80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar.. aranıza yeni katıldım.. ileitlerinzin altındaki kilo cizelgesine bayıldım nasıl ayarlanıyor.. ben 1.75 boyundayım..yaklasık 3 ay önce kendi capımda doktora spor salonuna gitmeden beslenmeye basladımm.. 3ayda 90 kilodan 80,5 a indim..herseyden az ve sık yiyiyorum..stepper aleti aldm evde onu yapıyorum ve birkac hareket.. bitki cayları tüketmeye basladm.yaban mersini cayı gün asırı içildiğinde yagları yakıyormus.ahmet marankiyi dinlerken not almıstımm..hedefim 68 kilo umarım olur :))

iyiyim canım her şey yolunda.bu hafta çok yoğun geçti.çok yoruluyorum.ama bi sıkıntı yok.sen de iyisin umarım.

bugün üniversite sınavı sonuçları belli oldu kızlar.. ve ben kendimi yemeğe verdim maalesef stres çok kötü ellerimin yine egzaması azdı ya ama sanırım çokta kötü bu sonuç değil..

puanını söyle bakim

şuan daha lys ye girmedim ama 2 seneliklerden celal bayar üniversitesi çocuk gelişimine tutuyo puanım

ne 2 seneliği ya?sen ikinci sınava girmeyecek misin?erken değil mi bu düşünceler için?

Herkese şimdiden iyi akşamlar diyeyim
yarın sınavım var ona çalışıcam için giremeyecegim topike
yarın bildirimde görüşürz

başarılar canım.allah zihin açıklığı versin.

çok takıntılısın canım.rahat ol biraz.bak tartıya yarın sabah aç karnına wc sonrası iç çamaşırlarınla çık,çıkan sonuç neyse bildirim de bulun ona göre devam et.artık doğru yanlış takılma.

ben iyiyim sıkıntı yok.eşim c.tesi gelecek.kocasız hayat çok rahat.yani temizlik,yemek derdi yok.evi yine temizliyorum tabi ama yavaş yavaş kendimi kasmadan.hafta sonu kardeşim de gelecek kuzenimle beraber.sohbet muhabbet bol olacak ne güzel.

Son düzenleme:
menüm

sabah: yağsız-tuzsuz çok küçük 1tane krep,kk kadar peynir,şekersiz çay

öğle: (işyerinde) mantar çorbası,fırında tavuk,salata

ara: 1 tane portakal

akşam: 5 tane kepekli grissini, yoğurtlu semizotu salatası

1bardak yaseminli yeşil çay,2adet karanfil-tarçın çay,2,5 litre su.

şimdilik bu kadar şu anda nöbetçiyim acıkırsam 4-5tane çilek yemeyi planlıyorum

aramıza hoşgeldin burada hergün gün içinde yediklerimizi paylaşıyoruz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz 2 hafta düzenli paylaşım sonunda da listeye girebiliyorsun azmin daim olsun

iyi nöbetler şeker

Son düzenleme:
yarın son gün mersinde hele bir evime gideyim tam gaz diyete dewam artı spora.... bide menülerimi yazıp listeye giricem inşallah....

Bugünkü Menüm

Kahvati:
Müsli
1.Bardak Light Süt

Ara:
4-5 Tane Yesil Erik

Öglen :
1.Porsiyon Kepekli Makarna
1.Kasik Domates Sosu

Ara:
3.Tane Yaprak Sarmasi

Aksam:
2-3 Dilim Ananas

2.Litre Su .. 120dk Spor

kızlar selam bitki caylarıyla ilgili bi uyarı nacizane bir doktor arkadasım anlattı kadının biri bir gece acil servise geliyor yeni dogum yapmıs kalp durmak üzere tansiyon alınamıyor 5 gün yogun bakım ve hiç birşey bulunamadan eve gönderiliyor 2 gün sonra gene aynı durum doktorlar şaşkın bi hastalık yok sonra tesadüfen kadının kardesi hastanın zayıflamak icin diyet yaptıgını söylüyor ve sürekli bitki cayı ictigini söylüyor doktor kadının ictigi bitki cayının getirilmesini istiyor aktardan alınmıs bi torba karısık ot yapılan incelemede otun icinde yabani ismini tam hatırlamadıgım icin yanlıs bilgi vermek istemem bir ot cıkıyor doktorun acıklaması ise bu otlar toplanırken tek tek toplanmaz tırmıkla yada ona benzer aletle toplanır bu arada aralara sıkısmıs yabani otlarda karışır bunlar kontrolden geçmez elbette posetlenip satılır ve sonuc ortada cok dkkat edilmeli nacizane bir uyarı
bugunki menüme gelelimmmm 1 kg daha gitmiş sevindim
2 saat spor salonunda spor
sabah 2 dilim sucuk seramiktavada 2 domatesle yagsız pişirdim üzerine 1 yumurta ve 1 dilim peyniri ekledim süper oldu nefsim köreldi ve cok doydum 2 dilim ruşeym ekmegi
ara 1 top dondurma
ögle enginar yemegi 1 dilim ekmek
ara 5 cilek
aksam bol salata yogurt 1 dilim ekmek
arada 1 avuc nohut yicem inşşşş
4 lt su tabikiii
bittiiiii

288 almışım nilgün abla ben 2 senelik düşünmüyorum tabiki gircem lys ye hani onu kazanamazsam o bölümler tutuyo demek istemiştim yani ben

kızlar bugünkü sağlıksız menüm

[1] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[2] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[3] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[4] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100
[5] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 3 ADET 210
[6] Altınbaşak kepekli bisküvi 3 adet 54
[7] SEK light yoğurt 2 100gr 96.2
[8] mavi yeşil sütlü Çikolata (şekersiz) .25 40gr 48.5
[9] Çilek 100 gr 37
Toplam : 1141.575 kal.

Herkese iyi akşamlar,umarım herkes iyidir.unutmadan yediklerimide yazıyım

Sabah10-11 arası)

3 gün kurusu
2 dilim çavdar ekmeğinden tost ve çay

aralarda türk kahvesi,kuru incir ve1 kase çilek

Akşam:

1 kase sebze çorbası
1 haşlama tavuk göğsü ve salata

canım menün çok az geldi gözüme

Merhabalar,bügünkü menüm kaçamaklı,çünkü çıkışta arkadaş çağırdı ve
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 zeytin
Maydanoz
şekersiz çay

Ara:
2 lokma simit

Öğle:
1 yk kısır
Karışık turşu
2 form bisküvi

Ara(Akşam da sayılır)
1 çiğköfte(etsiz)
1 ısırım börek
ince yarım dilim tuzlu kek
az yoğurtlu patlıcan közlemesi
marul,salatalık

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
1 form çay
şekersiz çaylar

Az az yesemde (günlük olarak) açım ve abur-cubur oldu

Son düzenleme:
Bugün sabah (meraktan)yarını beklemeden tartıldım,81.1 çıkmıştım.Bugünkü abur-cuburlardan sonra bakalım yarın ne olacak:26:

Merhaba lamama teşekkür ederim yorumun için.Alında bu aralar az ve düzensiz.İlaç kullanıyorum bu ara( antibiyotik) o da ağzımın tadını pas gibi yapıyor,bulantı yapıyor.Normalde böyle değil aslında biraz da zorluyorum ilaçlar yüzünden

geçmiş olsun canım dikkat et sağlık herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…