80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hg aramıza sema bende nazlı umarım istediğin kiloya ulaşırsın cnm:)
hg aycan hem tatil yaptın hemde 400 gram verdin valla bravoo ben olsaydım kesin 3 kilo artıyla dönerdim :90:
çalışmaz olurmuyuz kızz ama en nankör mesleği yapıyoz oda ayrı bir konu
birde benim çocuklar okullu hergün onlara öğlen yemeği derdi var
bazen eşime anlatıyom şu şu işleri yaptım diye bana ne desin beğenirsiniz
altı üstü bir ev temizlemişsin kolaysa gel kendin yap diyom
senmi çalışmıyormuşsun :26: halt etmişler bunu söyleyenler bende banuyla aynı fikirdeyim kendi işin daha zor sıkıntıları daha büyük
iyi gecelerherkese,
bende kilo vermek istiyorum,bu ekibe girebilir miyim,forum da bir gruba girmek istedim liste dolu falan dediler anlamadım,
sizde de var mı böyle şeyler yoksa gruba doğrudan dahil olunabiliyor mu?

hg aramıza cnm liste sınırı yok katılabilirsin
ama yemek listende ilgimi çeken bi şey oldu biz hiç birimiz yani genelde ara öğünlerde muz yemiyoruz kalorisi çok yüksek çünkü hele 2 tane birden heç yemiyoruz

günaydın kızlar

benıde alırmısınız aranıza
kendımden bıraz anlatım
boyum:1.72
hamıle kalmadan önce 72kıloydum doguma 97kılola gırdım aradan 2sene gectı suan 87kıloyum bana nolur yardımcı olun

iyi gecelerherkese,
bende kilo vermek istiyorum,bu ekibe girebilir miyim,forum da bir gruba girmek istedim liste dolu falan dediler anlamadım,
sizde de var mı böyle şeyler yoksa gruba doğrudan dahil olunabiliyor mu?

Aramıza hoşgeldin
Bizim listemiz herkese açık dolmaz asla
2 hafta her akşam menü paylaşımı ve cumaları kilo bildiriminden sonra 2 hafta sonunda listeye girebilirsin, azmin daim olsun..

Meyveyi çok koymuşsun menüne,ben de öyle yapardım eskiden meyve sağlıklı ya nasılsa bol bol yerdim Ama meyvenin şeker ve karbon oranının fazla olduğunu öğretti buradaki arkadaşlarım bana.Şimdi en fazla 2 porsiyon tüketiyorum. Hele ki muz en tehlikelisi..1 tanesi 100 kalori o yüzden çok sık tüketmemeni öneririm. Bir de ileride kendini alıştırınca sadece sabahları ve 2 dilim tüket ekmeği. Belki hemen yapamazsın ama zamanla olur
Ekmeğin normal beyaz ekmek mi?

kilom 93 galiba topiğin en topiğiyim benimle zayıflamak isteyen var mı karşılıklı hergün rapor verebileceğimiz biribirimizi motive edebileceğimiz birilerine ihtiyacım var

Yok senin kilona yakınlar da var aramızda..Ayrıca 100 kiloda olsan iç önemli değil.Hepimiz aynı amaç için buradayız rakamlara takılma eğer bu işi kafana koyduysan en doğru yerdesin :87:

Günaydın kızçelenler haftanın ilk günü ve tabiki temizlik günü
hepimize kolay gele
bu arada ben dün gece doğru dürüst uyuyamadım heç
acayip öksürük tuttu resmen sabahladım
az sonra doktora gitcem kesin soğuk almışımdır :18: çünkü belirtiler bu yönde

hg aramıza eda sen kilo verme konusunda kesin kararlıysan biz elimizden geleni yaparız
destek oluruz cnm

hg aramıza cnm liste sınırı yok katılabilirsin
ama yemek listende ilgimi çeken bi şey oldu biz hiç birimiz yani genelde ara öğünlerde muz yemiyoruz kalorisi çok yüksek çünkü hele 2 tane birden heç yemiyoruz [/QUOTE]

hb öncelikle seni kocaman tebrik ederim o kilodan bulunduğun kiloya inebildiğin için
ne kadar sürede verdin bunu?
muz yememin sebebi sabah meyve ayarlayamadım mutfakta bunu gördüm elime muz geçtiği için aldım ara öğün olmazsa ana öğünlerde saldıray olabiliriyorum buzdolabımı bugün eve gidince düzenlicem kendime göre.
çok fena dağıttım 100 olmama 7 kilo kaldı böyle giderse bu ay onu da tamamlayabilme potansiyelim var

Aramıza hoşgeldin eda
Ben de 87 kilo ile başladım 2,5 ay önce. Şimdi 77'yim. Ve hepsi buradaki arkadaşlarımın desteği sayesinde. Biliyorum ki inanırsan sen de başarırsın, azmin daim olsun..

Geçmiş olsun nazlıcım
Benim eşim de öyle ciğerlerine kadar sızlıyor bu havalardan hep git hemen doktora ihmal etme..Biz artık alıştığımız için direk antibiyotikleri yutuyoruz leblebi gibi..

Günaydın kızlaaaar :81::81:
Bu sabah tartıya çıktım bir baktım 75.4
Anaaaam kudurdum kudurdum sevinçten. Sonra bir indim C yazdı
C yazınca yanlış oldu anlamındadır benim tartıda
Bir daha çıktım 76.5... Olsun dedim ne yapalım üzülmedim daha kaç gün var
Ama sabahki tipim görülmeye değerdi ağzım resmen kulaklarımı öptü

günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum,bu cuma tartida hepimizin yüzü güler ins,

ben bu hafta 3 günlük bir protein diyeti yapicam,ins güzel sonuc alirim

hb öncelikle seni kocaman tebrik ederim o kilodan bulunduğun kiloya inebildiğin için
ne kadar sürede verdin bunu?
muz yememin sebebi sabah meyve ayarlayamadım mutfakta bunu gördüm elime muz geçtiği için aldım ara öğün olmazsa ana öğünlerde saldıray olabiliriyorum buzdolabımı bugün eve gidince düzenlicem kendime göre.
çok fena dağıttım 100 olmama 7 kilo kaldı böyle giderse bu ay onu da tamamlayabilme potansiyelim var[/QUOTE]

tşk ederim cnm darısı sana inşlh
ilk 30 kiloyu 9-10 ay gibi bir süreçte verdim diğer 10 kiloyuda
on ayda verdim son birkaç kilom kaldı onuda veririm elbette bir gün:))

ben bu diyeti 2 yıl önce yaptım diyetisyenle birlikte çok kolay vermiştim 0 spor diyebilirim denicem bakalım bu sefer nasıl olacak bana olur gibi geliyor çünkü ben bu kiloyu ekmek ve çikolata sayesinde aldım ekmeği azaltıp çikoyu kesince gider umarım

olsun canim üzülme,belki 75.4 cumanin habercisidir :)

Son düzenleme:
hg aramıza eda sen kilo verme konusunda kesin kararlıysan biz elimizden geleni yaparız
destek oluruz cnm
hosbulduk eveet kesın kararlıyım cünkü 2.bebısı düsünüyoruz bunun ıcın kesın kılo vermem lazım

sağol cnm antibiyotik yutuyorum ama faydasız sadece doktora gidişimi erteliyor bir süre ama geçmiyor bende bronşit zatüre olduğundan buna birde astım eklenince her ilaç iyi gelmiyor mutlaka ağır bir ilaç tedavisi görmem lazım yada iğne oda olmasa serum ile atlatıyorum :18: inanki doktora gitmeye korkuyorum kalçamda iğne yapcak yer kalmamış yahu

tahmin edebiliyorum o yüz ifadeni
ama üzülme ne kalmışki bunun burasında tartının gösterdiği o kiloya

günaydın kızlar ben geldim. nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli. bu sabah tartıldım 87.6 çıktım yani +500 gr la döndüm. cumaya kadar aldıgımı vericem inş sonra kaldıgım yerden yola devam

diyet bisk yerine ne yiyorsunuz benim diyetimde var bugün almaya gidicem ama tadları aklıma geldikçe içim bulanıyor elma limon aromalılarda dahil içim istemiyor ara öğün yemezsemde çok acıkıyorum sizce ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…