80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum,bu cuma tartida hepimizin yüzü güler ins,

ben bu hafta 3 günlük bir protein diyeti yapicam,ins güzel sonuc alirim

Ben de proteine yükleneceğim cumaya kadar, inşallah güzel sonuçlar alırız :13:

olsun canim üzülme,belki 75.4 cumanin habercisidir :)

Hay ağzın bal yesin
Aminnnn inşallah

ınsallah bende 1gün dıyebılecem bunları

Ama bunları demen için bu umutsuzluğu yenmen lazım, öncelikle güçlü ol, ben bunu başaramacağım de ve başka ihtimali getirme aklına..Başaramamak olmasın lugatında...Motivasyon en önemlisi ve üzülerek bu kiloları verebilseydik çoktaaaan verirdik böyle düşün..

teşekkür edrim bu akşam yazmaya başlıycam menülerimi.
bi de kabızlık için önerisi olan var mı

Ben her sabah 2 kuru kayısı üzerine koca bardak su ve gün içinde de 2-3 kupa form çayı içiyorum bunlar yetiyor bana. Zaten diyette olduğumuz için çok ağır şeyler yemiyoruz. Bence sana da yeter :13:

Offf deme ya İnşallah daha hafif atlatırsın canım ne diyeyim..Dikkat et madem böyle ağır atlatıyorsun

Hoşgeldin boydaşım Nasılsın nasıl geçti tatil..
Tatilden yine alt tarafı 500 gramla dönmüşsün bravo
Hadi bakalım yola devam

Son düzenleme:

Ben diyet bisküviyi kestim çünkü normal bisküviden neredeyse farkı yok :26:
Ama yinede sen bilirsin eğer hala almak istersen kayısılı ve elmalılarını seviyordum ben. Tbi bir de çikolata kaplısını

Güüünnnayyyydıınnnn herkesee

Günaydın :81::81:

Günaydin Balli Kaymaklarimm

Sabah Sabah Coook Ne$eliyim Beyaaa
Sankimmm Basküllde Güzel Bir Rakam Gördüm Gibiii Gibiiii
Cuma Günü Icin Simdiden HeycanLiyimm .. Bi An Önce Bu Hafta Bitsin Istiyorummm

Kahvaltimi Yaptimmm .. Saclarimii Topladimm .. Spor Cantamii Hazirladiiimm
Az Sonra Gidecegimmm .. Gitmeden Önce Sizeee Selam Vereyim Dedimm ..

Hava Burada Yine Günesli .. Ama 15. Dereceymis ..
Yani Yine Ceket Giyecegüm
Olsun Günes Oldugu Icin Rahatimmm .. Isinma Yürüyüsümüde Yapmis Olurum Spor Salonuna Kadar Ohhh Misss Missss

Yeni Gelen Arkadaslar Var Gördügüm Kadariyla ... Hepiniz Hosgeldinizz Cancagizlarimmm ..
Umarim Kendi Iradeniz Ve Azminizlee Ve Bizimde Sunacagimiz Destekle Kisa Bi Süre Icerisinde Saglikli Bir Sekilde Kilolarinizdan Kurtulursunuzzz

canım bende istemiyorum hatta hiç biskv. yemek istemiyorum ama ağzım bişiler istiyor ağzım olmasa midem çok fena kazınıyor biskv. yerine ne yiyeyim

Yoğurt ya da süt çok iyi olur böyle zamanlarda..Özellikle süt midem kazındığında ilk başvurduğum yoldur. Onun dışında 2-3 ceviz, kuru üzüm ya da nadiren beyaz leblebi olabilir..

Ohh harika
Ben de sabah öyle bir rakam gördüm sandım ama yanlış alarmmış
Ben de 1 de gideceğim spora, hafta içini seviyorum

Son düzenleme:

Kuuu meyvelerin üzerine mi limon sıkıyorsun

Canım bak ben bütün gün hatta akşam dahil bilgisayar başındayım. Eskiden elimin altında sürekli bir cips, kuruyemiş, ya da abur cubur illa olurdu..Yani illa ki ağzım oyalanacak bir şeylerle..Benim işim stresli ben yapamam diyip çıkıyordum işin içinden...Ama inan öyle değilmiş..Azmedince ağzı oyalanmadan da onları yemeden de durabiliyormuş insan geç farkettim
Şimdi şişman geçirdiğim 3 seneme acıyorum
Kısaca ilaçtır filan bunların hepsi sağlıksız yollar.Ben de denedim biber hapı aldım hastanelik oluyordum neredeyse..Ayrıca o şekilde veren de geri alıyor emin ol..Sinirden ağlamak çözüm değil, çözüm sadece azmetmek

Son düzenleme:
merhaba ,
bende kilo vermek istiyorum ama başladıktan sonra bir türlü devamını getiremiyorum çizelgeden gördüğüm kadarıyla süpersizniz umarım hedefinize ulaşırsınız

Günaydın deryacım haftaya daha çok var inş.75,4 kiloyu baskülde görürsün....
Liste çok güzel olmuş ellerine sağlık inş.cuma günü daha yukarılara çıkmayı düşünüyorum nede olsa reglde oldum.bu sabah ilk kez yürüyüşümü yaptım.bacaklarım hamlamış ağrıyor 40 dk.ancak yürüdüm .annemin zoruyla,başıma gelmiş sabah "hadi kalk" diye yine "yok "dedim her zaman ki gibi baktım söyleniyor hazırlanmış "tamam kalkıyorum" dedim evden çıkana kadar offlayarak ama çıkınca herşey değişti yürüyüş çok güzel çok dinç oluyorsun...artık tembellik yapmamayı düşünüyorum...inş

tatlım enerjin buralardan bile hissediliyor ne mutlu sana merak etme canım bildirim günü gözünü açıp kapayıncaya kadar gelir sabah hava burda kapalıydı şimdi pırıl pırıl güneş çıkmış bende platesimi yaptım birazdan yürüyüş parkuruna gidicem ve ardından serbest jimnastik çalışıp eve dönücem

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

İnşallah filizcim, daha ne isterim o rakamı görürsem
Yürüyüş harika olmuş ne güzel annen destek oluyor sana. 40 dk'yla başla 1 saate çıkarırsın inşallah..Başta ağrı yaptığı için zor gelse de zamanla vazgeçilmez oluyor yürüyüş :13:

herkes yorumunu yapmış konu kapanmış ama kısaca bişey söylemek istiyorum diyetisyen hakkında tabii ki diyetisyensiz olmaz ama çok şükür hiçbirimiz obez değiliz kendi irademizle kilolarımızı verebiliyoruz.

ben 68 kilo iken diyetisyene gittim çok ilgili birsürü test konuşma,her hafta kontrol ve kilo verildi.Fakat ben korumasını beceremedim.çünkü o kadar düzenli yiyemiyorum.Eşim papates kızartması olmadan pazar günleri kahvatıya oturmaz.illa ay içerisinde pizza,kumpir,tatlı,pasta,mercimek köftesi vs.olacak...(çok zayıf bu arada)ben kendime ayrı,eşime ayrı,bebeğime ayrı her zaman yemek hazırlayamam haftanın 6 günü çalışıyorum ve çok yoğunum yorgun oluyorum.birde canım çekiyor bu evde bu yemekler pişiyor ne zamana kadar kaçabilirim.bende 3+3 yaparak aradabir nefsimi köreltecek kadar tadarak yiyorum.ben bir listeye bağlı kalmak, sonra listeyi uygulamayınca tekrar eski kiloma dönmek istemiyorum.o yüzden herşeyden yiyorum ama kararınca sınırlarımı bilerek gün içersinde dengeleyerek.Ve bu şekilde 10 kilo verdim.eskiden bitirene kadar yerdim şimdi sadece bir lokma yada incecik bir dilm...sonrasında hiç görmemiş gibi saldırmıyorum çünkü o an tadına baktım ve rahatlıyorum.Ben böyleyim herkesi bilemem.çok mutluyum 2 haftada yada ayda 1 kez sonuçta yasak değil o bana istediğim zaman yiyebilirim ama tadında bırakarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…