80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu kilo çizelgesini nasıl yaptınız bi link falan varmı bende yapayım cok güsel görünüyo

Son düzenleme:
Merhabalar,ben de menümü yazayım.
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
1 salatalık
3 çeri domates
maydanoz

öğle:
1 peynirli börek
yarım salatalık

ara;
peynir
az ekmek(ince,yarım dilimden az)

akşam :
marul
2 yk bulgur pilavı
2 yk sebze yemeği

1,5 lt su(belki 2 olabilir)
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
1 form çay(içilecek)

valla diycek bir söz bulamadım cnm Allah sabır versin .. zor yani cidden zor..

Sağol duygucum,zor olduğunu anlayıp,hak vermeniz bile yetiyor inan..

Sen kendine pasaklı diyorsan ben yandım
Ben de öyle bayramdan bayrama yaparım dip köşe ya ne yapayım sevmiyorum,ayrıca temizlik yapmaya mı geldim ben bu dünyaya
Zaten her gün bulaşık yıkamaktan mahvoluyor ellerim
Eltin gibi insanları anlayamıyorum ya hani tamam herkes benim kadar pis olmasın ama o kadar da temizlik merakı hastalık bence
Çalışan insansın filizcim boşver ya bu hayat bir kerelik ne istiyorsa keyfin onu yap..Herkesin ayrı kriterleri var bu konuda benimkisi de temizlik için yaşama yaşamak için temizle

Ablam bu insanlar kaç senelik müşterimiz 150 defa söyledim sabah aramayın diye anlamıyorlar çocuklar işte okuldan kaçmışlar oyun oynayacaklar onun heyecanıyla beni mi düşünüyorlar sanki...
Aileler desen allaha emanet sokak büyütüyor burada çocukları..
Anlayışsız şımarık çocuklardan nefret ediyorum :84::84:

kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama

Aramıza hoşgeldin özge
Çok güzel vermişsin maaşallah.Ben de 2 ayda 10 kilo verdim. Daha da yolum var.Umarım ileriki başarılarımızı hep beraber yaşarız,azmin daim olsun..

deryacım zor walla allah kolaylık versin...sizi arayan adamlada konuşsanız acil bişey olmadıkça aramasın kapanış -açılış saatiniz ortada...

Onun da suçu yok müşteri ne de olsa diye iyi niyetle aramış adam.Çocuklar aratmış zaten yoksa nereden bulacaklar numarayı...Geçen sene 17 yaşında 3 çocuk vardı mesut da biraz muhabbet etdi.İstemişler numarasını mesut da vermiş.Her sabah 7 de arıyorlardı biz kapıdayız diye
Önce tatlı tatlı söyledim olmadı,sonra kızdım,en son çok kötü bağırdım,numaramızı mı değiştireceğiz sizin yüzünüzden dedim anca kestiler
Mesuta kalsa hala çıkmaz sesi :95::95:

Ben de hiç sevmiyorum temizliği nihal ya..Zorla yapıyorum,her yaptığımda da bu sefer dikkat edeceğim çabuk kirletmeyeceğim diyorum ama nerdeeee

Düşünememiş işte müşteridir nimettir diye aramış adam.Yok defalarca konuştum.Onlara kalsa 8 de açıp 1 de kapatacağız
Evet nihalcim internet kafe

Denizcim ilaçlardan olabilir mi acaba doktoruna bir sor hemen üzülme..Öyle diyet ortasında normal değil öyle birden 1 kilo atması, mutlaka farklı bir durum vardır.

Hoşgeldin tekrar aramıza
İclal di değil mi yanlış hatırlamıyorsam
Seyahat her zaman tazeler insanı,en sevdiğim şeydir seyahat etmek.
Çok şükür korktuklarında olmamış ne güzel.Ve 1 kilo da 12 gün için çok iyi bence.
Hadi bakalım tekrar bu yoldasın bizimle :13:

ben şimdiii ne yedimm yarım paket kraker yedim hemde peynirli

Sen bir de bana sor :84::84::84::84::84:

Seherim burada internet kafelerden 11 de açan var
Ayrıca sabahın 8.30'unda internet kafede ne işi olacak ki insanların
Akşam 10 da kapatsak müşteriler linç eder herhalde bizi...
Sizin orası farklıymış canım :44:

Ohhhh ben ter attım okurken maaşallah

Eğer regliden önce -1300 gördüysen bil ki o cepte.Regli şişliğini sayma hatta bu dönemde tartıya çıkma

Benim yediklerimi geçemezsin

deryanın sözü aklıma geldi şimdii
kış kış salça kış kış yallah kurabiye yallahhh peynir kalsın ama o zararsız

Kış kış,yallah

kızlar bende şuanda bi dayanıksızlık yapıp 1 tane yağlı gevrek yedimm dayanamadım artık

Of feryal of sen bana bağır ben sana ne olacak böyle biz böyle mi başladık bu yola

Herkese merhabalar.Umarım iyisinizdir geçmişe bakmadan yediklerimi yazayım;

Sabah-öğle arası:

3 gün kurusu
1 dilim çavdar ekmeği
peynir,domates,salatalık
1 yumurta
çay

Arada:
sade türk kahvesi
1 tane piko
1 elma

Akşam:
Sebze çorbası 1 kase
1 tabak zeytinyağlı kereviz
3-4 kaşık yoğurt

3 lt yakın da su,birazdan 1 kahve daha içirim ve günü kapatırım

İyi akşamlar kızlar...
Bugün menü yazmayacağım.2 gündür çok zor anlar geçiriyorum.Moralim sıfırın da altında..Akşam biraz daha ferahladım ama fayda etmedi.Çok kötü tatlı isteğim geldi bir dünya kek yedim,gofret yedim...

Eğer yarında toparlayamazsam çok beklediğim cuma gününe koca bir göbekle gideceğim
Kalın korsemi giymeyecektim ne güzel,gene ona bağımlı olmak istemiyorum

Bu akşam işimin kalanını hallettim,saçımı canım siyahıma boyadım, şekil vermek için nadasa bıraktığım kaşlarımı aldım.Özüme dönünce baya düzeldi moralim ama hala keyifsizim...Tabi bir de şakır şakır yağmur başladı bugün onun da etkisi var...

Neyse artık kendime kesin sözler vermekten korkuyorum,umarım yarın daha başarılı bir gün olur ve cuma günü koca bir göbekle kalmam

2,5 çay kaşığı çiçek tozumu da içtim sanki yaptıklarıma bir faydası varmış gibi, züğürt tesellisi işte....

Derya evini güle güle,huzurla kirlet inşallah ellerine sağlık.Ben evde olunca bu ara 2 3 güne yayarak yaptım haliyle yorgunluğu da fazla olmadı.İş konusunda ise sanırım seni çok iyi anlayanlardan biriyimdir.Benim eşiminde eski işi.Ben farklı bi sektörde çalışmama rağmen o dönemdeki yaşadığımız sıkıntıları hiç unutamam.Elimden geldiğince destek olmaya çalışsamda o iş maleseff bayram, seyran, haftasonu,tatil yaşatmadı bize en güzel zamanlarımızda...Allah kolaylık versin ikinizede,destekçisiniz birbinize en azından

gerçekten derya abla insanın vercek kilosu azalınca moralide düşüyor nedense bi boşvermişlik yada yeme özlemi oluyor ki benim yeme özlemim hiç geçmez senin gene 2 ay ben 2 aylık diyet yaparken hiç kaçamak yapmazdım yani yolun başı gibiydi o zaman ama şimdi öyle değil zaman uzadıkça insanın sinirleri bozuluyor ama ben kalorimi ayarladım 1 tane o kurabiye gibi bişeydi zaten geldi geçti bak banu ablada kaçamaklar yapıyor ne olcak bu halimiz...

üzme canım kendini, üzdükçe daha da yemeye yöneliyor insan. birde kendini biyere gidene kadar birkaç kilo vermeye şartlandıma. ben böyle dönemlerde aksine kilo alıyorum.

ay yaptım bişiler ama oldumu acepp

Oldu oldu :))

Zaten inan bir tek yaşayan anlıyor nasıl bir iş olduğunu
Yaşamayan ister istemez ne var akşama kadar oturuyorsunuz diye bakıyor olaya..Beni en çok üzende dediğin gibi en güzel zamanlarımızı katletmesi..Allahım hayırlısıyla şu bilgisayarcıyı açmayı nasip etsin diyorum, başka bir şey diyemiyorum artık bu konuda...
Teşekkür ederim desteğin için

İşte onu diyorum ben de hadi sizin hakkınız var bana ne oluyor ya ne hakkım var daha

üzme canım kendini, üzdükçe daha da yemeye yöneliyor insan. birde kendini biyere gidene kadar birkaç kilo vermeye şartlandıma. ben böyle dönemlerde aksine kilo alıyorum.

Haklısın arzucum çok kafaya takınca tepetaklak oluyor her şey. Ya nasıl bir psikoloji ben anlamadım gitti bugün kaçamaklarım oldu ya sanki o verdiğim 10 kiloyu almış gibi,kendimi hatta yine 92 kilo gibi hissettim
Neyse şu cumayı atlatayım toparlanmayı da bilirim elbet :87::87:

valla kiloli ikende şirin bir görüntün varmış ama verdiğin çok belli kıyafete rağmen canım...süpersin maşallah...
çok teşekkür ederimm..umarım daha güzel fotoğraflarımı paylaşmak da nasip olur :)
teşekkürler...bekliyoruz merakla

ceylan harika vermişin darısı benim başıma
inşallah inşallah :))
M
ceylancım tek kelimeyle süper gözüküyorsun ve gittiğin k.....seansların işe yaramasına sevindim.paran boşa gitmemiş oldu..
teşekkür ederim.evet bende çok sevindim.o adet olcağım döneme falan denk gelmiş o yüzden öyle şişmiş..bir de ilk kez yaptırdığım için. ama daha ilk seansta farkettım basenlerimin toparlandığını bakalım 1 ay sonra nasıl olcak
ceylancım tek kelimeyle muhtşemsin..ismin ceylan mı bilmiyorum ama en azındna nickinin hakkını vermişsin..çok tebrik ediyorum seni..darısı hepimizin başına diyorum..
sağolun..amin hepimizin başına ben de daha hedeflediğim noktaya gelemedim :)) evet ismim ceylan bu arada :)

kızlar şimdi hemen spora gidiyorum.yazılanların hepsını okuyamadım.menümü de gelınce dırek yatmazsam yazıcam inşallah.öpüyorum hepinizi

çocukları alıp geldik k.v demdenn
acaip bir baş agrım var kızlar gelirkende aspirin aldım
dünde içtim bugünde içtim belki söker diyee

ferylcim
evet cnm ya bende kaçamak yapıyorum ama dengeliyoruz da valla napalım cnm onu yeme bunu yeme
ben monti diyeti yapıyordum biliyorsun,o çkok zor bir diyet nasıl yapmışım diyorum şimdi çok güsle sonuç alıyorsun ama zor yani
birçok meyve yasak tatlıyasak ama kalori hesabında hesaplayıp yiyorsun

akşam 19 dan sonra bişey yememe eylemimin 2. günüü kızlar
karnım dümdüz oluyor sabah kalktıgımda iice inceldim 5 günlük sporla bile
yaırn anneme gdiciem bir kaç sipariş veridm anneme onları yiycem valla oradaa:86::86::86::86:
kısır istiyordu cn aylardır 1 tabak yeirm bo yeşillikle birde tb unu ile poça yeirm
kaçamakta bunlar:82::82::82::82:

aynen aynen banu abla onu yeme bunu yeme çok zor bende kalori hesaplayarak dengeliyorum artık napalım monti diyeti çok ya hiç denemedim

Eskiden rejim yaparken ufak bir kaçamak yapsam amann ne iradesizim bozuldu işte der üstüne 1 tabak daha eklerdim Sayenizde kaçamaklarım 1 lokma veya haftada 1 öğüne indi ve asla tamamen bırakmıyorum,nasıl dengelerim diye düşüncelere dalıyorum

aynen aynen banu abla onu yeme bunu yeme çok zor bende kalori hesaplayarak dengeliyorum artık napalım monti diyeti çok ya hiç denemedim

denemede cnm zaten ben sgalık sorunlarımdan dolayı denemek istedim ama faydada gördüm
fakat çok yaskalı
muz ,karpuz,dondurma,üzüm,havuç ............. böle devam eidyor liste şeker keisnlikle yasakkk
ama bud ainsnaı zmanla kaçamaklara itiyor işteeeee

Ben de aynı şeyi burada öğrendim
Aynı senin gibi yapardım ben de ben kim diyet kim der daha çok saldırırdım ama izlem sağolsun pişman olmamayı kazıdı aklıma...
İzlem nerelerdesin yaa, şu topiğin haline bak neşemiz kaçtı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…