80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü Menüm

Kahvalti :
Müsli
1.Bardak Light Süt

Ara:
2.Kupa Yesil Iksir

Öglen:
1.Kase Yayla Corbasi
1.Kase Salata
1.Dilim Kepek Ekmegi

Ara:
4.Diyet Bisküvi

Aksam:
Yarim Yesil Elma

2.Litre Su ..

Aksam Pek Canim Bisey Yemek Istemedi Okadar Cok Cay Ictim Ki Resmen Migdem Sisdi su ve caylardan ..
Bu Hafta Diyete Pek Adapte Olamadigim Icin Cumaya Kac Kilo Cikacagimi
Yine Deli Gibi Sorun Etmekteyim Reglm Bitti Cok Sükür $i$kinliklerim Gitti Ama
Ya Yine Sabit Cikarsam Diye Dert Ediyorum .. Yarin Baskül Bakmaya Gidiyorum
Ve Anneme Israrlarim Sonucu Aldirmayada Karar Verdirdim ..
Umarim Dogru Tartar Ve Cuma Günü Güzel Bir Rakam Görürüm ..
Aslinda Sabit Ciksam Bile Sevinmem Lazim Ama Istee Huyum Kurusun

Herkeze Iyi Gecelerrr ... Yarin Görüsmek Üzere

ıyı geceler canım inş.

ben bugün sabah ıkı bardak cay içtim iki tane pogaca yedim. oglen bişey yemedim kahve içtim sadece. arada beş altı tane badem yedim. akşam bi kase cacık biraz makarna bi dilimde pizza yedim. ama saat 5buçuk falandı. sonra 8 gibi falan bi kahve içtim yine

Burcum bu yeni tartı işini mutlaka hallet.Hassas tartıya geçmen lazım mutlaka.Fazla tartsa bile aldırma al.Çünkü çıplak tartılmadan asıl sonucu göremezsin.Ben sinbonunkini kullanıyorum çok memnunum.Hem fiyatları da çok uygun aklında olsun.

Canım yanlış anlama ama iki gündür çok absürd menüler yazıyorsun.Bunlar kesinlikle buraya yazılacak diyet menüleri değil
E buraya motivasyon için gelen insanlarda bu yediklerini görüp canları çekebilir o açıdan söylüyorum. Ne zaman ki normal bir diyet menüsü uygularsan o zaman yaz tamam mı? :13:

Bir de elmayla armudu karıştırma..Az yesen bile zararlı şeyler yediğin sürece kilo veremezsin..Menülerini sağlıklı hale getirmeden sadece iki öğünle diyet olmaz ..

Son düzenleme:
:)))))))))))) deryaaa çok güldüm ay çok pardon ben normal kafe sanıyordum kız internetmiydi sizin kafe

cok haklısın bende farkındayım ama bende yemek düzeni diye bişey oturmuyo bi turlu ne yapıyım bende sasırdım vallahi yarın inş. duzgun seyler yıcem inş. düzgün bi menü yazıcam ama allah razı olsun bırılerının azıcık benı boyle dürtmesi gerek galıba eksık olmayın:)

yahu sevabına bana uygun bı dıyet bılen yokmu benım kıloma yakın bırı yokmu? accık yardım etse

Derya, okudum da gerçekten ne düşüncesiz insanlar yetiştiriyoruz böyle yaaa.Sırf nete girmek için insan evinden rahatsız edilir mi?Kızmakta çok ama çok haklısınız.

yahu sevabına bana uygun bı dıyet bılen yokmu benım kıloma yakın bırı yokmu? accık yardım etse

Genelde sizin kilonuza yakın bayağı kişi var,ben de sizden 3 kilo kadar fazlayım sanırım.Ben de çalıştığımdan gündüz düzenli olmuyor ama bie şekilde uydurmaya,özellikle akşam hafif geçirmeye çalışıyorum.
Ben burayı bulduğum andan itibaren(olabildiğince önceki sayfaları okudum),biraz ordan biraz burdan okuduklarımla beraber kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.Kilo veren arkadaşların menülerini okumanızda fayda var bence

Son düzenleme:
Derya, okudum da gerçekten ne düşüncesiz insanlar yetiştiriyoruz böyle yaaa.Sırf nete girmek için insan evinden rahatsız edilir mi?Kızmakta çok ama çok haklısınız.

canım seninde 25 kılo vermen lazımmış benimde 27 kilo vermem gerek asagı yukarı aynı sen neler yapıyosun canım belli bi listen varmı paylasırmısın rıca etsem

ayy sen benden once cevap vermişsin bile kalbın temızmiş içine dogdu demek yardım isticem.

Buradaki çocuklar, diğer çocukların çoğu gibi allaha emanet yetişiyorlar. Neler yaşadık biz burada ağızlarından küfür eksik olmaz bağırırız anlamazlar cidden uğraşması çok zor..Hele ki benim gibi zerre çocuk sevmeyen biri için :95::95:

İşiniz gerçekten zor,Allah yardımcınız olsun ve sabır versin...Çocukların değil de aslında önce ebeveynlerin eğitilmesi gerekiyor ki çocuklarına gereken terbiyeyi verebilsinler...

Gerçi biraz da çocuğun içinde olmalı.Aynı ebeveyn terbiyesi almış kişiler de tamamen farklı olabiliyor.

Gerçi biraz da çocuğun içinde olmalı.Aynı ebeveyn terbiyesi almış kişiler de tamamen farklı olabiliyor.

cok dogru boşuna dememişler alimden zalim zalimden alim dogar diye ama aile ve cevre cok buyuk bi etken. valla ben bıle kızdım yanı nedır ya sabah sabah catladınız mı bısmıllah bı kendınıze gelın uykunuz acılsın gozunu acan nete kosuyo anam allah sonumuzu hayır etsın.

Ben yine geldim,hemen çıkmak üzere...
Zum ve yeni başlayan arkadaşlar, şimdi buranın kaptanı olan İzlem'in başarı öyküsünü okudum,tavsiye ederim.Oradan da yediklerinizle ilgili kendiniz için bir şeyler çıkarabilirsiniz ve motive olursunuz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu.html
Bu sayfadan okuyabilirsin,resimleri de var.Müthiş bir başarı öyküsü
Tekrar iyi geceler...

allah razı olsun eksik olma inş. ilgilendigin için sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…