80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başarı hikayelerinde ölee bakınırken izlemin yazdıkllarını okudum dile kolay 40 kilo .. burdadan kocaamaannnnn alkış gönderiyorum kendisine..
gelsedee azıcık tiyo alsakk

merhabalar nasılsınız inş. bende çizelge yapmak ıstıyorum nasıl yapıldıgını buldum geçmişten ama buraya yani sizin aranıza ılk katıldıgım gunden sonrakı kılo kaybını mı yoksa ıkı ay evvel kendım basladım zayıflama maratonundakı verdıgım kıloyudamı yazıyım.fark eder mi? ha bu arada buyuk ıhtımal beceremicem simdiden söz verin gülmek yok

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
buradan bilgi alabilirsin

reglim başladı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zil takcam şimdi vallahhhh
gözün aydın

çok geçmiş olsun annene.allah şifa versin.

çok zor bi durum ama çocuk anlamaz kızsan da bağırsan da anlamaz.ama sınırları kuralları bilmek zorundalar.siz ya sabahları telefonları sessize alacaksınız yada fişini çekeceksiniz ev tel in falan.ama en sıkı uyarıyı o sizi arayan esnafa yapmak lazım.o hayır arayamam derse sorun kalmaz zaten.ekmek parası için nelere katlanıyorsun canım benim ya..allah size sabır versin.

Değer işte,onları geçtim eşime göre bile değer!!!!!
Çocukları kırarsak gelmezlermiş

ekmek parası ya ondan konuşuyordur.

kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama

hoş geldin..

geçmiş olsun canım.inşallah şişliğin geçer..

üzme o güzel canını.şişlik ve pişmanlık hissettiriyordur sana kendini böyle.hepimiz yaşıyoruz biliyorsun.yapılacak tek şey kaldığın yerden devam etmek canım.olan oldu kaçamaklar yapıldı napalım.ama vazgeçip kaçamaklara devam edersen asıl hatayı o zaman yaparsın.hadi güzelim topla kendini sonradan pişmanlık yaşama..

inşallah canım sen deryasın ya ,toparlanmayı da bilirsin..

arkadaslar cızelge hazır da ekranda cıktı cızelge seklınde benım gırdıgım bılgılerım ama buraya nasıl koyucam???kafam karıştı

reglim başladı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zil takcam şimdi vallahhhh

Oyna valla hakkındır

Yok Nilgünüm yarın hemen telafi edeceğim inşallah.

Biraz önce "çocuklar duymasın" ı izliyordum.Offfff yaaa Haluk'un bir sucuklu yumurta yiyişi vardı.Öyle bir canım istedi ki:2::2:

Biraz önce "çocuklar duymasın" ı izliyordum.Offfff yaaa Haluk'un bir sucuklu yumurta yiyişi vardı.Öyle bir canım istedi ki:2::2:

üzülme canım amann bosver gece gece agzımızı sucuk kokutmanın ne geregi var? boşver bu arada ben beceremiyom bi türlü

iyi akşamlar kızlar

menüm

sabah: 1dilim k.ekmeği, kibrit kutusunun yarısı peynir,salatalık,domates,2 zeytin

öğle: ızgara tavuk,light kola

ara:yarım muz

akşam: ızgara kırmızı et,salata

suyu az içtim bugün. 1,5 litre su,1bardak yeşil çay.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…