80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günü çocuğuda uyuandı ben çıkıyımda paşama mamalar hazırlıyım eeeee bugün onun günü
handerya seide kutlarım

Good Morningggg herkesee :)
ay tabloya baktim rezillik :) 100gr vermisim sinav stresinden haha. bu hafta cok spor yaparak tam gaz devam, ediyorum.

nasilsinizzz

ay ablalarim dün ben sampanya ictim üst komsumla, iki bardak hemde hihihihi. basim bi döndüü ay sarhos olmak nasil bi duyguymus haha... sinavim iyi gecti diyeeee sampanya verdi bana deli bu kadin ya :)))))

günaydın eflatuncum..iyiyi cnm sen de iyisin umarım.. yoğunsun bugün.. dayının dükkanı hayırlı olsun cnm(yanlış hatırlıyorsam kusura bakma)
fleks sana da kolay gelsin tatlım... biliyorum o yorgunluğu :)))

gunaydın kızlar haftanın bırıncısını kutluyorum...haftayada ben bırıncıyım he ona gorewkaydirigubbakcemile3 çiçekleri eve yollarsınız...a.s.

günaydın bayanlar,bu sabah başladım diyet ve spora,saat 7 den 9:15 e kadar yürüdüm.Günün sonundada yediklerimi yazarım.Ha ayrıca tüm ölçülerimi yazdım her hafta cumartesi yazacağım.Herkese başarılar.

nidacım bu hafta çekişmeli geçecek anlaşılan.. ama şansın yok canmm... bu kez ben birinci olcam..ilk haftamda olduğu gibi :jeyyar:
sevdemer hayırlı olsun dietin ... hoşgeldin aramıza...

Kızlar günaydın. Handeryacım ellerine sağlık, ayrıca tebrik ederim canım arkadaşım.
Bu arada şu bizim mucize iksir işe yaramaya başladı sanırım. Tatlı krizlerimi yok etti, tadı da çok hoş, ayrıca sindirim sistemini de çalıştırıyor. Vee en önemlisi daha dün başlamış olmama rağmen, tartıda 300 gr. eksik çıktım ki akşam yemeğini 9.30da yiyebildik. Kesinlikle deneyin diyorum kızlar. Elay da sormuş geçmişi okuyamamış, tekrar yazıyorum.
Malzemeler:2 elma, 1 limon, 1 çubuk tarçın, 1 mama kaşığı tane karabiber, 1 mama kaşığı tane karanfil
Yapılışı:Elmaları kabuklarıyla beraber 4e bölün, çekirdekleri de içinde kalsın, limonu soyup dörde bölün, diğer malzemeleri de ekleyip 3 lt. su ile kaynatın. Elmalar fos fos olana kadar kaynayacak. Fokur fokur kaynamıyor ancak kızlar, siz altını kısın yaklaşık 1 saat kısık ateşte pişsin. Soğuduktan sonra süzün, ister sıcak, ister soğuk hergün en az 2 en fazla 4 bardak için. 2. günde farkı hissedeceksiniz eminim.
Bugünkü menümü de yazayım:
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1kk peynir, 4 zeytin, 2 kokteyl sosis
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 8 yk susuz bamya yemeği
Akşam: 1 biftek, 1 tavuk pirzola (yağsız, fırında yapıcam), salata
Hepinizi öpüyorum.

kızlar mucize iksirin malzemelerini bende temin ettim.. evde var diye hatırlıyordum ama çubuk tarın fln.. bulamadım :))) atmışım sanırım.. neyse az önce anneme aldırdım :)) bugün yapamam ama yarın sabah ilk işi yapıcam ve başlıcam... inş. faydasını görürüz..

ben çıkıyorum şimdilik... kızım rahat vermiyo.. ondaymış sıra...girerim gün içinde yine... herkese kaçamaksız bir gün diliyorum...

serracım tünaydın cnmm... ayy bu haftanın listesini şimdiden merak ediyorum doğrusu.. baksana şimdiden herkes bi iddialı ki :)))

baharnazcım sana bişi sorcam ... şu mucize iksir dediğin şeyi banada yazarmısın bide ne işe yarıyor ben çok merak ettim de .. kaçırdım galiba ne olduğunu öpüyorum şimdiden...a.s.

canım bu tarifi flatliners vermişti banada yazayım

2 ortaboy elma yeşil yada kırmızı farketmez
1 ortaboy limon
1 rulo tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil

elma ve limonu dörde böl kabuklarını çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine at kaynasın elmalar pörsüyünce altını kapat ve süz sıcak veya soğuk günde 2 kere 1 bardak içebilrsin canım

metobalizma hızlandırıyormuş ve şekeri kontrol ediyor..

ben sanki şeker krizlerine girmiyorum gibi hissediyorum kendimi çünkü bir şeker problemimde olmuştu bir dönem ama bu karışım tam bana göre içince kendimi çok ii hissediyorum birde daha sık idrara çıkıyorum ve tatlı krizi yaşamıyorum...inşallah sanada faydası olur...

selam scapula nasılsın kızlar günaydın saattinde gelmişler biz biraz tünaydın saatine kaldık galiba yerimseniben

listeyide gördük geçen hafta hiç veremedim bu hafta hırs yapıcam bakalım nolcak

lavitacım nerelerdesin sınavların bitmedimi kolay gelsin

handeryacım tebrik ederim...
bebeqcim avatarın çok hoş (kedicik çok tatlı )
aylincim şampanyaları iç bakalım haftaya görürüz
selmacım dayına bol hayırlı kazançlar

baharnazcım avatarımı beğenmişsin ama değiştirince gördüm :)) sıkılnca değişiyo..

ya bide kızlar bişey dicem.. baharnaz ve flatliners... şu iksirin elmasının çekirdek ve kabuğu kalıyo ok.. ama limonunki? baharnaz kalcak demişsin.. flatliners de limonun kabuğunu soyup 4 e bölün demiş.. napalım şimdi soyalımmı soymayalımmı? ayy tekerleme gibi oldu :)))

ben kabuğunu soymadan atıyorum hoş bir aroma veriyor böyle soğukkenda limonataya bile benzeterek içiyorum yerimseniben bir zararı olmaz bence

havada o kadar sıcak ve bunaltıcı ki canım ya içtiğim suyu hesap edemiyorum dün gece çok sık çıktım ..

birde bakalım bu iksir çok sık idrar yaptırdı bende (eğer başka bir sebep yoksa yada içtiğim normal sudan kaynaklamıyorsa) sende neyapcak? birazcık kitap alışverişine çıkıyorum sonra görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…