80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bana yumurta yasak kızımın alerjisi var yumurtaya

bide diyetime müsli eklerim şu yeni çıkanlar meyveli filan tahıllı sütde ekleyice çok besleyici oluyor ve doyurucu

canım yumurta yasaksa yeme bı sorun yok yani bıde dıyelım hergun et bulamadık yada üşendik yapamadık (ki yapmaya calısın) onun yerıne peynir yiyin yani et yerıne peynir

günde en az 5 dilim ekmek yemen gerek canım bende senin kilona yakın basladım diyete ve diyetisyene gittim şimdi yemezsen sonra saldıracaksın ben sabah 3 öglen 3 aksam 2 dilim ekmek yiyorum düşün ve 20 günde 4 kg verdim ve hepsi yağdan verildi ona göre ayarla bence ayrıntı istersen yazarım

ekmek cok az olmus saglıklı degil canım tekrar düzenle

özge
diyetisyene gitmesende 20 gün 4 kilo verirdin
diyetin ilk dönemleri zaten hep böle kilollar veirlir ilk ay 7 kilo vemriştim ben meselaa

ben 26 kilo verdimm ve bi çok arkadaşım diyetisyene gitmedne verik kilocukları
hiç bir sgalık sorunumuzda yok çok şükür

bu arada emzıklıyken gıttıgım dıyetısyen cok basarılı bır dıyetısyendı yurt dısında egıtım almıştı fakat suan yıne yurt dısında tekrar yaptıgımın hata oldugunu bılıyorum ama ben bu dıyetı normal emzırmeyen arkadaslarımada vermiştim o zamanlar ve hepsı cok guzel sonuclar aldı. onemlı olan vakıtlı yemek ogun atlamamak ve ne yedıgın degıl neyı ne kadar yedıgın ve ne zaman yedıgın dır bence

cnm akşam yediğim ekmeği yazmayı unutmuşum.bende günde 3 yada 4 dilim tüketiyorum.tamamen kesmiyorum.

şimdi olmazki saglık sorunu neyse siz bilirsiniz gitmesem veremezdim gitmedigim dönemde oldu cünkü

kızlar benım lısteye bakan yokmu ? emzikli diyetine degil bı oncekine mantıklımı sizce azıcık yardımcı olun lütfen

Zaten Ilk Verdigin Kilolar Hep Yagdan Gidiyor Tatlim
Ve 20.Günde 4.Kilo Vermedende Cok Normal Yani Bunun Diyetisyenle Bir Alakasi Yok ..

Bende Ilk Ayimda Tam 6.Kilo Birden Verdim .. Ilk Haftalar 2.$er 2.$er Gitti Kilocuklar ..
Arada Bi Sabit Cikiyorsun Sonra Yine Vermeye Basliyorsun ..

Burada Izlem Abla .. Banu Abla Ve Bi Kac Tane Daha Ablalarimiz Var
Onlarin Hepsi Kafadan Diyetlerle Ve Sporlarla Tam 20. Kilo Üstü Verdiler ..
Ve Inanirmisin Diyetisyene Gidenlerden Hic Bir Farklari Yok ..
Coookta Sagliklilaaar Masallahhh

Bunun Kendine Güvenle Ve Iradeyle Alakasi Var .. Diyetisyene Gitmissin Ama Iradesizsin ..
Ne Ise Yarar Sence Bu ? Ben Söyliyim .. Hic Bir Ise YARAMAZ ..

Önemli Olan Diyetlerde Saglikli Beslenmek .. Gerisi Fasa Fiso :82:

arkadaşlar ben 23 yaşında 1.65 boyunda 80 kiloluk bir birey olarak yaşamıma devam ediyorum ya da edemiyorum.. zayıflamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum..

herşeyi denedim ve yeniden deneme isteğim sönmeye başladı.. artık ilaçlara mı başlasam bilemedin..mesela son günlerde sıkça isminden söz ettiren altın çilek kapsüllerine

yag ve kas oranını bilmeden diyet yapmak ne kadar dogru bilemem ama inş sorun olmaz irade elbette onemli teyzem 60 yasında 5 ayda 35 kg verdi o da kendine güvendi ve iradesi tartsılmaz ama bırakınca hepsini geri aldı anlatmak istedigim bu elbette diyetisyene gitmeyenler bunu savunacak ama yanlıs kesinlikle

Aramıza hoşgeldin
Biraz klasik olsa da ben yine aynı şeyi söyleyeceğim. Eğer başaramadıysan sorunu metabolizman da ya da başka şeyler de arama.Sorun iradende..Burada ne zorluklarla,hafta 300-500 gr veren fakat yine de bırakmayan insanlar var...Ve çözümü asla ilaçlarda arama. Ben de eskiden ben başaramıyorum yapamıyorum metabolizmam çok ağır derdim türlü bahaneler bulurdum ama anladım ki sorun sadece ben de.Doğru şekilde yaptığımda ne ilaca ihtiyacım var ne de sağlıksız olan başka şeylere...
Umarım bu sefer başarırsın ama önce sağlıkla..

Yeni listemiz geldiiiii :81::81::81:
Kızlar sabit sayımız baya azalmış.Listede neredeyse 10 kişi bildirim yapmamış.Yani sabit diye geçenlerin çoğu aslında bildirim yapmayanlar.Geçen haftaya göre performansımız çok iyi.Umarım bu şekilde devam eder, hatta haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah

Kendimi de sabitler arasında en başa yazdım yüzsüz gibi
Aşağılarda görünce çok üzülüyorum o yüzden bu haftaki yüzsüzlüğümü mazur görün :78::78:

Herkezin Kendi Karari, Kararlara Saygim Vardir Ammaa Baskalarinda Yaptigina Ve Kararlarina Saygili Olmak Lazim Bence .. Biz Diyetisyene Gitmiyoruz Diye Sagliksiz Veya Akilsizca Diyet Yapiyoruz Anlaminada Gelmez Bu ...
Sonucta Bilgi Edinmek Diye Birsey Var, Biz Hepimiz Burada Bilgi Edinipte Bu Yola Basladik ..
Ve Halada Günden Güne Bilgilerimizi Birbirimize Yazarak Paylasiyoruz ..

Evet 20.Kilo Üstü Verip Iradesizce Kilolari Korumaya Yönelmeyip
Önüne Geleni Yersen Tabiki Geri Alinir O Kilolar .. Bunun Yag Veya Kas Oranini Bilip Bilmemeyle Bi Alakasi Yok ..

Kilolari Kimse Almak Icin Vermiyor .. Verdigin Gibi 1.Sene Boyunca Korumak Önemli ..
Sonrasi Cok Kolay .. Zaten Yeme Aliskanligin Degisiyor Istesende Migdenin Aldigindan Fazlasini Yiyemiyorsun ..

Son düzenleme:
ohhh masallah kılo veren butun arkadasları cok tebrık ederım basarıları daim olsun inş. sabıt kalanlarda uzulmesın saglık olsun hep bırlıkte ilerlicez inş. bu lısteye ben nasıl gırıcem ne yapmam gerekli? kac hafta sonra gırebılırım ki?

elbette saygı var ben uyardım sadece isteyen istedigini yapar ayrıca teyzem kilo korudugu halde geri aldı neyse ne dersem diyim bi savunmanız olacak nasılsa allah yardımcınız olsun

elbette saygı var ben uyardım sadece isteyen istedigini yapar ayrıca teyzem kilo korudugu halde geri aldı neyse ne dersem diyim bi savunmanız olacak nasılsa allah yardımcınız olsun

Görüşlerine saygılıyım fakat gözümüzün önünde diyetisyensiz kilo vermeyi başarmış ve kilosunu da sağlığını da korumuş bir çok arkadaş varken "diyetisyene gitmeden verilen kilolar mutlaka geri alınır" gibi iddialı bir cümleye inanmak çok zor. Herkes kendi yöntemleriyle bu yolda ilerliyor. Bize düşen saygı duymak..

Evet bütün söylediklerin çok doğru fakat cornflakesten uzak durmanı öneririm.Yiyeceksen de sadece sabahları kahvaltı yerine yemeni öneririm. Geri kalan hepsi gayet sağlıklı. Bu planda devam edersen başarılı sonuçlar alırsın. Ama akşam 7 den sonra meyve dahi yemezsen çok daha iyi olur.

2 hafta düzenli her akşam menü paylaşımı ve cumaları bizim şablonumuzla kilo bildirimi yaparsan 2 hafta sonunda listeye girebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…