Herkese şimdiden iyi akşamlar diyeyim
yarın sınavım var ona çalışıcam için giremeyecegim topike
yarın bildirimde görüşürz
Ablaa Spor Salonunda Erkeklerin Icinde Bi Dakka Soyunupta Tartiya Cikayimmi Dicektim
Ben Yeni Aldigim Baskülle Aralarind Nekadar Fark Var Diye Tartildim Orda ..
Evdekinide Denemek Icin Ciktim Üstüne .. Yoksa bende tabiki ac karnina ve ic camisirlarimla her cuma tartiliyorum
Sadece Sordum Size ,Cünkü Dijitallere Pek Güvenmiyorum Malum ..
Hem Ablam Ne Kadar Piskopat Oldugumu BiliyorsunAli$ Gari Bana
herkese iyi akşamlar...
ben (yine) birşey soracağım. bitki çaylarınızı kendiniz mi hazırlıyorsunuz yoksa poşet çay mı alıyorsunuz?
merhabalar.. aranıza yeni katıldım.. ileitlerinzin altındaki kilo cizelgesine bayıldım nasıl ayarlanıyor.. ben 1.75 boyundayım..yaklasık 3 ay önce kendi capımda doktora spor salonuna gitmeden beslenmeye basladımm.. 3ayda 90 kilodan 80,5 a indim..herseyden az ve sık yiyiyorum..stepper aleti aldm evde onu yapıyorum ve birkac hareket.. bitki cayları tüketmeye basladm.yaban mersini cayı gün asırı içildiğinde yagları yakıyormus.ahmet marankiyi dinlerken not almıstımm..hedefim 68 kilo umarım olur :))
Bugünkü Menüm
Kahvati:
Müsli
1.Bardak Light Süt
Ara:
4-5 Tane Yesil Erik
Öglen :
1.Porsiyon Kepekli Makarna
1.Kasik Domates Sosu
Ara:
3.Tane Yaprak Sarmasi
Aksam:
2-3 Dilim Ananas
2.Litre Su .. 120dk Spor
günaydın bayanlar. yeni katıldım aranıza. bu arada bende bursadayım :)) 1 aydır az ve sık yiyerek ekmek kullanmayarak 4 kiloverdim, 6 cmde inceltim. haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum. evde kaldığım günlerdede 1 saat falan egzersiz yapıyorum. bu ikinci ayım ama kilo vermem durdu
şuan 86 kilodayım, 1,72 boyum var. bugun elma diyetine başladım.
sabah;
- 2 dilim tam tahıllı ekmekle sandoviç yaptım kendime
- 1 form çayı
-1 yeşil çay içtim
gün boyu elma yemeği düşünüyorum. eğer çok güçsüz hissedersem yoğurt ve süt takviyesi yapabilirim. uzun vadeli diyetler yapmaktan bıktık artık.
gelişmeleri sizlerle paylaşıcam. umarım hep beraber hem sağlıklı hem de çok güzel olucaz.
merhaba kızlarr bende 80im ama hamileyimde çok kilo alıorum nasıl engelleyebilirim yaa?:26::26:
merhabalar.. aranıza yeni katıldım.. ileitlerinzin altındaki kilo cizelgesine bayıldım nasıl ayarlanıyor.. ben 1.75 boyundayım..yaklasık 3 ay önce kendi capımda doktora spor salonuna gitmeden beslenmeye basladımm.. 3ayda 90 kilodan 80,5 a indim..herseyden az ve sık yiyiyorum..stepper aleti aldm evde onu yapıyorum ve birkac hareket.. bitki cayları tüketmeye basladm.yaban mersini cayı gün asırı içildiğinde yagları yakıyormus.ahmet marankiyi dinlerken not almıstımm..hedefim 68 kilo umarım olur :))
İyi akşamlar kızlar,aman göbeğim şişmesin yarına diye akşam yemeğimi 6 da yemişken regl oldum
Bendeki şans bu konularda harikadır yani böyle tam 12'den vurur
Neyse ince badi korsemi giyerim ben de
Yarın nikahtan sonra annemler bize geliyormuş 1 gece kalacaklarmış. Misafirlerimi atlattıktan sonra bomba gibi döneceğim aranıza..Ne düzgün cevap verebiliyorum yazılanlara,ne diyete konsantre olabiliyorum aklım hep dolu ve sağım solum kasvet kasvet kasvet
Kendime pozitif enerji yükleyip geri döneceğim inşallah.Bu hafta zaten belli ki artıdayım, hem abur cuburlar,hem regli...Haftaya da bu psikolojiyle sabit ya da artı çıkarsam 2 haftamı yakmış olacağım
İzlemin sözleriyle ; yok yaaa
İzin vermeyeceğim işte buna, şu cuma geçsin de bakam
2-3 gündür bahsettiğin abur cubur krizleri demek buna işaretmiş canım.Emin ol yarına üzerindeki kasvet kalmaz,üstündeki negatiflikte gider tekrardan kamçılarsın pozitifliğinle herkesi
İnşallah öyle olacak canım..
Ayy valahi tutamıyordum kendimi bu ne yahu ye ye eskisi gibi oldum iyice
Bir de ben regl olmadan 2 gün önce böyle sanki başıma çok kötü bir şey gelmiş gibi bir ruh haline bürünürüm.Depresif, mutsuz, sinirli ve hep ağlamaklı... Olunca direk çiçekler açtı içimde çok gülüyorum ya nasıl psikoloji bu
Reglide böyle olan hamile kalırsa ne olur acaba, her dakika naz kapris amaaan kendime bile katlanamam
Adını unuttum ben ama ya gerginken sorduğum bütün şeyleri tekrar söyleyin resetledim kendimi
özlem canım ben yalnız değilsin o ruh halini çok ağır yaşayanlardan benim ayrıca benim ağlamaklı,sinirli tarafım regliden 10 gün önce ortaya çıkıyor ama olduğum gün tam bir polyanna ya dönüşüyorum
Deryaa Ablaa Kuuuuu
Niye Listeden Firliyacakmisim Menülerimleee
Özen GösteriyorumActa Kalmiyorumm .. Sagliklida Besleniom
Ben Halimden Memunum ...
Hemm Aramizda Kalsindaben simdiden yarin yapacagim kacamaklari düsünüom
yengem elmali kurabiyelerrr.. yaprak sarmalariii yapmiss :18:
onlari nasil hangi ögün yesem diye plan yapiom
Hadi ya yalnız değilmişim demek ki
Biz kadınlar ne dengesiziz ya
Sağlıklı diye dedim zaten kuuu
Maaşallahı var yani bayılıyorum menülerine
Düşün bakalım benim hakkım yok ama ben de düşünüyorum
Kızlar hepinize iyi geceler...Ben bildirimimi ancak akşam yaparım..İnşallah hepiniz iyi sonuçlarla gelirsiniz yarın
herkese günaydın...kilo bildirimi yapayım fırsat bulursam gidip yatıcam....
uykusuzluktan açamıyorum gözlerimi...moralim de bozuk...çok az vermşim bu hafta..
belliydi böyle olacağı..o kadarr kaçamaktan sonra...
başlangıç--88
geçen hafta--78.7
bu hafta--78.4
bu hafta giden--300 gr
toplamda giden--9.6 kg
hedef--70
beden--46
boy--162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?