ohooooo deryoşş oralara girmeidm bile işin psikolojik boyuta girsem çıkamam cnm zatenn
ne saçma insanlar varya ne yani sne şimdi kendi iş yerin diye çalışmıyor mu oluyorsun?
bence daha zor nedenn çünküü
bir yere çalışsannn kapatıp gelirisnn evine kafan rahattt iş oldumu iolmadımı
dükkan kirası çıktımı? derdin olmazz ama şimdi ölemiii
işte davulun sesi uzaktan hoşgelir diye bna deniyor sanırım?
Bugünkü Menüm
Kahvalti :
2.Dilim Kizartilmis Kepek Ekmegi
Domates.Salatalik
1.Haslanmis Yumurta
1.KK Peynir
Ara:
1.Yesil Elma
Öglen:
Izgara Balik
Salata
1. Bardak Light Kola
Ara:
4-5 Tane Kavrulmus Badem
Aksam :
2.Tane Kivi
Bugün Cok Güzell Bir Gün Gecirdimm
Arkadaslarim Beni Mangal Ziyafetine Davet Etti Ve Sansima Balik Vardii
Tam Diyetlik Bir Menüleri Vardi Masada .. Boll Salata Yedim ..
Sohbetle Gecdigi Icin Sadece Yemege Odaklanmadim Böylece .. Ara Vere Vere Yavas Yavas Yedim
Vee Tabikide Cabucak Doydum Böylece
Sonra Ormanda Yaklasik 2. Saat Dolastik , Arkadaslarimin 3.ünün Köpegi Var
Onlarla Kostuk OynadikBanada Anteraman Oldu Cünküüü Seneye Abimin Köpegini
Yavrulatmayi Düsünüyoruz Ve Egerki Erkek Bir Enik Dogarsa Benim Olacakk Insallah
Süperr Bi Gündüü SüperrrKeske Her Hafta Sonum Böyle Masum Gecse
Off okurken içim gitti ya ne güzel bir gün bu böyle
Çoook eğlendiğine eminim ablam çok sevindim adına. :13:
Ama akşam 2 tane kivi ne oluyor, oldu mu böyle güzel bir güne? Kilo vereceğim diye sağlıksız besleniyorsun bak
Olur bazen öyle günler ne yapsa bilmez insan...:44::44:
Umarım evde sıkılıp yememişsindir
Hoşgeldin nazlım
Ohh kilocuklarla gelmiş hanımefendiSana feda olsun be yavrum o kadar emek vermişsin,kardeşin gelmiş ayda yılda bir tee uzaklardan kilo mu düşünür insan
40 bedenden daha zayıf görünüyorsun sen ama şaşırdım daha yeni 40'a girdim deyince. :26:
Benim üstüm neredeyse 40'a girecek kuu, bence kalıbı filan dar denediğin montların
Buyurun kızlar :
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
Yok daha yetmez bir de bunun psikolojik boyutundan,kendine vakit ayıramadığın için karamsar olmandan bahsetmemişsin..O alaycı tavırla çalışıyor musun diye soranlar ev hanımlarını küçük gören ve kendini bir halt zannedenler maalesefBana bile beraber işlettiğimiz halde ohh rahatsın çalışmıyorsun diyorlar
Çocuğu olmayan bile işlerden bunalırken bir de çocuk hele ki ikiz...En yoğun çalışan insan bile eline su dökemez yorgunluk konusunda
İnşallah bu hafta üstlerde olacağız seherim ya valla ben de yoruldum kendimi aşağılarda görmektenİnşallah az kaldı yolun sonu yakın :87::87:
eşim gelirkennn çikolata almış tek atımlıkk çokanat
küçük hobyy gibii minik minik
poşetin arkasını okuyordum dikkatimi çekti aynenn şölee yazıyorr
yorucu bir spor sonrasıı ilk tercik
ulan hangi inekkkk deli gibi spor yapıptaa
ardındann çikolata yer küüüüüüü
Valla Cok Eglendim Ablacimmm ...
Ya Aksamina Aslinda Hic Bisey Yemicektim Cünkü O Birtane Balik Ve Salata Bana Acaip Cok Geldi
Salatayi Haddinden Fazla Tükettim Cünkü .. Yani Tok Oldugum Halde Aksamina
Meyve Yedim Oda Ögünü Tamamlamak Icin ..
:76: Ac Olsaydim Seni Bile Yerimm Emin OL :82:
Kendimi Zorlayip Migdemi Gereksiz Yere Büyütmek Istemedim .. Kizma Hemen Lolita Sekerim
sorma cnm ya kilocuklarla geldimama telafi etcem bu hafta sözz :80: haftaya bişeycikler kalmayacak evt ben daha yeni pardesüde 40 bedene girdim acaba kalıbımı dardı diğerlerin :26:
ama gömlekte 38 giyiyorum altlardada 40 beden
belkide hiç spor yapmadan verdiğim içindir fazla incelmedim artık yapıyorum ama inşlh incelcem bundan sonra
alemsin kızz
aynen o kadar yorulcam birde ardından çikolata yiycem
herhalde delirmiş olmam lazım
semaa sne şimdi bu kadar az yiyorsunnn
peki kilon duurnc ane yiycekisn?
sabah 2 dlm ekmek yiyebilirdin kepek degilde tb ekmegi yiyoruz biz genelde veya çavdar
öglen çok az yemişsin bir kase çorba çok a zbirde emziriyorsun hani nerde slatan,yogurdun,proteininn
2 yumurta haşlasaydın yaaa hiç bilemedinnn
saglıklı kilo vermek için protein şart
birde ögünleirnde salata yersen yeidgin yiyecekleirn glismin endeks i düşer
ben diyete başladıgımdan beir mutlaka he rögünde salata ve yogurt vardır.
sen emziriyorsun keisnlikle olmalı bunlar cnm
yemekte canın istemesede yogurt arada ye 1 lmeyve ileee
hemde bu sayede meyvenin şekeir yaga dönüşmeden atarsın vucuttan
arkadaşım naptın ölee emziriyorsun benim fikrim çok az yemişsin bugün çünkü sana yetecek artı birde süt olacak bence biraz daha artırmalısın menüleri süt yoğurt protein ekle biraz.. ben de emzirmeyi bırakalı 8 ay oldu kızım şimdi 22.5 aylık... bak şunu düşün bana söylenen de hep buydu.... emziremeyip sütünün azaldığını bu vicdan azabı daha kötü bence... yine de sen bilirsin kilolarını elbet verirsin ama kızın asla bu döneminde olmayacak....
semaa sne şimdi bu kadar az yiyorsunnn
peki kilon duurnc ane yiycekisn?
sabah 2 dlm ekmek yiyebilirdin kepek degilde tb ekmegi yiyoruz biz genelde veya çavdar
öglen çok az yemişsin bir kase çorba çok a zbirde emziriyorsun hani nerde slatan,yogurdun,proteininn
2 yumurta haşlasaydın yaaa hiç bilemedinnn
saglıklı kilo vermek için protein şart
birde ögünleirnde salata yersen yeidgin yiyecekleirn glismin endeks i düşer
ben diyete başladıgımdan beir mutlaka he rögünde salata ve yogurt vardır.
sen emziriyorsun keisnlikle olmalı bunlar cnm
yemekte canın istemesede yogurt arada ye 1 lmeyve ileee
hemde bu sayede meyvenin şekeir yaga dönüşmeden atarsın vucuttan
arkadaşım naptın ölee emziriyorsun benim fikrim çok az yemişsin bugün çünkü sana yetecek artı birde süt olacak bence biraz daha artırmalısın menüleri süt yoğurt protein ekle biraz.. ben de emzirmeyi bırakalı 8 ay oldu kızım şimdi 22.5 aylık... bak şunu düşün bana söylenen de hep buydu.... emziremeyip sütünün azaldığını bu vicdan azabı daha kötü bence... yine de sen bilirsin kilolarını elbet verirsin ama kızın asla bu döneminde olmayacak....
İyi bakalım öyle olsun..Bu hafta tutamayacağız seni zaten
of bu kk ya uzun zamandır neden girmediğimi şimdi hatırladım bu ne ya 1 saattr msj öndermeye çalışıyorum
masuuuuummmmm arkideşim geçen yazdımya bana yumurta yassakyoğurt süt ve peynir zaten menümde var onuda yazdım
bu arada emzirirken diyet yapan arkideşlere bir sorum var diyet cola veya tatlandırıcı kullanıyormuydunuz kafam çok karıştı cola içesim var evde lıght cola var ama emzirirken tüketilirmi acep :44:
canım ben gecenlerde dıyetısyenımın bana verdıgı emzıklı dıyetını yazmıştım sana dıyet kola cok onermıyo aslında dıyet degıl daha dogrusu kola onermıyo. cunku hem gazlı hemde asitli içecek ama iki üç gunde bır iç bir bardak ona ızın verıyodu. bu arada merhaba kızlar selam verıyım yahu unuttum bı an
sağol cnm geçen nette emzirirken tatlandırıcı kullanılmaması hakkında bişeyler görmüştümde ondan kafam karıştı ama zaten bende 3-4 günde 1 anca içerim eğer içilebiliniyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?