Yok zaten gece gece yemem ama gerçekten canım çok istedi.Yarın belki sadece suda yumurta pişiririm.O anlıktı zaten,geçer giderüzülme canım amann bosver gece gece agzımızı sucuk kokutmanın ne geregi var? boşver bu arada ben beceremiyom bi türlü
Bugünkü Menüm
Kahvalti :
Müsli
1.Bardak Light Süt
Ara:
2.Kupa Yesil Iksir
Öglen:
1.Kase Yayla Corbasi
1.Kase Salata
1.Dilim Kepek Ekmegi
Ara:
4.Diyet Bisküvi
Aksam:
Yarim Yesil Elma
2.Litre Su ..
Aksam Pek Canim Bisey Yemek Istemedi Okadar Cok Cay Ictim Ki Resmen Migdem Sisdi su ve caylardan ..
Bu Hafta Diyete Pek Adapte Olamadigim Icin Cumaya Kac Kilo Cikacagimi
Yine Deli Gibi Sorun EtmekteyimReglm Bitti Cok Sükür $i$kinliklerim Gitti Ama
Ya Yine Sabit Cikarsam Diye Dert Ediyorum .. Yarin Baskül Bakmaya Gidiyorum
Ve Anneme Israrlarim Sonucu Aldirmayada Karar Verdirdim ..
Umarim Dogru Tartar Ve Cuma Günü Güzel Bir Rakam Görürüm ..
Aslinda Sabit Ciksam Bile Sevinmem Lazim Ama Istee Huyum Kurusun
Herkeze Iyi Gecelerrr ... Yarin Görüsmek Üzere
Aksam Pek Canim Bisey Yemek Istemedi Okadar Cok Cay Ictim Ki Resmen Migdem Sisdi su ve caylardan ..
Bu Hafta Diyete Pek Adapte Olamadigim Icin Cumaya Kac Kilo Cikacagimi
Yine Deli Gibi Sorun EtmekteyimReglm Bitti Cok Sükür $i$kinliklerim Gitti Ama
Ya Yine Sabit Cikarsam Diye Dert Ediyorum .. Yarin Baskül Bakmaya Gidiyorum
Ve Anneme Israrlarim Sonucu Aldirmayada Karar Verdirdim ..
Umarim Dogru Tartar Ve Cuma Günü Güzel Bir Rakam Görürüm ..
Aslinda Sabit Ciksam Bile Sevinmem Lazim Ama Istee Huyum Kurusun
Herkeze Iyi Gecelerrr ... Yarin Görüsmek Üzere
ben bugün sabah ıkı bardak cay içtim iki tane pogaca yedim.oglen bişey yemedim kahve içtim sadece. arada beş altı tane badem yedim. akşam bi kase cacık biraz makarna bi dilimde pizza yedim. ama saat 5buçuk falandı. sonra 8 gibi falan bi kahve içtim yine
Burcum bu yeni tartı işini mutlaka hallet.Hassas tartıya geçmen lazım mutlaka.Fazla tartsa bile aldırma al.Çünkü çıplak tartılmadan asıl sonucu göremezsin.Ben sinbonunkini kullanıyorum çok memnunum.Hem fiyatları da çok uygun aklında olsun.
Canım yanlış anlama ama iki gündür çok absürd menüler yazıyorsun.Bunlar kesinlikle buraya yazılacak diyet menüleri değil
E buraya motivasyon için gelen insanlarda bu yediklerini görüp canları çekebilir o açıdan söylüyorum. Ne zaman ki normal bir diyet menüsü uygularsan o zaman yaz tamam mı? :13:
Bir de elmayla armudu karıştırma..Az yesen bile zararlı şeyler yediğin sürece kilo veremezsin..Menülerini sağlıklı hale getirmeden sadece iki öğünle diyet olmaz ..
:)))))))))))) deryaaa çok güldüm ay çok pardon ben normal kafe sanıyordum kız internetmiydi sizin kafe
yahu sevabına bana uygun bı dıyet bılen yokmu benım kıloma yakın bırı yokmu? accık yardım etse
Derya, okudum da gerçekten ne düşüncesiz insanlar yetiştiriyoruz böyle yaaa.Sırf nete girmek için insan evinden rahatsız edilir mi?Kızmakta çok ama çok haklısınız.
Derya, okudum da gerçekten ne düşüncesiz insanlar yetiştiriyoruz böyle yaaa.Sırf nete girmek için insan evinden rahatsız edilir mi?Kızmakta çok ama çok haklısınız.
Buradaki çocuklar, diğer çocukların çoğu gibi allaha emanet yetişiyorlar. Neler yaşadık biz burada ağızlarından küfür eksik olmaz bağırırız anlamazlar cidden uğraşması çok zor..Hele ki benim gibi zerre çocuk sevmeyen biri için :95::95:
Buradaki çocuklar, diğer çocukların çoğu gibi allaha emanet yetişiyorlar. Neler yaşadık biz burada ağızlarından küfür eksik olmaz bağırırız anlamazlar cidden uğraşması çok zor..Hele ki benim gibi zerre çocuk sevmeyen biri için :95::95:
Gerçi biraz da çocuğun içinde olmalı.Aynı ebeveyn terbiyesi almış kişiler de tamamen farklı olabiliyor.
Ben yine geldim,hemen çıkmak üzere...
Zum ve yeni başlayan arkadaşlar, şimdi buranın kaptanı olan İzlem'in başarı öyküsünü okudum,tavsiye ederim.Oradan da yediklerinizle ilgili kendiniz için bir şeyler çıkarabilirsiniz ve motive olursunuz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu.html
Bu sayfadan okuyabilirsin,resimleri de var.Müthiş bir başarı öyküsü
Tekrar iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?