80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi
başlangıç :100
geçen hafta :82.8
bu hafta : 82.4
giden :400 gr
toplamda giden :17.6
hedef :67
beden :42-44
spor :300 dk

regli nedeniyle böyle oldu haftaya -2 kg vermiş olacagım

bu arada hepinize günaydin kizlar bu hafta yedigim cikolatalara ragmen 900 gr gitmis cok sükür yasasin su icmek ve 18 den sonra bisey yememek :)

baslangic:80
gecen hafta:67.1
bu hafta:66.2
giden:900 gr
toplamda giden:13.8
spor:60 dk cik

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Hemen bildirim yapıp öğleden sonra tekrar gireceğim, kilo verenleri tebrik ediyorum sabit kalan ve veremeyenler ise haftaya daha ii sonuçla listeye girmelerini temenni ediyorum...

Başlangıç -->83
Geçen Hafta-->73,5
Bu hafta-->73
Giden-->500gr
Toplam giden-->10
Hedef Kilo-->55
Boy-->1,62
Beden-->44
Spor yok

Başlangıç tarihim 18 Şubat kızlar ben çok yavaş veriyorum galiba neyse haftaya daha ii sonuç inş.birde regl olmam gerekiyordu 4 gündür bekliyorum belki onun şişliği vardır diye umuyorum:)çıtırlar görüşmek üzere kendinize ii bakın....

tebrik ederim canım...
bu hafta ben de deniycem..suyu arttırıcam..3 lt ye kadar içeyim..bakalım inş faydası olur...
yalnız bu hafta korktuğum bişey var..yarın kızımın doğum günü..pazartesi de kuzenimin...
kendimi nasıl tutucam bilmiyorum...

bence hiç de yavaş vermiyorsun..daha hızlısı sağlıksız olur...10 kg tebrik ederim walla..
ben de 17 şubatta başladım...bak sana yetişememişim..

günaydın güzeller. öncelikle hoşgeldin diyen herkese kocaman bir hoşbulduk diyorum..

dün yediklerimi yazayım;

sabah
2 dilim kepek ekmeğine sandoviç
1 bardAK SİYAH ÇAY

ÖĞLEN

az çorba, 2 yemek kaşığı ıspanak
( aslında yaptığım elma diyeti olduğu için bunu yememem gerekirdi fakat akşam spor yapacağım için dayanamam diye yedim. iyide yapmışım çünkü ciddi anlamda bitkin düştüm)

bunların dışında gün içinde bol bol yedim (1 kilo kadar,)form çayı ve yeşil çay tükettim 2 litre kadarda su içtim. akşam işten çıkmadan önce 100 gr. kadar az yağlı yoğurt yedim. 2,5 saat spor yaptım. gece eve geldiğimdede bir bardak süt içtim.

çok acıktığım zamanlarda yoğurtla sütle geçiştirdim. dün 86 kiloydum bu sabah tartıldığımda 85 kiloydum.

slm kızlar..dün yazamadım taşınma telaşı başldı.. yıka ütüle katla...
dün çok dikkat edemedim yediklerime ama kilo vermişim ... pzrt 80 dim şuan 78.8.. 1200 grm spor 80 dk

ilk bşlngıcım 26/03/2011
kilo: 85,7(86 yanii)- şuan: 78.8
boy: 1.69
beden 42-44
spor :80 dk
deryacım listeye bunlar yeterli sanırım
:26::26:

Ya düşünüyorumda 400 gr versemde 1 kg versemde
adım adım hedefime yaklaşıyorum bu yaz istedigim giyicem
çekiştirmeden ay buram kötü durdu demeden :82:
ve eylül ayına bomba gibi başlıcam
ve okulda kendime güvenim gelicek
yürürken acaba bu arkamda bişey diyomu diye geçmicek aklımdan
bana karşı tavırları değişicek ve ben 67 kilo olunca bana ne olmuş sana diyecekler
ve ben bunları yaşıcaksam herşeye hazırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç : 88
Geçen hafta : 81
Bu hafta : 81
Gelen giden : Yok
Toplamda giden :7.kg
Hedef : 65
Beden :42-44
Spor : 240.dk
Boy. 1.68

Her Iki Tartidada 81.i Gördüüüm
Yanii Benim Emektarim Hala Dogru Tartmaktaaa
Vee Bende Yolumaa Ayni Hizla Devam Etmekteyim

Kizlar Dün Ben Bi Esseklik Yapmisim Yeni Aldigim Baskülün Altinda Yedek Pilleri Yapisikmis ..
Galiba O Yüzden Öyle Yüksek Rakamlar Gördüm ..
Ama Bu Sabah Sabit Ciktim Her Ikisindede Ve Cok Mutluyumm :82:

günaydın herkeseee kızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş veremeyenlerde inşallah haftaya fazlasıyla verirler üzülmesinler lütfen

günaydın çıtır hatunlar

özel hastanenin ameliyat dediği dişimi ünivrste hstanesinde 2 dkda çektirdim kurtuldum diş ağrısından
bu özellere hiç güvenmemek gerektiğine bir kez daha kendimce inanmış oldum

kaptan beni sabit geçersen sevinirim
aynıyım

dün streç kotlara baktım
belimin inceliğine oranla bacaklarım biraz kalın durdu streçte
kızlar güzel oldu dedi ama ben yakıştıramadım
almadım
bi kaç başka markaya bakıcam
havalar ısınınca beni bi alışveriş tutkusu sarar
her istediğimi almam mümkün değil tabükü iki çocuk annesi olarak
sonra totomun üstüne oturur kalırım sinir olurum
bir sürü eksikle bi yaz geçirmiş olurum
umarım bu kez birazcık olsun kendimi ödüllendirebilirim

sevdemer canım fıstık gibi oldun ne alsan hakkındır .sonuna kadar herşeyin en güzeline layıksın canım .geçmiş olsun bu arada bende özellere hiç güvenmiyorum.

canım geçmiş olsun doktorlar ameliyat dediğinde mutlaka başka bir doktorun fikrini almak gerekli bence özellikle bu özel hastane ise sende en iyisini yapmışsın

Gellllllllllllllllllllddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Sonunda tam 1 hafta sonra geldim cok sükür

Nasilsiniz fistiklar,
Ben bir gecmisi daliyim tabi Alyadua'm rahat birakirsa...
Yalniz wc konusunda 2-3 haftadir ciddi sorunlarim var,o kadar zamanda 3 kere gittim wc'ye (3 Haftadan bahsediyorum)

Bu sorundan dolayi olsa gerek sabitim kizlar kilo konusunda,
ama artik 42 beden oluyor, hatta 40 bile oluyor

ne güzel yazmışın bezgin ve umutsuz umtsuz okurken bi silkelenme ihtiyacı hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…