80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

keşke salata olsa tatlım yaa...akşam kayınvalideme sordum ne veriyorlar diye bugün lahmacun daqıttılar dedi :84::84: 1 gün 2 gün olsa neyse ama 19una kadar haftanın 2-3 günü gitmem gerekecek

hadi yaa bu durumu değiştirir.. :44::44: sen genede ynına haşlanmış sebze falan götür genede alırsın k.v. ne veririsin o yesin :26::26:

herkese merhaba mersindeydim eve dün geldik ama malum bavullar temizlik derken giremedim geçmişi okudum herkes güzel kilolar vermiş bende hemen bugün diyetime dewam etmeye başladım dün geldikten sonra diyetisyenime gittim kaçamaklara rağmen 400 gr vermişim genelde haftada 1.300 falan veriyordum ama bunada şükür ben artıda olmaktan korkuyordum... neyse bugünden itibaren tam gaz yola dewam...
dün çarşıda kendime yaz gelio diye bir kaç bişey bakayım dedim o kadar güzel şeyler vardı ama yine hüsran işte... benim beğendiklerim bana olmadı bana olanlar tarzım değildi araya araya 2 t-shirt alabildim çok içime sinmesede aldım ama inşallah okul kapanıp seminer dönemi bitene kaday 1 temmuza kadar ben inşallah tam iki ay sonra 75 olmayı hedefliyorum ....
bu geçmiş sayfalarda diyetsyen gereklmi değilmi tartışmaları olmuş bende diyetisyene gidiyorum ama burdaki hiç bir arkadaşın sağlıksız zayıfladığını düşünmüyorum çünkü herkes okuyor ve nasıl beslenmesi gerektiğini biliyor... başarı hikayeleri bölümünde okuduğum bir çok hikayede de bunu görmüştüm dönem dönem değiştirmişler mesela diyetlerini sıkıldıklarında...
neyse bende bugünden itibaren menülerimi yazıp cuma yarışmalarına gireceğim motivasyonunuz için hekese çokkk teşekkürleer..

kahvaltı 11:30
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
3 küçük domates
1 yumurta

15:00
1 portakal

16:00
1 yk kuru üzüm

17:00
3 yk salçalı makarna

akşam balık salata

1 form çayı
1 yeşil çay
3 litre su
boool bool şekersiz çay
1.5 litresini içtim kaldı 1.5 litre :)

hafta içi menülerim daha düzenli olur çünkü diyetisyenin listesine göre besleniyorum
hafta sonu sizler gibi beslenmeye çalışıyorum

çalışıyormusun sorusuna hep hayır derdim ama artık vet çalışıyorum diyecegim
ev hanımı olmak çalışmakan zor ya valla hele bird 2 çocuk varsa

sabah kalk çocukları giydir kahvaltı yaptır
sonra fırsat bulursan sen yap
oyun oynat hava güsels edışarı çıkar
çıkmadna önce makinaya çamaşır at
eve gel yeidr ,uyut
çamaşırı çıkart as
akşam yemegi yap
bebeleir oynat
kuruyan amaşırları ,kat la ütüle
akşam yemegi yedir
bulaşıklaır makinaya yerleştir
bebelerii sütleirni ver
üstleirni degiştir
yüzleirni yıka dişlerini fırçalat sonra uyut
çay demle
biraz keyif için
sonra makinadna bulaşıklaır çıkart yerleştir
çay bulaşıklarını yerleştir
sabaha temiz kalması için tezgahı topla
vs vs vssssssss

devam eder gider listee

eeee çalışmıyormuyum şimdi ben?:84::84::84::84::84::84::84:

eline gözüne sağlık canım liste iç açıcı herzamanki gibi kilo verenleri çok çok tebrikediyorum geçen hafta güzel kilo verip bu hafta sabit kalanlarıda çok tebrik ediyorum haftaya ben iddialıyım listede ilk sıralarda ben olacammm :84:
listede önlerde bulunmak çok hoş bir duygu kendine okaday kıyak geç yane
resimlerine baktım fark açıkara belli çok sevindim senin adına darısı bize inş deryam hedefine ne kaldı şurda rahatlıkla ulaşacaksın inş
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz lütfen buradan kopmayın ve çok hızlı kilo vermek için kendinizi yıpratmayın azminiz topiğimizde artacak

Son düzenleme:

ah canım ahhh hemde ne çalışma birde en nankör iştir evişi çok uzun süre özel sektörde çalıştım ve inan evde durmaktansa işte çalışmayı yeğlerim
çalışırken ev işinide eksiksz yapardım şimdi hiçbirşeye yetişemiyorum amma bereketli bu işler demem o ki evde durdukça bitmiyor bu işler :84::84:

aynenn öylee bende çalışmak istiyorum artıkkk

fırsat bulmuşken bugünkü menümü yazıyım efem

sabah: 1 dilim kepek ekmeği peynir 1 domates 1 salatalık
ara: temizlik yaptım atladım
öğlen:1 kase tarhana çorbası yağsız ama bulyonlu kocam bulyonsuz yiyemiyo kendimi feda ettim :76:
ara: 1 elma çeyreğini kızım kaptı elimden :76:
akşam 1 tabak çok çok az yağlı (2 porsiyona 1 tatlı kaşığı zeytinyağı) semizotu yemeği 2 dolu kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği 1 tane zeytinyağlı yaprak sarması (işte burda iradem girdi devreye)
yatmadan:koca bir bardak süt içicem buda mimişlere süt olsun diye
yaklaşık 3 litre su
spor:20 dakika kendi çapımda :93:

yarın bide tartılıyımda çizelge hazırlıyım kendime :78:

semaa sne şimdi bu kadar az yiyorsunnn
peki kilon duurnc ane yiycekisn?

sabah 2 dlm ekmek yiyebilirdin kepek degilde tb ekmegi yiyoruz biz genelde veya çavdar
öglen çok az yemişsin bir kase çorba çok a zbirde emziriyorsun hani nerde slatan,yogurdun,proteininn
2 yumurta haşlasaydın yaaa hiç bilemedinnn
saglıklı kilo vermek için protein şart
birde ögünleirnde salata yersen yeidgin yiyecekleirn glismin endeks i düşer
ben diyete başladıgımdan beir mutlaka he rögünde salata ve yogurt vardır.
sen emziriyorsun keisnlikle olmalı bunlar cnm

yemekte canın istemesede yogurt arada ye 1 lmeyve ileee

hemde bu sayede meyvenin şekeir yaga dönüşmeden atarsın vucuttan

arkadaşım naptın ölee emziriyorsun benim fikrim çok az yemişsin bugün çünkü sana yetecek artı birde süt olacak bence biraz daha artırmalısın menüleri süt yoğurt protein ekle biraz.. ben de emzirmeyi bırakalı 8 ay oldu kızım şimdi 22.5 aylık... bak şunu düşün bana söylenen de hep buydu.... emziremeyip sütünün azaldığını bu vicdan azabı daha kötü bence... yine de sen bilirsin kilolarını elbet verirsin ama kızın asla bu döneminde olmayacak....

hadi yaa bu durumu değiştirir.. :44::44: sen genede ynına haşlanmış sebze falan götür genede alırsın k.v. ne veririsin o yesin :26::26:

öqlen yemeqimi 12 gibi yiyorum evde yiyip çıkıcam canım..ara öqün için meyva almayı düşünüyorum yanıma..akşam 6 gibi evde olucam akşam yemeqim o saate kayıcak normalde 4-5 gibi akşam yemeqimi yemiş oluyordum..burda yaqmur başladı yarında yaqarsa bahane edip gitmesemmi

ay bugün o kadar sıkıcı bigünki hava kapalı evde kalakaldım öyle can sıkıntısından ne yapcağımı şaştım yaa

Olur bazen öyle günler ne yapsa bilmez insan...:44::44:
Umarım evde sıkılıp yememişsindir

Hoşgeldin nazlım
Ohh kilocuklarla gelmiş hanımefendi Sana feda olsun be yavrum o kadar emek vermişsin,kardeşin gelmiş ayda yılda bir tee uzaklardan kilo mu düşünür insan
40 bedenden daha zayıf görünüyorsun sen ama şaşırdım daha yeni 40'a girdim deyince. :26:
Benim üstüm neredeyse 40'a girecek kuu, bence kalıbı filan dar denediğin montların

kızlar bana tarçın çayının tarifini verirmisiniz

bak bende merak ediyodum ii sordun cnmm

kızlar nsıldı şu tarçın çayı ?

Buyurun kızlar :

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.

Yok daha yetmez bir de bunun psikolojik boyutundan,kendine vakit ayıramadığın için karamsar olmandan bahsetmemişsin..O alaycı tavırla çalışıyor musun diye soranlar ev hanımlarını küçük gören ve kendini bir halt zannedenler maalesef Bana bile beraber işlettiğimiz halde ohh rahatsın çalışmıyorsun diyorlar
Çocuğu olmayan bile işlerden bunalırken bir de çocuk hele ki ikiz...En yoğun çalışan insan bile eline su dökemez yorgunluk konusunda

İnşallah bu hafta üstlerde olacağız seherim ya valla ben de yoruldum kendimi aşağılarda görmekten İnşallah az kaldı yolun sonu yakın :87::87:

ohooooo deryoşş oralara girmeidm bile işin psikolojik boyuta girsem çıkamam cnm zatenn
ne saçma insanlar varya ne yani sne şimdi kendi iş yerin diye çalışmıyor mu oluyorsun?
bence daha zor nedenn çünküü
bir yere çalışsannn kapatıp gelirisnn evine kafan rahattt iş oldumu iolmadımı
dükkan kirası çıktımı? derdin olmazz ama şimdi ölemiii

işte davulun sesi uzaktan hoşgelir diye bna deniyor sanırım?

menüm

sabah: aldım elime tavayı bi damla yağ koydum üzerine yeşil soğan ve mantar doğradım kavurdum. üzerinede beyaz peynirle yumurtamı ekledim. mis oldu:) , 1buçuk dilim tb ekmeği,şekersiz çay

öğle: 1,5 lahmacun,salata,2bardak tuzsuz ayran

ara:dondurma

akşam:1kase çorba,salata,1tane kanat,1bardak light kola,1 dilim çavdar ekmeği

2litre su, 1tarçın-karanfil çay,1 yeşil çay
bugün biraz fazla kaçırdım gibi ama tüm gün dışarda böyle oldu
spor:saat 4den 10a kadar alışveriş merkezinde yürüdüm eğer bunu sayarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…