hg aramıza sema bende nazlı umarım istediğin kiloya ulaşırsın cnm:)bende akşam yazıcam inşallah ugünkü menümü bugün tartılamadım kahvaltıdan sonrada tartılmak istemedim sabah tartılıp onuda yazıcam
yazıcam işte herşeyi yazıcam
bu arada bende sema
nedense midem yanıyo pffff
hg aycan hem tatil yaptın hemde 400 gram verdin valla bravoo ben olsaydım kesin 3 kilo artıyla dönerdim :90:herkese merhaba mersindeydim eve dün geldik ama malum bavullar temizlik derken giremedim geçmişi okudum herkes güzel kilolar vermiş bende hemen bugün diyetime dewam etmeye başladım dün geldikten sonra diyetisyenime gittim kaçamaklara rağmen 400 gr vermişim genelde haftada 1.300 falan veriyordum ama bunada şükür ben artıda olmaktan korkuyordum... neyse bugünden itibaren tam gaz yola dewam...
dün çarşıda kendime yaz gelio diye bir kaç bişey bakayım dedim o kadar güzel şeyler vardı ama yine hüsran işte... benim beğendiklerim bana olmadı bana olanlar tarzım değildi araya araya 2 t-shirt alabildim çok içime sinmesede aldım ama inşallah okul kapanıp seminer dönemi bitene kaday 1 temmuza kadar ben inşallah tam iki ay sonra 75 olmayı hedefliyorum ....
bu geçmiş sayfalarda diyetsyen gereklmi değilmi tartışmaları olmuş bende diyetisyene gidiyorum ama burdaki hiç bir arkadaşın sağlıksız zayıfladığını düşünmüyorum çünkü herkes okuyor ve nasıl beslenmesi gerektiğini biliyor... başarı hikayeleri bölümünde okuduğum bir çok hikayede de bunu görmüştüm dönem dönem değiştirmişler mesela diyetlerini sıkıldıklarında...
neyse bende bugünden itibaren menülerimi yazıp cuma yarışmalarına gireceğim motivasyonunuz için hekese çokkk teşekkürleer..
kahvaltı 11:30
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir
3 küçük domates
1 yumurta
15:00
1 portakal
16:00
1 yk kuru üzüm
17:00
3 yk salçalı makarna
akşam balık salata
1 form çayı
1 yeşil çay
3 litre su
boool bool şekersiz çay
1.5 litresini içtim kaldı 1.5 litre :)
hafta içi menülerim daha düzenli olur çünkü diyetisyenin listesine göre besleniyorum
hafta sonu sizler gibi beslenmeye çalışıyorum
çalışmaz olurmuyuz kızz ama en nankör mesleği yapıyoz oda ayrı bir konuçalışıyormusun sorusuna hep hayır derdim ama artık vet çalışıyorum diyecegim
ev hanımı olmak çalışmakan zor ya valla hele bird 2 çocuk varsa
sabah kalk çocukları giydir kahvaltı yaptır
sonra fırsat bulursan sen yap
oyun oynat hava güsels edışarı çıkar
çıkmadna önce makinaya çamaşır at
eve gel yeidr ,uyut
çamaşırı çıkart as
akşam yemegi yap
bebeleir oynat
kuruyan amaşırları ,kat la ütüle
akşam yemegi yedir
bulaşıklaır makinaya yerleştir
bebelerii sütleirni ver
üstleirni degiştir
yüzleirni yıka dişlerini fırçalat sonra uyut
çay demle
biraz keyif için
sonra makinadna bulaşıklaır çıkart yerleştir
çay bulaşıklarını yerleştir
sabaha temiz kalması için tezgahı topla
vs vs vssssssss
devam eder gider listee
eeee çalışmıyormuyum şimdi ben?:84::84::84::84::84::84::84:
birde benim çocuklar okullu hergün onlara öğlen yemeği derdi var
bazen eşime anlatıyom şu şu işleri yaptım diye bana ne desin beğenirsiniz
altı üstü bir ev temizlemişsin
senmi çalışmıyormuşsun :26: halt etmişler bunu söyleyenler bende banuyla aynı fikirdeyim kendi işin daha zor sıkıntıları daha büyükOlur bazen öyle günler ne yapsa bilmez insan...:44::44:
Umarım evde sıkılıp yememişsindir
Hoşgeldin nazlım
Ohh kilocuklarla gelmiş hanımefendiSana feda olsun be yavrum o kadar emek vermişsin,kardeşin gelmiş ayda yılda bir tee uzaklardan kilo mu düşünür insan
40 bedenden daha zayıf görünüyorsun sen ama şaşırdım daha yeni 40'a girdim deyince. :26:
Benim üstüm neredeyse 40'a girecek kuu, bence kalıbı filan dar denediğin montların
Buyurun kızlar :
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
Yok daha yetmez bir de bunun psikolojik boyutundan,kendine vakit ayıramadığın için karamsar olmandan bahsetmemişsin..O alaycı tavırla çalışıyor musun diye soranlar ev hanımlarını küçük gören ve kendini bir halt zannedenler maalesefBana bile beraber işlettiğimiz halde ohh rahatsın çalışmıyorsun diyorlar
Çocuğu olmayan bile işlerden bunalırken bir de çocuk hele ki ikiz...En yoğun çalışan insan bile eline su dökemez yorgunluk konusunda
İnşallah bu hafta üstlerde olacağız seherim ya valla ben de yoruldum kendimi aşağılarda görmektenİnşallah az kaldı yolun sonu yakın :87::87:
iyi gecelerherkese,
bende kilo vermek istiyorum,bu ekibe girebilir miyim,forum da bir gruba girmek istedim liste dolu falan dediler anlamadım,
sizde de var mı böyle şeyler yoksa gruba doğrudan dahil olunabiliyor mu?
teşekkür ederim
Kahvaltı olarak: ekmeğin köşesine peynir koydum sadece
Ara öğün olarak : süt almayı unuttum o yüzden iki porisyon meyve yerine geçen büyük muzlardan yicem
öğle yemeği:Tavuk, ayran,2 dilim ekmek
ara öğün: 1pkt diyet bisk ve 1 elma
akşam:3-4 kaşık pırasa yemeği, yoğurt,2 dilim ekmek
akşam yemeğinden sonra 2 porisyon meyve
ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum sabahları kalhvaltı önünde günkurusu kayısı var bir de bu şekilde 2 yıl önce 20 ye yakın almıştım almış olduğum son 15 kilo8-9 aylık bir sürede almış olduğum kil umarım verebilirim
hg aramıza cnm liste sınırı yok katılabilirsin
ama yemek listende ilgimi çeken bi şey oldu biz hiç birimiz yani genelde ara öğünlerde muz yemiyoruz kalorisi çok yüksek çünkü hele 2 tane birden heç yemiyoruz