kızlaaaaaaaaar nerdesiniz uyuyomusunuz kahvaltı yaptımmm erkenden
2 dilim cavdar 1 dilm peynir 1 yumurtaaaaa
hoşgeldin...inşallah hedefine ulaşırsıngünaydın kızlar bende bu takıma girebilir miyim.
başlangıç kilom:84,8 di
şu an 81,5 im
hedefim 65 olmak inşallah.biraz tutabilsem kendimi
canım merkezefendi demi oturuyorsun ben orda yurtta kaldım 4 sene
kızlar dün çekilmiştim paylaşayım dedim :)) eski halimi koymadım zaten gördünüz çoğunuz :))
günaydın kızlar bende bu takıma girebilir miyim.
başlangıç kilom:84,8 di
şu an 81,5 im
hedefim 65 olmak inşallah.biraz tutabilsem kendimi
Teşekkürler Sevgicim
İnşallah bende senin gibi verebilirim hayranlıkla takip ediyorum seni :) bu arada seni bulmuşken sorayım sütün etkilendi mi kilo verirken benimki zaten az azcık dikkat ediyim diyorum iyice azalıyo
Bu arada bebişin fotoları facede var
kızlar dün çekilmiştim paylaşayım dedim :)) eski halimi koymadım zaten gördünüz çoğunuz :))
Günaydın herkesee
ilkay canım kalan için hep zor olur yaa
neyseki arkadaşların var
üzülme bi daha görüşürsünüz
günaydınnnnnnnn
dün bildirim yapamadım,tartıldım ama işim çoktu acele işlerimi gödüm egeyi uyuttum ,o uyurken kendim duş falan aldım saçlarımı yaptım hazırlandım ege uyandı.acele çıktık izleme gittik son günümüzü birlikte geçirmek için...velhasıl sohbet muhabbet derken izlemin gidiş saati geldi..valizler sığmadı kaynanasının arabasına ve bende allahtan arabyla gitmiştim..tüm valizler kv arabasına izlem benim arabaya bindik doooğru otogara...hoş beş sohbet arabayı beklerken ben vedalaştım izlemle eşim bekliyordu işyerinde kesmes varmış oraya gidelim diye geç kalacaktık yoksam neyse vedalaştık ayrıldık izloyla ...sürdüm arabayı giderken telefon carrrr carr ötüyor bende sanıyorum ki eşi,m arıyor.. zaten telefonu açamam trafikteyim tel çantam da çanta arka koltukta..:))))))...ayy tam geldim arabadan indim tekrar tel çaldı..baktım izlemler arıyorlar hayırdır dedim izlemi,n cüdanı bende kalmışvc ye giderken garajda vermişti el kol dolu olunca çantama koymuşum farkında da değilim ..otobüs gelmiş kalkalcak....allahhhhhhhhhhh bir hengame bir heyecan bir curcuna tülin teyze (izlonun kaynanasdı) ilkay getir cüzdanı diyor bende salak gibi ayy tülin teyze sen gel alsana demişim allahım hepimiz şokta olunca saçmaladık iyice..birde acele ediyoruz tabii ..neyse eşime haber vermişler oda koşarak geldi bindik amerikan filimlerindeki gibi bir heyecanla koşturduk terminale... kocacım koştu yetiştirdi cüzdanı ..aman nnnnn ne heyecannn ne heyecannnnnnnnnnn öldüm kuuuuu.....neyse işte izlemi de uğurladık...baya alışmıştım birkaçgün alışamam yokluğuna arkadaşlarımla görüşerek bunu gidermeye çalışıcam...
foo yükliim dedim ama ımageshack yapamadım önceden oluyordu şimdi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?