80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben kendimi bildim bileli kiloluydum liseye kadar..düşün 4.800 grm doğmuşum ... ama lisede 53 e kadar indim ama sağlıksız bir şekilde ..lisanslı voleybol oynuyodum ve takımda en tombik bendim(altı üstü 65 kilo boyumda 165 ti üstelik) ..şimdi düşünüyorumda aslında 15 yaşında bir kız için gereksiz hırpalamışım metobolizmamı. ben yemedim hiç bişey o dönemde şöle diyim sabah 1 bardak süt akşam 3 kaşık sebze ve 1 kaşık yoğurt ve gece 1 brdk süttü.. bütün günde 4 lt ye yakın su içiyodum .. meyve yok ..başka sebze çeşitleri yok protein yok.... başka hiç bişey yok yani.. annemin beni nerdeyse dövceğini bile hatırlıyorum.. benim o zamandan sonra hormonlarım bozuldu .. ünv sınvlarına hazırlanırken anladım hatamı .. sonrada işte dr dr gezdim ..akılsız başın cezasını çektim yani..şuan heryerimde kilo var ama özellikle bacak bölgem kalın zamanında kaslıydı ve tamamen saldığımı düşünürsek ve iş olarakta bankacıydım 1 sene önceye kadar.. o bölgem daha kilolu bende bel ve göbek namına bişey yok genel bakışta.. gögüste çok değil sanırım başlangıç kiloma göre.. 86 kiloyalla rejime başladığımdaki ölçülerim göğsüm 99 belim 80 kalcaam 102 bacaklarım 67 di şuan ölçmedim ama 70 kiloya inince gene ölçücem ..

yani cnm bunun bel bölgesiyle değilde düzensiz beslenmeyle alakası var malesef..yani biz hayatımız boyunca yediklerimize dikkat etmeliyiz spor yapmalıyız .. yediğiklerinin kalitesi doğal olmalı hormonsuz ve kararında vitaminleride proteiride almalıyız tatlım...

Son düzenleme:

ay hadi ya ben çok severim göz görmeyince gönül katlanıyordu şimdi pis kokuyo diyince ben yiyemem onu hep pis kokar bana olsun zararlı bişey nede olsa yemiyim

ona bende bayılırım ben herşeyi karıştırıp yemeğe bayılırım yani salçaya hele off diyorum yaa

kızlar hormonlardan bahsetmişsiniz bende doktora gidicem ya bende nedense zayıfladıktan sonra göbeğimde tüylenme başladı ve gözle görülür derecede çok korkuyorum hormon testi yaptırcam oysaki ben sağlıkla zayıflamıştım sizce zayıfladım diye hormonlarım bozulmuş olabilirmi ya

:84::84::84::84::84::84::84:
başka bişiy daha yedimmmmm benn:26::26::26::26::26::26:

ayy iice stress oldum bennn yaaaaaaaaaaaa
umarım yarın reglim gelirrrrr yaaaa
tartılmıyorum bile çünü biliyorum yanlış sonuç nyse en azındna 6 7 de yiyorum en son artık ondan sonra bişiy yemiyorum sabahta biraz fazla yürürümm

ona bende bayılırım ben herşeyi karıştırıp yemeğe bayılırım yani salçaya hele off diyorum yaa[/B]

deryanın sözü aklıma geldi şimdii
kış kış salça kış kış yallah kurabiye yallahhh peynir kalsın ama o zararsız

Son düzenleme:

hımm cnm hayırlısı olsun ama yarın test al artık bence :26::26:

cnm o kilodan ve güneş görmemesinden kaynaklanıyo genelde.. yazın o tüyler güneş görünce dökülüyo arkadaşımında öle oluyodu..ama tabi genede dr a git için rahatlar en azından

cnm o kilodan ve güneş görmemesinden kaynaklanıyo genelde.. yazın o tüyler güneş görünce dökülüyo arkadaşımında öle oluyodu..ama tabi genede dr a git için rahatlar en azından

gerçekten mi şuanda için rahatladı.. ya kafama çok takıldı ama yinede yaptırcam neyse sorun çözüme kavuşsun ya sorun varsa bile hapı vardır iğnesi vardır geçer bigün demi

menüm

sbh 1 çavdar ekmeği 1 kk yağsız peynir 3 zeytin yumurta

ara 1 yumurta

öğlen kabak salatası yoğurtlu tavuk haaşlama but

ara yeşilelma 1/2

akşam 2 yk müsli 1 brdk süt

menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı kadar labne, 3 tane zeytin
ara: 1 parça çikolata
öğle: 1 paket eti form çörekotlu bisküvi (116 kalori), 2 tane zeytin, 1 tane salatalık
ara: 1 tane portakal
akşam: 1 tabak mantar sote, yoğurt
ara: 1 tane meyve
spor: 50 dakika

aaa unutmadan 3 lt su 3 fıncan yeşilçay limonlu

kızzlar geliyorum birazzzdan ..banucum özelden msj ttıyorum soruna tatlım bakarsın

gerçekten mi şuanda için rahatladı.. ya kafama çok takıldı ama yinede yaptırcam neyse sorun çözüme kavuşsun ya sorun varsa bile hapı vardır iğnesi vardır geçer bigün demi

geçer cnm merak etme o arkadaşın hem koyu hemde uzun uzundu .. onun döküldü ama herzman diyorum doğal gıdalar yemek lazım o çok öle burger flan yerdi kola içerdi..

hoşbulduk....
evet 12 gün boyunca güneşi hiç görmedim desem abartmış olmam.sis duman yağmur..ama severim böyle puslu havaları..ayrıca köyde kaldığım için ormanla iç içe olamak sehrin karmaşasından uzak olmak iyi geldi bana.gerçi çok gezemedik bebeğimden dolayı ama kısmetse haziranda yine gideceğiz.bu ilk gidişimdi herkes mayıs haziranda daha güzelolduğunu söylüyor.vaktımız oldukca artık karadeniz gezilerimizi ertelemeyeceğiz...

geçer cnm merak etme o arkadaşın hem koyu hemde uzun uzundu .. onun döküldü ama herzman diyorum doğal gıdalar yemek lazım o çok öle burger flan yerdi kola içerdi..

ben kiim burger kola kim ben yemem öyle şeyler zaten et yemiyorum ben tavuk yerim arada oda haşlanmış baharatlanmış kola hayatta içmem 4 senedir ağzıma sürmedim zaten asitli içecekler içmem burger falan hayatımda hiç yemedim desem yeridir ama 1 kere sanki yemiştim diye hatırlıyorumda sevmedim

Sabah;
2 dilim t.buğday ekmeği
2 kaşık lor
1 domates
2 marul
yarım salatalık

Öğlen;
4 kaşık bakla yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği

Ara;
1 tane yağlı gevrek(dayanamadım artık )

Akşam;
1 kase çorba
4 kaşık taze börülce yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim t.buğday ekmeği
salata(yağsız)

3 bardak 5 i 1 yerde çay
2 buçuk litre su
eğer acıkırsam 1 elma

Son düzenleme:
ah ahh bir zamanlar nekadar zayıfmışım.ozamanlarda hedefim 58 idi.sımdı düşünüyorumda çok gereksiz yere üzmüşüm kendimi diyet yapmasamda olurmuş...

ayy özendim size kızlar bende yazayım
sabah 2 d cavdar ekmegi
2 dilim peynir salatalık domates
ara 1 kivi
ögle 60 gr gögüs eti 1 soganı kavurdum yagsız seramik tavada
1 dilim ekmek 1 kase corba yagsız sebze corbası
ara 1 küp cikolata
aksam 2 köfte semizlik yogurtla karıstırdım bok salata 1 dilim ekmek
ara 10 tane cilek yiyecegim inş 1 avucta nohut bu aksam hürrem var bişiler yemeden izlenmiyooo
3 lt su içtim
tuz tüketimim var malesef sodyumu azaltılmıs tuz aldım ödem yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…