80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

arkadaşım ben diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum listemi birkaç gün önce yazmıştım geçmişten bir bak isyersen ama en güzeli kendin bir diyetisyenle görüş emziriyorsun çünkü ve senin yatış kalkış düzenine göre aayarlıyorlar....

bu arada yarın akşam dönüyorum denizliye inşallah kilo almadan dönerim bakalım 1 haftalık mersin bana artı mı getirecek eksi mi..... bide ilk defa tartılmadan 1 hafta geçirdim.... cumartesi ilk işim lavabo artı tartıııı.............

08:00
1 dilim ekmek
1 kk peynir veya 1 yumurta
1 çay bardağı süt
yeşillik
1 bardak ılık su
5 zeytin

10:00
1 porsiyon meyve

11:00
1 yemek kaşığı kuru üzüm ve 6 fındık veya 6 badem veya 2 ceviz

12:30
8 yk sebze yemeği veya kuru baklagil
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yoğurt,salata

16:00
1 porsiyon meyve

17:00
1 su bardağı süt veya yoğurt
1 adet grissini

20:00
4 yemek kaşığı sebze yemeği veya 60 gr et(2 köfte büyüklüğünde)
2 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 1 dilim ekmek
yoğurt, salata

22:00
2 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt

arkadaşlar şimdi benim menüm bu ve benim diyetisyene sorduğum soruların sonucunda çıkardığım sonuç şu:
ASLA AÇ KALMAYACAKSIN
HER ŞEYDEN YİYECEKSİN
CANIN BİŞEYİ ÇEKTİĞİNDE MUTLAKA YE AMA DENGELE YOKSA O YİYECEĞE KARŞI İSTEĞİN ARTAR
AYDA 4 -5 CİVARI VERECEKSİN
SPORU ABARTMA DİYOR ÇÜNKÜ KAS ORANI ARTINCA VERDİĞİN KİLO GÖZÜKMEZ DEDİ
BİRDE BOOOOOL SU DEDİ NE KADAR BOOOL DEDİM EN AZ 10 BARDAK DEDİ

BU DİYET TABİKİ BENİM KALKIŞ YATIŞ İŞTEN EVE DÖNÜŞ SAATLERİME GÖRE AYARLANDI VE KİLO BOY ORANINA GÖRE....

BU ARADA VE VE VEYA LARA DİKKAT!!!!!!!!!!!!1

kızlar merhaba daha geçmişi okuyamadım inş.herkes iyidir ve keyfi yerindedir.

karşı komşumuz var benimle yaşıt ve 2 çocucğu var.ama kilosundan giyim tarzından dolayı benden 10 yaş büyük gibi duruyor.eşim teyze diyordu "teyze deme benimle yaşıtmış" dedim.düşünün ilk görünüşü büyük duruyor.daha önce demiştim belki hatırlarsınız annem komşularla otururken "kızı güzel ama şişman "demişlerdi.bunun gibi birsürü şey bende 18 şubatta diyete başladım hoş çok farketmedi ama az çok veriyorum.komşumda kilo versin istediğim için yaşını göstersin rahat giyinsin diye yaptıklarımı yediklerimi anlattım.ben yapamam falan demişti.Gizlice diyetisyene gitmiş haftada 2 gün gidecekmiş rejime başlamış,spora başlamış yeni söyledi.ben anlamıyorum niye gizleme gereği duyuyor.ben saf ne biliyorsam en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum faydalı olsun diye..."en az ayda 6 kilo dedi doktor bir zayıflayımda istediklerimi giyiyim herkes görsün" dio:))hayret bişey sende zayıfla kilolu mutsuz kimse kalmasın çevremde...neyse yine çok konuştum...

unutmadan dünkü menüm çarşamba
sabah -->sirkeli ılık su+haşlanmış yumurta+3zeytin+1 kk peynir+1domates+1 dilim çavdar
arada-->2 kuru kayısı
öğle-->4 yk.kabak+yoğurt+1 dilim çavdar
arada-->portakal+1çay bardağı süt
akşam-->çeyrek ekmek kokoreç+ayran+1 parça çikolata
arada-->1 dilim karpuz

Merhaba aycan ben yaklaşık 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim bana da 6 öğün ve haftada en az 3 gün 45 dk yürüyüş demişti.senin boyun ve kilon kaç

banu'cum gözün aydın regl olmuşsun darısı bana...bekliyorum:)

derya'cım nikah ne zamandı.umarım şansınıza hava güzel olur rahat rahat gider eğlenirsiniz.Bazen insan şaşıyor ya bende bu hafta şaştım yememem gereken ne varsa ucundan kenarında diyerek yedim.Ama napıyım kokoreçi o kadar çok seviyorum ki hamile olduğumu öğrendim biranda çok çabuk oldu beklemiyordum doktor yasakladı sonra emzirdim diye yemedim.dün dayanamadım.ama yok dikkat etmem lazım 15 mayıs eltimin kardeşinin düğünü var kacaman birbasen ve göbekle gidemem...

izlemler ilkay'a yemeğe davetliydi.napmışlar resim falan paylaştılar mı?(ne kadar meraklıyım:)

gülçin ne zaman dönüyorsun?Nilgün canım seninlede hiç yazışamıyoruz yazdıklarını okuyorum.

burcu canım baskül almana sevindim.

çok ilginç gerçekten demek ki içten içe dert etmiş kendine içine kapanık muhtemelen zaten çok kilolu olupta ben memnunum kilomdan diyenlere inanamıyorum bence başarabileceklerine inanmadıkları için bunun arkasına saklanıyorlar. ama doğru kararı vermiş onun adına çok sevindim.

bugünkü menüm:

sabah:sosisli kaşarlı 2 yumurtalı omlet
öğle:tavuk haşlama
ara:activia
akşam:tavuk döner (eğer acıkırsam)
ara:tarçınlı yoğurt
ara:yarım yağlı süt

Selaaam Citirlarimmm

Kizlaar Yardiminiza Ihtiyacim Var ..
Hani Benim Baskül Sorunum Vardi Ya , Bugün Gittim Paraya Kiyip Iyi Bi Dijital Baskül Aldim ..

Sonra Gittim 90.Dakikka Spor Salonunda Spor Yaptim Ve Oradaki Dijital Baskülede Ciktim ,
Spor Ayakkabim Ve Giyisilerim Üzerimdeydi .. Kahvaltiyla Duruyordum Ve Bunlarin Hepsi Ile
Tam 85. Kilo Ciktim .. Simdi Diyorum Ayakkabilari Ve Giyisileri Üstüne Bide Tok Karnina Ve
Ictigim Sulari Ceksem o 85.den .. Ozaman ben 82-83 Civari Yapiyorum Demektir Dimi ..
Yok Öyle Degilse Sizce Nasil Hesaplamaliyim ..

Sonra Bide Eve Geldim Ciplak Ayakla Ev Kiyafetlerimle Ve Öglen Yemegi Yedigim Halde
Evdeki Yeni Basküldede 85.kilo 500 gr Ciktim ..

Simdi Hesapliyorumda Ben Tam 7.Kilo Verdim Buna Eminim .. Ozaman Benim Baslangic Kilom
91 oLuyooorr Ve Ben Ac Karnina 82-83 Kilo Geliyorum ...

Off Kafam Iyice Karisti .. Ben Gercek Kilomu Hic Ögrenemiyecekmiyim Yaa ..
Eger 82.kilo filan geliyorsam hedef tarihimi 3-5 Eylüle Yükseltmem lazim

ben de tartım bozuldu canım ne aldın?kaç tl?ya sen takılma şimdi onlara bence..şimdi sürekli aynı tartıda aynı saatte sabahları tartıl onu baz al en azındna bundan sonra...

ben de tartım bozuldu canım ne aldın?kaç tl?ya sen takılma şimdi onlara bence..şimdi sürekli aynı tartıda aynı saatte sabahları tartıl onu baz al en azındna bundan sonra...

Canim Ben Almanyada Yasiyorum :)
35.Euro'ya Aldim ...

Takmicam Ama Elimde Degil , Eger Yarin 83 Rakamini Filan Görürsem
Simdiye Kadarki Bütün Sevincim Yerle Bir Olacak ..
2.Kilo Kalmisti Cünkü 79.u Görmeme ve Bu Beni Daha Cok Azimlendiriyordu ..

Off Nefret Ediyorummm Tüm Basküllerden Yaaa

Ben de diyorum bu kız nerede yaşıyor hangi internet kafe 8 de açılır
Nasıl gidiyor diyet bu hafta yüksek mi hedefler :13:

:) canım diyetim de kaçamağım hiç yok ama bu son iki gün boğazım şiş hastalıkla boğuştum ve su tüketimim azdı umarım basküle yansımaz

Spor salonundaki tartıda kesin ağır gelirsin nasıl duş sonrası fazla çıkıyorsak terliykende aynı fazla çıkar spor salonunda spor öncesi tartılmanı tavsiye ederim
zamanında gittiğim kondüsyon hocam 2 kg farkeder demişti eczanede tartılma imkanın varmı sabah aç acına git bir tartıl derim

Son düzenleme:

canım digitaller analoglara göre genelde 2 kg fazla tartar spor sonrası kasların şişmiş olabilir yada vücudundaki sıvı oranı o anlık fazla olabilir bence en iyisi yarın sabah aç ve wc sonrası kıyafetsiz olarak eski ve yeni de tartıl fark olursa ya başlangıç ve şimdiki kg değiştirirsin yada yeni baskülündeki rakama fark sayısını ekleyerek bildirim yaparsın.

Canım bide söyle düşün başlangıç kilon 91 bile ise
şuanki kilon 82 83 bile olsa arada 8 9 kg fark var
yarın gerçek kilon çıkar ortaya ümitsiz olma iyi yönünden bak
79 görmene azda kaldı zaten ve sevincinin yerle bir olmasına neden yokki canm
:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlariniz Icin Sagolun Güzellerimmm

Eczanede Tartilma Gibi Bi $ansim Yok Malesef Hem Carsi Bize Uzak Hemde
Burada Öyle Baskül Filan Yok Eczanelerde , Hic Görmedim Daha Dogrusu ..

Spor Salonundaki Tartida Daha Fazla Ciktigimi Bende Düsünüyorum
Zaten Spor Ayakkabilarim Cok Agir Onlar En Fazla 1.Kilo Yapiyordur ,
Bide Dedigim Gibi 1.5 Litre Su Icmistim Ordada Ictim ve Tok Karnina Ciktim ..

Zeynep'imm Evet Hakklisin 91. Kilo Baslangicim Ols bile Yinede Simdiye Kadar Iyi Vermis Olacagim ..
2.Hafta Gec Görürüm 79'u Dimi

Ya Düsünüyorumda Ben 91.Kilo Olana Kadar Ama Yemisim Heee
Pis Bogaz Burcuu Nolcakkk .. Allahtan O Rakimi Görmeden Zayifladim
Yoks Hayatta Bukadar Azimli Olup Diyete Baslayamazdim ..

Her I$te Bir Hayir Vardir Diye Bosuna Dememisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…