özge tebrikler cnmm
derya'cım demek ki karşındak isöylemeden inanmıyacaktın bu nikah çok ii oldu kendine güvenin geldi ne güzel o kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa demek ki doğru yoldasın..en kısa sürede nikahta çekildiğin resimleri bekliyoruz...artık havada güzel yürüyüş spor durmaksızın devam:)
derya
cnm bencede süper görünüyorsun gördüm rismleirni facedennnnn
Sigarayı 4 gün önce bıraktım ve daha bi heves geldi kilo vermek için 4 gündür dans ediyorum her aklıma geldiinde :) suyu çok içiyorum, günde 2 fincan yeşil çay içiyorum vede elma sirkesi su karışımını içiyorum kabızlık sorunum var ve ödem attırdığı için. aslında bişeyler yapıyorum ama yine bi değişiklik yok.. bi ara lahana suyu içtim işkenceydi kokusundan illet geldi
boy: 1,74
kilo: 88
az önce bi arkadaşım special k yı önerdi 2 öğün kullanmış baya vermiş kilo denesemmi bide onu eşime söylesemde akşama gelirken alsa yaa
banucum
izlem bu sabah 7 de izmirde olacaktı eve gelişi bilmem ne derken saat dokuzu ulmuştur eşyalar koy offf..bir hafta kendien gelemez yeni eve alışma derken bayaa bir iş güç bekliyor onu...bende aramadım kız hele kocasıyla bir hasrret gidersin gelür bacular acele etmeyin
meraba herkesee
ßugün yemek bölümünü karıştırırken alman pastası diye bir tarif buldum
hemen yapmaya koyuldum yaptım şimdi fırında beni bekliyo
ne zzaman yicem diye
belkide yemem yarın tartı günüm benim için dikkat etmem gerek :76:
merhabaa
çok tatlısınız ya bayıldım topicinize ne kadar destek oluyorsunuz birbirinize takdir ve tebrik ederim
bende sanırım 2010 kasım analarından buraya transfer olucam eğer şu sopam ek gıdalarına tam adapte olup emişmeyi azaltırsa ve tabi beni sevip aranıza alırsanız
geçen haftalarda kendi çapımda bir diyet yaptım geçen doktorumda bir diyetisyen demişti ilk 3 gün diyeti
sabah 1 dilim ekmek (cinsini unuttum) peynir domat salatalık
öğlen yoğurt salata
akşam yoğurt salata
arada elma armut 1 adet bol su ve herşey yağsız tuzsuz
sonuç nemi oldu?
4 günde giden 4 kilo emzidiğim için annemden yediğim kocaman fırça üzerine diyetimi yavaşlatmam 10 gün geçtikten sonra tartıda hala 4 kilo eksik görükmem üzerine ben kaçamak yapıcam 1 hamburger yiycem diye kocamla gittiğim avm de yediğim iskenderle diyet gümmmmm :26:
şimdi nolucak bilmiyorum yaz geliyor içim kıpır kıpır emziriyorum... pffffff...
ama size katılıp yavaşta olsa diyet yapıcem inşallah ve sanırım sizden baya şey öğrenicem geçmiş sayfaları okudumda ohoo yapmam gereken ne çok şey var sanırım sizi sorulardan bunaltıcam
kiloma gelince 101 veya daha fazlayla doğurdum 88,5 a düştüm 4 kiloda gitmişti şimdi 84,5 85 arası bişeyim hedefimde en azından yaz ortalarına kadar 70 olmak innnşallllaahhh
sevgiler...
selam kızlar inşallah herkes için güzel bir haftasonu olur.ben dün akşamdan beri epey bi kaçamak yaptım kendime engel olamıyorum sinirlerim çok bozuk kala kala 2 kilo kaldı ve ben hedefime bir türlü ulaşamıyorum hergün spor yapacagım diye kendime söz verip yeni yeni bahanelerle erteliyorum kendime saygım kalmadı.bi insan kendini birtürlü disipline edemezmi yaaa bukadarmı iradesizim diye kendimden nefret eder hale geldim ve bunları sizden başka kimseyede anlatamam birtek beni siz anlarsınız iyiki varsınız kızlarrr
tüm gün masabaşı işi yapmaktan vücudum çok ham.kaslarım çok zayıf haftasonu birazcık iş yapsam hemen heryerim agrıyor kaslarımı çalıştırmam sart ve artık şu koca göbeğimden kurtulmak istiyorummmm :84:
merhaba kızlar nasılsınız iyisiniz inş.
kızzzlaaaar mutluyummm diyetisyen randevum vardı 20 günde 4 kg gitmişşşş hemde hepsi yaggg vücut ölcümüm yapıld diyetisyen bile şaşırdııı ayyyyy zil takıp oynucam aynen devam dedi verdigi listeye 4 kerede kacamak yapmıstım 20 gündeeeee ona ragmen 4 kg süperrrriiiiiiiimmm
Canım ben kolay kolay beğenmiyorum kendimi özgüven problemi var bende
Ama 70 olduğumda kalmayacak inşallah
Evet havalar bugün çok güzeldi inşallah böyle gider ve sporumu rahat rahat yaparım
Teşekkür ederim canım arkadaşım,sizler sayesinde gücüm yenileniyor hep
Aramıza hoşgeldin
Çok kritik bir dönemdesin sigarayı bırakılınca genel de kilo alınır ama sen bu isteğini bastırmak için spora yönelirsen çok güzel sonuçlar alırsın..Sakızı ağzından düşürme derim eşim öyle bıraktı.Ağzını dolu tutmak için arada sırada yemek için beyaz leblebiyi düşünebilirsin.
Azmin daim olsun, sigaraya vedan aynı zamanda kilolarına da olsun :87:
Canım mısır gevreklerinin için de diyet de olsa karbon oranı çok fazla ve sürekli kullanım için iyi değiller...Akşama kadar sadece 2 öğün special k yemekten bahsediyorsan bu aşırı sağlıksız bir şey, sakın tercih etme. He herhangi 2 öğününe special k koymaktan bahsedersen yine tavsiye etmem yukarıda söylediğim sebepten dolayı. Her kilo kaybı yağdan olmayabilir unutma bunu. Ve yağdan olmadıktan sonra da hiç bir anlamı yok..
Ahh alman pastası yinmez mi
Bir feryal bir sen gelip gelip şurada kek börek yaptım demeyin neredeyseniz bulup pataklayacağım sonunda
Aramıza hoşgeldin
Ne demek buraya gelen herkes büyük bir sevgiyle karşılanır
Kilo vermek isteyen herkese aramızda yer var,azmin daim olsun..
Deniz çizelgen olmadığı için ben senin sadece 2 kilon kaldığını bilmiyordum. 2 kilo için mi bu kadar üzülüyorsun senYapma canım ya sen yolunu bitirmişsin kuyruğu için üzülüyorsun.Kafanı topla elbet verirsin acelen yok nasılsa bizim gibi değilsin.Boşuna yıpratma kendini :13:
Göbeğin için mekik aleti düşün bence.Göbek sporsuz gitmez
Dün bir kızla tanıştım kız resmen sopa gibi ama göbeği var. O da zayıflamak istediğini söyledi ama ona da spor önerdim.Çünkü istediğimiz kadar zayıflayalım o göbek gitmez
Biz iyiyiz, sen nasılsın?
Tebrik ederim özge
Valla sağlıkla ulaşabileceğin en güzel rakam. Bundan sonra da böyle gider inşallah
kızlar bişi sorcam size yağ yakan bağıraskları çalıştıran çaylar neler ne tavsiye edersiniz bide tavsiye edicekleriniz emzirirken kullanılabilirmi :26:
mesela her sabah sıcak kocaman bir bardak su içiyorum bikere içine sirke koydum elma sirkesi ama öyle kötü öğürdümki bidaha içemem sanırım
şu 5 i bir arada dediğiniz çay nedir ben bir kere doğadan form çay içtim çok güzel bağırsaklarımı çalıştırdı ama kafama takıldı emzirirken içmesen daha iyi olur dediler :44:
bide merak ettim burdaki herkes diyetisyenemi gidiyor yoksa kendi diyetinimi uyguluyor hiç diyetisyene gitmek gelmiyor içimden
selamlar ya ben bıraz ordan bıraz burdan bıraz kafamdan bıraz havadan bıraz sudan bi diyet hazırladım arkadasların menulerınden ornek aldım okudum ınceledım yazsam sıze bı bakarmısınız dogrumu saglıklımı yada işe yarar mı?bazı notlar tuttum yazıyımmı bı bakarmısınız ???
kızlar bişi sorcam size yağ yakan bağıraskları çalıştıran çaylar neler ne tavsiye edersiniz bide tavsiye edicekleriniz emzirirken kullanılabilirmi :26:
mesela her sabah sıcak kocaman bir bardak su içiyorum bikere içine sirke koydum elma sirkesi ama öyle kötü öğürdümki bidaha içemem sanırım
şu 5 i bir arada dediğiniz çay nedir ben bir kere doğadan form çay içtim çok güzel bağırsaklarımı çalıştırdı ama kafama takıldı emzirirken içmesen daha iyi olur dediler :44:
bide merak ettim burdaki herkes diyetisyenemi gidiyor yoksa kendi diyetinimi uyguluyor hiç diyetisyene gitmek gelmiyor içimden
merhabalar bende bebek emzırırken kızımı yani ikinci cocugumu dogurdugumda dıyetısyene gıttım ve emzıklı dıyetı uyguladım ve haftada bır kılo ıkı kılo verdım eger ıstersen aklımda kalanları yazarım yardımcı olmaya calısırım.elımden geldıgınce hem emın ol hiç ac kalmıyosun
semaaaa
aralardaki meyveleirn yanında süt ürünü tüket bi rmiktarda
kızlaar geçen haftaa listede yoktum ama geçen haftki kilo geçen hafta cum günündeki kilomuzmu oluyo acaba deryoşa bildirimde eksiklik yapmışımda :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?