80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yazamiyom anca bakip cikiyom,kiziim yazdirmiyor o uyuyuncada isim gücüm anca..ya bana bu ev isleri o kadar zor geliyoki alisamadim hala..
kilo bildirimide yapamadim bende istedigim gibi veremedim cünkki istedigim gibi diet yapamiyom,bide baskül sornumuz var insaallah en kisa zamanda yenisini alacam..
bana 500grda bu hafta yazarsan sevinirim deryacim..
2 gündür iyiyiz bakalim belli bir liste yaptim kendime yoksa cok kaciriyommm..

scapula .. çocuklarla zor oluyo bilg. başında zaman geçirmek.. benimki 6 yaşında ama bu seferde oyun oynucam diye rahat vermiyo bana :)))

handeryacım tebrik ederim...
bebeqcim avatarın çok hoş (kedicik çok tatlı )
aylincim şampanyaları iç bakalım haftaya görürüz
selmacım dayına bol hayırlı kazançlar

yahuuu ilk kez ictim ne var onda.:1shok::jeyyar:

spordan geldim az öncee.......
sabah 1 yumurta, 1 haslanmis patates yedim
öglen az önce: 1 tabak melemen (3 tahta kasigi), 1 kk peynir, 2 zeytin. 1 tk bal. yarim haslanmi patates

simdilik bukadar

bende bugünkü menümü yazayım...
sabah------------ 1 kepekli tost
ara---------------- 1 neskafe
öğlen------------- 1 çatal su böreği
ara---------------- 1 avuç leblebi
akşam----------- 1 kase çorba,salata,yoğurt

şimdilik 2 litreyi aşan bi su tüketimim oldu... spor yapamadım bugün ama annemin tüm halılarını fırçaladım... öldüm bittim resmen... birazcık dinleneyim yürüyüşe çıkıcam.. gerçi markete gidicem ordan fırına fln.. ama 3 km.lik bi caddemiz var orda turlarım :))) fazla bile oldu sporum bugünkü kaydirigubbakcemile3

ayy şu listeme bakın yaa :)))
kız ben bunları tek öğünde yerdim de doymazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ben listeden çıkmak istiyorum bağırsak tembelliği yüzünden kilo veremiyorum boşu boşuna yer işgal etmiyim 7 günde bir zor dışarı çıkıyorum her daim şiş vaziyetteyim

arkadaşlar internet hattımda bir sorun var. giremed,m. şimdi arkadaşın evinden girdim size yazayım diye:)
dün akşam tartıldım 90,2 kiloyum. yani 1,800 gitmiş. :)

teşekkür ederim hepinize....

ben kaçıyorumm

herkese selam anlaşılan bugün herkesin işleri varr benimde öyleydi yoğundum bügün çok yoruldum ama yürüyüşe gidemiyorum yarından itibaren hızlandırmam lazım kızlar bu hafta 1 kilo vermem lazımmm

selam iyi aksamlar, komsudaydimm giremedim cok bugün.
yediklerimi yazayim

sabah: 1 yumurta, 2 haslanmis patates
öglen: 1 tabak melemen, 1 kk peynir, 2 zeytin, 1 tt bal
ara: 1 cappuccino
aksam: 1 brötchen (almanlarin yuvarlak ekmegi) arasina 1 bucuk sosis., 1 kahve

EUROVISIONA bakarkende pogaca yapti annem, komsuda gelcek, ama yemicem!!! kesinlikle insallah :)

öptüm herkesi

HADISE SENINLEYIZZ GÖSTER KENDINI

fıstıkcım iç canım önemli diil
bebekcim gerçekten bugün çok sıkı tutmuşsun helal olsun sana
vuslatcım sana bir tavsiyem var karışık sebze çorbası ve ara öğünlerde organik kuru kayısı tüketirsen kuru olarak ben de aradabirde şekersiz kaynatıp içiyorum. belki rahatlarsın bende de olmuştu çok şükür şimdilik birşey yok bu hafta rahattım

bugün yediklerimi yazıp bende çıkayım malum yarışmayı izliycez.

sabah 1 haşl.yumurta, 2kk peynir3 zeytin, 1 tk reçel, 1 dom,1slata
ara---
öğlen 5 adet eti form
ara--5 kaşık makarna yoğurt
akşam -- 1 dürüm çiğköfte 9 tane kuru sarı üzüm

2 bardak iksir :)) adı iksir kaldı flatlinerscim
2 lt su 25 dk yürüyüş

canım söylediklerini yapıyorum bende 2 aydır falan bu sorun var diete başladım düzenim bozuldu ondan önce o kadar rahattımki nerdeyse sabah akşam yani hayatımdan sadece ekmeği çıkardım sadece sabah kahvaltısında yiyiyorum acaba bu nedenlemi oldu etkisi varmı bilmiyorum düzenli besleniyorum hep sebze yiyorum ara ögünlerde devamlı olmasada kayısıda tüketiyorum ama neden bu hale geldim anlam veremeyorum düzenli egzersizimide yapıyorum ama tık yok 2 aydır ilaçsız çıkamıyorum ilaci içmiyim içmiyim diyorum alışkanlik yapacak bağırsaklarım diye başka çarede kalmıyor

selam herkese...bugün kendimi ödüllendiricem demiştim..
sabah normal kahvaltımı yaptım ama öğleden sonra işler değişti..
1 dilim kek yedim..
akşam yemeğine de 4 zeytinyağlı dolma yedim..
bi de kola
neyse..
ben çok yorgunum herkese iyi geceler....

herkese iyi geceler;benim bugün ilk günüm sanırım pek sıkı tutamadım
kahvaltı:1kk peynir
2 tane zeytin
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay
öğle:3-4 çilek
1kase yoğurt
1 tabak yeşillik
akşam:1 dilim börek
1 bardak kola
1 kase salata ve pc başında kahve
aman allahııııııııım böyle nasıl olcak bu iş yapamıyorum kızlar yardım ediiiiiiiiiiiin midem acayip büyümüş hiç doymuyorum
şu bahsedilen mucize iksir hani karabiber vs.tokluk hissi veriyormu

ekmekten degil yagdan canim..yagsiz beslenmenin sonucu bu..ilac kullanma iyice tembellesir..ben ceviz islatip yiyorum benimde dogumdan kaldi ama rahatim bu ara ve kilo verebiliyorum artik..

kızlar ben listeden çıkmak istiyorum bağırsak tembelliği yüzünden kilo veremiyorum boşu boşuna yer işgal etmiyim 7 günde bir zor dışarı çıkıyorum her daim şiş vaziyetteyim
vuslatcim ameliyatlik olmadan caresine bakman lazim..
sana iki tavsiye bana 2.si yaradi ama arkadasimada 1.si o kronik kabiz..
1.her sabah ac karna 3 yemek kasigi keten tohumunu bol suyla ye..yut..yogurdada kat ama bol su icmessen ise yaramaz..
2.yukarda da dedigim gibi 3 ceviz icini bi bardak suya aksamlari isla ve sabahlari önce cevizleri ye sonra suyu ic..
Allah sifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…