bu arada bana yumurta yasak kızımın alerjisi var yumurtaya
bide diyetime müsli eklerim şu yeni çıkanlar meyveli filan tahıllı sütde ekleyice çok besleyici oluyor ve doyurucu
menüm
sabah:az yağlı menemen, 1buçuk dilim tb ekmeği, şekersiz çay
ara:yarım elma
öğle: annemin karışık yaptığı ızgara patlıcan,kabak,köfte ve etten azar azar,salata
akşam: 4yk taze fasülye yemeği, 2 yk yoğurt
2litre su,1 bardak yeşil çay.
yarın yeniden başlıycam diyete azcık bozmuştumda
ama nerden başlıycam nasıl başlıycam bilmiyorum şimdilik kafamdakiler şunlar
hergünki gibi
kalkınca bir koca bardak sıcak su
sabah 1 dilim kepek ekmeği aslında unonun lıght ekmeğiydi ama evde kalmadı markettte yokmuş kibrit kutusu kadar peynir domates salatalık
arada 1 elma
öğlen yağsız pişirilmiş sebze yemeği azcık yoğurtla bol su
arada armut
akşam salata semizotu yoğurt
yatmadan belki 1-2 sunta kemiririm sütle
günde en az 5 dilim ekmek yemen gerek canım bende senin kilona yakın basladım diyete ve diyetisyene gittim şimdi yemezsen sonra saldıracaksın ben sabah 3 öglen 3 aksam 2 dilim ekmek yiyorum düşün ve 20 günde 4 kg verdim ve hepsi yağdan verildi ona göre ayarla bence ayrıntı istersen yazarım
özge
diyetisyene gitmesende 20 gün 4 kilo verirdin
diyetin ilk dönemleri zaten hep böle kilollar veirlir ilk ay 7 kilo vemriştim ben meselaa
ben 26 kilo verdimm ve bi çok arkadaşım diyetisyene gitmedne verik kilocukları
hiç bir sgalık sorunumuzda yok çok şükür
kafadan diyet uygulamasına karsıyım bu iş ciddi bence hem diyetisyen kişiye özel diyet verio hem yag kas ölcümlerini yapıyo bence herkes gitmeli diyetisyene mesela diyetisyenimin bana verdigi diyetle ben 20 günde 4 kg verdim hepside yagdan gitmiş vücut analizim yapıldı akıldan diyet yapanlar belki kas kaybediyor kim bilir buda ileride cok ciddi sagık sorunlarına yol acıyor bence
Zaten Ilk Verdigin Kilolar Hep Yagdan Gidiyor Tatlim
Ve 20.Günde 4.Kilo Vermedende Cok Normal Yani Bunun Diyetisyenle Bir Alakasi Yok ..
Bende Ilk Ayimda Tam 6.Kilo Birden Verdim .. Ilk Haftalar 2.$er 2.$er Gitti Kilocuklar ..
Arada Bi Sabit Cikiyorsun Sonra Yine Vermeye Basliyorsun ..
Burada Izlem Abla .. Banu Abla Ve Bi Kac Tane Daha Ablalarimiz Var
Onlarin Hepsi Kafadan Diyetlerle Ve Sporlarla Tam 20. Kilo Üstü Verdiler ..
Ve Inanirmisin Diyetisyene Gidenlerden Hic Bir Farklari Yok ..
Coookta Sagliklilaaar Masallahhh
Bunun Kendine Güvenle Ve Iradeyle Alakasi Var .. Diyetisyene Gitmissin Ama Iradesizsin ..
Ne Ise Yarar Sence Bu ? Ben Söyliyim .. Hic Bir Ise YARAMAZ ..
Önemli Olan Diyetlerde Saglikli Beslenmek .. Gerisi Fasa Fiso :82:
arkadaşlar ben 23 yaşında 1.65 boyunda 80 kiloluk bir birey olarak yaşamıma devam ediyorum ya da edemiyorum.. zayıflamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum..
herşeyi denedim ve yeniden deneme isteğim sönmeye başladı.. artık ilaçlara mı başlasam bilemedin..mesela son günlerde sıkça isminden söz ettiren altın çilek kapsüllerine
yag ve kas oranını bilmeden diyet yapmak ne kadar dogru bilemem ama inş sorun olmaz irade elbette onemli teyzem 60 yasında 5 ayda 35 kg verdi o da kendine güvendi ve iradesi tartsılmaz ama bırakınca hepsini geri aldı anlatmak istedigim bu elbette diyetisyene gitmeyenler bunu savunacak ama yanlıs kesinlikle
Herkezin Kendi Karari, Kararlara Saygim Vardir Ammaa Baskalarinda Yaptigina Ve Kararlarina Saygili Olmak Lazim Bence .. Biz Diyetisyene Gitmiyoruz Diye Sagliksiz Veya Akilsizca Diyet Yapiyoruz Anlaminada Gelmez Bu ...
Sonucta Bilgi Edinmek Diye Birsey Var, Biz Hepimiz Burada Bilgi Edinipte Bu Yola Basladik ..
Ve Halada Günden Güne Bilgilerimizi Birbirimize Yazarak Paylasiyoruz ..
Evet 20.Kilo Üstü Verip Iradesizce Kilolari Korumaya Yönelmeyip
Önüne Geleni Yersen Tabiki Geri Alinir O Kilolar .. Bunun Yag Veya Kas Oranini Bilip Bilmemeyle Bi Alakasi Yok ..
Kilolari Kimse Almak Icin Vermiyor .. Verdigin Gibi 1.Sene Boyunca Korumak Önemli ..
Sonrasi Cok Kolay .. Zaten Yeme Aliskanligin Degisiyor Istesende Migdenin Aldigindan Fazlasini Yiyemiyorsun ..
elbette saygı var ben uyardım sadece isteyen istedigini yapar ayrıca teyzem kilo korudugu halde geri aldı neyse ne dersem diyim bi savunmanız olacak nasılsa allah yardımcınız olsun
oncelıkle ılgılenen yardımcı olan herkese cok tesekkür ediyorum sabah 2 dılım ekmek (cavdar tam bugday v.s),3-4 zeytin,bir parca peynir,domates salatalık,acık cay sekersız ,haftada üç gun yumurta 1 tane... yada bır bardak sutun içine bır kase corn flakes...öglen bır kase corba, salata,(cok az yaglı), yogurt, bir porsıyon sebze yemegi ...akşam bir parca et tavuk balık v.s kendi avucunun buyuklugunde, 1 dılım ekmek veya 2 kasık kadar pılav yada makarna ve bol salata... 3 yada 4 kez ara ogun olucak ana ogunlerın arasında örn bır bardak sut bır bardak yogurt bı tane elma yarım muz 2 mandalına kucuk bı salkım uzum v.s bıde benım onerım kıvırcıgı dograyın ıcıne salatalık dograyın bıde yogurt katın azıcık bır damla yag koyun muthış kılo verdırıyor bol bol süt yapıyor ve bir nevi bagırsak süpürgesi görevi yapıyor. aralarda yıne bıtkı cayı ve ılık su
ohhh masallah kılo veren butun arkadasları cok tebrık ederım basarıları daim olsun inş. sabıt kalanlarda uzulmesın saglık olsun hep bırlıkte ilerlicez inş. bu lısteye ben nasıl gırıcem ne yapmam gerekli? kac hafta sonra gırebılırım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?