80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü menüm;
Sabah
1 ince dilim ekmek
1 zeytin
1 salatalık
3 domates
1 kk beyaz peynir
maydanoz

Öğle:
1,5 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
2 ızgara köfte
salata

Akşam:
2 sunta

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

canım buyuk ıhtımal goremedın heralde tekrar yazıyım dedim bı faydası olursa ne mutlu bana

canım gördüm çok teşekkür ederim cevap yazamadım kızım mızıklandı

ben varya bukadar şeyi hayatımda 1 günde yemedim ama sen ne güzel kilo vermişsin bu listeyle şimdi bende burdan örnekler alıcam ama inan bu kadar şeyi bir günde tüketemem vaktim olmaz zaten :26: fakat bu liste bana örnek olucak en azından yemem gereken yiyebilicem şeyler açısından
tekrar teşekkürler

bende pkoluyum

ağzına sağlık ben diycektim şahsen hayatımın birçoook evresinde sgk hastanelerini kullanan biri olarak sgk hastanelerindeki diyetisyenlerin yok yağ kas ölçücek sana özel liste vericek cııııkkss heç sanmam varsada öyle bir diyetisyen tek tük vardır oda kesin bana denk gelmez

ve benim hiç ama hiç diyetisyene vericek param yok malesef

ay arkadaşa yazıcaktım sana yazdım işte anlamışsındır sen onu cnm

bende akşam yazıcam inşallah ugünkü menümü bugün tartılamadım kahvaltıdan sonrada tartılmak istemedim sabah tartılıp onuda yazıcam
yazıcam işte herşeyi yazıcam

bu arada bende sema

nedense midem yanıyo pffff

Bak bu lafı çok sevdim. Hakikat topallayarak da olsa hedefine ulaşırmış
Rica ederim canım,listede üst sıralarda olmak harika bir duygudur..Haftalardır tadamadığım bir duygu

Sema biz tanışmadık sanırım, ben de derya memnun oldum

tünaydın kızlar ben geldim:))
yoktum bir kaç gündür annemlere gittim 2 gün orda kaldım
kızkardeşlerim gelmişti romanyadan onları görüp geldim
aslında hiç hesapta yoktu gidipte 2 gün kalmak
ama kardeşim bize sürpriz yapıp türkiye gelince dayanamadım
bende gittim ama iyi oldu:)
ama orda atıştırmalar çok olunca gece yemekleri tatlılar vs derken artıya geçmişim
hemde 1.100 kğ ama hemen bügün eski yeme düzenime geçtim hatta
diyete bile başladım haftaya eski kilomda olmalıyım
bu arada kendime pardesü aldım pudra pembesi ilk defa pardesüde 40 bedene girdim
daha kışın aldığım 42 bedendi :81: ama çok süper durdu meğer ben incecik olmuşum da farkında değilim

slm fıstıklarrr..

ehem ehemmm bugünkü menüm

sabah : 1 brdk light süt 3 yeşil zeytin 1 dilim ince çavdar ekmeği 1 kk yağsız peynir domates maydanoz salatalık
ara : 1 ceviz 2 badem
öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası yağsız, 2 yk yoğurtlu kabak salatası yağsız 3 yk taze fasulye( yağ oranı 1 kilo fasulyeye 2 yk zeytinyağı)
ara :1/2 yeşil elma
akşam:3 yk light yoğurt yğsız salata 1 kepçe çorba

nazoooo
face ye gelsene cnmmmm bii koonuşmamm lazım seninle

banuş cnm mesajını yeni okudum kusura bakma cnm
pc açıktı ama ben yoktum başında
hemen faceyi açtım ama maalesef yoktun
çok merak ettim şimdi inşlah önemli bişey değildir :26:

ayyyy çıldırcma bütün işler duruyor hiç bişiy yapamaıdm
bi ton ütüm var beni bekleyennn poffffffff

a.s canım ne güzel bir menü olmuş bende biraz önce yemek kermesinden geldim ve ne bulduysan yedim yetmedi evede aldık bişeyler yarında kermes için mantı yapılacakmış 1 ile 6 arası yardıma gidicem ikram veriyorlarmış tabi verdikleri ikram bizim yemememiz gereken şeylerden ayın 19a kadarda vaktim oldukça yardıma gidicem düşünemiyorum alacaqım kiloları eşimde ayrı bişey getirirlip herkesten ayrı orda yenmez onlar ne yerse sende onalrı yersin diyor haklıda.. kayınvalidem falanda orda olacak sebze haşlayıp falan götürsem hayatta yedirmez bana onu kermes Allah rızası için yapılıyor yardımdanda geri kalmak istemiyorum iki arada bir derede kaldım canım :18:
kızlar bana tarçın çayının tarifini verirmisiniz

bak bende merak ediyodum ii sordun cnmm

kızlar nsıldı şu tarçın çayı ?

kızlar ben tarçın çayını sütle yapıyorum içine 1 çubuk tarçın atıp içiyorum sütle yapmak istemeyen sıcak suyun içine atıp içebilir..

Son düzenleme:

zor valla cnm .. akşamları salata ve yoğurtla geçiştir .. orda da fazla kaçırmadan az bişeyler alırsın tercihin salatalar olsun yanında ..patates salatası falanda olur şimdi orda bendemi gelsem napsamm
tarif içinde çookkk saol tatlım

keşke salata olsa tatlım yaa...akşam kayınvalideme sordum ne veriyorlar diye bugün lahmacun daqıttılar dedi :84::84: 1 gün 2 gün olsa neyse ama 19una kadar haftanın 2-3 günü gitmem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…