80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...herkes iyidir umarım...geçmişe fazla bakamadım...
beni de anlayın artık...3 tane çocukla uğraşmak kolay değil...fırsat bulamıyorum pc başına oturmaya..
her sabah evi toparlıyorum..akşama kadar eski halinden daha kötü bi hale sokuyorlar...
şimdi yine kalkıp aynı şeyleri yapıcam bıkmadan usanmadan...
elektrik süpürgesi dayanmıyor...o bile yoruldu zavallım...
neyse ben kaçayım...işlerimi ayarlarsam anneme gidicem..kadıncağız bahar temizliği yapıyor...gidip biraz yardım edeyim...o benim herşeyime koşturur ama benim bi türlü faydam olmaz ona...

bi de dün yediklerimi yazayım gitmeden..çoktandır yazamıyorum..
sabah
1 dilim tb ekmek
3 kaşık yoğurt
1 h yumurta
salatalık
ara
elma
öğle
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara
2 ısırık poğaça
1avuç leblebi
akşam
salata
ara
yarım dilim kek
(hem öğlen hem akşam misafirlikteydim böyle oldu)

Canım kolay gelsin allah sabır versin annen seni anlıyordur o da bir anne sonuçta

günaydın fıstıklar kasvetli bir bursa sabahından herkese merhaba havalar düzelse artık keşke güneşe hasret kaldık

kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun

Gerçi biraz da çocuğun içinde olmalı.Aynı ebeveyn terbiyesi almış kişiler de tamamen farklı olabiliyor.

Buna en büyük örnek ablamla benim sanırım..Kişiliklerimiz, hayata bakış açımız, yaptıklarımız tamamen farklı..Halbuki aynı ortamda yetiştik. Ben aile terbiyesinin de bir yere kadar fayda edeceğini düşünüyorum.Doğuştan gelen karakter denen şeye inanıyorum ben

Bak iyi düşünmüşsün buraya koymakla,görmeyen arkadaşlar varsa onlarda görsün kaptanımız nasıl bir irade örneği

kızlar günaydınnnn gününüz güzel geçsin

Günaydın edacım,hepimizin inşallah..

Günaydın canım, Allah sabır versin ne diyeyim düşündükçe ben yoruldum.

günaydın fıstıklar kasvetli bir bursa sabahından herkese merhaba havalar düzelse artık keşke güneşe hasret kaldık

Günaydın deniz, sen de mi bursadasın?
Karacabeyde aynı kasvetli yağmurlu, vallahi bu kadar hasret kalmamıştım güneşe, bulutların arasından iki dakika çıksa mutlu oluyordum, şimdi o da yok hep karanlık

deryacım ben bursada oturuyorum. izmiryoluna yakınım bursaya karacabeyden girişte solda acıbadem hastahanesi varya onun bi alt caddesinde oturuyorum kimbilir belki bir gün görüşmek nasip olur beklerim canım

selam kızlar...herkese mutlu bir gün diliyorum..
dün akşam eve gittim canım bişi yapmak da yemek de istemedi süt içtim..sonra 2 mile leslie yaptım 100 mekik çektim..
üstüne bir bardak süt daha içtim..
ben geçmişe bakayım..

günaydın bayanlar. yeni katıldım aranıza. bu arada bende bursadayım :)) 1 aydır az ve sık yiyerek ekmek kullanmayarak 4 kiloverdim, 6 cmde inceltim. haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum. evde kaldığım günlerdede 1 saat falan egzersiz yapıyorum. bu ikinci ayım ama kilo vermem durdu
şuan 86 kilodayım, 1,72 boyum var. bugun elma diyetine başladım.

sabah;
- 2 dilim tam tahıllı ekmekle sandoviç yaptım kendime
- 1 form çayı
-1 yeşil çay içtim

gün boyu elma yemeği düşünüyorum. eğer çok güçsüz hissedersem yoğurt ve süt takviyesi yapabilirim. uzun vadeli diyetler yapmaktan bıktık artık.
gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. umarım hep beraber hem sağlıklı hem de çok güzel olucaz.

Nihal seni tutabilene aşkolsun valla
Maaşallah

Günaydın seher,aramıza hoşgeldin
Boyun uzunmuş ne güzel benim de 1.77. Boyun avantajları çok güzel oluyor diyette.
Bak elma diyetini ben de yaptım geçmişte.İnan hiç sağlıklı ve faydalı bir şey değil.Burada kilo vermesi 1 ay durmasına rağmen azimle devam edip sonunda zincirlerini kıran bir çok arkadaş var.Bence sen de normal diyetine devam et. Sağlıksız diyetlere yönelme
Olmadı detoks yap ama elma diyeti inan hiç iyi değil.Ben bir gün yaptım çok midem bulanmıştı...
Umarım bundan sonra kilolarımızı birlikte veririz, azmin daim olsun..

tünaydınnnn arkadaşalar...
ıslak bir izmir havası var bugün..içimi kasvet bürüdü...hiç bir iş yapasım yok...yemek yemek istiyorum ama yemem gerekenler iştahımı pek açmıyor nedense.geçmişi okurken sucuklu yumurtaya takıldım.şeytan dürtüyor git ye bi kereden birşey olmaz diye ...offf offff açımmmmmmmmmm ....

selam kızlar bende 87 kiloyum 1 sene önce doğum yaptım 98le doğuma gittim doğum sonrası 94 tüm yazdan beri ancak 7 kilo verebildim bana da yardımcı olun lütfen diyet yapma düşüncesi beni delirtiyor daha çokiştahım açılıyor sanki bana ne önerirsiniz

herkese selamlar kızlar bende geldim okuldan ne yesem yesem diye düşündüm sonra aklıma geldi yarım kabak yarım patlıcandan 1 soğan 1 biber 2 domatesten yağsız bi yemek yaptım baharatladım çokta güzel oldu çok çok düşük kalorili bi yemek oldu yanınada yoğurt 1 dilim ekmek beni baya doyurdu neyse kendinize iyi bakın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…