kızlar şu kilo çizelgesini nasıl yaptınız bi link falan varmı bende yapayım cok güsel görünüyo
valla diycek bir söz bulamadım cnm Allah sabır versin .. zor yani cidden zor..
Deryacım ellerine sağlık miss gibi kokuyordur.walla ben haftanın 6 günü çalıştığım için pazar günleri sadece temizlik yapabiliyorum.öyle cam,kapı,perde gibi işleri bayramlarda yada bahar temizliğinde o kadar(ne kadar pasaklıyım değil mi)eltim evde bazen ona özeniyorum hergün ev süpürüyor,balkon yıkıyor,yerler, tozlar vs.çocukta yok yeni evli eşyalar yeni mis gibi sürekli elinde bez siliyor.ben pazar biraz fazla uysuam iş kalıyor az yatsam haftaiçi yorgun oluyorum zaten oğluşum uyutmuyor birde en yoğun yorucu gün cumartesi pestilim çıkıyor....nikah sonrası resimlerini eklersin canım bizde bakarız yeni ceketine, endamına:)
Günaydin Kizlaaar
Deryoo$ Ablamm
Bosver Sinirlenme Diyecegim Ama Ben Bile Sinir Oldum Yaniii
Veletlerin Isi Gücü Yok Sabahin Köründe Nett Cafede Chatt Yapmak Icin
Dükkan Sahibesini Uyandiriyorlar
Bekleseler Ölürlermi Saat 10.a Kadar Ya .. Bende olsam bi güzel bagirir cagirirdim ..
Bide Bu Cocuklarin Ailesininde Hic Umurlarinda Degil Galiba, Sabahin Köründe Saliyorlar
Cocuklarini Sokaklara ..
Biraz Ince Düsünmeleri Lazim Bence , Cocuklar okadarda kücük degildir diye düsünüyorum ..
Abla Kapida Yazmiyormu Acilis Saatiniz .. Eger Yazmiyorsa Büyük Büyük Yazin Saat 10.00'dan
Aksam 1'e Kadar Diye .. Bidaha bisey Olursada Gözlerine Sokarsin Kagidi Okumaniz Yokmu Sizin Diye ..
kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama
deryacım zor walla allah kolaylık versin...sizi arayan adamlada konuşsanız acil bişey olmadıkça aramasın kapanış -açılış saatiniz ortada...
kesinlikle Deryacım ben de geçenlerde hayatımda ilk defa temizlikçi alacaktım..Kesin kararlıydım çok yoruluyorum haftaiçi iş geç geliyorum yetiştiremiyorum falan..Akupunktura başlayacağım gün hadi dedim spor olsun ben yapayım benim ev de geniş..gereksiz yere 4 tane de balkon..camları sildim öldüm süpürgeye geçmeye halim bile kalmamıştı ama hallettim hepsini bayağı yoruldum..Ben hiç sevmiyorum ya temizlik yapmayı...güle güle kirletin canım..
deryacım haklısın sinir bozucu bir durum ama burda hata sizin yan komşuda..geldiler mi..yok kardeşim..ara abi..kusura bakmayın çocuklar gece 01.00 de kapatılar 10 dna önce açılmıyor burası 10 da gelin dese olay bitecek..Çözüm üretemiyor işte insanlar..Eğer sürekli aynı kişiler geliyorsa da o zaman da sabah 09.00 da açarsak akşam da şu saatte kapatırız diye pazarlık etmek laızm herhalde..Sizin cafe internet cafe mi?
selam kızlar ancak gelebildim işlerim yogundu geçmişe bakamadım daha umarım herkesin keyfi yerindedir .ben sabah basküle çıktıgımda moralim altüst oldu pazartesi gününden 900 gr. fazlayım 2 gündür diyetime dikkat etmeme ragmenantibiotik kullanıyorum ödem mi yaptı vücut acaba bugün suyuma dikkat edeceğim bakalım yarına ne olacak bu arada biberiye çayı beni acayip şişiriyor aynı sorunu yaşayan varmı aranızda
herkese çok selam..
nihayet kabusum olan 12 günlük trabzon yolculuğum bitti.kendimi strese soktuğuma değmedi.herşey yolunda iidi.sevgili kayınvalidem oğlunu ve torununu görünce benimle uğraşmadı. bende karadenizin muhteşem güzelliğinin tadını çıkardım.resetlendim bir anlamda.bu arada 12 günlük bir tatilin ardından bugün tartılma fırsatı buldum.1 kg almışım.giderken 77 kg idim şimdi ise 78 kg olmuşum.aslında karadenizin yöresel yemeklerinin neredeyse hepsinin tadına baktıgımı düşünürsek 1 kg almış olmam sevindirici.her sabah temiz havayı soluyarak dik yamaçlarda 1 saat yürüyüş yaptım.herşey şimdilik yolunda artık kaldıgım yerden devam etmeliyim gerçi biraz motivasyonum dağılmış durumda ama yılmak yok yaz kapıda.o sıcaklarda yok göbeğımi yok kollarımı saklamak ıcın ugrasmaya nıyetım yok.kocam ne kadar zayıflayacagıma ıhtımal vermesede bu sefer onu haklı cıkarmayacagım.
bu arada şunun farkına vardım.grubumun eksıklıgı motıvasyonumun dagılmasında en buyuk etkenmıs.hergun bu sayfayı zıyaret edıp sızlerın yazdıklarını okumak verdıgınız kıloları kıskanıp hırs yapmam benı acayıp motıve edıyormuş.birlikten kuvvet doğuyormuş.beni motive ettiğiniz için çookkkk teşekkürler.
ben şimdiii ne yedimm yarım paket kraker yedim hemde peynirli
Deryam sıkmamaya çalış kendini sizi arayan adama güzellikle anlatın tembihleyin bence açılış saatiniz bilinsin ya daha erken kapatıcaksınız
çalışma akışınızı bilmeden yorum yapıyorum hakikaten 10geç değilmi çocuklar yada işe gidenler 8:30 da alışveriş yapıyorlar burda kafeler hep 8:00 da açılır engeç 22.00 da kapanır :44:
Kızlar dün akşam eve gittim arkadaş gelecekti hemen yemek işine giriştim hatta çok seviyor diye irmik helvası da yaptım..sonra salona geçtim benim 20.00 de CNBC e dizilerim vardır polisiye iki elim kanda olsa izlerim dedim ki geç oldu Nihal şimdi onu da kaçırdın napacaksın kanepede pineklersen hayatta kaldıramazsın totonu dedim ha gayret bak çok keyifli olcak dedim..açtım tv yi sehpaya koydım laptopı kaldırdım orta sehpayı kocaman yer açtım kendime bir yandna öyle bir geçer zaman ki yi izledim bir yandan da leslieyi yaptım ana bir baktım 2 mile bitmiş..kesmedi beni..sonra 2 mil daha yaptım..ter içinde kaldım mı..leslieyi yapanlar bilir şu plates lastikleriyle de kolarını falan çalıştırıyorlar önceden amann dedim ne gerek var bunu yapmaya ben de kolumu kaldırıyorum..abrocket aldım ya içinden birkaç aparat da çıkmıştı şu kancali lastiklerden de vardı iyi de benim öyle kemerim yok naptım..bağladım belime bir eşarpı sıkı sıkıya kancaları taktım leslieyle onları da yaptım kolları nasıl çalıştırıyor ve naısl eğlenceli anlatamam kızlar..kesinlikle tavsiye ediyorum..o eşarbı sıkınca mide, göbek,bilimum apartman katları pırtladı mı..bir yandna yürüyorum bir yandan da yan tarafımda kalan aynadan kendimi dikizliyorum ..bir gaza geldim ki sormayın..sonra da üstüne 150 mekik..ılık bir duş...oh be dedim dünya varmış..
Hiç keyfim yok bu gün ondan topiyede uğramadım :2:
regli olmuştum dün bu gün hemen tartıma yansıdı
ben 82.8 dim 81.5 görmüştüm hemen 81.7 olmuş regli olunca :84:
yarın 82 olur diye çok tırsıyorum çaylarımı içtim artırdımda
cumaya ne olcak halim bilmiyorum :84:
-2 kg vercem demiştim 1.300 gr gitmişti
ama şiştim regliden dolayı
:84::84::84::84::84::84::84:
başka bişiy daha yedimmmmm benn:26::26::26::26::26::26:
ayy iice stress oldum bennn yaaaaaaaaaaaa
umarım yarın reglim gelirrrrr yaaaa
tartılmıyorum bile çünü biliyorum yanlış sonuç nyse en azındna 6 7 de yiyorum en son artık ondan sonra bişiy yemiyorum sabahta biraz fazla yürürümm
deryanın sözü aklıma geldi şimdii
kış kış salça kış kış yallah kurabiye yallahhhpeynir kalsın ama o zararsız
kızlar bende şuanda bi dayanıksızlık yapıp 1 tane yağlı gevrek yedimm dayanamadım artık
kızlar şu kilo çizelgesini nasıl yaptınız bi link falan varmı bende yapayım cok güsel görünüyo
İyi akşamlar kızlar...
Bugün menü yazmayacağım.2 gündür çok zor anlar geçiriyorum.Moralim sıfırın da altında..Akşam biraz daha ferahladım ama fayda etmedi.Çok kötü tatlı isteğim geldi bir dünya kek yedim,gofret yedim...
Eğer yarında toparlayamazsam çok beklediğim cuma gününe koca bir göbekle gideceğim
Kalın korsemi giymeyecektim ne güzel,gene ona bağımlı olmak istemiyorum
Bu akşam işimin kalanını hallettim,saçımı canım siyahıma boyadım, şekil vermek için nadasa bıraktığım kaşlarımı aldım.Özüme dönünce baya düzeldi moralim ama hala keyifsizim...Tabi bir de şakır şakır yağmur başladı bugün onun da etkisi var...
Neyse artık kendime kesin sözler vermekten korkuyorum,umarım yarın daha başarılı bir gün olur ve cuma günü koca bir göbekle kalmam
2,5 çay kaşığı çiçek tozumu da içtim sanki yaptıklarıma bir faydası varmış gibi, züğürt tesellisi işte....
ay yaptım bişiler ama oldumu acepp
Derya evini güle güle,huzurla kirlet inşallah ellerine sağlık.Ben evde olunca bu ara 2 3 güne yayarak yaptım haliyle yorgunluğu da fazla olmadı.İş konusunda ise sanırım seni çok iyi anlayanlardan biriyimdir.Benim eşiminde eski işi.Ben farklı bi sektörde çalışmama rağmen o dönemdeki yaşadığımız sıkıntıları hiç unutamam.Elimden geldiğince destek olmaya çalışsamda o iş maleseff bayram, seyran, haftasonu,tatil yaşatmadı bize en güzel zamanlarımızda...Allah kolaylık versin ikinizede,destekçisiniz birbinize en azından
gerçekten derya abla insanın vercek kilosu azalınca moralide düşüyor nedense bi boşvermişlik yada yeme özlemi oluyor ki benim yeme özlemim hiç geçmez senin gene 2 ay ben 2 aylık diyet yaparken hiç kaçamak yapmazdım yani yolun başı gibiydi o zaman ama şimdi öyle değil zaman uzadıkça insanın sinirleri bozuluyor ama ben kalorimi ayarladım 1 tane o kurabiye gibi bişeydi zaten geldi geçtibak banu ablada kaçamaklar yapıyor ne olcak bu halimiz...
üzme canım kendini, üzdükçe daha da yemeye yöneliyor insan. birde kendini biyere gidene kadar birkaç kilo vermeye şartlandıma. ben böyle dönemlerde aksine kilo alıyorum.
çok teşekkür ederimm..umarım daha güzel fotoğraflarımı paylaşmak da nasip olur :)valla kiloli ikende şirin bir görüntün varmış ama verdiğin çok belli kıyafete rağmen canım...süpersin maşallah...
teşekkürler...bekliyoruz meraklaceylann sölemeden geçemicem süper görünüyorsun böyle resimler insana ii gelio walla bende videolarımı çekiom arada bir ay nasıl heyecan oldum ben 60 kiloyum ve böyle resimlerimi ekliyorum yupppiii..
öncesi 98
ortası 75 :84:
sonrası 60
inşallah inşallah :))
ceylan harika vermişin darısı benim başıma
teşekkür ederim.evet bende çok sevindim.o adet olcağım döneme falan denk gelmiş o yüzden öyle şişmiş..bir de ilk kez yaptırdığım için. ama daha ilk seansta farkettım basenlerimin toparlandığını bakalım 1 ay sonra nasıl olcakM
ceylancım tek kelimeyle süper gözüküyorsun ve gittiğin k.....seansların işe yaramasına sevindim.paran boşa gitmemiş oldu..
sağolun..amin hepimizin başına ben de daha hedeflediğim noktaya gelemedim :)) evet ismim ceylan bu arada :)ceylancım tek kelimeyle muhtşemsin..ismin ceylan mı bilmiyorum ama en azındna nickinin hakkını vermişsin..çok tebrik ediyorum seni..darısı hepimizin başına diyorum..
çocukları alıp geldik k.v demdenn
acaip bir baş agrım var kızlar gelirkende aspirin aldım
dünde içtim bugünde içtim belki söker diyee
ferylcim
evet cnm ya bende kaçamak yapıyorum ama dengeliyoruz da valla napalım cnm onu yeme bunu yeme
ben monti diyeti yapıyordum biliyorsun,o çkok zor bir diyet nasıl yapmışım diyorum şimdi çok güsle sonuç alıyorsun ama zor yani
birçok meyve yasak tatlıyasak ama kalori hesabında hesaplayıp yiyorsun
akşam 19 dan sonra bişey yememe eylemimin 2. günüü kızlar
karnım dümdüz oluyor sabah kalktıgımda iice inceldim 5 günlük sporla bile
yaırn anneme gdiciem bir kaç sipariş veridm anneme onları yiycem valla oradaa:86::86::86::86:
kısır istiyordu cn aylardır 1 tabak yeirm bo yeşillikle birde tb unu ile poça yeirm
kaçamakta bunlar:82::82::82::82:
aynen aynen banu abla onu yeme bunu yeme çok zor bende kalori hesaplayarak dengeliyorum artık napalım monti diyeti çok ya hiç denemedim
Eskiden rejim yaparken ufak bir kaçamak yapsam amann ne iradesizim bozuldu işte der üstüne 1 tabak daha eklerdimSayenizde kaçamaklarım 1 lokma veya haftada 1 öğüne indi ve asla tamamen bırakmıyorum,nasıl dengelerim diye düşüncelere dalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?