 portakal yemeyi düşünüyorum
birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…