80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü Menüm

Sabah

Yuvarlak köy ekmeğinden bir dilim , çeyrek tabak patates kızartması, çeyrek tabak sucuklu yumurta , tek şekerli çay

Öğle

2 kuru kayısı

Ara

2 haşlanmış yumurta , 1 salatalık , 1 ayva

Akşam

1 porsiyon fırın tavuk , 1 kaşık pilav , bir kaç çatal salata

2 litre su

Spor : yok

bu arada arkadaslar şu bilgiyide verıyım ben zamanın 50 kiloya yakın kılolar verdım. ılk bebegıme hamıle kaldım 49 kılo ıle. vucudumda bi hastalık varmış gebeligi kabul etmiyormuş hergun kılo alıyodum hemde hergunn en sonunda 100 kiloyla doguma gıttım dogumdan sonra 95 falandım ama yıne kılo aldım sut olsun meselesi :) ama bunalıma gırıcektım kendıme bakmak ıstemıyordum esım askerdeydı ve o gelmeden ben eskı halime dönmeliydim beni boyle gorurse artık sevmezdı ıstemezdı falan bır suru sey kafamda uzun lafın kısası oglum 6 aylıktı eşim askerden geldiginde ve bende 49 kıloydum :) :) evet zamanında bunları basardım ben ama şimdi bilmiyorum cok gec verıyorum galıba yada dogru yerde dogru seylerı yapmıyorum

6 ayda 50 kilo hiç sağlıklı değil ve sanırım bu yüzden gittiği gibi geri gelmiş
Umarım bu sefer sağlıklı yollardan hedefine ulaşırsın bizimle birlikte...

6 ayda 50 kilo hiç sağlıklı değil ve sanırım bu yüzden gittiği gibi geri gelmiş
Umarım bu sefer sağlıklı yollardan hedefine ulaşırsın bizimle birlikte...

hayır o yuzden kılo almadım aslında deryacım aslında ozellıkle dıyet falanda yapmadım az yedım sık yedım az yedım sık yedım. cok su içtim ve 50 kılo oldum sabıt kaldım esım gelınce bır kılo aldım yanı sonra kadın hastalıklarıyla alakalı sıkıntılar meydana cıktı doktorum hamıle kalıcaksın dedı fakat bı turlu kalamıyodum bu kadın hastalıklarıyla ılgılı sıkıntıdan dolayı igne ilaç dogum kontrol hapları falan derkenn (ki doktorum demişti bu tedavi suresınde aşırı kilo alıcaksın diye ) oldum 70 kılo :) sonra bı baktım hamıleyım 70 kılo ıle hamıle kaldım 95 ıle doguma gıttım en son dıyetısyene gıderken 76 kılo ıdım ve 70 e falan düştüm fakat antı depresanlar derken abur cuburda var tabı bıde gece yemelerı en son 86 yı vurdum ve durrr dedım. kendı cabamla 79 kıloya kadar düştüm çok şükür:)işte böyle

Belli ki çok zor günler atlatmışsın
Umarım hepsi geride kalır ve yepyeni bir başlangıç yaparsın..En önemli şey sağlığın ve huzurun..Bu ikisi olunca başaramayacağımız şey yok...
Ama yine de o zaman ki gibi hızlı vermeye çalışma bırak yavaş ve sağlıklı gitsin.
Hepimizi hayallerimize dokunabilelim inşallah...

inş. canım inş. eksik olma rabbim her seyın hayırlısını versin ama eminim hayallerimize dokunucaz :):)

günaydın kızlarr benim dışımda herkes uyuyor galiba :26: erken kalkmaya alışmışım aynı saatte kalkıyorum bugün öqleden sonra yemek kermesine gidicez yine kaçıcak cumada gitmiştik :18: ayın 19una kadar hafta içi müsait oldukça başka bir kermes için yardıma gidicem mantı baklava ve su böreqi yapılacakmış..1 den 6ya kadar orda olucam..ikram olarak yaptıklarımızdan verirlerse yandıqımın resmidir

canım şimdiden sonra vücut kendine gelecek.. doqum yapmışsın aradan zaman geçmiş ilaçlarıda kesmişsin...yeni yeni vücut kendini toparlıcak..aslında ilaçlarla alınan kilolar zor verilir sen çok şanslıdır çabuk vermişsin.. demekki yaqdan çok ödem yapmış vücudun.. hiç acele etmeden her türlü qıdadan faydalanarak ideal kilona inş. ulaşıcaksın..az çok ne yiyip ne yemememiz gerektiqini biliyoruz ilk günlerde zorlansanda sonra alışıyorsun hatta kaçamak yaptıqın günler mutsuz ederken kayıpsız kapattıqın günler mutlu eder hale geliyor seni.. cuma günleri bildirim sevincide ayrı bir motivasyon...burada beraber paylaşarak sandıqımızdan çok daha fazla yol katettik hepimiz..sende aramızdasın ve yeni müjdeleri sendende bekliyoruz cnm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Hava kapalı gene,ve dün gece misafirim olduğu için çoooook uykusuzum

Son düzenleme:

herkese selamlar kılar 2 gündür giremiyorum ablamlardaydık geçmişe bakamadım ama kilo verenleri tebrik ediyorum şimdi bi bakıcam çizelgemiz varmıı

ellerine sağlık derya abla

günaydın kızlarrrrr
ev işleri hiç bitmiyor yaaaaaaa bide ayak altında dolaşan iki bebe ileee
dahada zorrr

Son düzenleme:
Güünnnaydııınnn herkesee
bu sabah tartıda 81.5 gördüm çok mutluyum o yüzdennn

tebrikler canımm

Herkese iyi günlerr
bu gün pazar azcık gezeyim dolaşıyım biraz

ohh ne güzel canım gez bakalım tadını çıkar bu güzle pazar sabahının..bende sabahtan alışverişe çıktım öqleden sonrada çocuklar ve koçişimle kermes yemeqine gidicez .. sana iyi eqlenceler canım

Herkese günaydın
Derya,elinize sağlık çizelge olmuş,2 gündür girememiştim.Benim bu hafta umudum yoktu ama gerçekten sürpriz oldu,2 sırada olmuşum. Kilo veren arkadaşlar, tebrikler.Sabit ya da az verenler de bu hafta yukarılarda olacaklardır."Hakikat topallayarak da olsa hedefine ulaşırmış".Bizler de yavaş yavaş da olsa inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşacağız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…