günaydın kızlar...herkes iyidir umarım...geçmişe fazla bakamadım...
beni de anlayın artık...3 tane çocukla uğraşmak kolay değil...fırsat bulamıyorum pc başına oturmaya..
her sabah evi toparlıyorum..akşama kadar eski halinden daha kötü bi hale sokuyorlar...
şimdi yine kalkıp aynı şeyleri yapıcam bıkmadan usanmadan...
elektrik süpürgesi dayanmıyor...o bile yoruldu zavallım...
neyse ben kaçayım...işlerimi ayarlarsam anneme gidicem..kadıncağız bahar temizliği yapıyor...gidip biraz yardım edeyim...o benim herşeyime koşturur ama benim bi türlü faydam olmaz ona...
beni de anlayın artık...3 tane çocukla uğraşmak kolay değil...fırsat bulamıyorum pc başına oturmaya..
her sabah evi toparlıyorum..akşama kadar eski halinden daha kötü bi hale sokuyorlar...
neyse ben kaçayım...işlerimi ayarlarsam anneme gidicem..kadıncağız bahar temizliği yapıyor...gidip biraz yardım edeyim...o benim herşeyime koşturur ama benim bi türlü faydam olmaz ona...
Gerçi biraz da çocuğun içinde olmalı.Aynı ebeveyn terbiyesi almış kişiler de tamamen farklı olabiliyor.
Ben yine geldim,hemen çıkmak üzere...
Zum ve yeni başlayan arkadaşlar, şimdi buranın kaptanı olan İzlem'in başarı öyküsünü okudum,tavsiye ederim.Oradan da yediklerinizle ilgili kendiniz için bir şeyler çıkarabilirsiniz ve motive olursunuz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/407690-darkolivenin-basari-oykusu.html
Bu sayfadan okuyabilirsin,resimleri de var.Müthiş bir başarı öyküsü
Tekrar iyi geceler...
kızlar günaydınnnn gününüz güzel geçsin
günaydın fıstıklar kasvetli bir bursa sabahından herkese merhaba havalar düzelse artık keşke güneşe hasret kaldık
Günaydın herkesee
günaydin kizlar,güzel bir gün gecirmeniz dilegiyle
deryacım ben bursada oturuyorum. izmiryoluna yakınım bursaya karacabeyden girişte solda acıbadem hastahanesi varya onun bi alt caddesinde oturuyorum kimbilir belki bir gün görüşmek nasip olur beklerim canım
selam kızlar...herkese mutlu bir gün diliyorum..
dün akşam eve gittim canım bişi yapmak da yemek de istemedi süt içtim..sonra 2 mile leslie yaptım 100 mekik çektim..
üstüne bir bardak süt daha içtim..
ben geçmişe bakayım..
günaydın bayanlar. yeni katıldım aranıza. bu arada bende bursadayım :)) 1 aydır az ve sık yiyerek ekmek kullanmayarak 4 kiloverdim, 6 cmde inceltim. haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum. evde kaldığım günlerdede 1 saat falan egzersiz yapıyorum. bu ikinci ayım ama kilo vermem durdu
şuan 86 kilodayım, 1,72 boyum var. bugun elma diyetine başladım.
sabah;
- 2 dilim tam tahıllı ekmekle sandoviç yaptım kendime
- 1 form çayı
-1 yeşil çay içtim
gün boyu elma yemeği düşünüyorum. eğer çok güçsüz hissedersem yoğurt ve süt takviyesi yapabilirim. uzun vadeli diyetler yapmaktan bıktık artık.
gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. umarım hep beraber hem sağlıklı hem de çok güzel olucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?