herkese selamlar kızlar bende geldim okuldan ne yesem yesem diye düşündüm sonra aklıma geldi yarım kabak yarım patlıcandan 1 soğan 1 biber 2 domatesten yağsız bi yemek yaptım baharatladım çokta güzel oldu çok çok düşük kalorili bi yemek oldu yanınada yoğurt 1 dilim ekmek beni baya doyurdu neyse kendinize iyi bakın kızlar..
selam kızlar bende 87 kiloyum 1 sene önce doğum yaptım 98le doğuma gittim doğum sonrası 94 tüm yazdan beri ancak 7 kilo verebildim bana da yardımcı olun lütfen diyet yapma düşüncesi beni delirtiyor daha çokiştahım açılıyor sanki bana ne önerirsiniz
08:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir veya 1 yumurta
1 çay bardağı süt
yeşillik
1 bardak ılık su
5 zeytin
10:00
1 porsiyon meyve
11:00
1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 6 fındık veya 6 badem veya 2 ceviz
12:30
8 yk sebze yemeği veya kuru baklagil
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yoğurt,salata
16:00
1 porsiyon meyve
17:00
1 su bardağı süt veya yoğurt
1 adet grissini
20:00
4 yemek kaşığı sebze yemeği veya 60 gr et(2 köfte büyüklüğünde)
2 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 1 dilim ekmek
yoğurt, salata
22:00
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt
arkadaşlar şimdi benim menüm bu ve benim diyetisyene sorduğum soruların sonucunda çıkardığım sonuç şu:
ASLA AÇ KALMAYACAKSIN
HER ŞEYDEN YİYECEKSİN
CANIN BİŞEYİ ÇEKTİĞİNDE MUTLAKA YE AMA DENGELE YOKSA O YİYECEĞE KARŞI İSTEĞİN ARTAR
AYDA 4 -5 CİVARI VERECEKSİN
SPORU ABARTMA DİYOR ÇÜNKÜ KAS ORANI ARTINCA VERDİĞİN KİLO GÖZÜKMEZ DEDİ
BİRDE BOOOOOL SU DEDİ NE KADAR BOOOL DEDİM EN AZ 10 BARDAK DEDİ
BU DİYET TABİKİ BENİM KALKIŞ YATIŞ İŞTEN EVE DÖNÜŞ SAATLERİME GÖRE AYARLANDI VE KİLO BOY ORANINA GÖRE....
BU ARADA VE VE VEYA LARA DİKKAT!!!!!!!!!!!!1
kızlar merhaba daha geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir ve keyfi yerindedir.
karşı komşumuz var benimle yaşıt ve 2 çocucğu var.ama kilosundan giyim tarzından dolayı benden 10 yaş büyük gibi duruyor.eşim teyze diyordu "teyze deme benimle yaşıtmış" dedim.düşünün ilk görünüşü büyük duruyor.daha önce demiştim belki hatırlarsınız annem komşularla otururken "kızı güzel ama şişman "demişlerdi.bunun gibi birsürü şey bende 18 şubatta diyete başladım hoş çok farketmedi ama az çok veriyorum.komşumda kilo versin istediğim için yaşını göstersin rahat giyinsin diye yaptıklarımı yediklerimi anlattım.ben yapamam falan demişti.Gizlice diyetisyene gitmiş haftada 2 gün gidecekmiş rejime başlamış,spora başlamış yeni söyledi.ben anlamıyorum niye gizleme gereği duyuyor.ben saf ne biliyorsam en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum faydalı olsun diye..."en az ayda 6 kilo dedi doktor bir zayıflayımda istediklerimi giyiyim herkes görsün" dio:))hayret bişey sende zayıfla kilolu mutsuz kimse kalmasın çevremde...neyse yine çok konuştum...
Selaaam Citirlarimmm
Kizlaar Yardiminiza Ihtiyacim Var ..
Hani Benim Baskül Sorunum Vardi Ya , Bugün Gittim Paraya Kiyip Iyi Bi Dijital Baskül Aldim ..
Sonra Gittim 90.Dakikka Spor Salonunda Spor Yaptim Ve Oradaki Dijital Baskülede Ciktim ,
Spor Ayakkabim Ve Giyisilerim Üzerimdeydi .. Kahvaltiyla Duruyordum Ve Bunlarin Hepsi Ile
Tam 85. Kilo Ciktim .. Simdi Diyorum Ayakkabilari Ve Giyisileri Üstüne Bide Tok Karnina Ve
Ictigim Sulari Ceksem o 85.den .. Ozaman ben 82-83 Civari Yapiyorum Demektir Dimi ..
Yok Öyle Degilse Sizce Nasil Hesaplamaliyim ..
Sonra Bide Eve Geldim Ciplak Ayakla Ev Kiyafetlerimle Ve Öglen Yemegi Yedigim Halde
Evdeki Yeni Basküldede 85.kilo 500 gr Ciktim ..
Simdi Hesapliyorumda Ben Tam 7.Kilo Verdim Buna Eminim .. Ozaman Benim Baslangic Kilom
91 oLuyooorrVe Ben Ac Karnina 82-83 Kilo Geliyorum ...
Off Kafam Iyice Karisti .. Ben Gercek Kilomu Hic Ögrenemiyecekmiyim Yaa ..
Eger 82.kilo filan geliyorsam hedef tarihimi 3-5 Eylüle Yükseltmem lazim
ben de tartım bozuldu canım ne aldın?kaç tl?ya sen takılma şimdi onlara bence..şimdi sürekli aynı tartıda aynı saatte sabahları tartıl onu baz al en azındna bundan sonra...
Ben de diyorum bu kız nerede yaşıyor hangi internet kafe 8 de açılır
Nasıl gidiyor diyet bu hafta yüksek mi hedefler :13:
Spor salonundaki tartıda kesin ağır gelirsin nasıl duş sonrası fazla çıkıyorsak terliykende aynı fazla çıkar spor salonunda spor öncesi tartılmanı tavsiye ederimSelaaam Citirlarimmm
Hani Benim Baskül Sorunum Vardi Ya , Bugün Gittim Paraya Kiyip Iyi Bi Dijital Baskül Aldim ..
Sonra Gittim 90.Dakikka Spor Salonunda Spor Yaptim Ve Oradaki Dijital Baskülede Ciktim ,
Spor Ayakkabim Ve Giyisilerim Üzerimdeydi .. Kahvaltiyla Duruyordum Ve Bunlarin Hepsi Ile
Tam 85. Kilo Ciktim .. Simdi Diyorum Ayakkabilari Ve Giyisileri Üstüne Bide Tok Karnina Ve
Ictigim Sulari Ceksem o 85.den .. Ozaman ben 82-83 Civari Yapiyorum Demektir Dimi ..
Sonra Bide Eve Geldim Ciplak Ayakla Ev Kiyafetlerimle Ve Öglen Yemegi Yedigim Halde
Simdi Hesapliyorumda Ben Tam 7.Kilo Verdim Buna Eminim .. Ozaman Benim Baslangic Kilom
Selaaam Citirlarimmm
Canim Ben Almanyada Yasiyorum :)
35.Euro'ya Aldim ...
Takmicam Ama Elimde Degil , Eger Yarin 83 Rakamini Filan Görürsem
Simdiye Kadarki Bütün Sevincim Yerle Bir Olacak ..
2.Kilo Kalmisti Cünkü 79.u Görmeme ve Bu Beni Daha Cok Azimlendiriyordu ..
OffNefret Ediyorummm Tüm Basküllerden Yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?