80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım buyuk ıhtımal goremedın heralde tekrar yazıyım dedim bı faydası olursa ne mutlu bana

özgecim öncelikle verdiqin kilodan dolayı seni kutlarım.. diyetisyen konusunda elinde bir liste olmasını isteyen herkes qitmeli haklısın..ama verdiqin bu kilo normal canım ve ilk başladıqımızda bizlerde maksimum kilolar verdik ben 2 ayda 16 kilo verdim ve hayatımda hiç diyetisyene gitmedim..kafadan diyet diye bişey olamaz hepimiz az çok saqlıklı ve saqlıksız qıdaların ne olduqunu biliyoruz..hangi qıdaların daha az hanqilerinin daha fazla tüketilmesi gerektiqinin bilincindeyiz..kızartmalar yaqlı yicekler ve 3 beyaz beslenmemizde tehlikeli olan ana besinlerdir..bunları diyetisyenden duymak için maddi açıdanda bütçemizi sarsmaya gerek yok diye düşünüyorum.. arkadaşlarımın ve bnm tepkim diyetisyene gitmene deqil yanlış anlama..yaptıqımız diyete kafadan ve saqlıksız demene.. saqlıksız diyetler tek yönlü diyetlerdir..bizler dengeli beslenerek verdik bukadar kiloyu.. ben geçen ay check_up yaptırdım..kilo vermeden önce kolestorol kansızlık şeker sınırda romatizma başlangıcı vs.. gibi şikayetlerim vardı çok şükür hepsi normal deqerlere inmiş ve vücudumdaki yaq oranı normal deqerlerin altına düşmüş halbuki yemeklerimdeki yaqı hiç azaltmadım doktorum bana yaq oranın düşük dedi ben burdaki arkadaşlardan biraz daha kolay kilo veriyorum bunun nedeni sanırım vücudumda yaq olmaması...gittiqim doktor diyetisyene gitmeden bu kadar saqlıklı kilo verdiqim için tebrik etti..demekki yanlış yaptıqımız birşey yok cnm..yinede uyarma gereqi duyduqun için teşekkürler ..

şimdi olmazki saglık sorunu neyse siz bilirsiniz gitmesem veremezdim gitmedigim dönemde oldu cünkü

canım bu bir irade meselesi.. burada olmak diyetisyene gitmekten daha çok motive ediyor bizi..

canım öncelikle hoşgeldin yemek yemeqe başladıqın ilk öqünden başlayabilirsin diyetine..bizler burada çok şey yazıp çizdik onlıne yazıları okumaktan ziyade sana geçmişte yazılanları okumanı tavsiye ederim yine takıldıqın bişey olursa bizlerde yardımcı olmaya çalışırız..sakın sakınn hap/ilaç qibi son derece saqlıksız ve sakıncalı şeyler seni cezbetmesin en güzeli Rabbimin verdiqi nimetlerden faydalanarak bütün vitaminlerden istifade ederek kilo vermektir..kilo vermek saqlıklı olursa anlam kazanır canım..

haftaya bende girer miyim listeye??

mutlaka geri alınır die bişi yok sadece kontrol edilmeden kasmı yagmı sumu kaybettigini bilmeden zayıflamak iyi diil diyorum allah korusun ne hastalıklara yol acıyor en az benim kadar iyi bilirsin sende 5 yıl geçmeden kilo verdim dememek gerek cümlesini hatırlatırım ayrıca hemen alınacak die bişi yok senin de kilo vermiş ve saglıgını korumus bir cok arkadas var demen cok iddialı bir cümle bence

cok tesekkur ederım allah razı olsun ayy vallahi içime bi şevk geldi inş. vericem kılolarımı ve artık elıme aldıgımda ooo bu pantalonun içine üç tane benden gırer cok buyuk bu dedıgımde kabıne gırıpte cıktıgımda tam oturması yada hiç kapanmamasından bıktım artık inş. her ıstedıgımı alıp gıyıcem ıns.

bende altın çilek almıştım internette dolanırken bi an boş bulunup. şimdi günde 2tane içmek aklıma bazen geliyo.bazen önemsemiyorum sırf aldım bari bitsin diye tüketiyorum.

ben iradenin beyinde bittiğine inanıyorum. ben patates kızartmasını 3 öğün yiyen insan, geçen gün yemekte ızgara tavuğumun yanında gelen patatesleri arkadaşıma verdim ve hiçte üzülmedim. çünkü şöyle düşünüyorum bunu bu anlık yiyeceğim mutlu olacağım peki ya sonra vermesi?

bide kendini hazır hissetmek diye birşey var bence ötesi boş. belki 7aydır her sabah uyanıp bugün kesin başlıyorum diyordum ama boşmuş hepsi. 10 gün önce tamam dedim bu iş bu kadar.. ve başladım. bu cumada ilk tartılışımda kilo verdiğimi görünce çok sevindim. dilerim böyle devam ederim, ederiz. bozma moralini benle aynı yaşta,aynı boyda 10 kiloda zayıfsın. yapılamayacak şey yok.deneyimli arkadaşlarında desteği ile inşallah zayıflarız birlikte

Haftaya 2 haftan dolacak canım sen de girersin..Adın neydi ya offf benim bu aklım

nuran deryacım ama sorun değil kaç kişiyiz unutman normal.bende bi tek seni hatırlayabiliyorum

haftaya umarım bu hafta gibi vermiş olurumda listede güzel bi yer edinirim

Son düzenleme:

Ben çok tecrübeli filan değilim ama benim uyguladığım yöntemler arasından yorumladım sadece
İnşallah,hepimizin hayali bu...O hep kendimize yakıştıramadığımızı aaa bu çok büyük dediğimiz pantalonlara giremememenin acısını yaşadık hepimiz..
Her zaman dediğim gibi, hepimiz hayallerimiz için buradayız :87::87:

diyetisyenin parayla alakası nedir anlamadım sgk hastanelerinin hemen hepsinde diyetisyen mevcut

5 yıl çok uzun bir süre bence. 1 yıl kiloyu sabitlemek için yeterlidir. Çünkü ben 5-6 ay bir kiloda sabit kalırsam onun üzerine zor çıkıyorum o yüzden bir sene dedim.5 sene olduğunu diyetisyenin mi söyledi?? Eğer öyleyse ben de yeni bir şey öğrenmiş olur,memnun olurum.

Ayrıca herkesin sigortası da olmayabilir, diyetisyenin verdiği her gün et tavuk menülerini karşılayamayacak olanlar da...Bunları da düşün.

Dediğim gibi son kez saygı duyduğumu belirtiyorum ve istersen farklı görüşlere saygılı olmak adına konu kapansın diyorum.

Son düzenleme:
pazartesiden itibaren her aksam yedıklerımı yazsam cuma gunude tartılıp kac kılo verdıgımı yazsam ıkı hafta sonra gırıcek mıyım yani listeye?

nuran deryacım ama sorun değil kaç kişiyiz unutman normal.bende bi tek seni hatırlayabiliyorum

haftaya umarım bu hafta gibi vermiş olurumda listede güzel bi yer edinirim

Nuran ya tabi hemen unutuveriyorum ya

İnşallah nurancım bak bu hafta azmet listeye liste başı olarak girmek kadar motive eden bir şey yok

bunu bütün diyetisyenler söylüyo benim diyetisyenim 3 yıl dedi ayrıca buradaki bayanların cogunun evinde pc ve net var günde 60 gr tavugu da yerler sanırım 50 kurus sadeceneyse ok kapatalım

cnm bende diyetisyenle kilo verdim bir dönem ama zamanla önüne yasaklar konulmasındanmıdır bilmem yemeğe yöneliyosun tekrar.. burcucumun dediği irade de önemli o verdiğin 4 kilo senin başarın cnm .. ve ilk başlarda vücuttaki oturmamış yağlar erir
bundan sonrası sende bitiyo .. burdki arkadaşlar evet kendilerine göre diyet yapan insanlar ama yedikleri besinin kalitesine çokkk dikkat ediyolar.. yani yediği yiğceğin protenine içerdiği yağa herşeye takip ederek 3 ana 3 ara öğünle kilo veren kişiler.. ve sağlık kontrollerinide tkip ettiklerini bir kaç yazılarında takip edip okudum

diyetisyen bir aracı önemli olaan sensin cnm hayatının yeme düzenini kendin belirlersin .. ben diyetisyenle kilo verdiğimde kır pidesi nedir bilmezdim .. ama mesela dün 2 tane kır pidesi yedim öğlen ama akşama 1 çorba 1 salata ve yoğurtla geçiştirdim ve sonuç ertesi gün 300 grm vermişim .. sende vücudundan ne yersen yağ gidiyo onlra dikkat edersen gerisi kolyy cnm neyse çokk uzattım sanırımm :26::26: kendine güven ttatlım diyetisyen bi yerde bitiyo hayatına yay bu yeme düzenini zaten gerisi geliyoo ...

bu arada herkes adını yazdıgına göre bı sakıncası yok demekki bende sevda bu arada aranızda olmaktan cokkk mutluyum

Özgecim Ozaman Son Sözümü Dile Getirip Konuyu Kapatalim ..

5. Yil Sonra Görü$ürüz Bu Topikte
Bakalim Kimler Hangi Kilolarda Kar$imiza Cikacak ..

Ben Kendimden Eminim Diyetisyensiz Kilomu Korurum 5.Yil Boyunca ..
Ki Bu Cok Daha Önemli Bence , Yardimsiz Kendi Öz Iradenle Kilo Vermek ..
Bence Gercek Ba$ari Budur ..

Hadi Hodri Meydan :)

Neyse ..

Deryooo$ Ablaaa ... Özledim Senii Ama Bana Hic Pas Vermiyorsunn

Son düzenleme:
kızlarr iyi geceler bi arkadaşım bilgisayarından yazıyorum malesef bi elektrik kesilmesi ve ardından hemen gelmesi soncu modem ve bilsiyarın bi yeri yanmış çalışmıyor malesef giremiyorum sakın unuttum sanmayın bir haftaya kadar gelecek vazgeçmiş değilim. çok dikkat ediyorum yediklerime işallah güzelce gidecek kilolar side keyifler nasıl ?

reglimi söksün diye içtigim aspirinlerr sayesinde kan kaybından gidicem şimdi

diyetisyenn.......
konusunda şunu sötylemek istiyorummm
bizlerrr diyet yaparken bütün gruplardan yiyoruz
karbonhidrat,laksiyum,protein
şunu belirtmek istiyorumki bir diyetisyen ile aşık atıcak kadar bilgiye sahibim bu konudaa
sindirim bozuklugum ve pkom vardı
hem kendimi tedavi edip hemde kilocuklarımı verdimmm
ayrıca ben hiç görmeidm özgecim sgk hastanesinde bu kadar ilgili dr ege rgerçekten öle ise yaşadıgın yerde çok şanslısın
burada gitsen yüzüne bile bakmadan ççekmecedne çıkartıp bir liste verir sana yüzüne bile bakmadan

birde topikte okuyupta şok oldugun menüler nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…