- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
banu'cum gözün aydın regl olmuşsun darısı bana...bekliyorum:)
derya'cım nikah ne zamandı.umarım şansınıza hava güzel olur rahat rahat gider eğlenirsiniz.Bazen insan şaşıyor ya bende bu hafta şaştım yememem gereken ne varsa ucundan kenarında diyerek yedim.Ama napıyım kokoreçi o kadar çok seviyorum ki hamile olduğumu öğrendim biranda çok çabuk oldu beklemiyordum doktor yasakladı sonra emzirdim diye yemedim.dün dayanamadım.ama yok dikkat etmem lazım 15 mayıs eltimin kardeşinin düğünü var kacaman birbasen ve göbekle gidemem...
izlemler ilkay'a yemeğe davetliydi.napmışlar resim falan paylaştılar mı?(ne kadar meraklıyım:)
gülçin ne zaman dönüyorsun?Nilgün canım seninlede hiç yazışamıyoruz yazdıklarını okuyorum.
burcu canım baskül almana sevindim.
bugün üniversite sınavı sonuçları belli oldu kızlar.. ve ben kendimi yemeğe verdim maalesef stres çok kötü ellerimin yine egzaması azdı ya ama sanırım çokta kötü bu sonuç değil..
şuan daha lys ye girmedim ama 2 seneliklerden celal bayar üniversitesi çocuk gelişimine tutuyo puanım
Herkese şimdiden iyi akşamlar diyeyim
yarın sınavım var ona çalışıcam için giremeyecegim topike
yarın bildirimde görüşürz
Ablaa Spor Salonunda Erkeklerin Icinde Bi Dakka Soyunupta Tartiya Cikayimmi Dicektim
Ben Yeni Aldigim Baskülle Aralarind Nekadar Fark Var Diye Tartildim Orda ..
Evdekinide Denemek Icin Ciktim Üstüne .. Yoksa bende tabiki ac karnina ve ic camisirlarimla her cuma tartiliyorum
Sadece Sordum Size ,Cünkü Dijitallere Pek Güvenmiyorum Malum ..
Hem Ablam Ne Kadar Piskopat Oldugumu BiliyorsunAli$ Gari Bana
merhabalar.. aranıza yeni katıldım.. ileitlerinzin altındaki kilo cizelgesine bayıldım nasıl ayarlanıyor.. ben 1.75 boyundayım..yaklasık 3 ay önce kendi capımda doktora spor salonuna gitmeden beslenmeye basladımm.. 3ayda 90 kilodan 80,5 a indim..herseyden az ve sık yiyiyorum..stepper aleti aldm evde onu yapıyorum ve birkac hareket.. bitki cayları tüketmeye basladm.yaban mersini cayı gün asırı içildiğinde yagları yakıyormus.ahmet marankiyi dinlerken not almıstımm..hedefim 68 kilo umarım olur :))
menüm
sabah: yağsız-tuzsuz çok küçük 1tane krep,kk kadar peynir,şekersiz çay
öğle: (işyerinde) mantar çorbası,fırında tavuk,salata
ara: 1 tane portakal
akşam: 5 tane kepekli grissini, yoğurtlu semizotu salatası
1bardak yaseminli yeşil çay,2adet karanfil-tarçın çay,2,5 litre su.
şimdilik bu kadar şu anda nöbetçiyim acıkırsam 4-5tane çilek yemeyi planlıyorum
Merhaba aycan ben yaklaşık 2 yıl önce diyetisyene gitmiştim bana da 6 öğün ve haftada en az 3 gün 45 dk yürüyüş demişti.senin boyun ve kilon kaç
Herkese iyi akşamlar,umarım herkes iyidir.unutmadan yediklerimide yazıyım
Sabah10-11 arası)
3 gün kurusu
2 dilim çavdar ekmeğinden tost ve çay
aralarda türk kahvesi,kuru incir ve1 kase çilek
Akşam:
1 kase sebze çorbası
1 haşlama tavuk göğsü ve salata
Merhaba lamama teşekkür ederim yorumun için.Alında bu aralar az ve düzensiz.İlaç kullanıyorum bu ara( antibiyotik) o da ağzımın tadını pas gibi yapıyor,bulantı yapıyor.Normalde böyle değil aslında biraz da zorluyorum ilaçlar yüzünden
geçmiş olsun canım dikkat et sağlık herşeyden önemli
şuan daha lys ye girmedim ama 2 seneliklerden celal bayar üniversitesi çocuk gelişimine tutuyo puanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?