80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada herkes adını yazdıgına göre bı sakıncası yok demekki bende sevda bu arada aranızda olmaktan cokkk mutluyum

sevda ben çiğdem umarım çıktığın bu yolda başrıyla tamamlarsın en kısa zamanda güzelce kilolar gitsin işallah iyi akşamlar

bu arada herkes adını yazdıgına göre bı sakıncası yok demekki bende sevda bu arada aranızda olmaktan cokkk mutluyum

Memnun oldum sevdacım ben de derya.

Deryooo$ Ablaaa ... Özledim Senii Ama Bana Hic Pas Vermiyorsunn

Ben seni çikolata sosuna batırır ısıra ısıra yerim kuuuuuu
Seni sevmeyen ölsün dındırınımmmm seni görmeyen ölsün
Ablammmm benim

Biz de her şey yolunda sen nasılsın?

Son düzenleme:

reelde bulusuruz topicte olmazzz ac kalırsan diyetisyensizde korursun bunda bişi yok zor bişi diil önemli olan saglıklı sekilde korumak saglıgını hiçe saymaman dilegiyle hodri meydannn

bizde seni tanımaktan memnun olduk cnm ben duygu tekrar hoşgeldin aramıza

bu listeyi ben kafamdan ordan burdan gecmişteki kişilerin basarılarını okuyarak hazırladım yazdım ve sıze sordum saglıklımı yapmalımıyım falan dıye özge hanımda kafadan uydurularak yapılan dıyetlere karsı oldugunu yazdı galıba ben hata ettım benım bu soruyu sormam sonucu bu konu bu kadar uzadı ben kendı adıma ozur dılerım hata ettıysem..

Nuran ya tabi hemen unutuveriyorum ya

İnşallah nurancım bak bu hafta azmet listeye liste başı olarak girmek kadar motive eden bir şey yok

inşallah ya. çok motive edici olur benim için

bende nuran. m oldum canım

yazını okurken dikkatimi bişey çekti canım.. kır pidesinden sonra akşamı çorba salata ve yoqurtla kapatman beni diyete başladıqım ilk haftalara götürdü.. salata hiç yemezdim ben..sevmezdim.. hatta çok uzun olmadı yeni sayılır salatanın hem tok tuttuqunu hemde vüdumuzdaki toksitlerin atılmasında büyük rolü olduqunu öqreneli.. doktorum proqramında aqır bir yemeqin yanında yenen salatanın besinlerin depolanmadan dışarı atılmasında büyük rol oynadıqı anlatıldı.. sende akşam salata vs..yemişsin ve kilo vermisin 4-5 aydır bende salata ve yoqurdumu eksik etmiyorum

derya
merhaba herşey yolunda bu hafta kilo bildirimide yapamadım ama bu hafta sonuna kadar geleçek bilgisayar işallah haftaya güzelce bildirim yapıcam sadece şunu söyleyebilirim bu hafta 1.2 kilom gitti

sevdacım özür dileyecek bişey yok biz yıllardır yardımlaşıyoruz burada bundan sonrada böle olcak
diyetisyene gitsende zaten aşagı yukarı listen aynı olcak
bütün besin grupları var listede

ama protein akşam degilde öglen yenilmeli daha çok
çünkü proteinler zor erir vücuttaa,akşamı sebze ile geçirmek
ögleden et ,balık ,yumurta yemek daha mantıklı cnm
[/I]

Hayır sevdacım seninle ilgisi yok kendini suçlu hissetme.Ayrıca kötü bir şey yok karşıt fikiler her zaman olacaktır kaç kişiyiz burada sonuçta hepimizin aynı fikirde olması mümkün mü

aßla ben öyle kek börek yapmaya bayılırım
hergün yaparım isteseler o derece

Biz şu kiloları verelim de sen yap da dağıt topiğe hayrına

[COLOR="teal"

[B][I][COLOR="teal"]Ben seni çikolata sosuna batırır ısıra ısıra yerim kuuuuuu
Seni sevmeyen ölsün dındırınımmmm seni görmeyen ölsün
Ablammmm benim

Wuuuuhuuuuuuuu
Ölürüm Kuuu Sanaa Güzeller Güzellii Zeytin Gözlüüü Hanim Ablaaaaaam

Beni Sevmeyen Ölmesin Sakat Kalip Sürünsün Ablaaaa
Beni Sevmemenin Bedeli Anca Böyle Ödenir :82:

Yakinda Bi Liste Ben Cikarcam Aklimda Güzel Bi Liste Plani Var :81:
Bugün Yarin Sunarim Size .. [/COLOR]

aramızda hayatında hiç diyetisyene gitmeyenlerin az olduğuna inanıyorum. ve kişiye verilen kalori, beslenme önerileri genelde değişmiyor.kendi adıma 2 kere diyetisyene gitmiş ama bazı nedenlerden uygulayamamıştım. şimdi o listeyi baz alarak yapıyorum ve konuyla ilgili bol bol okuyup bilgilenmeye çalışıyorum.
bide bende diyetten önce tahlillerin en az bi kez yapılması taraftarıyım çünkü şeker düşüklüğünüz vs gibi durumlarda izlemeniz gereken yol farklı olabiliyo.bunlardan sonra bilinçli bi şekilde kişi kendiside yapabilir.benim görüşüm bu yönde.

Son düzenleme:

çokk tesekkur ederım eksık olmayın dedıgınızı hemen not ettim sagolun

canım inş. pcdeki sorunun en kısa zamanda qiderilir ve daha sık görürüz seni ben kendi adıma hamdolsun iyiyim canım

bende sena memnun oldum canım

Allah korusun kııız ukela şey nasıl laf o öyle
Sevmeyen sevmesin canım ne gerek var sürünmesine

bu arada tek tek alıntı yapmayı beceremıyorum hepınızı bırdenama bende hepınızle tanıstıgıma cok ama cok memnun oldum eksık olmayın inş. not: bu mesaj tüm topiğedir)genel alıntı yaptım olmuş mu?

evet cnm bu bizde adet ama salata ve yoğurtsuz yapamıyoruz ailece ...
diyetetisyende bana dahaa sonra çok iyi olduğunu bunları eksik etmememi sölemişti..cidden işede yarıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…