80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrr
bend eçok fenayım ya geç gelen reglim beni mahvettiii agrısancıı acıla riçindeyim
anneme gitmiştim annem kal dedi ama herkeisn kendi evi valla geldimm yinede

ilkayyy
ay valla beni,de hep yorarr ve üzer o ayrılık sahnesiii
bi duygulandım bacım sorma ya okurkennnn
izemi arıyckatım sabah iyiki aramadımmm
kv si gilde üzülmüşlerdir dimi

kızlaaaaaaaaar nerdesiniz uyuyomusunuz kahvaltı yaptımmm erkenden
2 dilim cavdar 1 dilm peynir 1 yumurtaaaaa

günaydınnlaaarr

Günaydın herkesee

Günaydın kızlaaarrr

günaydın kızlar bende bu takıma girebilir miyim.
başlangıç kilom:84,8 di
şu an 81,5 im
hedefim 65 olmak inşallah.biraz tutabilsem kendimi

Aramıza hoşgeldin
Listeye girmek için 2 hafta her akşam düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi istiyoruz.2 hafta sonunda listeye girebilirsin,azmin daim olsun..

foo yükliim dedim ama ımageshack yapamadım önceden oluyordu şimdi olmadı

Sevgicim yukleresim.com'u dene. Ben hep oradan yüklüyorum artık. Imageshack üyelik sistemi getirdi.

Günaydın..
Bu ne hız bu ne aksiyon vuuu
Neyse izloş artık gelsin bir de yeni evinde alışsın da gelsin topiğe artık yiter

Son düzenleme:
kızlar dün çekilmiştim paylaşayım dedim :)) eski halimi koymadım zaten gördünüz çoğunuz :))

Ceylancım önce göremedim ama şimdi görüyorum..Harika görünüyorsun..Hele o göbek kısmına bittim Umarım kilo vermem bitince benim de öyle görünür ama sen sporla yaptın bunu hep biliyorum

Merhaba kızlar...
Misafirlerimi biraz önce uğurladım. Nihayet sizinle baş başa kaldım :81:

Kızlar nikaha gittim nasıl bir motiveyle döndüm var ya
Bir iki kere konuştuğumuz insanlar bile farketti.Nikah sahibi arkadaşım beni görür görmez böyle oldu
Herkes nasıl yaptın anlat dedi çekti bir kenara harikaydıııı
Bakıp bakıp durdular gerçekten çok farketmiş derya helal olsun dedi herkes. Nikah sahibi arkadaşım derya göbeğin filan kalmamış dedi. Ya abartma o kadar da daha 7 kilom var ve göbeğim de var dedim.Derya ben eski halini bildiğim için söylüyorum.İnan onunla karşılaştırsak dümdüz olmuş göbeğin dedi
Ben kendimi hala beğenmedim fotoğraflarda ama yine de herkes bu kadar iltifat edince çooook mutlu oldum :78:
Saçlarımı sosis bigudiyle sarmıştım açtığımda çok güzeldi ama sonra söndü iğrenç bir hal aldı fön çekmediğime bin pişman oldum

Kısaca çok güzel bir gündü..Ben bu gazla o kalan 7 kiloyu havada karada veririm
Sabah misafirim olduğu için normal kahvaltı yaptık ama nasıl özlemişim ya patates kızatmalı yumurtalı kahvaltıyı Şimdi artık diyet vakti..Kesinlikle artık moral bozukluğu yooookk
Ve bu kararımı desteklercesine hava sıcacık,daha ne isterim ki

cok sevindim canim senin adina,azmin daim olsun ins

Teşekkür ederim sena'cım iyiyim inş.sende iyisindir o kadar kaçamağa rağmen kilo vermişsin süper tebrik ederim...iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama aklım burada:))

slm kızlar....şimdi saatlerce oturup burda sizinle sohbet etmek var....istediğim tek şey bu şu anda...
ama o kadar çok işim var ki...
minik kızım da uyudu...bu arada işlerimi bitirmem lazım...hepinize güzel bi haftasonu diliyorum...

ceylancım tek kelimeyle süper gözüküyorsun maşallah...darısı bize umarım

derya'cım demek ki karşındak isöylemeden inanmıyacaktın bu nikah çok ii oldu kendine güvenin geldi ne güzel o kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa demek ki doğru yoldasın..en kısa sürede nikahta çekildiğin resimleri bekliyoruz...artık havada güzel yürüyüş spor durmaksızın devam:)

İzlem aramıza dönüyor tatil sonrası çok güzel...

Gülçincim hoşgeldin özledik walla sohbetlerini güzel benzetmelerini...wc sorunu devam demişsin çok kötü bence doktoro gözükmelisin...eşinle mutluluğunuzu allah bi ömür daim etsin...nice nice yıllara

Burcucum eski ve yeni baskül aynı tartıyor demek ki o zaman kilo farkı çıkmadı ne güzel...arabanız tamire verilecekti noldu.hala yolda bırakıyor mu?

sevgi canım nasılsın,alışveriş yapabildin mi?

banu'cum reglsi sancılı olanlar evlenince yada doğum yapınca düzelir diyorlar demek ki alakası yok.çok şükür ben bekarken yada evliyken hiç öyle regl sancısı çekmedim.eğer çok üşütürsem belim kasıklarım ağrır.Allah yardımcınız olsun.. komşumuzun kızı kıvranırdı yerlerde...

Teşekkür ederim sena'cım iyiyim inş.sende iyisindir o kadar kaçamağa rağmen kilo vermişsin süper tebrik ederim...iş yoğunluğundan fazla giremiyorum ama aklım burada:))

Filizcim bende iyiyim canım hafta sonu yoqunluqu sürüp gidiyor dışarı çıkıcaz birazdan ışıl ışıl güneşli bir hava var gökyüzü renqini deqiştirmeden biraz tadını çıkartalım

filizcimmm
cnmm benimde agrım eskiden çok olurdu ama dogum yapınca geçti cnm
ama bu ay çok agrılı oluyorum geç ved eyogun ldugu için snaırım

bu hafta tartılmadım kızlar
sanırım cumaya çıkar asıl kilom ortaya
zaten haftaya detoks yapmayı planlıyorumm
baya oldu detoks yapmayalı

ilkoşşş
izlemden habe rvarmı cnm
rtık dönsün aramıza yaaaaa

derya
cnm bencede süper görünüyorsun gördüm rismleirni facedennnnn

ceylan
bend eçok begendim resmini cnm ya göbek filan yok
artık sen çıtır katogorisindesinnn tebriklerr

sevgi
hızlıresim.com dan denesenee arkadaşım

merhaba ,
bende kilo vermek istiyorum ama başladıktan sonra bir türlü devamını getiremiyorum çizelgeden gördüğüm kadarıyla süpersizniz umarım hedefinize ulaşırsınız

Sigarayı 4 gün önce bıraktım ve daha bi heves geldi kilo vermek için 4 gündür dans ediyorum her aklıma geldiinde :) suyu çok içiyorum, günde 2 fincan yeşil çay içiyorum vede elma sirkesi su karışımını içiyorum kabızlık sorunum var ve ödem attırdığı için. aslında bişeyler yapıyorum ama yine bi değişiklik yok.. bi ara lahana suyu içtim işkenceydi kokusundan illet geldi

boy: 1,74
kilo: 88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…