bu arada herkes adını yazdıgına göre bı sakıncası yok demekki bende sevda bu arada aranızda olmaktan cokkk mutluyum
bu arada herkes adını yazdıgına göre bı sakıncası yok demekki bende sevda bu arada aranızda olmaktan cokkk mutluyum
Deryooo$ Ablaaa ... Özledim Senii Ama Bana Hic Pas Vermiyorsunn
kızlarr iyi geceler bi arkadaşım bilgisayarından yazıyorum malesef bi elektrik kesilmesi ve ardından hemen gelmesi soncu modem ve bilsiyarın bi yeri yanmış çalışmıyor malesef giremiyorum sakın unuttum sanmayın bir haftaya kadar gelecek vazgeçmiş değilim. çok dikkat ediyorum yediklerime işallah güzelce gidecek kilolar side keyifler nasıl ?
Özgecim Ozaman Son Sözümü Dile Getirip Konuyu Kapatalim ..
5. Yil Sonra Görü$ürüz Bu Topikte
Bakalim Kimler Hangi Kilolarda Kar$imiza Cikacak ..
Ben Kendimden EminimDiyetisyensiz Kilomu Korurum 5.Yil Boyunca ..
Ki Bu Cok Daha Önemli Bence , Yardimsiz Kendi Öz Iradenle Kilo Vermek ..
Bence Gercek Ba$ari Budur ..
Hadi Hodri Meydan :)
Neyse ..
Deryooo$ Ablaaa ... Özledim Senii Ama Bana Hic Pas Vermiyorsunn
oncelıkle ılgılenen yardımcı olan herkese cok tesekkür ediyorum sabah 2 dılım ekmek (cavdar tam bugday v.s),3-4 zeytin,bir parca peynir,domates salatalık,acık cay sekersız ,haftada üç gun yumurta 1 tane... yada bır bardak sutun içine bır kase corn flakes...öglen bır kase corba, salata,(cok az yaglı), yogurt, bir porsıyon sebze yemegi ...akşam bir parca et tavuk balık v.s kendi avucunun buyuklugunde, 1 dılım ekmek veya 2 kasık kadar pılav yada makarna ve bol salata... 3 yada 4 kez ara ogun olucak ana ogunlerın arasında örn bır bardak sut bır bardak yogurt bı tane elma yarım muz 2 mandalına kucuk bı salkım uzum v.s bıde benım onerım kıvırcıgı dograyın ıcıne salatalık dograyın bıde yogurt katın azıcık bır damla yag koyun muthış kılo verdırıyor bol bol süt yapıyor ve bir nevi bagırsak süpürgesi görevi yapıyor. aralarda yıne bıtkı cayı ve ılık su
Nuran ya tabi hemen unutuveriyorum ya
İnşallah nurancım bak bu hafta azmet listeye liste başı olarak girmek kadar motive eden bir şey yok
cnm bende diyetisyenle kilo verdim bir dönem ama zamanla önüne yasaklar konulmasındanmıdır bilmem yemeğe yöneliyosun tekrar.. burcucumun dediği irade de önemli o verdiğin 4 kilo senin başarın cnm .. ve ilk başlarda vücuttaki oturmamış yağlar erir
bundan sonrası sende bitiyo .. burdki arkadaşlar evet kendilerine göre diyet yapan insanlar ama yedikleri besinin kalitesine çokkk dikkat ediyolar.. yani yediği yiğceğin protenine içerdiği yağa herşeye takip ederek 3 ana 3 ara öğünle kilo veren kişiler.. ve sağlık kontrollerinide tkip ettiklerini bir kaç yazılarında takip edip okudum
diyetisyen bir aracı önemli olaan sensin cnm hayatının yeme düzenini kendin belirlersin .. ben diyetisyenle kilo verdiğimde kır pidesi nedir bilmezdim .. ama mesela dün 2 tane kır pidesi yedim öğlenama akşama 1 çorba 1 salata ve yoğurtla geçiştirdim ve sonuç ertesi gün 300 grm vermişim .. sende vücudundan ne yersen yağ gidiyo onlra dikkat edersen gerisi kolyy cnm neyse çokk uzattım sanırımm :26::26: kendine güven ttatlım diyetisyen bi yerde bitiyo hayatına yay bu yeme düzenini zaten gerisi geliyoo ...
Ahh alman pastası yinmez mi
Bir feryal bir sen gelip gelip şurada kek börek yaptım demeyin neredeyseniz bulup pataklayacağım sonunda
bu listeyi ben kafamdan ordan burdan gecmişteki kişilerin basarılarını okuyarak hazırladım yazdım ve sıze sordum saglıklımı yapmalımıyım falan dıye özge hanımda kafadan uydurularak yapılan dıyetlere karsı oldugunu yazdı galıba ben hata ettım benım bu soruyu sormam sonucu bu konu bu kadar uzadı ben kendı adıma ozur dılerım hata ettıysem..
bu listeyi ben kafamdan ordan burdan gecmişteki kişilerin basarılarını okuyarak hazırladım yazdım ve sıze sordum saglıklımı yapmalımıyım falan dıye özge hanımda kafadan uydurularak yapılan dıyetlere karsı oldugunu yazdı galıba ben hata ettım benım bu soruyu sormam sonucu bu konu bu kadar uzadı ben kendı adıma ozur dılerım hata ettıysem..
aßla ben öyle kek börek yapmaya bayılırım
hergün yaparım isteseler o derece
[COLOR="teal"
[B][I][COLOR="teal"]Ben seni çikolata sosuna batırır ısıra ısıra yerim kuuuuuu
Seni sevmeyen ölsün dındırınımmmm seni görmeyen ölsün
Ablammmm benim
sevdacım özür dileyecek bişey yok biz yıllardır yardımlaşıyoruz burada bundan sonrada böle olcak
diyetisyene gitsende zaten aşagı yukarı listen aynı olcak
bütün besin grupları var listede
ama protein akşam degilde öglen yenilmeli daha çok
çünkü proteinler zor erir vücuttaa,akşamı sebze ile geçirmek
ögleden et ,balık ,yumurta yemek daha mantıklı cnm[/I]
kızlarr iyi geceler bi arkadaşım bilgisayarından yazıyorum malesef bi elektrik kesilmesi ve ardından hemen gelmesi soncu modem ve bilsiyarın bi yeri yanmış çalışmıyor malesef giremiyorum sakın unuttum sanmayın bir haftaya kadar gelecek vazgeçmiş değilim. çok dikkat ediyorum yediklerime işallah güzelce gidecek kilolar side keyifler nasıl ?
Wuuuuhuuuuuuuu
Ölürüm Kuuu Sanaa Güzeller Güzellii Zeytin Gözlüüü Hanim Ablaaaaaam
Beni Sevmeyen ÖlmesinSakat Kalip Sürünsün Ablaaaa
Beni Sevmemenin Bedeli Anca Böyle Ödenir :82:
Yakinda Bi Liste Ben Cikarcam Aklimda Güzel Bi Liste Plani Var :81:
Bugün Yarin Sunarim Size ..
yazını okurken dikkatimi bişey çekti canım.. kır pidesinden sonra akşamı çorba salata ve yoqurtla kapatman beni diyete başladıqım ilk haftalara götürdü.. salata hiç yemezdim ben..sevmezdim.. hatta çok uzun olmadı yeni sayılır salatanın hem tok tuttuqunu hemde vüdumuzdaki toksitlerin atılmasında büyük rolü olduqunu öqreneli.. doktorum proqramında aqır bir yemeqin yanında yenen salatanın besinlerin depolanmadan dışarı atılmasında büyük rol oynadıqı anlatıldı.. sende akşam salata vs..yemişsin ve kilo vermisin 4-5 aydır bende salata ve yoqurdumu eksik etmiyorum
Bende Burcuuu CanimmmBende Memnun Oldum Seninle Tanistigimaa
Deryooo$ Ablaaa :76: :76: :76: :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?