cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşiminde beklediğinden iyi geldi 359 aldı pdr istiyor bunun içinde diğer sınavlarının yüksek olması lazımbizim dokuz eylülde yerel yönetimler var onuda yazcam orasıda tutuyor inşallah boşta kalmıcam tabi onada gircem ama o biraz zorlucak beni ve bizim bölümün puanları çok yüksek öğretmenlik çok istiyorum ama çok zor..
cnm ben kendim hazırlıyorum poşet kullanmıyorumherkese iyi akşamlar...
ben (yine) birşey soracağım. bitki çaylarınızı kendiniz mi hazırlıyorsunuz yoksa poşet çay mı alıyorsunuz?
aramıza hoşgeldinmerhabalar.. aranıza yeni katıldım.. ileitlerinzin altındaki kilo cizelgesine bayıldım nasıl ayarlanıyor.. ben 1.75 boyundayım..yaklasık 3 ay önce kendi capımda doktora spor salonuna gitmeden beslenmeye basladımm.. 3ayda 90 kilodan 80,5 a indim..herseyden az ve sık yiyiyorum..stepper aleti aldm evde onu yapıyorum ve birkac hareket.. bitki cayları tüketmeye basladm.yaban mersini cayı gün asırı içildiğinde yagları yakıyormus.ahmet marankiyi dinlerken not almıstımm..hedefim 68 kilo umarım olur :))
derya iyi eğlenceler cnmKızlar hepinize iyi geceler...Ben bildirimimi ancak akşam yaparım..İnşallah hepiniz iyi sonuçlarla gelirsiniz yarın
maşallah cnm ya ne güzel kilolar verdin, tabi salına salına dolaşmek en doğal hakkınYa düşünüyorumda 400 gr versemde 1 kg versemde
adım adım hedefime yaklaşıyorum bu yaz istedigim giyicem
çekiştirmeden ay buram kötü durdu demeden :82:
ve eylül ayına bomba gibi başlıcam
ve okulda kendime güvenim gelicek
yürürken acaba bu arkamda bişey diyomu diye geçmicek aklımdan
bana karşı tavırları değişicek ve ben 67 kilo olunca bana ne olmuş sana diyecekler
ve ben bunları yaşıcaksam herşeye hazırım
Gellllllllllllllllllllddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Sonunda tam 1 hafta sonra geldim cok sükür
Nasilsiniz fistiklar,
Ben bir gecmisi daliyim tabi Alyadua'm rahat birakirsa...
Yalniz wc konusunda 2-3 haftadir ciddi sorunlarim var,o kadar zamanda 3 kere gittim wc'ye (3 Haftadan bahsediyorum)
Bu sorundan dolayi olsa gerek sabitim kizlar kilo konusunda,
ama artik 42 beden oluyor, hatta 40 bile oluyor
Gellllllllllllllllllllddddddddddddddddddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Sonunda tam 1 hafta sonra geldim cok sükür
Nasilsiniz fistiklar,
Ben bir gecmisi daliyim tabi Alyadua'm rahat birakirsa...
Yalniz wc konusunda 2-3 haftadir ciddi sorunlarim var,o kadar zamanda 3 kere gittim wc'ye (3 Haftadan bahsediyorum)
Bu sorundan dolayi olsa gerek sabitim kizlar kilo konusunda,
ama artik 42 beden oluyor, hatta 40 bile oluyor
anamm gülçin görüyorum seni aşağıda nabersin neler yaptın bacım
cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşiminde beklediğinden iyi geldi 359 aldı pdr istiyor bunun içinde diğer sınavlarının yüksek olması lazım
cnm ben kendim hazırlıyorum poşet kullanmıyorum
aramıza hoşgeldinmaşallah iyide kilo vermişsin
derya iyi eğlenceler cnm
maşallah cnm ya ne güzel kilolar verdin, tabi salına salına dolaşmek en doğal hakkın
hoşgeldin gülçin sen gitmeden önce yazmıştım ama görmedin heralde kayseriliyim demiştin sanırım bende nevşehirdenim her yıl geliyormusun kayseriye
canım hoşgeldin wc sorunun çok kötü bence yaa 3 haftada 3 kere ne demek doktora falan git olmazsa
Iyiyim canim, coook pozitif dolu olarak geldim.
Özledim canlarim sizi, gecmise hala dalamadim.
Esim geldi artik bos an bulunca bi dalayim :)
Canim aslinda ben sana cevap verdim, ama sen görmemis olabilirsin.
Ailem Istanbul'da yasiyor tatlim, coook akrabam var Kayseri'de ama
eger her sene Istanbul'a geliyorsam, Kayseri'ye 3senede bir geliyorum.
Aslinda bu yaz teyzemin oglunun Kayseri'de dügünü var ama, benim icin bu yaz
Istanbul, Kayseri, Türkiye yalan gibi gözüküyor, bu senede gidemicem
Canim, Berlin'den daha yeni geldik kesinlikle gitmem gerek.
Doktor zaten randevuyu Berlin'den geldigimde almami söylemisdi.
Az sonra arayip randevu alicam canim.
Kizlar bugün esimle evlilik yildönümümüz 6. yilimiz
Cok öptüm, simdilik Gülcin kacar
kilo verenleri tebrik ediyorum bende bugün lavabodan sonra kayınvalidemin analog tartısında 81 i gördüm fakat güvenmiyorum çünkü benim tartı dijital farklı oluyur... evde de bi tartılayım yarın sabah bakalım kaç olaccak çok merak ediyorum... bugün akşam 8.30 da uçuyoruz herkese kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum.....
288 almışım nilgün abla ben 2 senelik düşünmüyorum tabiki gircem lys ye hani onu kazanamazsam o bölümler tutuyo demek istemiştim yani ben
feryalcim yanlış hatırlamıyorsam dershaneye falan gitmemiştin bu sene.bence eger bu sene olmazsa bidahaki sene hem dershaneye gidip hemde evde sıkı bi çalışmayla güzel bir bölüme girmek için hazırlan tatlım.okudugun bölüm ve mezun oldugun okul gerçekten çok önemli.
gülçin hoşgeldin canımbenim babaannemde berlinde yaşıyor.inşallah havalar ısınmıştır orda bu sene çok soguk geçmişti babaannecim dışarıya bile çıkamıyordu
bugün topic nekadarda sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?