gözün aydın canım senın adına sevındım. bak bebiş yokmuş
reglim başladı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zil takcam şimdi vallahhhh
gözün aydın canım senın adına sevındım. bak bebiş yokmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlmerhabalar nasılsınız inş. bende çizelge yapmak ıstıyorum nasıl yapıldıgını buldum geçmişten ama buraya yani sizin aranıza ılk katıldıgım gunden sonrakı kılo kaybını mı yoksa ıkı ay evvel kendım basladım zayıflama maratonundakı verdıgım kıloyudamı yazıyım.fark eder mi? ha bu arada buyuk ıhtımal beceremicem simdiden söz verin gülmek yok
gözün aydın
günaydınn
banu herzamanki gibi erkencisin oh sporunudaa yapmışsın çıtırların çıtırı oldun ama azimle devam ediyorsun
deryam bu haftada veremezsem ayran detoksuna başvuracağım hala basküle çıkmadım cuma süpriz olacak :18:
ceylan harika vermişin darısı benim başıma
feryal canm annene çok dikkat et benim annemde şeker hastası dikkat etmedi şekere bağlı böbrek yetmezsizliğinden şimdi diyalize giriyoraman canım bu hastalık çok sinsi ve iştah veriyor insana annem gizli gizli yerdi ablanın tutumu çok yanlış
Günaydın ....
Sabah sabah sinirle uyandım
Dün zaten yorulmuşum canım çıkmış.Bu sabah 9 da dükkan komşumuz aradı mesutu, kapının önünde çocuklar birikmiş nerdeymişiz...Elinin köründeyiz
Yahu gece 1 de kapatıyoruz,sabahta tabi 10'a doğru açacağım ya sen de biliyorsun bunu,çocuklar da biliyor neden arıyorsun neden neden nedeeeennnn
Ama adamın suçu yok çocuklar gitmiş arattırmış adama.Bir açtım kafeyi bağırdım hepsine siz biliyorsunuz kaçta açtığımı neden aratıyorsunuz dedim.
Geldiyseler geldiler ne yapayım öleyim mi 2 kuruş için..Bu kadar kendimizi paralayacaksak hiç yaşamayalım o zaman!!! İşin kötüsü eşim de böyle düşünüyor hadi derya birikmişler acele et biraz dedi ve sabah sabah tartıştık bu konu yüzünden
Nefret ediyorum anlayışsız insanlardan,bizim işimizi kolay görenlerden, ne var akşama kadar oturuyorsunuz diyenlerden çok ama çok nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!
Yemin ederim ağlayacağım sinirimden
Tek başımayım bu konuda eşim dahi anlamıyor beni
Değer işte,onları geçtim eşime göre bile değer!!!!!
Çocukları kırarsak gelmezlermiş
kızlar selam bende katıldım aranıza rejim artı spor 1 ayda 6 kg verdim ama şu ara durdu sanki öyle oldumu size de 87 ile basladım su an 81im ama durdu napsam ki diyetisyenim normal dedi ama yinede takıldı kafama
selam kızlar ancak gelebildim işlerim yogundu geçmişe bakamadım daha umarım herkesin keyfi yerindedir .ben sabah basküle çıktıgımda moralim altüst oldu pazartesi gününden 900 gr. fazlayım 2 gündür diyetime dikkat etmeme ragmenantibiotik kullanıyorum ödem mi yaptı vücut acaba bugün suyuma dikkat edeceğim bakalım yarına ne olacak bu arada biberiye çayı beni acayip şişiriyor aynı sorunu yaşayan varmı aranızda
İyi akşamlar kızlar...
Bugün menü yazmayacağım.2 gündür çok zor anlar geçiriyorum.Moralim sıfırın da altında..Akşam biraz daha ferahladım ama fayda etmedi.Çok kötü tatlı isteğim geldi bir dünya kek yedim,gofret yedim...
Eğer yarında toparlayamazsam çok beklediğim cuma gününe koca bir göbekle gideceğim
Kalın korsemi giymeyecektim ne güzel,gene ona bağımlı olmak istemiyorum
Bu akşam işimin kalanını hallettim,saçımı canım siyahıma boyadım, şekil vermek için nadasa bıraktığım kaşlarımı aldım.Özüme dönünce baya düzeldi moralim ama hala keyifsizim...Tabi bir de şakır şakır yağmur başladı bugün onun da etkisi var...
Neyse artık kendime kesin sözler vermekten korkuyorum,umarım yarın daha başarılı bir gün olur ve cuma günü koca bir göbekle kalmam
2,5 çay kaşığı çiçek tozumu da içtim sanki yaptıklarıma bir faydası varmış gibi, züğürt tesellisi işte....
Oldu oldu :))
Zaten inan bir tek yaşayan anlıyor nasıl bir iş olduğunu
Yaşamayan ister istemez ne var akşama kadar oturuyorsunuz diye bakıyor olaya..Beni en çok üzende dediğin gibi en güzel zamanlarımızı katletmesi..Allahım hayırlısıyla şu bilgisayarcıyı açmayı nasip etsin diyorum, başka bir şey diyemiyorum artık bu konuda...
Teşekkür ederim desteğin için
İşte onu diyorum ben de hadi sizin hakkınız var bana ne oluyor ya ne hakkım var daha
Haklısın arzucum çok kafaya takınca tepetaklak oluyor her şey. Ya nasıl bir psikoloji ben anlamadım gitti bugün kaçamaklarım oldu ya sanki o verdiğim 10 kiloyu almış gibi,kendimi hatta yine 92 kilo gibi hissettim
Neyse şu cumayı atlatayım toparlanmayı da bilirim elbet :87::87:
üzme o güzel canını.şişlik ve pişmanlık hissettiriyordur sana kendini böyle.hepimiz yaşıyoruz biliyorsun.yapılacak tek şey kaldığın yerden devam etmek canım.olan oldu kaçamaklar yapıldı napalım.ama vazgeçip kaçamaklara devam edersen asıl hatayı o zaman yaparsın.hadi güzelim topla kendini sonradan pişmanlık yaşama..
inşallah canım sen deryasın ya ,toparlanmayı da bilirsin..
Eğer regliden önce -1300 gördüysen bil ki o cepte.Regli şişliğini sayma hatta bu dönemde tartıya çıkma
arkadaslar cızelge hazır da ekranda cıktı cızelge seklınde benım gırdıgım bılgılerım ama buraya nasıl koyucam???kafam karıştı
evet derya abla 82.8 di 81.5 oldu
tartılmasam bu hafta cuma bu bildirimi yapabilirmiyim peki :26:
Profildeki, profil ayarlarında çizelge kısmına ekliyeceksiniz.
Biraz önce "çocuklar duymasın" ı izliyordum.Offfff yaaa Haluk'un bir sucuklu yumurta yiyişi vardı.Öyle bir canım istedi ki:2::2:
kaydet diyorum etmiyoacep yanlış yerimi kopyaladımda onu yapıştırmaya calışıyom?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?