80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kesinlikle öyle düşünme yavaş yavaş rejime başla zamanla alışırsın bibakıyorsun kilolar yavaş yavaş gidiyor kesinlikle bende senin gibi önce doymuyordum ama şimdi az bir yemekle bile doyuyorum ha gayret kesinlikle bırakma kendini

Tsk ederim canım uğraştık tabloyu değiştirdik ama beğenilmedi sanırım kimseden yorum gelmemiş yaaa
Bu arada benim de dikkat ettim acayip saçım dökülmeye başladı benim saçlar gürdür hep dökülür normalde de ama evin her yerindeler uyuz oluyorum umarım devam etmez... Gerçekten insan tartıda azıcık azalsın hemen daha bir gaza geliyor ,hayaller kuruluyor en sevdiğin ve giyemediğin giysi içerisinde kendini düşünüp devam edesin geliyor..

Aylincim bu hafat senin için çok önemli olduğu için seni mazur gördük ama bu hafta ataklarını bekliyoruz yine,gümbür gümbür titret ortalığı tatlım şampanyanın da,100gr da acısını çıkar bu hafta..
gunaydın kızlar haftanın bırıncısını kutluyorum...haftayada ben bırıncıyım he ona gorewkaydirigubbakcemile3 çiçekleri eve yollarsınız...a.s.
Beni tebrik eden herkese tsk ederimmm..kızlar hadi bakalım bu haftanın listesini bende çok merak ettim ama sanmıyorum ki bu hafta olduğu gibi 1200gramcıkla birinciliği bana bırakırsınız..( Allah söyletti umarım bu hafta da o kadar gider :) ) bu haftanın birincisi sanırım en az 2 kilo verir bu gazlarla..
ayy şu listeme bakın yaa :)))
kız ben bunları tek öğünde yerdim de doymazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tatlım gerçekten ya çok az yemişsin iyi tutuyorsun ne diyeyim helallll valla :)
kızlar ben listeden çıkmak istiyorum bağırsak tembelliği yüzünden kilo veremiyorum boşu boşuna yer işgal etmiyim 7 günde bir zor dışarı çıkıyorum her daim şiş vaziyetteyim
Yok öyle listeden çıkmak! Bak ne güzel doktorumuz da çeşitli önerilerde bulunmuş bir an önce kurtulursun inşallah tatlım,hbrlerini bekliyoruz..

Canım hoşgeldin aramıza.. ilk gün olur o kadar yavaş yavaş miden küçülür hatta şu iksir veya beşibir yerde vs çaylardan iç iştahını da keser..( ballı,sirkeli,tarçınlı su aç karnına öneririm )

Son düzenleme:
kızlar günaydın.. bugün ben erkenciyim.. pazarları bende bu saatte giremezdim ama eşim arkadaşının evini taşımaya yardıma gitti... kızım uyandı bu arada.. gazete almaya gidicez,ordan da dönüşte fırına uğrıcaz.. sıcacık simitler :))) yoooo sadece cadıma alcam.. belki bir çimdikçik olabilir ama fazlası yok.. bu hafta çok hırslandım.. bekarken giydiğim bi pant vardı 40 beden,düşük bel... şık çok şık :))) 5 yıldır giyemiyordum ama annem saklamış nedense kaydirigubbakcemile3 bugünü bekledim diyo bid verirken.. neyse onu askıya asıpğ dolabımın kapağına iliştiriverdim :)) sabah gözümü açınca gördüm ve iştahım kesildi resmen yaa kaydirigubbakcemile3 yok çok abartmıyayım ama onun içine gireceğimmmmmm...

inatçıyım, dediğim dediktir... kafama taktığım bir şeyi başarmadan vazgeçmem.. 3 ay sonra 5 ay sonra.. ama mutlaka 70 i görcem işte.. banane banane... ayy bugün bi enerji doluyum sormayın yaa :))) neden acaba
kızlar bi de bişeyi paylaşmadan edemicem.. kocacım ben yanından geçerken sürekli şöööyyle bi süzüyo beni yaa.. daha bi hırslanıyorum.. şu an 5,5 kilo vermiş olsam da mutlaka farkediliyo.. adam da haklı yaa 6 yıldır 90 ın altında gördüğü nadirdir.. o da ya 89 ya 88 :roflol:
14,5 kilocuk kaldı hedefime.. 70 e bi ineyim hedefimi belki düşürürüm :roflol:

hıııı bu arada.. akşam üzüldüm hadiseye..birincilik hakkımızdı bence... çoğunun finale nasıl kaldığını merak ettim izleyince.. en iyileri bunlardı sanırım naniknanik
neyse üzgünüm.. gazetelerrimi alıp bi bakıniim basın neler yazmış.. sonra döncem size kaydirigubbakcemile3
ben kaçtım byy...

bebeq ablammmmmmmm sabah sabah icimi actin valla senin yazdiklarini okuyunca bi nese geliyo icime hehe :)) mutlu oldugun beli yazmissin yine birsürüü :)))))))
hadiseye gelince....... dün SINIRLENDIMMMMMMMM, norwayin nesi güzeldi yaaaaaaaaaa kafayi yicemmm......... ilk 5 siralamasi yapayim sizeee
Turkey
Azerbayjan
Greece
.
.
.

böyle gidiyorduuu.........
sanki ülkeler anlasmis daaa hep Norway 12 puan verildi yaa........
Ama bence hadisenin ülkelerinden 12 lik puan geldiye cok sevindi....

Handerya abla, evt bu hafta insallah 1,5 felan gider umarm....
Rejimi yavaslattik sanki... dün spora gittim, bugünde gidiyorum kardesimi alip...
Ama bu hafta havalar süper olcakmis burda. umarim isten cikip gitme hevesim olur :))
Ama size birsey diyimm....... Mutluyumm..... Hem rejimdeyimm sizlerle... hemm de sinavm bittiii, yarisini basardimmm... yarisi 5 hafta sonraa........ bu 19 yasimda meslek sahibi olmak ve BELEDIYEDE calismak gurur verici birsey.... Herseyime sükrediyorum... bu kiloma bile, kötü görünüsüm yok cok sükür... yavas yavas veririz... bu arada benim de sac problemim var, cok dökülmeye basladi yine... sanirim eczaneden cinko ve demir vitamini alicam 3 aylik haplar... biraz pahali ama napiyim, senede bikere icmeliyim bunlari bence.... kilo vermeme etkisi olmaz insallah... dün gece pogacalar döktürüldü vallaa... bitane bile yemedim :) ama fistik cerez türü biraz avuc dolusu aldim malesef... hafta sonlari böle oluyo, ama bugün telafi edilcek zaten sporla... hafta ici daha cok dikkat ediyorum erken yattigim icinde...
ay cok yazmisim yeter :)))

günaydin herkese güzel bi haftasonu dileklerimle..bu hafta bende varim kizlar..iddaaliyim 3 gündür kacamak yapmadim..sanirim ben simdi diete basladim..ama hala spora zamanim yok..kizimla yürüyüse cikarsam kimse birincilige heves etmesin deyip ortaligi isitayim iyice..

Hoşbulduk,ya burası süper iyiki varsınız.
ecrinceren16 telkinlerin için teşekkür ederim.Sabahları iyi öğlende iyi gidiyor fakat akşam olunca ha bire bir şeyler yemek istiyorum.
handerya teşekkür ederim,ballı karışımın tarifi nasıl yazarsan sevinirim.Deneyim bakalım.
Bu sabah yürüyüşe çıkamadım dün çok zorlamışım kendimi bacaklarım çok ağrıyor.Ama bende bunu telafi etmek için 7 de kalktım mutfağın fayanslarını yerlerini bi de kocaman penceresi var onu sildim.Her yerim terden sırılsıklam oldu.Tabi yürüyüş kadar olmaz ama hareket olsun dedim hızlı yaptım birazda.Ben iki ayda 20 kilo vermek istiyorum kızlar şu an yazın giyecek hiç kıyafetim yok çünkü sadece hamilelik döneminden sonra böyleyim 10 aydır.Geçen yıl bir sürü alışveriş yapmıştım o kadar güzellerki onları bu yaz giymek istiyorum.Başaracağıma inanıyorum,sizlerin msjlarını okudukça.Herkes istediği kiloya ulaşır inşallah :)

:roflol: ayliinnn bana döktürmüşsün diyen başkası olsa tamam dicem de senin de benden aşağı kalır yanın var sanki :)))
amaann mutluyuz.. mutlu olunca çenemiz düşüyo işte napalım... mutsuz olup sus pus olmaktan iyidir demi :)))

bu arada kızlar şu an mucize iksirimiz bardağımda... gazetemi alıp gelince hemen yaptım tarifi aynen.. ama şu an çok sıcak biraz ılınmasını bekliyorum... ama süper kokuyo yaa...

aylincim bu arada hadiseyle ilgili söylediklerine ve sıralamana ayneenn katılıyorum cnm... ya bi de bu kadar farkla birinci olmaları ve biçok ülkeden 12 almaları sinir etti beni...

sevdemer başarıcaz arkadaşım.. birbirimize destekle başarıcaz .. inanmakla işe başlamak gerekiyor... ben önceki girişimlerimde hep 2-3 gün diyet yapıp ilk kaçamakta nasılsa kaçırdım artık deyip bırakıyodum hep.. ama şimdi kaçamaktan sonraki öğünde kendime ceza verip sadece salata yada meyva yiyorum.. yani insan alışıyo bunu programlamaya zamanla...

scapula cnm.. bende ilk başladığım hafta 2 kg. verdim ama hergün spora gitmiştim... şimdi pek gidemiyorum.. öğlene kadar kızım evde.. sonra onu okula bırakıp gelirken bi yürüyüş yapmış oluyorum sadece.. ama eve geldikten sonra da işler beni bekl,yo olduğundan çıkamıyorum yürüyüşe... napalım kız.. bizden de azar azar gitsin kilocuklar.. ama gitsin yeter ki :))

Evettttt buyrun taze taze yeni listemizzzzzzz...

handeryacım bu hali güzel olmuş.. ellerine sağlık cnmm... sen değiştirirsin de biz beğenmez miyiz sengözlerimebaksanab

bu hafta herkes iddialı.. bakalım listemiz kaç birincili olcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

ben ev işlerimi yapiim.. ama sayfa açık ... arada bakarım... iksirimi içiyorum... tadı kötü değil... acımsı limonata tadı var sanki.. o acımsılık da karabiberden geliyo sanırım...
öffffff ne sıcak allahımm.. bursa kaynıyo kızlar 1 haftadır.. şu an otururken bile su gibi oldum... ben kaçtım. biraz hareket ediyim de yansın yağlarım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

Kızlar günaydın, dün eurovision'a ben de süper gıcık oldum, Türkiye en azından ilk 3'e girmeliydi. Ayrıca Fransa'nın hakkını da nasıl yediler. Millet yıllardır hep komşusuna veriyor, utanmıyolar bir de sırıtıyolar.
Napalım birincilik başka bahara...
Bugünkü menümü de yazayım:
Sabah: 1 kepekli simit, 2kk peynir, 4 zeytin, 4 dilim salam, 5 cherry domates
Öğle: 1 kase yoğurt
Ara: 10 tane erik
Akşam: 1 dilim biftek, 6 yk susuz etsiz bamya yemeği
3lt. su, 2 fincan yeşil çay ve tabii ki 2 bardak iksir :)
Hepinizi öpüyorum.

yarışmayla ilgili düşüncelerinize katılıyorum..
bebeqcim sen şimdi yağları eritmek için uğraşıyorsundur kolay gelsin bende salı günü uğraşıcam ev işleriyle...

vuslatcım sakın gitme biryerlere bak arkadaşlarımızın hiçbiri gitmeni istemiyor

ayrıca scapulanında önerileri olmuş canım denemelisin

aylincim saçlarının dökülmesine dikkat et bence söylediğim sebebide düşün saç bakımında sorun olabilir

handeryacım eline sağlık ama bu listedeki sıfır beni utandırdı bu hafta sıfır olasının sebebinide biliyorum geçtiğimiz hafta yapılan kaçamaklardı

ama bu hafta çok sıkı tutucam
bugün yediklerim

sabah 2kk peynir, 3 zeytin, 1 tk tyağ1tk reçel, dom 3 dilim kepek ekmek
ara kahve
öğlen elma
ara--1 avuç kayısı
akşam henüz belli değil kaçamaksız birşey düşünüyorum..
2 lt su, 2 bardak iksir :)

kızlar nerdesiniz bende kızımı yatırdım yeşil çayımı içiyorum hava çok sıcak ve çok canım sıkılıyor bugün tartıda çok cıktım daha çok canım sıkıldı
benneyaptımki

kizlar isinize karismak istemem ama hep böyle az yerseniz vucudunuz buna alisir en azindan 2 haftada bir off günü yapin dikkatli olun ama istediginizi yiyiin metabolizmaniz sasirsin biraz bu tempoya alsirisa kilo vermeniz zorlasirken su icsem yariyora dönersiniz..

herkese selam bugün ancak girebildim okadar çok işim var ki sormayın vakit buldukça gelirim kızlarr hepinizi öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…