- 11 Mart 2011
- 133
- 3
- 116
ceylancım tek kelimeyle süper gözüküyorsun maşallah...darısı bize umarım
derya'cım demek ki karşındak isöylemeden inanmıyacaktın bu nikah çok ii oldu kendine güvenin geldi ne güzel o kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa demek ki doğru yoldasın..en kısa sürede nikahta çekildiğin resimleri bekliyoruz...artık havada güzel yürüyüş spor durmaksızın devam:)
İzlem aramıza dönüyor tatil sonrası çok güzel...
Gülçincim hoşgeldin özledik walla sohbetlerini güzel benzetmelerini...wc sorunu devam demişsin çok kötü bence doktoro gözükmelisin...eşinle mutluluğunuzu allah bi ömür daim etsin...nice nice yıllara
Burcucum eski ve yeni baskül aynı tartıyor demek ki o zaman kilo farkı çıkmadı ne güzel...arabanız tamire verilecekti noldu.hala yolda bırakıyor mu?
sevgi canım nasılsın,alışveriş yapabildin mi?
banu'cum reglsi sancılı olanlar evlenince yada doğum yapınca düzelir diyorlar demek ki alakası yok.çok şükür ben bekarken yada evliyken hiç öyle regl sancısı çekmedim.eğer çok üşütürsem belim kasıklarım ağrır.Allah yardımcınız olsun.. komşumuzun kızı kıvranırdı yerlerde...
denizicm
neden kendineee haklısızlık eidyorsun ki
kalan 2 kilo nasılsa veririsn cnm herşekildee
masumm forma bakarken yazmadan edemedim arada okuyorum sizleride
geçen seneki resminide görmüştüm yüüznden en az 10 yaş genlemiş gibisin tebrik ederim canım çok güzel olmuşsun
merhabaa
çok tatlısınız ya bayıldım topicinize ne kadar destek oluyorsunuz birbirinize takdir ve tebrik ederim
bende sanırım 2010 kasım analarından buraya transfer olucam eğer şu sopam ek gıdalarına tam adapte olup emişmeyi azaltırsa ve tabi beni sevip aranıza alırsanız
geçen haftalarda kendi çapımda bir diyet yaptım geçen doktorumda bir diyetisyen demişti ilk 3 gün diyeti
sabah 1 dilim ekmek (cinsini unuttum) peynir domat salatalık
öğlen yoğurt salata
akşam yoğurt salata
arada elma armut 1 adet bol su ve herşey yağsız tuzsuz
sonuç nemi oldu?
4 günde giden 4 kilo emzidiğim için annemden yediğim kocaman fırça üzerine diyetimi yavaşlatmam 10 gün geçtikten sonra tartıda hala 4 kilo eksik görükmem üzerine ben kaçamak yapıcam 1 hamburger yiycem diye kocamla gittiğim avm de yediğim iskenderle diyet gümmmmm :26:
şimdi nolucak bilmiyorum yaz geliyor içim kıpır kıpır emziriyorum... pffffff...
ama size katılıp yavaşta olsa diyet yapıcem inşallah ve sanırım sizden baya şey öğrenicem geçmiş sayfaları okudumda ohoo yapmam gereken ne çok şey var sanırım sizi sorulardan bunaltıcam
kiloma gelince 101 veya daha fazlayla doğurdum 88,5 a düştüm 4 kiloda gitmişti şimdi 84,5 85 arası bişeyim hedefimde en azından yaz ortalarına kadar 70 olmak innnşallllaahhh
sevgiler...
merhabaaa
öncelikle yaptıgın diyet zaten çok saglızmışş
öglen salata yogurt akşam salata yogurt olmazki .....
emzirirkende diyet yapabilirsin hatta dahada çok lur sütün
sütü yapanzaten su,
bol su ,süt ürünleri tüketirisn
incir kayısı yersin
bol sebze yersin
kuruyemiş bile yerisn diyet yaprken
1 avuç dut kurusu ve süt tüketsen bir bardak çok fazla sütü olur
hamburge r,iskender zaten süt yapmazkii
bend ediyet yaparken emzirdim bebekleirmiii
emzirmen diyet yapmana engel degilki
çünkü aç kalmıyoru zbi ölüm diyetleride yapmıyoruzzz
canım iskenderi süt yapsın diye yemedimkikaçamak yapıyım dedim kocam niyetimi iyice bozdu
su ve diğer yazdığın şeyler süt yapıyor evet ama sütün kalitesini arttırmıyor malesef zira 6 aydır sütüm artsın kızım kilo alsın diye epeey denemeler yaptım
3 günlük diyetimde sadece 3 günlüktü amaç ödem atmak mideyi küçültmek vs vs aslında işe yaradı ama nedense kalan 7 günde yaptığım diyette kilo aynı kaldı yazdığın şeylerin çoğunu yedim o 7 günde ama malesef zaten o 3 gün diyeti uzun süre yapılmaz ölür insan
bu arada seni tebrik ederim tickerinde baya kilo vermiş görünüyorsundarısı başıma işalla
inşş sendee istediign kiloya gelirisin cnmm
iskender ve pizzayıı şunun için yazdım cnm hani çevremizdee ki benim annemde bir örnek
yemezsek süütmüzün olmayacagına inanırlar yaa ,sen şimdi onlaır yiyince sütün bol oldu sanırlarr
sana dgeildi yani yazım aslınd açevremizde yanlış bilenlereydi
süt yogurt peynir
aslında çok kaliteli süt yapar:26::26::26:
dut kurusu 1 numara süt yapıcıdır heled eüs tile birleşince
dereotu bol süt yapar
incir, kuru kayısı yapar ama bolda gaz yapar
zatenekmek ve hamur vucuttaki suyu emdigi için sütün azalmana sebep olur.
maydanoz ve nane süt keseerr
3 ana 3 ara yani 6 veya 7 ögün yiyerek hem sütün olur hemde zayıflarsın
ben 2 yaşına kadar emziridm ikizleirmi kendileir keisldigi için kestim ve diyette yaptım bu sürede
o anneden bi tanede bende var
evet bunlar güzel süt yapıyor canım ama işte uzmanlarda diyorya emzirirken anne bakliyat et vs yemeli diyeama bide şöyle birşey var bebek artık ek gıdaya geçince zaten bakliyat et suyu filan yemeyede başlıyor
yani anlıyacağın canım emzirirken diyet baya kafa karıştırıcı oluyor mesela dereotu yeşillik bana hiç süt yapmaz çok denedim ama helva fışkırttı sütümü
bakalım ufaktan başlıycam artık 3 ana 3 ara derken inşallah kilo veririm tabi sende bilirsin sabırsızlanıyor insan bazen moral bulup bazende demoralize oluyor
gazam mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?