80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aman canım bu insanların hangi birine laf anlatacaksın,ben çok üzülüyordum eskiden çünkü liseyi bitirdiğimden beri mesleğim olmasa bile çalışıp, kendine bakan biriyim. Ama şimdi umrumda değil gülüp geçiyorum ne anlayacaklar yahu kibirli insana hiç tahammülüm yok
Bebişler büyüyünce rahatlayacaksın inşallah

Bugünkü Menüm

Kahvalti :
2.Dilim Kizartilmis Kepek Ekmegi
Domates.Salatalik
1.Haslanmis Yumurta
1.KK Peynir

Ara:
1.Yesil Elma

Öglen:
Izgara Balik
Salata
1. Bardak Light Kola

Ara:
4-5 Tane Kavrulmus Badem

Aksam :
2.Tane Kivi

Bugün Cok Güzell Bir Gün Gecirdimm
Arkadaslarim Beni Mangal Ziyafetine Davet Etti Ve Sansima Balik Vardii
Tam Diyetlik Bir Menüleri Vardi Masada .. Boll Salata Yedim ..
Sohbetle Gecdigi Icin Sadece Yemege Odaklanmadim Böylece .. Ara Vere Vere Yavas Yavas Yedim
Vee Tabikide Cabucak Doydum Böylece
Sonra Ormanda Yaklasik 2. Saat Dolastik , Arkadaslarimin 3.ünün Köpegi Var
Onlarla Kostuk Oynadik Banada Anteraman Oldu Cünküüü Seneye Abimin Köpegini
Yavrulatmayi Düsünüyoruz Ve Egerki Erkek Bir Enik Dogarsa Benim Olacakk Insallah

Süperr Bi Gündüü Süperrr Keske Her Hafta Sonum Böyle Masum Gecse

Off okurken içim gitti ya ne güzel bir gün bu böyle
Çoook eğlendiğine eminim ablam çok sevindim adına. :13:
Ama akşam 2 tane kivi ne oluyor, oldu mu böyle güzel bir güne? Kilo vereceğim diye sağlıksız besleniyorsun bak

Valla Cok Eglendim Ablacimmm ...

Ya Aksamina Aslinda Hic Bisey Yemicektim Cünkü O Birtane Balik Ve Salata Bana Acaip Cok Geldi
Salatayi Haddinden Fazla Tükettim Cünkü .. Yani Tok Oldugum Halde Aksamina
Meyve Yedim Oda Ögünü Tamamlamak Icin ..

:76: Ac Olsaydim Seni Bile Yerimm Emin OL :82:
Kendimi Zorlayip Migdemi Gereksiz Yere Büyütmek Istemedim .. Kizma Hemen Lolita Sekerim

eşim gelirkennn çikolata almış tek atımlıkk çokanat
küçük hobyy gibii minik minik
poşetin arkasını okuyordum dikkatimi çekti aynenn şölee yazıyorr

yorucu bir spor sonrasıı ilk tercik

ulan hangi inekkkk deli gibi spor yapıptaa
ardındann çikolata yer küüüüüüü

sorma cnm ya kilocuklarla geldim ama telafi etcem bu hafta sözz :80: haftaya bişeycikler kalmayacak evt ben daha yeni pardesüde 40 bedene girdim acaba kalıbımı dardı diğerlerin :26:
ama gömlekte 38 giyiyorum altlardada 40 beden
belkide hiç spor yapmadan verdiğim içindir fazla incelmedim artık yapıyorum ama inşlh incelcem bundan sonra

alemsin kızz
aynen o kadar yorulcam birde ardından çikolata yiycem
herhalde delirmiş olmam lazım

İyi bakalım öyle olsun..Bu hafta tutamayacağız seni zaten

Anam var demek ki yiyenler
Tek atımlık çokonat mı offf nereden aklıma düşürdün be banuş

Olabilir nazlım bundan sonra sıkılaşırsın. :13:

Merhabalar,bugünkü menüm
Sabah/Öğle
1/2 simit
1/2 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 haşlanmış yumurta
maydanoz

Ara:
1 yeşil elma

Ara:
4 yk yoğurt

Akşam:
balık
salata

2 lt su
2 tarçınlı çay
1 form çay
şekersiz çaylar

İyi geceler

evet kızlar bugün çok az oldu zaten diyette olmasaydım öğlen çorbayı bile içemezdim temizlik yemek derken hiç ilgilenemedim kendimle yarın biraz artıcak bu menü

proteinede gelirsek ben zaten yarı vejetim etle heç aram yoktur hani geçen yedim dediğim iskenderide hayatımda ilk kez kocamın gazıyla yedim genelde sebze karbon ve bakliyat ağırlıklı beslenirim ama yiyebildiğim sadece tavuk bide ton balığı bundan sonraki günlerde zaten eklenicek bunlar menüye

aycan sen maşallah güzel emzirmişsinde herkes bu kadar uzun emziremiyor malesef sütm yettiğince emzirmeye devam tabi ama sütüm artsın diyede kilo almayada hiç niyetim yok çünkü sağlığım gittikçe bozuluyor hem ruh hem fiziksel ve kızım ek gıda alıyor sütüm fışkırsada emmez okadar çok zaten

ekmeğe gelince zaten ben normaldede hiç ekmek yemem gibi bişeydi bugünki 2 dilim bana fazla bile geldi tavsiyelerinize teşekkürler mutlaka dikkate alıcam ama önce eve bi alışveriş yapmam lazım aciill

evet kızlar bugün çok az oldu zaten diyette olmasaydım öğlen çorbayı bile içemezdim temizlik yemek derken hiç ilgilenemedim kendimle yarın biraz artıcak bu menü

proteinede gelirsek ben zaten yarı vejetim etle heç aram yoktur hani geçen yedim dediğim iskenderide hayatımda ilk kez kocamın gazıyla yedim genelde sebze karbon ve bakliyat ağırlıklı beslenirim ama yiyebildiğim sadece tavuk bide ton balığı bundan sonraki günlerde zaten eklenicek bunlar menüye

aycan sen maşallah güzel emzirmişsinde herkes bu kadar uzun emziremiyor malesef sütm yettiğince emzirmeye devam tabi ama sütüm artsın diyede kilo almayada hiç niyetim yok çünkü sağlığım gittikçe bozuluyor hem ruh hem fiziksel ve kızım ek gıda alıyor sütüm fışkırsada emmez okadar çok zaten

ekmeğe gelince zaten ben normaldede hiç ekmek yemem gibi bişeydi bugünki 2 dilim bana fazla bile geldi tavsiyelerinize teşekkürler mutlaka dikkate alıcam ama önce eve bi alışveriş yapmam lazım aciill

of bu kk ya uzun zamandır neden girmediğimi şimdi hatırladım bu ne ya 1 saattr msj öndermeye çalışıyorum

masuuuuummmmm arkideşim geçen yazdımya bana yumurta yassak yoğurt süt ve peynir zaten menümde var onuda yazdım

bu arada emzirirken diyet yapan arkideşlere bir sorum var diyet cola veya tatlandırıcı kullanıyormuydunuz kafam çok karıştı cola içesim var evde lıght cola var ama emzirirken tüketilirmi acep :44:

İyi bakalım öyle olsun..Bu hafta tutamayacağız seni zaten

Abli$kooom Bu Hafta iddaliyim Birazcik :76:
Listede Kendimi Son Siralarda Görmek Istemiyorumm ...
Sabitte Cikmak Istemiyorummm .. O Yüzden Spora Bu Hafta Tam Gaz Devam Edecegiimm ..
Vaktim Oldukca 1.Saat Bile Olsa Spor Salonuna Gidecegim ..
Yarin Basliyorummm

canım ben gecenlerde dıyetısyenımın bana verdıgı emzıklı dıyetını yazmıştım sana dıyet kola cok onermıyo aslında dıyet degıl daha dogrusu kola onermıyo. cunku hem gazlı hemde asitli içecek ama iki üç gunde bır iç bir bardak ona ızın verıyodu. bu arada merhaba kızlar selam verıyım yahu unuttum bı an

hahaha oturduğum semtte kadınlar sabah yürüyüş yaparlar gelirkende fırından bi poşet dolusu simit poaça alırla o geldi aklıma ha bide yürüyüş olsun diye parka kadar yürüyüp bi güzel yaptıkları kısrları börekleri hüpletirler parkta

sağol cnm geçen nette emzirirken tatlandırıcı kullanılmaması hakkında bişeyler görmüştümde ondan kafam karıştı ama zaten bende 3-4 günde 1 anca içerim eğer içilebiliniyorsa

bu arada bugün sabah aç karnına tartıldım kızlar..... ve 79 dum ya en son 78.200 olmuşum..cok sevındım allah hepımızın basarılarını daim etsin inş..

kızlar iyi akşamlar bu aralar giremiyorum
yarın kv min günü var ona gidiyorum
ertesi günde başka bir yere gidiyoruz ,çarşamba temizlik var evde
offf tanrımmmm çok fenaaa yaa yoğunluk yorucu vde dingin günlerimi özledim ,,ayrıca evde de bi ton iş var dolağ lar düzelecek çekmeceler elden geçecek..yığınla ütü yapılacak..kim yapıcak bunları..offf kadın olmak ne zormuş yahu..

sağol cnm geçen nette emzirirken tatlandırıcı kullanılmaması hakkında bişeyler görmüştümde ondan kafam karıştı ama zaten bende 3-4 günde 1 anca içerim eğer içilebiliniyorsa

evet canım ama cayına kahvene de aspartam ilave etme emzirirken cok saglıklı degıl ya sekersız iç yada 3 seker atıyosan bır tane at tabiki kilo vermende onemlı ama en onemlısı bebeginin saglıgı haftada ıkı kılo verecegıne bır kılo ver ama hem kendını hemde bebişini düşünerek rabbım hayırlı uzun ömür versin evlatlarına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…