evet canım ama cayına kahvene de aspartam ilave etme emzirirken cok saglıklı degıl ya sekersız iç yada 3 seker atıyosan bır tane at tabiki kilo vermende onemlı ama en onemlısı bebeginin saglıgı haftada ıkı kılo verecegıne bır kılo ver ama hem kendını hemde bebişini düşünerek rabbım hayırlı uzun ömür versin evlatlarına inş.
hahahaoturduğum semtte kadınlar sabah yürüyüş yaparlar gelirkende fırından bi poşet dolusu simit poaça alırla o geldi aklıma ha bide yürüyüş olsun diye parka kadar yürüyüp bi güzel yaptıkları kısrları börekleri hüpletirler parkta
kızlar iyi akşamlar bu aralar giremiyorum
yarın kv min günü var ona gidiyorum
ertesi günde başka bir yere gidiyoruz ,çarşamba temizlik var evde
offf tanrımmmm çok fenaaa yaa yoğunluk yorucu vde dingin günlerimi özledim ,,ayrıca evde de bi ton iş var dolağ lar düzelecek çekmeceler elden geçecek..yığınla ütü yapılacak..kim yapıcak bunları..offf kadın olmak ne zormuş yahu..
semaaa
tavuk ve ton balıgıdaa ii yiyebiliyorsan bunları tüket sende bacım
yımırtaaaa niden yasak kineee
çok severm ben kendileriniii
bendee bebeklerimi 24 ay emzirdimm
kendilerii keisldigi için kestim dahada emzirirdim
bebege yarayan süt ilk 6 aylık dönemmm
bacılar sonrası okadarr yaramazzz
birdee 1 yaştan sonrasıı tamamenn alışkanlık
yanii 6 ay kaliteli süt ürettinmii yiterr
zaten bizim beslenmemizde acaip kaliteli sütler olarrrr
ciddiii söylüyorum herşeyi yiyoruzzzz
bence tek seferlik iç kolayı ne olcak kiii:26::26::26:
ben kaçarrrrrr kızlar sabah 6:15 te parkur beni beklerrr
bu hafta çok dikkatli olmalıyımmmm
zincierleimiii kırma vaktidirrr gayrıııı
bugün yazlık kıyafetlerime baktım beni bekleyen ama giyince heryerimi pörrtleten en az 10 pantelon 10 bulüz var moralim aceyip bozuldu ama acayipte gaz oldu en az 7-8 kilo gitmesi lazım 1-1,5 ayda
bu arada ben antalyada oturuyorum deniz kum güneş plaj bikinili hatunlar böhööööööbende kendimi teselli ediyorum zaten çatlaklarım kırmızı daha istesemde biini giyemem ama böylede giderse mayoda giyemeyip şalvar ve alletle girecem denizee
hadi kızlar südümü içtimsema yatar iyi geceler tatlı ruyalar
Neredeyse menümü yazmayı unutacaktım
:87:Bugünkü Menüm :87:
Sabah
yok
Ara
1 portakal + 1 greyfurt suyu
Öğlen
1,5 dilim uno tam buğday
4 küp helva
20 gr labne
Ara
Yarım porsiyon derisiz fırın tavuk (göğüs eti)
2 köfte
1 domates
1 ayva
Akşam
1 porsiyon karnabahar haşlama
6 kaşık sarımsaklı yoğurt
3 çatal salata
2,5 litre su
2 kupa tarçın çayı, 3 kupa form çayı, 1 kupa süt
Spor :yok
Kızlar yatmadan önce yağsız süt içmeye karar verdim :81:
Geçen sene diyet yaparken her gece aksatmadan içiyordum ama bu sefer tembelliğim tuttu sanırım. Çok iyi geliyordu aslında..Hem gece midem kazınmaz, hem de yanı başımda çekirdek çitleyen sevgili eşime kedi ciğere bakar gibi bakmam elim oyalanır
ohhh afiyet olsun deryacım madem faydası vardı iç tabıkı üşenicek ne var koy bardaga lıkır lıkır hüplet valla yaw benımde canım cekti haa
Sevdacım cidden hem mideyi rahatlatıyor,kazınmayı alıyor. Kesinlikle iç. Ben ısıtmadan içemem ama
içiyim canım bende ama ben soguk soguk sevıyorum dokunurmuki acep? sen ılk iç daha faydalı hem:)
bu arada bugün sabah aç karnına tartıldım kızlar..... ve 79 dum ya en son 78.200 olmuşum..cok sevındım allah hepımızın basarılarını daim etsin inş..
iyi gecelerherkese,
bende kilo vermek istiyorum,bu ekibe girebilir miyim,forum da bir gruba girmek istedim liste dolu falan dediler anlamadım,
sizde de var mı böyle şeyler yoksa gruba doğrudan dahil olunabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?