canım kesinlikle öyle düşünme yavaş yavaş rejime başla zamanla alışırsın bibakıyorsun kilolar yavaş yavaş gidiyor kesinlikle bende senin gibi önce doymuyordum ama şimdi az bir yemekle bile doyuyorum ha gayret kesinlikle bırakma kendiniherkese iyi geceler;benim bugün ilk günüm sanırım pek sıkı tutamadım
kahvaltı:1kk peynir
2 tane zeytin
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay
öğle:3-4 çilek
1kase yoğurt
1 tabak yeşillik
akşam:1 dilim börek
1 bardak kola
1 kase salata ve pc başında kahve
aman allahııııııııım böyle nasıl olcak bu iş yapamıyorum kızlar yardım ediiiiiiiiiiiin midem acayip büyümüş hiç doymuyorum
şu bahsedilen mucize iksir hani karabiber vs.tokluk hissi veriyormu
handeryacım ellerine sağlık canım benim..tablo süper olmuş..
gram gram veriliyo demişsin..kızmışsın..
canım ben artık hızlı vermemeye karar verdim..başka sağlık sorunlarım çıkmaya başlıyor..
en başta saçlarım..hatta eşim diyeti bırakmam için zorluyor beni..ama asla...
bari yavaş vereyim dedim..alıştım sanki diyete..
şimdilik hedefim 70 ama sanırım sonra 65 e düşürücem..
verdikçe veresi geliyo insanın valla...
Aylincim bu hafat senin için çok önemli olduğu için seni mazur gördük ama bu hafta ataklarını bekliyoruz yine,gümbür gümbür titret ortalığı tatlım şampanyanın da,100gr da acısını çıkar bu hafta..Good Morningggg herkesee :)
ay tabloya baktim rezillik :) 100gr vermisim sinav stresinden haha. bu hafta cok spor yaparak tam gaz devam, ediyorum.
nasilsinizzz
ay ablalarim dün ben sampanya ictim üst komsumla, iki bardak hemde hihihihi. basim bi döndüü ay sarhos olmak nasil bi duyguymus haha... sinavim iyi gecti diyeeee sampanya verdi bana deli bu kadin ya :)))))
Beni tebrik eden herkese tsk ederimmm..kızlar hadi bakalım bu haftanın listesini bende çok merak ettim ama sanmıyorum ki bu hafta olduğu gibi 1200gramcıkla birinciliği bana bırakırsınız..( Allah söyletti umarım bu hafta da o kadar gider :) ) bu haftanın birincisi sanırım en az 2 kilo verir bu gazlarla..gunaydın kızlar haftanın bırıncısını kutluyorum...haftayada ben bırıncıyım he ona gorewkaydirigubbakcemile3 çiçekleri eve yollarsınız...a.s.
Tatlım gerçekten ya çok az yemişsin iyi tutuyorsun ne diyeyim helallll valla :)ayy şu listeme bakın yaa :)))
kız ben bunları tek öğünde yerdim de doymazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yok öyle listeden çıkmak! Bak ne güzel doktorumuz da çeşitli önerilerde bulunmuş bir an önce kurtulursun inşallah tatlım,hbrlerini bekliyoruz..kızlar ben listeden çıkmak istiyorum bağırsak tembelliği yüzünden kilo veremiyorum boşu boşuna yer işgal etmiyim 7 günde bir zor dışarı çıkıyorum her daim şiş vaziyetteyim
herkese iyi geceler;benim bugün ilk günüm sanırım pek sıkı tutamadım
kahvaltı:1kk peynir
2 tane zeytin
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay
öğle:3-4 çilek
1kase yoğurt
1 tabak yeşillik
akşam:1 dilim börek
1 bardak kola
1 kase salata ve pc başında kahve
aman allahııııııııım böyle nasıl olcak bu iş yapamıyorum kızlar yardım ediiiiiiiiiiiin midem acayip büyümüş hiç doymuyorum
şu bahsedilen mucize iksir hani karabiber vs.tokluk hissi veriyormu
ecrinceren16 telkinlerin için teşekkür ederim.Sabahları iyi öğlende iyi gidiyor fakat akşam olunca ha bire bir şeyler yemek istiyorum.canım kesinlikle öyle düşünme yavaş yavaş rejime başla zamanla alışırsın bibakıyorsun kilolar yavaş yavaş gidiyor kesinlikle bende senin gibi önce doymuyordum ama şimdi az bir yemekle bile doyuyorum ha gayret kesinlikle bırakma kendini
handerya teşekkür ederim,ballı karışımın tarifi nasıl yazarsan sevinirim.Deneyim bakalım.Canım hoşgeldin aramıza.. ilk gün olur o kadar yavaş yavaş miden küçülür hatta şu iksir veya beşibir yerde vs çaylardan iç iştahını da keser..( ballı,sirkeli,tarçınlı su aç karnına öneririm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?