80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az önce bi arkadaşım special k yı önerdi 2 öğün kullanmış baya vermiş kilo denesemmi bide onu eşime söylesemde akşama gelirken alsa yaa

banucum

izlem bu sabah 7 de izmirde olacaktı eve gelişi bilmem ne derken saat dokuzu ulmuştur eşyalar koy offf..bir hafta kendien gelemez yeni eve alışma derken bayaa bir iş güç bekliyor onu...bende aramadım kız hele kocasıyla bir hasrret gidersin gelür bacular acele etmeyin

meraba herkesee

ßugün yemek bölümünü karıştırırken alman pastası diye bir tarif buldum
hemen yapmaya koyuldum yaptım şimdi fırında beni bekliyo
ne zzaman yicem diye
belkide yemem yarın tartı günüm benim için dikkat etmem gerek :76:

Filiz Ablacim Arabamiz Yine Oluyor Cok Sükür .. Bataryasi Bitmis Ondan Calismiyormus ..
Yeni Aldik Taktirdik Simdi Yine Takir Takir Calisiyor :)

merhabaa

çok tatlısınız ya bayıldım topicinize ne kadar destek oluyorsunuz birbirinize takdir ve tebrik ederim

bende sanırım 2010 kasım analarından buraya transfer olucam eğer şu sopam ek gıdalarına tam adapte olup emişmeyi azaltırsa ve tabi beni sevip aranıza alırsanız

geçen haftalarda kendi çapımda bir diyet yaptım geçen doktorumda bir diyetisyen demişti ilk 3 gün diyeti
sabah 1 dilim ekmek (cinsini unuttum) peynir domat salatalık
öğlen yoğurt salata
akşam yoğurt salata
arada elma armut 1 adet bol su ve herşey yağsız tuzsuz

sonuç nemi oldu?

4 günde giden 4 kilo emzidiğim için annemden yediğim kocaman fırça üzerine diyetimi yavaşlatmam 10 gün geçtikten sonra tartıda hala 4 kilo eksik görükmem üzerine ben kaçamak yapıcam 1 hamburger yiycem diye kocamla gittiğim avm de yediğim iskenderle diyet gümmmmm :26:

şimdi nolucak bilmiyorum yaz geliyor içim kıpır kıpır emziriyorum... pffffff...

ama size katılıp yavaşta olsa diyet yapıcem inşallah ve sanırım sizden baya şey öğrenicem geçmiş sayfaları okudumda ohoo yapmam gereken ne çok şey var sanırım sizi sorulardan bunaltıcam

kiloma gelince 101 veya daha fazlayla doğurdum 88,5 a düştüm 4 kiloda gitmişti şimdi 84,5 85 arası bişeyim hedefimde en azından yaz ortalarına kadar 70 olmak innnşallllaahhh

sevgiler...

Son düzenleme:
selam kızlar inşallah herkes için güzel bir haftasonu olur.ben dün akşamdan beri epey bi kaçamak yaptım kendime engel olamıyorum sinirlerim çok bozuk kala kala 2 kilo kaldı ve ben hedefime bir türlü ulaşamıyorum hergün spor yapacagım diye kendime söz verip yeni yeni bahanelerle erteliyorum kendime saygım kalmadı.bi insan kendini birtürlü disipline edemezmi yaaa bukadarmı iradesizim diye kendimden nefret eder hale geldim ve bunları sizden başka kimseyede anlatamam birtek beni siz anlarsınız iyiki varsınız kızlarrr

denizicm
neden kendineee haklısızlık eidyorsun ki
kalan 2 kilo nasılsa veririsn cnm herşekildee

denizicm
neden kendineee haklısızlık eidyorsun ki
kalan 2 kilo nasılsa veririsn cnm herşekildee

masumm forma bakarken yazmadan edemedim arada okuyorum sizleride
geçen seneki resminide görmüştüm yüüznden en az 10 yaş genlemiş gibisin tebrik ederim canım çok güzel olmuşsun

banucum olmuyor sporsuz olmuyor yediklerimle yaktıklarım dengelendiği için artık yerimde sayıyorum çalıştıgım içinde sporu birtürlü hayatıma sokamadım sabahları erkenden kalkamıyorum akşamlarıda illa bi pürüz çıkıyor yada ben halsiz oluyorum bi akıl verin kızlar ben ne yapacagım bu spor işini nasıl hayatıma sokacaım

tüm gün masabaşı işi yapmaktan vücudum çok ham.kaslarım çok zayıf haftasonu birazcık iş yapsam hemen heryerim agrıyor kaslarımı çalıştırmam sart ve artık şu koca göbeğimden kurtulmak istiyorummmm :84:

merhabaaa
öncelikle yaptıgın diyet zaten çok saglızmışş
öglen salata yogurt akşam salata yogurt olmazki .....

emzirirkende diyet yapabilirsin hatta dahada çok lur sütün
sütü yapanzaten su,
bol su ,süt ürünleri tüketirisn
incir kayısı yersin
bol sebze yersin
kuruyemiş bile yerisn diyet yaprken
1 avuç dut kurusu ve süt tüketsen bir bardak çok fazla sütü olur

hamburge r,iskender zaten süt yapmazkii

bend ediyet yaparken emzirdim bebekleirmiii
emzirmen diyet yapmana engel degilki
çünkü aç kalmıyoru zbi ölüm diyetleride yapmıyoruzzz

canım iskenderi süt yapsın diye yemedimki kaçamak yapıyım dedim kocam niyetimi iyice bozdu

su ve diğer yazdığın şeyler süt yapıyor evet ama sütün kalitesini arttırmıyor malesef zira 6 aydır sütüm artsın kızım kilo alsın diye epeey denemeler yaptım

3 günlük diyetimde sadece 3 günlüktü amaç ödem atmak mideyi küçültmek vs vs aslında işe yaradı ama nedense kalan 7 günde yaptığım diyette kilo aynı kaldı yazdığın şeylerin çoğunu yedim o 7 günde ama malesef zaten o 3 gün diyeti uzun süre yapılmaz ölür insan

bu arada seni tebrik ederim tickerinde baya kilo vermiş görünüyorsun darısı başıma işalla

inşş sendee istediign kiloya gelirisin cnmm
iskender ve pizzayıı şunun için yazdım cnm hani çevremizdee ki benim annemde bir örnek
yemezsek süütmüzün olmayacagına inanırlar yaa ,sen şimdi onlaır yiyince sütün bol oldu sanırlarr
sana dgeildi yani yazım aslınd açevremizde yanlış bilenlereydi

süt yogurt peynir
aslında çok kaliteli süt yapar:26::26::26:
dut kurusu 1 numara süt yapıcıdır heled eüs tile birleşince
dereotu bol süt yapar
incir, kuru kayısı yapar ama bolda gaz yapar

zatenekmek ve hamur vucuttaki suyu emdigi için sütün azalmana sebep olur.
maydanoz ve nane süt keseerr

3 ana 3 ara yani 6 veya 7 ögün yiyerek hem sütün olur hemde zayıflarsın
ben 2 yaşına kadar emziridm ikizleirmi kendileir keisldigi için kestim ve diyette yaptım bu sürede

o anneden bi tanede bende var

evet bunlar güzel süt yapıyor canım ama işte uzmanlarda diyorya emzirirken anne bakliyat et vs yemeli diyeama bide şöyle birşey var bebek artık ek gıdaya geçince zaten bakliyat et suyu filan yemeyede başlıyor

yani anlıyacağın canım emzirirken diyet baya kafa karıştırıcı oluyor mesela dereotu yeşillik bana hiç süt yapmaz çok denedim ama helva fışkırttı sütümü

bakalım ufaktan başlıycam artık 3 ana 3 ara derken inşallah kilo veririm tabi sende bilirsin sabırsızlanıyor insan bazen moral bulup bazende demoralize oluyor

gazam mübarek olsun

kızzzlaaaar mutluyummm diyetisyen randevum vardı 20 günde 4 kg gitmişşşş hemde hepsi yaggg vücut ölcümüm yapıld diyetisyen bile şaşırdııı ayyyyy zil takıp oynucam aynen devam dedi verdigi listeye 4 kerede kacamak yapmıstım 20 gündeeeee ona ragmen 4 kg süperrrriiiiiiiimmm

cnmmm tabikide et ,tavuk balık
bakliyat yemelisin bol bol
diyet yaparknde yersin bunları cnm

zaten saglıklı kilo vermek için karbonhidrat almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…