emzikli dıyetı: sabah mutlaka kahvaltı 3 dilim ekmek, bir bardak süt, bir parca peynir, 5 zeytin, acık cay domates salatalık ve haftada üç gun yumurta bır adat ve mumkunse haslanmış. ara ogun de 1 elma, bır bardak sut yada yogurt,bır dılım ekmek yada 2 tane dıyet bısküvi..öglen mutlaka corba bol salata yanında bır parca et ve 4 kasık sebze yemegı 3 dılım ekmek ekmegı yemek ıstemezsen makarna yada pılavla degıstır ama 4 kasıgı gecmesın. yada yaptıgın yemekte et varsa ayrı yeten et yeme ama yedıgın et mıktarı ıkı kofte buyuklugunde olsun. arada tekrar bır bardak sut veya yogurt ıkı porsıyon meyve bır dılım ekmek yada ıkı üç dıyet bıskuvi aksam yemegı yıne corba salata yogurt bır kase herhangı bır sebze yemegi içinde et olabılır ne yemek oldugunun yada aynı yemegı kac gun yedıgın degıl yedıgın yemegın mıktarı benı alakadar eder(bu dıyetısyenımın lafı) 2 dılım ekmek arada tekrar bır bardak sut yada yogurt, bır ıkı meyve yıyosun bol su ıcıyosun hatta her saat bası bır bardak gıt iç demişti bana. yanlız fazla uyursan gec kalkarsan verdıgın kılo pek fazla yaglardan gıtmıyo eger yardımcı olabılecegım varsa bı konu seve seve yanlız ekmek fazla yıyecekler fazla geldı dımı bı an kendımı hatırladım ben bunları yersem 100 kılo olurum demiştim ılk hafta 2 kılo vermiştim ve cok sasırdım veee verdıgım kılo tamamen yag kaybı idi bu kadarr
kafadan diyet uygulamasına karsıyım bu iş ciddi bence hem diyetisyen kişiye özel diyet verio hem yag kas ölcümlerini yapıyo bence herkes gitmeli diyetisyene mesela diyetisyenimin bana verdigi diyetle ben 20 günde 4 kg verdim hepside yagdan gitmiş vücut analizim yapıldı akıldan diyet yapanlar belki kas kaybediyor kim bilir buda ileride cok ciddi sagık sorunlarına yol acıyor bence
şimdi olmazki saglık sorunu neyse siz bilirsiniz gitmesem veremezdim gitmedigim dönemde oldu cünkü
arkadaşlar ben 23 yaşında 1.65 boyunda 80 kiloluk bir birey olarak yaşamıma devam ediyorum ya da edemiyorum.. zayıflamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum..
herşeyi denedim ve yeniden deneme isteğim sönmeye başladı.. artık ilaçlara mı başlasam bilemedin..mesela son günlerde sıkça isminden söz ettiren altın çilek kapsüllerine
Yeni listemiz geldiiiii :81::81::81:
Kızlar sabit sayımız baya azalmış.Listede neredeyse 10 kişi bildirim yapmamış.Yani sabit diye geçenlerin çoğu aslında bildirim yapmayanlar.Geçen haftaya göre performansımız çok iyi.Umarım bu şekilde devam eder, hatta haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Kendimi de sabitler arasında en başa yazdım yüzsüz gibi
Aşağılarda görünce çok üzülüyorum o yüzden bu haftaki yüzsüzlüğümü mazur görün :78::78:
haftaya bende girer miyim listeye??
Görüşlerine saygılıyım fakat gözümüzün önünde diyetisyensiz kilo vermeyi başarmış ve kilosunu da sağlığını da korumuş bir çok arkadaş varken "diyetisyene gitmeden verilen kilolar mutlaka geri alınır" gibi iddialı bir cümleye inanmak çok zor. Herkes kendi yöntemleriyle bu yolda ilerliyor. Bize düşen saygı duymak..
Evet bütün söylediklerin çok doğru fakat cornflakesten uzak durmanı öneririm.Yiyeceksen de sadece sabahları kahvaltı yerine yemeni öneririm. Geri kalan hepsi gayet sağlıklı. Bu planda devam edersen başarılı sonuçlar alırsın. Ama akşam 7 den sonra meyve dahi yemezsen çok daha iyi olur.
2 hafta düzenli her akşam menü paylaşımı ve cumaları bizim şablonumuzla kilo bildirimi yaparsan 2 hafta sonunda listeye girebilirsin.
arkadaşlar ben 23 yaşında 1.65 boyunda 80 kiloluk bir birey olarak yaşamıma devam ediyorum ya da edemiyorum.. zayıflamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum..
herşeyi denedim ve yeniden deneme isteğim sönmeye başladı.. artık ilaçlara mı başlasam bilemedin..mesela son günlerde sıkça isminden söz ettiren altın çilek kapsüllerine
Haftaya 2 haftan dolacak canım sen de girersin..Adın neydi ya offf benim bu aklım
özgecim öncelikle verdiqin kilodan dolayı seni kutlarım.. diyetisyen konusunda elinde bir liste olmasını isteyen herkes qitmeli haklısın..ama verdiqin bu kilo normal canım ve ilk başladıqımızda bizlerde maksimum kilolar verdik ben 2 ayda 16 kilo verdim ve hayatımda hiç diyetisyene gitmedim..kafadan diyet diye bişey olamaz hepimiz az çok saqlıklı ve saqlıksız qıdaların ne olduqunu biliyoruz..hangi qıdaların daha az hanqilerinin daha fazla tüketilmesi gerektiqinin bilincindeyiz..kızartmalar yaqlı yicekler ve 3 beyaz beslenmemizde tehlikeli olan ana besinlerdir..bunları diyetisyenden duymak için maddi açıdanda bütçemizi sarsmaya gerek yok diye düşünüyorum.. arkadaşlarımın ve bnm tepkim diyetisyene gitmene deqil yanlış anlama..yaptıqımız diyete kafadan ve saqlıksız demene.. saqlıksız diyetler tek yönlü diyetlerdir..bizler dengeli beslenerek verdik bukadar kiloyu.. ben geçen ay check_up yaptırdım..kilo vermeden önce kolestorol kansızlık şeker sınırda romatizma başlangıcı vs.. gibi şikayetlerim vardı çok şükür hepsi normal deqerlere inmiş ve vücudumdaki yaq oranı normal deqerlerin altına düşmüş halbuki yemeklerimdeki yaqı hiç azaltmadım doktorum bana yaq oranın düşük dedi ben burdaki arkadaşlardan biraz daha kolay kilo veriyorum bunun nedeni sanırım vücudumda yaq olmaması...gittiqim doktor diyetisyene gitmeden bu kadar saqlıklı kilo verdiqim için tebrik etti..demekki yanlış yaptıqımız birşey yok cnm..yinede uyarma gereqi duyduqun için teşekkürler ..
öncelikle diyetisyen maddi acıdan zarar degil sgk hastanelerinde diyetisyen dolu gidilebilir sen kendi adına yanlıs yapmayabilirsin ama 1 haftadır burda menü yazanları okuyorum ve şok oluyorum ayrıca verdigim kilonun anormal oldugunu söylemedim vücudumu tanıyorum maksimum kilo bende her ay devam edio cok cabuk veriyorum diyetisyen sayesinde her ay 6 kilo atıyorum sonradan azalmıyor yani bunu da diyetisyenime borcluyum her ay ayrı listem var bu sayede sonradan kilo vermemde azalma olmuyor her hastalıgın doktoru vardır bence bu işinde doktoru olmalı
cok tesekkur ederım allah razı olsun ayy vallahi içime bi şevk geldi inş. vericem kılolarımı ve artık elıme aldıgımda ooo bu pantalonun içine üç tane benden gırer cok buyuk bu dedıgımde kabıne gırıpte cıktıgımda tam oturması yada hiç kapanmamasından bıktım artık inş. her ıstedıgımı alıp gıyıcem ıns.
mutlaka geri alınır die bişi yok sadece kontrol edilmeden kasmı yagmı sumu kaybettigini bilmeden zayıflamak iyi diil diyorum allah korusun ne hastalıklara yol acıyor en az benim kadar iyi bilirsin sende 5 yıl geçmeden kilo verdim dememek gerek cümlesini hatırlatırım ayrıca hemen alınacak die bişi yok senin de kilo vermiş ve saglıgını korumus bir cok arkadas var demen cok iddialı bir cümle bence
diyetisyenin parayla alakası nedir anlamadım sgk hastanelerinin hemen hepsinde diyetisyen mevcut
nuran deryacımama sorun değil kaç kişiyiz unutman normal.bende bi tek seni hatırlayabiliyorum
haftaya umarım bu hafta gibi vermiş olurumda listede güzel bi yer edinirim
Ben çok tecrübeli filan değilim ama benim uyguladığım yöntemler arasından yorumladım sadece
İnşallah,hepimizin hayali bu...O hep kendimize yakıştıramadığımızı aaa bu çok büyük dediğimiz pantalonlara giremememenin acısını yaşadık hepimiz..
Her zaman dediğim gibi, hepimiz hayallerimiz için buradayız :87::87:
5 yıl çok uzun bir süre bence. 1 yıl kiloyu sabitlemek için yeterlidir. Çünkü ben 5-6 ay bir kiloda sabit kalırsam onun üzerine zor çıkıyorum o yüzden bir sene dedim.5 sene olduğunu diyetisyenin mi söyledi?? Eğer öyleyse ben de yeni bir şey öğrenmiş olur,memnun olurum.
Ayrıca herkesin sigortası olmayabilir, diyetisyenin verdiği her gün et tavuk menülerini karşılayamayacak olanlar da...Bunları da düşün.
Dediğim gibi son kez saygı duyduğumu belirtiyorum ve istersen farklı görüşlere saygılı olmak adına konu kapansın diyorum.
pazartesiden itibaren her aksam yedıklerımı yazsam cuma gunude tartılıp kac kılo verdıgımı yazsam ıkı hafta sonra gırıcek mıyım yani listeye?
yag ve kas oranını bilmeden diyet yapmak ne kadar dogru bilemem ama inş sorun olmaz irade elbette onemli teyzem 60 yasında 5 ayda 35 kg verdi o da kendine güvendi ve iradesi tartsılmaz ama bırakınca hepsini geri aldı anlatmak istedigim bu elbette diyetisyene gitmeyenler bunu savunacak ama yanlıs kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?