bende doğum kontrol hapı kullanmıştım bekarım daha bende sordum hapların ileride zararı olurmu diye olmaz dedi prof tu gittiğim dr herkes çok iyi diyordu dr için bende adet düzensizliği yok ben hormonlar için kullanıyordum hapı kilolarımda hep karın bölgemde zaten senin kilo dağılımın nasıl hormonlarda etkilimi acaba göbek yağlanmasında oooff beni çok etkiledi bu çocuk meselesi
Banucum ben de çok severim şu peynirli krakerleri ama yemeyin..bizim işyerinin yanında ünlü bir büskivi firmasının fabrikası var..bir gün işçıkışı naısl iğrenç hayvan leşi gibi bişi kokuyo biz de buraya taşınalı 1 sene daha olmadı çok bilmiyoruz ne bu koku falan dedik dediler ki işte şu fabrikadan geliyor..pynirli çubuk çıkarıyolar dediler ben de iyi de deidm neden böyle kokuyor peynir alt suyunu kullanıyorlar da ondna dediler..ben de dedim o böyle kokmaz ki valla bayağı bişiler anlattılar da orda çalışan arkadaşı tembihlemiş ben de çok sevdiğim halde vazgeçtim..çok kalitesizmiş bilgininiz olsun kızlar..
gel cnm al birini sendee..
ben çok severim ama salatalıkla alıyorum bazen yanına yaada ekşi elma..
ekşiyi tatlıyı tuzluyu ve acıyı aynı anda yemeye bayılırım normalde...
eskiden hatırlıyorum peynirle kurabiyeye bayılırdım yanınada bol acılı salça ohh ...
ona bende bayılırım ben herşeyi karıştırıp yemeğe bayılırım yani salçaya hele off diyorum yaa[/B]
:84::84::84::84::84::84::84:
başka bişiy daha yedimmmmm benn:26::26::26::26::26::26:
ayy iice stress oldum bennn yaaaaaaaaaaaa
umarım yarın reglim gelirrrrr yaaaa
tartılmıyorum bile çünü biliyorum yanlış sonuç nyse en azındna 6 7 de yiyorum en son artık ondan sonra bişiy yemiyorum sabahta biraz fazla yürürümm
hımm cnm hayırlısı olsun ama yarın test al artık bence :26::26:
kızlar hormonlardan bahsetmişsiniz bende doktora gidicem ya bende nedense zayıfladıktan sonra göbeğimde tüylenme başladı ve gözle görülür derecede çok korkuyorum hormon testi yaptırcam oysaki ben sağlıkla zayıflamıştım sizce zayıfladım diye hormonlarım bozulmuş olabilirmi ya
cnm o kilodan ve güneş görmemesinden kaynaklanıyo genelde.. yazın o tüyler güneş görünce dökülüyo arkadaşımında öle oluyodu..ama tabi genede dr a git için rahatlar en azından
gerçekten mi şuanda için rahatladı.. ya kafama çok takıldı ama yinede yaptırcam neyse sorun çözüme kavuşsun ya sorun varsa bile hapı vardır iğnesi vardır geçer bigün demi
hoşbulduk....Deryam sıkmamaya çalış kendini sizi arayan adama güzellikle anlatın tembihleyin bence açılış saatiniz bilinsin ya daha erken kapatıcaksınız
çalışma akışınızı bilmeden yorum yapıyorum hakikaten 10geç değilmi çocuklar yada işe gidenler 8:30 da alışveriş yapıyorlar burda kafeler hep 8:00 da açılır engeç 22.00 da kapanır :44:
hoşgeldin canım geçen günler trabzon hep soğuk ve yağışlı geçmiş buna rağmen sevmene şaşırdım bende trabzonluyum çok soğuk ve kapalı hallerini sevmiyorum insan eve bağlı kalıyor 1 kg ile kalmana sevindim bol tereyağlı yağlı menülerinden iyi kurtulmuşun
geçer cnm merak etme o arkadaşın hem koyu hemde uzun uzundu .. onun döküldü ama herzman diyorum doğal gıdalar yemek lazım o çok öle burger flan yerdi kola içerdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?