80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaaaaaaaar nerdesiniz uyuyomusunuz kahvaltı yaptımmm erkenden
2 dilim cavdar 1 dilm peynir 1 yumurtaaaaa

bildirimimi yapmamıştım onuda yapayım hemencecik
başlangıç kilo: 85 kg
geçen hafta: 65 kg
bu hafta: 64.6 kg
giden: 400 gr
toplamda giden: 20.4 kg
hedef: 55
yapılan spor: 90 dk kardiyo
beden: 40
boy: 1.58

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende bu takıma girebilir miyim.
başlangıç kilom:84,8 di
şu an 81,5 im
hedefim 65 olmak inşallah.biraz tutabilsem kendimi

günaydın kızlarr

canım merkezefendi demi oturuyorsun ben orda yurtta kaldım 4 sene

canım öqrenci yurdundamı kaldın üni. için..

kızlar dün çekilmiştim paylaşayım dedim :)) eski halimi koymadım zaten gördünüz çoğunuz :))

ceylancım çok güzel bir fizik görüyorum karşımda..maşallah canımm

günaydın kızlar bende bu takıma girebilir miyim.
başlangıç kilom:84,8 di
şu an 81,5 im
hedefim 65 olmak inşallah.biraz tutabilsem kendimi

hoşgeldin cnm kendini tutarak deqil saqlıklı beslenerek kilo vermelisin..kendini tutarak nereye kadar sabredebilirsinki..hem sonrasında dayanamaz daha çok yersin..az az sık sık ye cnm..

Filizcim nasılsın bitanem

ceylancım çok güzel görünüyosun ... maşallah sana şekerim

teşekkür ederim minecim
canım ben bol bol spor yapıp bol bol su içtim ve sütüm hiç azalmadı
zaten sütü yapan su bence
suyu az içtiğim günler sütümde az oluyordu

kızlar dün çekilmiştim paylaşayım dedim :)) eski halimi koymadım zaten gördünüz çoğunuz :))

çok hoş görünüyorsun

Günaydın herkesee

günaydıııın

günaydınnnnnnnn

dün bildirim yapamadım,tartıldım ama işim çoktu acele işlerimi gödüm egeyi uyuttum ,o uyurken kendim duş falan aldım saçlarımı yaptım hazırlandım ege uyandı.acele çıktık izleme gittik son günümüzü birlikte geçirmek için...velhasıl sohbet muhabbet derken izlemin gidiş saati geldi..valizler sığmadı kaynanasının arabasına ve bende allahtan arabyla gitmiştim..tüm valizler kv arabasına izlem benim arabaya bindik doooğru otogara...hoş beş sohbet arabayı beklerken ben vedalaştım izlemle eşim bekliyordu işyerinde kesmes varmış oraya gidelim diye geç kalacaktık yoksam neyse vedalaştık ayrıldık izloyla ...sürdüm arabayı giderken telefon carrrr carr ötüyor bende sanıyorum ki eşi,m arıyor.. zaten telefonu açamam trafikteyim tel çantam da çanta arka koltukta..:))))))...ayy tam geldim arabadan indim tekrar tel çaldı..baktım izlemler arıyorlar hayırdır dedim izlemi,n cüdanı bende kalmış vc ye giderken garajda vermişti el kol dolu olunca çantama koymuşum farkında da değilim ..otobüs gelmiş kalkalcak....allahhhhhhhhhhh bir hengame bir heyecan bir curcuna tülin teyze (izlonun kaynanasdı) ilkay getir cüzdanı diyor bende salak gibi ayy tülin teyze sen gel alsana demişim allahım hepimiz şokta olunca saçmaladık iyice..birde acele ediyoruz tabii ..neyse eşime haber vermişler oda koşarak geldi bindik amerikan filimlerindeki gibi bir heyecanla koşturduk terminale... kocacım koştu yetiştirdi cüzdanı ..aman nnnnn ne heyecannn ne heyecannnnnnnnnnn öldüm kuuuuu.....neyse işte izlemi de uğurladık...baya alışmıştım birkaçgün alışamam yokluğuna arkadaşlarımla görüşerek bunu gidermeye çalışıcam...

Aksiyon dolu birgün gecirmissiniz beraberce
Bana da ayriliklar her zaman zor gelmisdir, hala alisamadim...
Izlos'da hayirlisi ile evine ulassin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…