Aksiyon dolu birgün gecirmissiniz beraberce
Bana da ayriliklar her zaman zor gelmisdir, hala alisamadim...
Izlos'da hayirlisi ile evine ulassin insaAllah
kızlaaaaaaaaar nerdesiniz uyuyomusunuz kahvaltı yaptımmm erkenden
2 dilim cavdar 1 dilm peynir 1 yumurtaaaaa
günaydınnlaaarr
Günaydın herkesee
günaydın kızlar bende bu takıma girebilir miyim.
başlangıç kilom:84,8 di
şu an 81,5 im
hedefim 65 olmak inşallah.biraz tutabilsem kendimi
foo yükliim dedim ama ımageshack yapamadım önceden oluyordu şimdi olmadı
günaydınnnnnnnn
dün bildirim yapamadım,tartıldım ama işim çoktu acele işlerimi gödüm egeyi uyuttum ,o uyurken kendim duş falan aldım saçlarımı yaptım hazırlandım ege uyandı.acele çıktık izleme gittik son günümüzü birlikte geçirmek için...velhasıl sohbet muhabbet derken izlemin gidiş saati geldi..valizler sığmadı kaynanasının arabasına ve bende allahtan arabyla gitmiştim..tüm valizler kv arabasına izlem benim arabaya bindik doooğru otogara...hoş beş sohbet arabayı beklerken ben vedalaştım izlemle eşim bekliyordu işyerinde kesmes varmış oraya gidelim diye geç kalacaktık yoksam neyse vedalaştık ayrıldık izloyla ...sürdüm arabayı giderken telefon carrrr carr ötüyor bende sanıyorum ki eşi,m arıyor.. zaten telefonu açamam trafikteyim tel çantam da çanta arka koltukta..:))))))...ayy tam geldim arabadan indim tekrar tel çaldı..baktım izlemler arıyorlar hayırdır dedim izlemi,n cüdanı bende kalmışvc ye giderken garajda vermişti el kol dolu olunca çantama koymuşum farkında da değilim ..otobüs gelmiş kalkalcak....allahhhhhhhhhhh bir hengame bir heyecan bir curcuna tülin teyze (izlonun kaynanasdı) ilkay getir cüzdanı diyor bende salak gibi ayy tülin teyze sen gel alsana demişim allahım hepimiz şokta olunca saçmaladık iyice..birde acele ediyoruz tabii ..neyse eşime haber vermişler oda koşarak geldi bindik amerikan filimlerindeki gibi bir heyecanla koşturduk terminale... kocacım koştu yetiştirdi cüzdanı ..aman nnnnn ne heyecannn ne heyecannnnnnnnnnn öldüm kuuuuu.....neyse işte izlemi de uğurladık...baya alışmıştım birkaçgün alışamam yokluğuna arkadaşlarımla görüşerek bunu gidermeye çalışıcam...
kızlar dün çekilmiştim paylaşayım dedim :)) eski halimi koymadım zaten gördünüz çoğunuz :))
Merhaba kızlar...
Misafirlerimi biraz önce uğurladım. Nihayet sizinle baş başa kaldım :81:
Kızlar nikaha gittim nasıl bir motiveyle döndüm var ya
Bir iki kere konuştuğumuz insanlar bile farketti.Nikah sahibi arkadaşım beni görür görmez böyle oldu
Herkes nasıl yaptın anlat dedi çekti bir kenara harikaydıııı
Bakıp bakıp durdular gerçekten çok farketmiş derya helal olsun dedi herkes. Nikah sahibi arkadaşım derya göbeğin filan kalmamış dedi. Ya abartma o kadar da daha 7 kilom var ve göbeğim de var dedim.Derya ben eski halini bildiğim için söylüyorum.İnan onunla karşılaştırsak dümdüz olmuş göbeğin dedi
Ben kendimi hala beğenmedim fotoğraflarda ama yine de herkes bu kadar iltifat edince çooook mutlu oldum:78:
Saçlarımı sosis bigudiyle sarmıştım açtığımda çok güzeldi ama sonra söndü iğrenç bir hal aldı fön çekmediğime bin pişman oldum
Kısaca çok güzel bir gündü..Ben bu gazla o kalan 7 kiloyu havada karada veririm
Sabah misafirim olduğu için normal kahvaltı yaptık ama nasıl özlemişim ya patates kızatmalı yumurtalı kahvaltıyıŞimdi artık diyet vakti..Kesinlikle artık moral bozukluğu yooookk
Ve bu kararımı desteklercesine hava sıcacık,daha ne isterim ki
yapamadım hiç bi yerden olmadı
deryacım
yükle resimdede hata verdi
günaydın kızlarr
canım öqrenci yurdundamı kaldın üni. için..
ceylancım çok güzel bir fizik görüyorum karşımda..maşallah canımm
hoşgeldin cnmkendini tutarak deqil saqlıklı beslenerek kilo vermelisin..kendini tutarak nereye kadar sabredebilirsinki..hem sonrasında dayanamaz daha çok yersin..az az sık sık ye cnm..
Filizcim nasılsın bitanem
cok sevindim canim senin adina,azmin daim olsun ins
Sağol yasemincim,allahım bu azmimi bozmasın inşallah :87::87:
Ben kendi adıma çok iyiyim sen nasılsın?
bende cok iyiym cok sükür,böyle devam eder ins
Teşekkür ederim sena'cım iyiyim inş.sende iyisindir o kadar kaçamağa rağmen kilo vermişsin süper tebrik ederim...iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama aklım burada:))
filizcimmm
cnmm benimde agrım eskiden çok olurdu ama dogum yapınca geçti cnm
ama bu ay çok agrılı oluyorum geç ved eyogun ldugu için snaırım
bu hafta tartılmadım kızlar
sanırım cumaya çıkar asıl kilom ortaya
zaten haftaya detoks yapmayı planlıyorumm
baya oldu detoks yapmayalı
ilkoşşş
izlemden habe rvarmı cnm
rtık dönsün aramıza yaaaaa
derya
cnm bencede süper görünüyorsun gördüm rismleirni facedennnnn
ceylan
bend eçok begendim resmini cnm ya göbek filan yok
artık sen çıtır katogorisindesinnn tebriklerr
sevgi
hızlıresim.com dan denesenee arkadaşım
merhaba ,
bende kilo vermek istiyorum ama başladıktan sonra bir türlü devamını getiremiyorum çizelgeden gördüğüm kadarıyla süpersizniz umarım hedefinize ulaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?