80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

semaaa
tavuk ve ton balıgıdaa ii yiyebiliyorsan bunları tüket sende bacım
yımırtaaaa niden yasak kineee
çok severm ben kendileriniii
bendee bebeklerimi 24 ay emzirdimm
kendilerii keisldigi için kestim dahada emzirirdim
bebege yarayan süt ilk 6 aylık dönemmm
bacılar sonrası okadarr yaramazzz
birdee 1 yaştan sonrasıı tamamenn alışkanlık
yanii 6 ay kaliteli süt ürettinmii yiterr

zaten bizim beslenmemizde acaip kaliteli sütler olarrrr
ciddiii söylüyorum herşeyi yiyoruzzzz

bence tek seferlik iç kolayı ne olcak kiii:26::26::26:

ben kaçarrrrrr kızlar sabah 6:15 te parkur beni beklerrr
bu hafta çok dikkatli olmalıyımmmm
zincierleimiii kırma vaktidirrr gayrıııı

amiiin teşekkürler cümlemizin yavrusna uzun sağlıklı ömür versin işalla

ben zaten hiç çay gayfe içmem ama olurya içicem tutar ikram edilir diye tatlandırıcı almıştım öyle duruyo ama cola içerim 3-4 günde bir zaten kızım kolik olduğu için uzun zamandır vedalaşmıştım colayla ama yaz geliyorya yanarım ben kesin yasakmı yoksa arada izin varmı ondan sordum teşekkürler canım

Ben de sabah park aletlerinde spor yaparken bir kadın "ya ben spor yapınca daha çok acıkıyorum,eve gidince de daha çok yiyorum" demişti, o geldi aklıma

İlkayım nirdesiniz siz sen de izlem de kayboldunuz iyice..Hadi sen arada bir geliyorsun da ilzem iyice unuttu bizi

yavrım kızımın yumurta alerjisi var dr yasak etti banada yımırtayı yoksam varya aşığım ben yımırtaya hamişkene günde 2-3-4-5 tane yirdim

emzirme hakındaki yazdıklarını bende duymuştum o yüzden 6 ay sabrettim bundan sonrada hatunun keyfine bide memişlerin keyfine kalmış

hadi sana kolay gele bacım iyi geceler

bugün yazlık kıyafetlerime baktım beni bekleyen ama giyince heryerimi pörrtleten en az 10 pantelon 10 bulüz var moralim aceyip bozuldu ama acayipte gaz oldu en az 7-8 kilo gitmesi lazım 1-1,5 ayda

bu arada ben antalyada oturuyorum deniz kum güneş plaj bikinili hatunlar böhöööööö bende kendimi teselli ediyorum zaten çatlaklarım kırmızı daha istesemde biini giyemem ama böylede giderse mayoda giyemeyip şalvar ve alletle girecem denizee

olsun canım gıyersın inş. sen yeterkı ıste hem sen daha yenı dogum yaptın sayılır vücudun kendını toparlaması için zamana ihtiyacı var

kızlar kilo cızelgesını hangı gun hazırlamışım ben acaba nasıl bulabılırım cunku en son o gun tartılmıştım da...........

Neredeyse menümü yazmayı unutacaktım

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

yok

Ara

1 portakal + 1 greyfurt suyu

Öğlen

1,5 dilim uno tam buğday
4 küp helva
20 gr labne

Ara

Yarım porsiyon derisiz fırın tavuk (göğüs eti)
2 köfte
1 domates
1 ayva

Akşam

1 porsiyon karnabahar haşlama
6 kaşık sarımsaklı yoğurt
3 çatal salata

2,5 litre su
2 kupa tarçın çayı, 3 kupa form çayı, 1 kupa süt

Spor :yok

Kızlar yatmadan önce yağsız süt içmeye karar verdim :81:
Geçen sene diyet yaparken her gece aksatmadan içiyordum ama bu sefer tembelliğim tuttu sanırım. Çok iyi geliyordu aslında..Hem gece midem kazınmaz, hem de yanı başımda çekirdek çitleyen sevgili eşime kedi ciğere bakar gibi bakmam elim oyalanır

ohhh afiyet olsun deryacım madem faydası vardı iç tabıkı üşenicek ne var koy bardaga lıkır lıkır hüplet valla yaw benımde canım cekti haa

Iyii Gecelerrr Fistiklaaaar

Yarin Allahin Izniyle Görüsmek Üzereee Hepinizi Öpyüorum $ap $up

iyi gecelerherkese,
bende kilo vermek istiyorum,bu ekibe girebilir miyim,forum da bir gruba girmek istedim liste dolu falan dediler anlamadım,
sizde de var mı böyle şeyler yoksa gruba doğrudan dahil olunabiliyor mu?

günaydın kızlarr herkese hayırlı birgün diliyorum

bu arada bugün sabah aç karnına tartıldım kızlar..... ve 79 dum ya en son 78.200 olmuşum..cok sevındım allah hepımızın basarılarını daim etsin inş..

canım böyle kilo verenleri gördükçe kendim vermiş gibi seviniyorum çok tebrik ederim güne bu şekilde mutlu başlayınca akşama kadar motivasyon çok yüksek oluyor başarılarının devamını dilerim amin canım inş. cümlemize ..

iyi gecelerherkese,
bende kilo vermek istiyorum,bu ekibe girebilir miyim,forum da bir gruba girmek istedim liste dolu falan dediler anlamadım,
sizde de var mı böyle şeyler yoksa gruba doğrudan dahil olunabiliyor mu?

hoşgeldin cnm bizim gurubumuzda kontenjan yok aramıza katılabilirsin..her hafta tuttuqumuz bir listemiz var bu listeye dahil olmak için 2 hafta hergün menülerini paylaşıp cumaları bildirim yapıyorsun 2. hafta listeye giriyorsun

teşekkür ederim
Kahvaltı olarak: ekmeğin köşesine peynir koydum sadece
Ara öğün olarak : süt almayı unuttum o yüzden iki porisyon meyve yerine geçen büyük muzlardan yicem
öğle yemeği:Tavuk, ayran,2 dilim ekmek
ara öğün: 1pkt diyet bisk ve 1 elma
akşam:3-4 kaşık pırasa yemeği, yoğurt,2 dilim ekmek
akşam yemeğinden sonra 2 porisyon meyve

ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum sabahları kalhvaltı önünde günkurusu kayısı var bir de bu şekilde 2 yıl önce 20 ye yakın almıştım almış olduğum son 15 kilo8-9 aylık bir sürede almış olduğum kil umarım verebilirim

kilom 93 galiba topiğin en topiğiyim benimle zayıflamak isteyen var mı karşılıklı hergün rapor verebileceğimiz biribirimizi motive edebileceğimiz birilerine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…