80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese şimdiden iyi akşamlar diyeyim
yarın sınavım var ona çalışıcam için giremeyecegim topike
yarın bildirimde görüşürz

Sınavında başarılar ablam,yarın ki sonuç için şimdiden sıkma canını reglisin çünkü :13:

İyi madem tak böyle kafaya ne yapam

herkese iyi akşamlar...

ben (yine) birşey soracağım. bitki çaylarınızı kendiniz mi hazırlıyorsunuz yoksa poşet çay mı alıyorsunuz?

İyi akşamlar, ben sadece tarçın çayımı yapıyorum onun dışında hepsi sallama

Aramıza hoşgeldin.
Ben de 1.77 boyundayım,hedefim de 70. Yakınmış birbirine boyumuz da hedefimiz de :87:
Ben de 2 ayda 87'den 77'ye indim. Spor olarak yürüyüş bile yetiyor bana zaten,2 ay boyunca yürüyüş yaptım,daha yeni masa tenisine merak saldım..
Umarım kalan kiloları da birlikte veririz,azmin daim olsun..

Sen bu menülerlerle listeden fırlar gidersin,birincilikte kesmez

merhaba kızlarr bende 80im ama hamileyimde çok kilo alıorum nasıl engelleyebilirim yaa?:26::26:

Hoşgeldiniz...

İyi akşamlar kızlar,aman göbeğim şişmesin yarına diye akşam yemeğimi 6 da yemişken regl oldum
Bendeki şans bu konularda harikadır yani böyle tam 12'den vurur
Neyse ince badi korsemi giyerim ben de

Yarın nikahtan sonra annemler bize geliyormuş 1 gece kalacaklarmış. Misafirlerimi atlattıktan sonra bomba gibi döneceğim aranıza..Ne düzgün cevap verebiliyorum yazılanlara,ne diyete konsantre olabiliyorum aklım hep dolu ve sağım solum kasvet kasvet kasvet

Kendime pozitif enerji yükleyip geri döneceğim inşallah.Bu hafta zaten belli ki artıdayım, hem abur cuburlar,hem regli...Haftaya da bu psikolojiyle sabit ya da artı çıkarsam 2 haftamı yakmış olacağım
İzlemin sözleriyle ; yok yaaa

İzin vermeyeceğim işte buna, şu cuma geçsin de bakam

2-3 gündür bahsettiğin abur cubur krizleri demek buna işaretmiş canım.Emin ol yarına üzerindeki kasvet kalmaz,üstündeki negatiflikte gider tekrardan kamçılarsın pozitifliğinle herkesi

2-3 gündür bahsettiğin abur cubur krizleri demek buna işaretmiş canım.Emin ol yarına üzerindeki kasvet kalmaz,üstündeki negatiflikte gider tekrardan kamçılarsın pozitifliğinle herkesi

İnşallah öyle olacak canım..
Ayy valahi tutamıyordum kendimi bu ne yahu ye ye eskisi gibi oldum iyice
Bir de ben regl olmadan 2 gün önce böyle sanki başıma çok kötü bir şey gelmiş gibi bir ruh haline bürünürüm.Depresif, mutsuz, sinirli ve hep ağlamaklı... Olunca direk çiçekler açtı içimde çok gülüyorum ya nasıl psikoloji bu
Reglide böyle olan hamile kalırsa ne olur acaba, her dakika naz kapris amaaan kendime bile katlanamam
Adını unuttum ben ama ya gerginken sorduğum bütün şeyleri tekrar söyleyin resetledim kendimi

Son düzenleme:

özlem canım ben yalnız değilsin o ruh halini çok ağır yaşayanlardan benim ayrıca benim ağlamaklı,sinirli tarafım regliden 10 gün önce ortaya çıkıyor ama olduğum gün tam bir polyanna ya dönüşüyorum

kızlar selam bitki caylarıyla ilgili bi uyarı nacizane bir doktor arkadasım anlattı kadının biri bir gece acil servise geliyor yeni dogum yapmıs kalp durmak üzere tansiyon alınamıyor 5 gün yogun bakım ve hiç birşey bulunamadan eve gönderiliyor 2 gün sonra gene aynı durum doktorlar şaşkın bi hastalık yok sonra tesadüfen kadının kardesi hastanın zayıflamak icin diyet yaptıgını söylüyor ve sürekli bitki cayı ictigini söylüyor doktor kadının ictigi bitki cayının getirilmesini istiyor aktardan alınmıs bi torba karısık ot yapılan incelemede otun icinde yabani ismini tam hatırlamadıgım icin yanlıs bilgi vermek istemem bir ot cıkıyor doktorun acıklaması ise bu otlar toplanırken tek tek toplanmaz tırmıkla yada ona benzer aletle toplanır bu arada aralara sıkısmıs yabani otlarda karışır bunlar kontrolden geçmez elbette posetlenip satılır ve sonuc ortada cok dkkat edilmeli nacizane bir uyarı
bugunki menüme gelelimmmm 1 kg daha gitmiş sevindim
2 saat spor salonunda spor
sabah 2 dilim sucuk seramiktavada 2 domatesle yagsız pişirdim üzerine 1 yumurta ve 1 dilim peyniri ekledim süper oldu nefsim köreldi ve cok doydum 2 dilim ruşeym ekmegi
ara 1 top dondurma
ögle enginar yemegi 1 dilim ekmek
ara 5 cilek
aksam bol salata yogurt 1 dilim ekmek
arada 1 avuc nohut yicem inşşşş
4 lt su tabikiii
bittiiiii

selam kızlar, intenetimde sorun olunca giremedim. o kadar aradım ki burayı hemen menümü yazayım.
sabah: 2 dilim kepek ekmeği,haşlanmış 1 yumurtanın sarısı, 3tane zeytin, 1 tatlı kaşığı kadar labne
ara: 1 tane meyveli yoğurt
öğle: 1 tabak patlıcan sote, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 tane elma, 1 tane 2 si bir arada light kahve
akşam: 1 tabak patlıcan sote, yağsız salata
ara: 1 tane keçi boynuzu, 1 tane elma

Deryaa Ablaa Kuuuuu
Niye Listeden Firliyacakmisim Menülerimleee
Özen Gösteriyorum Acta Kalmiyorumm .. Sagliklida Besleniom
Ben Halimden Memunum ...

Hemm Aramizda Kalsinda ben simdiden yarin yapacagim kacamaklari düsünüom
yengem elmali kurabiyelerrr.. yaprak sarmalariii yapmiss :18:
onlari nasil hangi ögün yesem diye plan yapiom

Hadi ya yalnız değilmişim demek ki
Biz kadınlar ne dengesiziz ya

Sağlıklı diye dedim zaten kuuu
Maaşallahı var yani bayılıyorum menülerine
Düşün bakalım benim hakkım yok ama ben de düşünüyorum

Oyyy Yerüüüm Senüü Ablalarin En Cüzelliii

Valla Her Aksam Size Menülerimi Sunup Hesap Verecegüüm Icin Dikkat Ediyorumm ..
Ve Canim Biseyler Istedikce $u Sözü Tekrarliyorumm Bikana Kadar

''Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkim icin Hayallerimden Vazgecmicem ''

Bu Söz Beni Cok Motive Edio

Gel Beni Ye Sadece %82 Yag Oranim Var Zararsiz Gibi Görünsemde Cok Zararliyim

Kızlar hepinize iyi geceler...Ben bildirimimi ancak akşam yaparım..İnşallah hepiniz iyi sonuçlarla gelirsiniz yarın

selam kızlarrrr

geçmişi okuyum dedim ama vazgeçtim geç olduğu için..bu ara bende giremedim..zaten rtık gündüzleri açmıyorum bile..bi face e girip çıkıyorum bazen..izlemleri yemeğe aldım..çok güzel bir akşam geçirdik ne yazıkki o coşkuyla resim çektirmeyi unutmuşuz yok böyle bişey..acaip bir pişmanlık duyuyorum resim çektirmediğimize ama aklımıza gelmedi gerçekten..herşey bittikten sonra hatırladım ama çok geçti...izlem le bu sefer istediğmiz gibi bir arada olamadık onların proğramları yoğundu adana kayseri derken bir arada olunca da havalar yağmurlu ve çok soğuk olunca eve kapandık...sonbaharda gelir gene izlem o zaman yaparız içizide kalanları...yarın tartı günü hepimize eksilen kilolar diliyorum...

herkese günaydın...kilo bildirimi yapayım fırsat bulursam gidip yatıcam....
uykusuzluktan açamıyorum gözlerimi...moralim de bozuk...çok az vermşim bu hafta..
belliydi böyle olacağı..o kadarr kaçamaktan sonra...
başlangıç--88
geçen hafta--78.7
bu hafta--78.4
bu hafta giden--300 gr
toplamda giden--9.6 kg
hedef--70
beden--46
boy--162

Herkese günaydın.
Geçtiğimiz hafta ben de 500 gr vermiştim,kaçamak olmadığı halde(ya da kaçamak çok çok az vardı)Hatta durma dönemine giriyorum sanmıştım.Beni şaşırttı.Siz de moralinizi bozmayın,haftaya çok güzel,umduğunuzdan daha fazla verirsiniz.

Ben de evden çıkmadan önce kilo bildirimini yapıp çıkayım,akşama girme durumum olmayabilir.Mesaj sayısı 100 ü aşmış yoksa Derya'ya özel mesaj mı atacağım.Neyse ben buraya yazayım olmazsa özelden de mesaj atarım.

başlangıç : 91.2
geçen hafta :82.2
bu hafta: 80.9
bu hafta giden: 1.3
toplamda giden: 10.3
hedef: 57
beden: 46
boy:165

Derya'ya iyi eğlenceler...

kızlar günaydın bildirimimi yapayım

bildirimim
başlangıç 87
geçen hafta 83.9
bu hafta 82.8
giden 1.1 kg
toplamda giden 4.2
spor 30 dakika
beden 44

kızlar pazartesi sabah tartıda 85.4 görmüştüm bu haftadan ümitsizdim artı çıkacağım kesin diyordum ama suyun önemini gördüm su içemiyordum fazla bu hafta günde en az 2 lt içmeye özen gösterdim ve sonuç ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…