80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben kolay kolay beğenmiyorum kendimi özgüven problemi var bende
Ama 70 olduğumda kalmayacak inşallah
Evet havalar bugün çok güzeldi inşallah böyle gider ve sporumu rahat rahat yaparım

derya
cnm bencede süper görünüyorsun gördüm rismleirni facedennnnn

Teşekkür ederim canım arkadaşım,sizler sayesinde gücüm yenileniyor hep

Aramıza hoşgeldin
Çok kritik bir dönemdesin sigarayı bırakılınca genel de kilo alınır ama sen bu isteğini bastırmak için spora yönelirsen çok güzel sonuçlar alırsın..Sakızı ağzından düşürme derim eşim öyle bıraktı.Ağzını dolu tutmak için arada sırada yemek için beyaz leblebiyi düşünebilirsin.
Azmin daim olsun, sigaraya vedan aynı zamanda kilolarına da olsun :87:

az önce bi arkadaşım special k yı önerdi 2 öğün kullanmış baya vermiş kilo denesemmi bide onu eşime söylesemde akşama gelirken alsa yaa

Canım mısır gevreklerinin için de diyet de olsa karbon oranı çok fazla ve sürekli kullanım için iyi değiller...Akşama kadar sadece 2 öğün special k yemekten bahsediyorsan bu aşırı sağlıksız bir şey, sakın tercih etme. He herhangi 2 öğününe special k koymaktan bahsedersen yine tavsiye etmem yukarıda söylediğim sebepten dolayı. Her kilo kaybı yağdan olmayabilir unutma bunu. Ve yağdan olmadıktan sonra da hiç bir anlamı yok..

Ahh alman pastası yinmez mi
Bir feryal bir sen gelip gelip şurada kek börek yaptım demeyin neredeyseniz bulup pataklayacağım sonunda

Aramıza hoşgeldin
Ne demek buraya gelen herkes büyük bir sevgiyle karşılanır
Kilo vermek isteyen herkese aramızda yer var,azmin daim olsun..

Deniz çizelgen olmadığı için ben senin sadece 2 kilon kaldığını bilmiyordum. 2 kilo için mi bu kadar üzülüyorsun sen Yapma canım ya sen yolunu bitirmişsin kuyruğu için üzülüyorsun.Kafanı topla elbet verirsin acelen yok nasılsa bizim gibi değilsin.Boşuna yıpratma kendini :13:

Göbeğin için mekik aleti düşün bence.Göbek sporsuz gitmez
Dün bir kızla tanıştım kız resmen sopa gibi ama göbeği var. O da zayıflamak istediğini söyledi ama ona da spor önerdim.Çünkü istediğimiz kadar zayıflayalım o göbek gitmez

merhaba kızlar nasılsınız iyisiniz inş.

Biz iyiyiz, sen nasılsın?

Tebrik ederim özge
Valla sağlıkla ulaşabileceğin en güzel rakam. Bundan sonra da böyle gider inşallah

amin..teşekkürler canım hoşbuldum

selamlar ya ben bıraz ordan bıraz burdan bıraz kafamdan bıraz havadan bıraz sudan bi diyet hazırladım arkadasların menulerınden ornek aldım okudum ınceledım yazsam sıze bı bakarmısınız dogrumu saglıklımı yada işe yarar mı?bazı notlar tuttum yazıyımmı bı bakarmısınız ???

kızlar bişi sorcam size yağ yakan bağıraskları çalıştıran çaylar neler ne tavsiye edersiniz bide tavsiye edicekleriniz emzirirken kullanılabilirmi :26:

mesela her sabah sıcak kocaman bir bardak su içiyorum bikere içine sirke koydum elma sirkesi ama öyle kötü öğürdümki bidaha içemem sanırım

şu 5 i bir arada dediğiniz çay nedir ben bir kere doğadan form çay içtim çok güzel bağırsaklarımı çalıştırdı ama kafama takıldı emzirirken içmesen daha iyi olur dediler :44:

bide merak ettim burdaki herkes diyetisyenemi gidiyor yoksa kendi diyetinimi uyguluyor hiç diyetisyene gitmek gelmiyor içimden

merhabalar bende bebek emzırırken kızımı yani ikinci cocugumu dogurdugumda dıyetısyene gıttım ve emzıklı dıyetı uyguladım ve haftada bır kılo ıkı kılo verdım eger ıstersen aklımda kalanları yazarım yardımcı olmaya calısırım.elımden geldıgınce hem emın ol hiç ac kalmıyosun

Tabi ki yaz,tecrübeliler yardımcı olur,elimden geldiği kadar ben de..

Canım ben diyetisyene gitmiyorum, çoğu kişi de gitmiyor zaten buradaki. İlla şart değil kendi bünyeni tanıyıp ona göre bir diyet oturtarak da başarılı olabilirsin.
Çaylar konusunda ben bir şey demeyeyim, emzirme konusunda tecrübeliler desin zararı var mı yok mu..Ben çok tüketiyorum form çaylarını. Tatlı isteği içinse tarçın çayı vazgeçilmezim

Bu kadar ihmal yeter ben artık şu listeyi hazırlayayım :81::81:

yarın yeniden başlıycam diyete azcık bozmuştumda

ama nerden başlıycam nasıl başlıycam bilmiyorum şimdilik kafamdakiler şunlar

hergünki gibi
kalkınca bir koca bardak sıcak su
sabah 1 dilim kepek ekmeği aslında unonun lıght ekmeğiydi ama evde kalmadı markettte yokmuş kibrit kutusu kadar peynir domates salatalık
arada 1 elma
öğlen yağsız pişirilmiş sebze yemeği azcık yoğurtla bol su
arada armut
akşam salata semizotu yoğurt
yatmadan belki 1-2 sunta kemiririm sütle

Zevk Ödüldür.Tahammül ve zorluk oranında elde edilir.Bu yola tahammül edemeyenlerin göremedikleri akıl edemedikleri bu zevktir.Kendi akıllarınca yolcuların hiç zevk almadan yaşadıklarını zannederler.Oysa en büyük zevki tattıran ruhtur.Beden zevkleri tüketir.Ruhsa her seferinde yeni ve farklı bir zevk alır.Bizim yolumuzdakilere aslında zevk ehli de derler.Çünkü biz zevki zevkle değiştiririz.Tahammül ettikçe.

Kızlar bu sözü çok seviyorum eskiden beri

çok çok sevinirim canım paylaşırsan

menüm

sabah:az yağlı menemen, 1buçuk dilim tb ekmeği, şekersiz çay
ara:yarım elma
öğle: annemin karışık yaptığı ızgara patlıcan,kabak,köfte ve etten azar azar,salata
akşam: 4yk taze fasülye yemeği, 2 yk yoğurt

2litre su,1 bardak yeşil çay.

oncelıkle ılgılenen yardımcı olan herkese cok tesekkür ediyorum sabah 2 dılım ekmek (cavdar tam bugday v.s),3-4 zeytin,bir parca peynir,domates salatalık,acık cay sekersız ,haftada üç gun yumurta 1 tane... yada bır bardak sutun içine bır kase corn flakes...öglen bır kase corba, salata,(cok az yaglı), yogurt, bir porsıyon sebze yemegi ...akşam bir parca et tavuk balık v.s kendi avucunun buyuklugunde, 1 dılım ekmek veya 2 kasık kadar pılav yada makarna ve bol salata... 3 yada 4 kez ara ogun olucak ana ogunlerın arasında örn bır bardak sut bır bardak yogurt bı tane elma yarım muz 2 mandalına kucuk bı salkım uzum v.s bıde benım onerım kıvırcıgı dograyın ıcıne salatalık dograyın bıde yogurt katın azıcık bır damla yag koyun muthış kılo verdırıyor bol bol süt yapıyor ve bir nevi bagırsak süpürgesi görevi yapıyor. aralarda yıne bıtkı cayı ve ılık su

kızlaar geçen haftaa listede yoktum ama geçen haftki kilo geçen hafta cum günündeki kilomuzmu oluyo acaba deryoşa bildirimde eksiklik yapmışımda :26::26:

emzikli dıyetı: sabah mutlaka kahvaltı 3 dilim ekmek, bir bardak süt, bir parca peynir, 5 zeytin, acık cay domates salatalık ve haftada üç gun yumurta bır adat ve mumkunse haslanmış. ara ogun de 1 elma, bır bardak sut yada yogurt,bır dılım ekmek yada 2 tane dıyet bısküvi..öglen mutlaka corba bol salata yanında bır parca et ve 4 kasık sebze yemegı 3 dılım ekmek ekmegı yemek ıstemezsen makarna yada pılavla degıstır ama 4 kasıgı gecmesın. yada yaptıgın yemekte et varsa ayrı yeten et yeme ama yedıgın et mıktarı ıkı kofte buyuklugunde olsun. arada tekrar bır bardak sut veya yogurt ıkı porsıyon meyve bır dılım ekmek yada ıkı üç dıyet bıskuvi aksam yemegı yıne corba salata yogurt bır kase herhangı bır sebze yemegi içinde et olabılır ne yemek oldugunun yada aynı yemegı kac gun yedıgın degıl yedıgın yemegın mıktarı benı alakadar eder(bu dıyetısyenımın lafı) 2 dılım ekmek arada tekrar bır bardak sut yada yogurt, bır ıkı meyve yıyosun bol su ıcıyosun hatta her saat bası bır bardak gıt iç demişti bana. yanlız fazla uyursan gec kalkarsan verdıgın kılo pek fazla yaglardan gıtmıyo eger yardımcı olabılecegım varsa bı konu seve seve yanlız ekmek fazla yıyecekler fazla geldı dımı bı an kendımı hatırladım ben bunları yersem 100 kılo olurum demiştim ılk hafta 2 kılo vermiştim ve cok sasırdım veee verdıgım kılo tamamen yag kaybı idi bu kadarr

bu arada bana yumurta yasak kızımın alerjisi var yumurtaya

bide diyetime müsli eklerim şu yeni çıkanlar meyveli filan tahıllı sütde ekleyice çok besleyici oluyor ve doyurucu

kafadan diyet uygulamasına karsıyım bu iş ciddi bence hem diyetisyen kişiye özel diyet verio hem yag kas ölcümlerini yapıyo bence herkes gitmeli diyetisyene mesela diyetisyenimin bana verdigi diyetle ben 20 günde 4 kg verdim hepside yagdan gitmiş vücut analizim yapıldı akıldan diyet yapanlar belki kas kaybediyor kim bilir buda ileride cok ciddi sagık sorunlarına yol acıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…