80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm:
Sabah:kaşarlı omlet
öğle:ızgara köfte
ara:elmalı çay
servise binerken süt içcem
akşam:yine aç olmam diye düşünüyorum kaç gündür akşamları sadece tarçınlı yoğurt yiyorum çok iyi geliyor..
ama ben neden bu kadar şişim..nedeni belli süt ,yoğurt gaz yapıyor şişiriyor..wc problemi de sürekli protein almaktan..bakalım bugün gidiyorum akupunktura dr um değiştirir sanırım menümü..

başlangıç:92
geçen hafta: 88.9
bu hafta:87.4
bu hafta verilen:1.500 gram
toplamda verilen:4.600 gram
hedef:70
boy:1.71
beden:44-46
spor:90 dakika

Son düzenleme:
gülçün hoşgeldin canım nice senelere mutluluk ve huzurlaa
bu hafta çok güzel kilo verimleri var ben maalesef umduğumu bulamadım rahatsızlığım nedeniyle çok su tüketemedim günlük 1 lt bulmadı bile bazı günler buda basküle yansıdı su tüketimi çok önemli bir kez daha anladım bu hafta sağlık sorunlarıyla boğuşuyorum kilo bildirimimi yapıym çıkmalıyım
başlangıç--86.6
geçen hafta--75.8
bu hafta--75.2
bu hafta giden--600 gr

hedef--68
beden--44 sonunda 46 bedenden kurtuldum
boy--167
spor - 110 dak

selam kızlar

başlangıç kilo. :85
geçen hafta :77,2
bu hafta :78,3
gelen kilo : 1,100

giden toplam kilo:6,7 kg
ilk hedef :65
son hedef :57
boy :1,65
diyet başlangıç tarihi:25 mart 2011

sanırım kaçamaktan ziyade oturup bi güzel yemek yemişim...off offff çıldıricimm...neysee bugün bu moral bozukluğu ile yemek yersem benim diyet yalan olur bırakırım hemen...mağdurum da mağdurum oldummmmm
offff

hoşgeldinnnnnnn........

iyiyim canım senden ne haber kürkçü dükkanına dönmeye hazırlanıyorum :)
bu arada 21 gün önce doğum yaptım 87 ile hamile kalmıştım şu an 85 im yavaş yavaş yeniden başlamak istiyorum

aa canım hayırlı olsun...Çok sevindim..Neyin oldu?İsmi ne?Valla istiyorum diyordun ay ben ne kadar uzun zamandır ayrı kalmışım burdan şimdi anladım..Ben seneye erteledim nasip..ben doğurmadan senden kaç kg fazlayım canım..az kg mu aldın hamilelğinde kilolu kalanlar az alıyor diyorlar bana da sürekli seni bulmuşken sorayım..

bence moralini bozma olur böyle şeker hemen toparlanırsan aynı hızla verirsin canım

Ender Saraç Ödem Çözücü Çay için Malzemeler:

* 2 su bardağı su
* İrice bir tutam mısır püskülü
* İrice bir tutam kiraz sapı
* 5-6 adet saplarıyla birlikte maydanoz
* Yarım tatlı kaşığı iri yapraklı yeşil çay
* 2 adet tane karanfil

Hazırlanışı:

Kaynayan suyun içerisine tüm malzemeler konulur ve 4 dakika kadar demlenir.Daha sonra iyice süzülerek, ılıdıktan sonra içilir.İçine nane konulmamalıdır.Yazın biraz buz ile serinletilebilir, ancak bu çay çok soğuk içilmemelidir.
Çayı içmek için en iyi zaman sabah kalkınca, kahvaltıdan önce veya akşam üzeri saatleridir.

Bu ödem çözücü ve şişlik giderici çayın dışında, sabah uyanır uyanmaz 1-2 fincan koyu yeşil çay veya 1 fincan sade türk kahvesi içmek de şişlikten kurtulmaya faydalıdır.Aynı zamanda vücudu ovarak yapılan duş , sabah şişkinliğine iyi gelir.

pazar günü mazemelerini alıp yapıcam bende

Hoşgeldiniz,sağlıkla,mutlulukla nice yıllara olsun...

başlangıç:92
geçen hafta: 88.9
bu hafta:87.4
bu hafta verilen:1.500 gram
toplamda verilen:4.600 gram
hedef:70
boy:1.71
beden:44-46
spor:90 dakika

Harika

iyiyim canım senden ne haber kürkçü dükkanına dönmeye hazırlanıyorum :)
bu arada 21 gün önce doğum yaptım 87 ile hamile kalmıştım şu an 85 im yavaş yavaş yeniden başlamak istiyorum

Bebişinize salıklı uzun yıllar...

Bugünkü menüm
Sabha:
1 ince dilim ekmek
1 salatalık
3 çeri domates
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
maydanoz

Öğle:
400 gr yoğurt
3 sunta

Akşam:
1 suda pişmiş yumurta
ince yarım dilim ekmek
4-5 çilek

2 lt su
1 nescafe(şekersiz)
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

bugunkü menümmm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim peynir domates salatalık
ara sütlü kahve
öglen enginar yemegi 2 dilim ekmek
ara kivi
aksam haslanmıs tavuk köz sogan 2 dilim ekmek yogurt yicem inşşş
ara 1 avuc nohut 10 cilekkk
4 lt su tabiii

Kızlar merhaba,çooook yorgunum bildirimleri okudum sadece, bu hafta hepiniz az çok vermişsiniz çok sevindim
Ben bu hafta sabitim..Sabit olduğumu öğrenince nasıl mutlu oldum anlatamam onca kaçamaktan sonra

Gülçinim gelmiş hoşgelmiş
İzloş daha gelmemiş,iyice unutmuş bizi

kilo bildirimi
bşlngıç 90
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.6
qiden 500
toplamda 25.4
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor 180dk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…