80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun kardeşiminde beklediğinden iyi geldi 359 aldı pdr istiyor bunun içinde diğer sınavlarının yüksek olması lazım
herkese iyi akşamlar...

ben (yine) birşey soracağım. bitki çaylarınızı kendiniz mi hazırlıyorsunuz yoksa poşet çay mı alıyorsunuz?
cnm ben kendim hazırlıyorum poşet kullanmıyorum
aramıza hoşgeldin maşallah iyide kilo vermişsin
Kızlar hepinize iyi geceler...Ben bildirimimi ancak akşam yaparım..İnşallah hepiniz iyi sonuçlarla gelirsiniz yarın
derya iyi eğlenceler cnm
maşallah cnm ya ne güzel kilolar verdin, tabi salına salına dolaşmek en doğal hakkın

hoşgeldin gülçin sen gitmeden önce yazmıştım ama görmedin heralde kayseriliyim demiştin sanırım bende nevşehirdenim her yıl geliyormusun kayseriye

canım hoşgeldin wc sorunun çok kötü bence yaa 3 haftada 3 kere ne demek doktora falan git olmazsa

başlangıç:85
geçen hafta:82,900
bu hafta:82,700
giden:200 gr
beden:44-46
boy:1,68
ben 2 haftadır200 gr 200 gr gidiyorum cnm sıkılıyor haftayada regl olucam ooofff offf

Kilo Bildirimi:

Baslangic Kg: 87.7
Gecen Hafta:74.9
Bu Hafta: 74.9
Bu Hafta Giden : 0
Toplam Giden: 12.8
Hedef: 60
Spor: Hiiiiicccccc yokkk ( cok gezdik ama yürüyüs yaptim ama onlari saymiyorum)
Beden : 42

selam kızlar..
yanımda bir arkadaş eğitimde o nedenle çok yazamıycam..16 da gidecek o zaman yazarım..
dün tartımı tamir ettim kızlar ..ne yaptıysam pili yapıştıramıyordum ben de sir bantları var ya onların bıyık için olanlardan olanı yapıştırdımvee şu anda çalışıyor...
geçen hafta c.tesi sabah dr da tok karnına 94.1 çıkmıştım bu sabah aç karnına da 93.3 çıktım...800 gr vermişim sadece...
dün 1 saat leslie , 100 mekik çektim..
diyetimi hiç bozmadım...ki bu hafta protein diyeti yaptım daha önce bu diyetle en az 2-2.5 veriyordum...
wc problemim var ok de yine de az ya bu kadar kiloya..
neyse moral bozmak yok...
yola devam..
başlangıç:95.6
Geçen Hafta:94.1
Bu hafta:93.3
Giden 800 gr
Toplmda giden:2.3

gunaydin arkadaslar.Malum duguncuyuz bugun.sabahtan beri gozumu diktim onlari izliyom.hayallere daldim birden prenses olmaktan gectim mumukun degilde,keske bende prenses kadar zarif olabilsem.bende evlendigimde gelinligin icinde ayni o gibiydim.1.74 boyum var ve 57 kiloydum.ahhh ahhh..o gunler aklima geldi.neyse ben kilo bildirimimi yapiyim.
baslangic kilom 89
bu hafta 87.8
gecen hafta tartilamamistim.baskulun pili yoktu.kilo verememisim sanki.moralim bozuldu ama durmak yok yola devam:)

Son düzenleme:
anamm gülçin görüyorum seni aşağıda nabersin neler yaptın bacım

Iyiyim canim, coook pozitif dolu olarak geldim.
Özledim canlarim sizi, gecmise hala dalamadim.
Esim geldi artik bos an bulunca bi dalayim :)

Canim aslinda ben sana cevap verdim, ama sen görmemis olabilirsin.
Ailem Istanbul'da yasiyor tatlim, coook akrabam var Kayseri'de ama
eger her sene Istanbul'a geliyorsam, Kayseri'ye 3senede bir geliyorum.
Aslinda bu yaz teyzemin oglunun Kayseri'de dügünü var ama, benim icin bu yaz
Istanbul, Kayseri, Türkiye yalan gibi gözüküyor, bu senede gidemicem

canım hoşgeldin wc sorunun çok kötü bence yaa 3 haftada 3 kere ne demek doktora falan git olmazsa

Canim, Berlin'den daha yeni geldik kesinlikle gitmem gerek.
Doktor zaten randevuyu Berlin'den geldigimde almami söylemisdi.
Az sonra arayip randevu alicam canim.

Kizlar bugün esimle evlilik yildönümümüz 6. yilimiz
Cok öptüm, simdilik Gülcin kacar

hosgeldin gülcin.

daha nice güzel 6 yillara inss

kilo verenleri tebrik ediyorum bende bugün lavabodan sonra kayınvalidemin analog tartısında 81 i gördüm fakat güvenmiyorum çünkü benim tartı dijital farklı oluyur... evde de bi tartılayım yarın sabah bakalım kaç olaccak çok merak ediyorum... bugün akşam 8.30 da uçuyoruz herkese kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum.....

ooo canım mutluluklar allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıklı huzurlu mutlu bir hayatı paylaşmanızı diliyorum.

iyi yolculuklar canım

GüLcinimmm Gelmisss

Hosgeldiiin Bidenemmm .. Vee Evlilik Yil Dönümünüz Kutlu Olsuuunnn
Nice Nice 6.senelere Insallahh Canim Arkadasimm

Cok Özlendin Vallaaa

ilk başlngıcım 09.04.2011
kilo: 95.6
boy: 1.68
geçen hafta:94.1
Bu hafta:93.3
giden:800 gr
beden bilmiyorum valla yeni bişi almadım ne zamandır ama 46-48 falan sanırım
spor :180 dk
ilk hedef:89
son hedef:65
kızlar ben listeye gircek miyim ?3 hafta oldu benim..izlem mi ilgileniyor derya mı?özele atmak gerek mi?

288 almışım nilgün abla ben 2 senelik düşünmüyorum tabiki gircem lys ye hani onu kazanamazsam o bölümler tutuyo demek istemiştim yani ben

canım puanın düşük gelmiş.o kadar da çalışmıştın heyecan mı yaptın yoksa?olsun daha ikinci sınava çok var.eminimki 2. de daha güzel sonuçlar alacaksın.üzme canını.ama bu puanla da neler yapabileceğini araştırman iyi olmuş.

canım mutluluklar dilerim.Allah ağzınızın tadını bozmasın.

ben sabah kahvaltı yaptım okulda eve o zaman tartı aklıma geldi.yarın sabah tartılırım artık.o zaman yazarım.

feryalcim yanlış hatırlamıyorsam dershaneye falan gitmemiştin bu sene.bence eger bu sene olmazsa bidahaki sene hem dershaneye gidip hemde evde sıkı bi çalışmayla güzel bir bölüme girmek için hazırlan tatlım.okudugun bölüm ve mezun oldugun okul gerçekten çok önemli.

gülçin hoşgeldin canım benim babaannemde berlinde yaşıyor.inşallah havalar ısınmıştır orda bu sene çok soguk geçmişti babaannecim dışarıya bile çıkamıyordu

gülçincim evlilik yıldönümüz kutlu olsun Rabbim inşallah eşinle yavrunla sevdiklerinle saglıklı ve huzurlu nice nice seneler geçirmeyi nasip etsin

Valla DEnizcim okuduğun okul ve bölüm bazen çok iyi de olsa şansın yoksa pek bişey değişmiyor hayatında..ben o konuda küskünüm vallaBakıyorsun kafası hiç çalışmayan insanlar iyi yerlerdeki tanıdıklarıyla iyi yerlere gelebiliyorlar..O yüzden Feryalcim hiç canını sıkma..sadece nerde olursna ol en iyi olmaya çalış..Geliştir kendini okula girince de...

(29 nisan)
baş:81.5
geç.haf:75,6
bu hafta:75,9
gelen:300 gram
top.giden:6 kg
hedef:65

spor yok
beden:44
boy:167

regl haftasındayım,bu aralar bi yorgunluk bitkinlik,kızım fena zorluyor beni,uyuttum bulaşıkları hallettim,bezelye ayıkladım oturdum bişeyler atıştırdım şimdide çamaşır asıcam...mayıs 15 de mevlüt okutuyorum evde mayıs 29 da yine sınavlarım var bu nisan mayıs ne kadar yoğun geçti böle yahuuu

kızlar bu haftasonunu kaçaktan şöyle kurtarmayı planlıyorum :
yarın sabah erken kalkıp 07.00 gibi (alışkanlık mutlaka kalkıyorum)kahvaltımı edip sonra bir güzel uyucam çünkü bu hafta çok yoruldum dinlenmek istiyorum..Sonra temizlik ve yemek yapmam lazım İzmirden arkdaşım eğitim için gelmiş akşamına bize gelecek..Izgara köfte yapıcam kendime..Tatlı olarak da yemeyim diye eşim ve ona hazır sütlü tatlı alcam(malum borcama falan yapsam belki koyarken falan tırtıklarım)..o gelmeden bir saatlik sporumu da yapıcam..
pazar yine erken kalkıp kahvaltımı edicem..Çengelköy, Beylerbeyine falan götürcem arkadaşı oralarda gezerken de biraz enerji harcarım..Dışarda yemek yerken de yine ızgara köfte ya da tavuk tercih etcem..Tatlı yemicem..Onu geçirip eve gelince de yapabilirsme evde Leslie yapcam..Gerçi eve geç gelir ve yorgun olurum ama olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…