slm canim iyiim sen nasilsin?gec oldu ama..selam scapula nasılsın kızlar günaydın saattinde gelmişler biz biraz tünaydın saatine kaldık galiba yerimseniben
handeryacım tebrik ederim...
bebeqcim avatarın çok hoş (kedicik çok tatlı )
aylincim şampanyaları iç bakalım haftaya görürüz
selmacım dayına bol hayırlı kazançlar
fıstıkcım iç canım önemli diil
bebekcim gerçekten bugün çok sıkı tutmuşsun helal olsun sana
vuslatcım sana bir tavsiyem var karışık sebze çorbası ve ara öğünlerde organik kuru kayısı tüketirsen kuru olarak ben de aradabirde şekersiz kaynatıp içiyorum. belki rahatlarsın bende de olmuştu çok şükür şimdilik birşey yok bu hafta rahattım
ekmekten degil yagdan canim..yagsiz beslenmenin sonucu bu..ilac kullanma iyice tembellesir..ben ceviz islatip yiyorum benimde dogumdan kaldi ama rahatim bu ara ve kilo verebiliyorum artik..canım söylediklerini yapıyorum bende 2 aydır falan bu sorun var diete başladım düzenim bozuldu ondan önce o kadar rahattımki nerdeyse sabah akşam yani hayatımdan sadece ekmeği çıkardım sadece sabah kahvaltısında yiyiyorum acaba bu nedenlemi oldu etkisi varmı bilmiyorum düzenli besleniyorum hep sebze yiyorum ara ögünlerde devamlı olmasada kayısıda tüketiyorum ama neden bu hale geldim anlam veremeyorum düzenli egzersizimide yapıyorum ama tık yok 2 aydır ilaçsız çıkamıyorum ilaci içmiyim içmiyim diyorum alışkanlik yapacak bağırsaklarım diye başka çarede kalmıyor
vuslatcim ameliyatlik olmadan caresine bakman lazim..kızlar ben listeden çıkmak istiyorum bağırsak tembelliği yüzünden kilo veremiyorum boşu boşuna yer işgal etmiyim 7 günde bir zor dışarı çıkıyorum her daim şiş vaziyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?