canım buyuk ıhtımal goremedın heralde tekrar yazıyım dedim bı faydası olursa ne mutlu bana
reglimi söksün diye içtigim aspirinlerr sayesinde kan kaybından gidicem şimdi
diyetisyenn.......
konusunda şunu sötylemek istiyorummm
bizlerrr diyet yaparken bütün gruplardan yiyoruz
karbonhidrat,laksiyum,protein
şunu belirtmek istiyorumki bir diyetisyen ile aşık atıcak kadar bilgiye sahibim bu konudaa
sindirim bozuklugum ve pkom vardı
hem kendimi tedavi edip hemde kilocuklarımı verdimmm
ayrıca ben hiç görmeidm özgecim sgk hastanesinde bu kadar ilgili dr ege rgerçekten öle ise yaşadıgın yerde çok şanslısın
burada gitsen yüzüne bile bakmadan ççekmecedne çıkartıp bir liste verir sana yüzüne bile bakmadan
birde topikte okuyupta şok oldugun menüler nelerdir?
Herkese günaydın
Derya,elinize sağlık çizelge olmuş,2 gündür girememiştim.Benim bu hafta umudum yoktu ama gerçekten sürpriz oldu,2 sırada olmuşum.Kilo veren arkadaşlar, tebrikler.Sabit ya da az verenler de bu hafta yukarılarda olacaklardır."Hakikat topallayarak da olsa hedefine ulaşırmış".Bizler de yavaş yavaş da olsa inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşacağız.
bende akşam yazıcam inşallah ugünkü menümü bugün tartılamadım kahvaltıdan sonrada tartılmak istemedim sabah tartılıp onuda yazıcam
yazıcam işte herşeyi yazıcam
bu arada bende sema
nedense midem yanıyo pffff
kızlar bu arada bende geçenlerde bi gömlek aldıydım 38 beden
mrb feryalcım süpper cnm bende gömleklerde 38 beden giyiyorum
ama pantlonlarda 40 beden malum doğumlardan basen ve kalça problemi oldu
nazoooo
face ye gelsene cnmmmm bii koonuşmamm lazım seninle
kızlar bana tarçın çayının tarifini verirmisiniz
Günaydın zeynepçim ohhh bir kilo eksik gördün şimdiden bu hafta kavuracaksın valla listeyi
Gez bakalım havalar burada çok kötü inşallah orada güzeldir
slm fıstıklarrr..
ehem ehemmm bugünkü menüm
sabah : 1 brdk light süt 3 yeşil zeytin 1 dilim ince çavdar ekmeği 1 kk yağsız peynir domates maydanoz salatalık
ara : 1 ceviz 2 badem
öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası yağsız, 2 yk yoğurtlu kabak salatası yağsız 3 yk taze fasulye( yağ oranı 1 kilo fasulyeye 2 yk zeytinyağı)
ara :1/2 yeşil elma
akşam:3 yk light yoğurt yğsız salata 1 kepçe çorba
kızlar bana tarçın çayının tarifini verirmisiniz
bak bende merak ediyodum ii sordun cnmm
kızlar nsıldı şu tarçın çayı ?
a.s canımne güzel bir menü olmuş bende biraz önce yemek kermesinden geldim ve ne bulduysan yedim yetmedi evede aldık bişeyler yarında kermes için mantı yapılacakmış 1 ile 6 arası yardıma gidicem ikram veriyorlarmış tabi verdikleri ikram bizim yemememiz gereken şeylerden ayın 19a kadarda vaktim oldukça yardıma gidicem düşünemiyorum alacaqım kiloları eşimde ayrı bişey getirirlip herkesten ayrı orda yenmez onlar ne yerse sende onalrı yersin diyor haklıda.. kayınvalidem falanda orda olacak sebze haşlayıp falan götürsem hayatta yedirmez bana onu kermes Allah rızası için yapılıyor yardımdanda geri kalmak istemiyorum iki arada bir derede kaldım canım :18:
kızlar ben tarçın çayını sütle yapıyorum içine 1 çubuk tarçın atıp içiyorum sütle yapmak istemeyen sıcak suyun içine atıp içebilir..
zor valla cnm .. akşamları salata ve yoğurtla geçiştir .. orda da fazla kaçırmadan az bişeyler alırsın tercihin salatalar olsun yanında ..patates salatası falanda olur şimdi orda bendemi gelsem napsamm
tarif içinde çookkk saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?