günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum,bu cuma tartida hepimizin yüzü güler ins,
ben bu hafta 3 günlük bir protein diyeti yapicam,ins güzel sonuc alirim
olsun canim üzülme,belki 75.4 cumanin habercisidir :)
ınsallah bende 1gün dıyebılecem bunları
teşekkür edrim bu akşam yazmaya başlıycam menülerimi.
bi de kabızlık için önerisi olan var mı
sağol cnm antibiyotik yutuyorum ama faydasız sadece doktora gidişimi erteliyor bir süre ama geçmiyor bende bronşit zatüre olduğundan buna birde astım ekleninceher ilaç iyi gelmiyor mutlaka ağır bir ilaç tedavisi görmem lazım yada iğne oda olmasa serum ile atlatıyorum :18: inanki doktora gitmeye korkuyorum kalçamda iğne yapcak yer kalmamış yahu
günaydın kızlar ben geldim. nasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli. bu sabah tartıldım 87.6 çıktım yani +500 gr la döndüm. cumaya kadar aldıgımı vericem inş sonra kaldıgım yerden yola devam
diyet bisk yerine ne yiyorsunuz benim diyetimde var bugün almaya gidicem ama tadları aklıma geldikçe içim bulanıyor elma limon aromalılarda dahil içim istemiyor ara öğün yemezsemde çok acıkıyorum sizce ne yapayım
Güüünnnayyyydıınnnn herkesee
Ben diyet bisküviyi kestim çünkü normal bisküviden neredeyse farkı yok :26:
Ama yinede sen bilirsin eğer hala almak istersen kayısılı ve elmalılarını seviyordum ben. Tbi bir de çikolata kaplısını
canım bende istemiyorum hatta hiç biskv. yemek istemiyorum ama ağzım bişiler istiyor ağzım olmasa midem çok fena kazınıyor biskv. yerine ne yiyeyim
canım bende istemiyorum hatta hiç biskv. yemek istemiyorum ama ağzım bişiler istiyor ağzım olmasa midem çok fena kazınıyor biskv. yerine ne yiyeyim
Günaydin Balli Kaymaklarimm
Sabah Sabah Coook Ne$eliyim Beyaaa
Sankimmm Basküllde Güzel Bir Rakam Gördüm Gibiii Gibiiii
Cuma Günü Icin Simdiden HeycanLiyimm .. Bi An Önce Bu Hafta Bitsin Istiyorummm
Kahvaltimi Yaptimmm .. Saclarimii Topladimm .. Spor Cantamii Hazirladiiimm
Az Sonra Gidecegimmm .. Gitmeden Önce Sizeee Selam Vereyim Dedimm ..
Hava Burada Yine Günesli .. Ama 15. Dereceymis ..
Yani Yine Ceket Giyecegüm
Olsun Günes Oldugu Icin Rahatimmm .. Isinma Yürüyüsümüde Yapmis Olurum Spor Salonuna Kadar Ohhh Misss Missss
Yeni Gelen Arkadaslar Var Gördügüm Kadariyla ... Hepiniz Hosgeldinizz Cancagizlarimmm ..
Umarim Kendi Iradeniz Ve Azminizlee Ve Bizimde Sunacagimiz Destekle Kisa Bi Süre Icerisinde Saglikli Bir Sekilde Kilolarinizdan Kurtulursunuzzz
Ben diyet bisküviyi kestim çünkü normal bisküviden neredeyse farkı yok :26:
Ama yinede sen bilirsin eğer hala almak istersen kayısılı ve elmalılarını seviyordum ben. Tbi bir de çikolata kaplısını
Derya Ablaminda Dedigi Gibi Diyet Bisküvilerin Kalorisi Nerdeyse Normallerle Ayni ..
Bence Meyve Ye .. Kücük Bir Kase Karisik Meyve Tabagi Yap .. Üzerine Boll Taze Limon Suyu SIK
afiyetle ye .. Büyük Porsiyonlarda Yapip Buzdolabinda Sakla .. Ve Ara Ögünlerini Öyle Gecistir ..
Oda Olmadi Günde 3.Tane Ceviz Yiyebilirsin .. Yani Ara Ögün Olarak ..
Hem Düsünme Gücüne Iyi Geliyor Hemde Tok Tutuyor ..
Veya Bir Bardak Light Süt Ic .. Bitki Caylarinada Yogunluk Verebilirsin .. Onlarda Istahini Kesiyor ..
Yoğurt ya da süt çok iyi olur böyle zamanlarda..Özellikle süt midem kazındığında ilk başvurduğum yoldur. Onun dışında 2-3 ceviz, kuru üzüm ya da nadiren beyaz leblebi olabilir..
çok sağol canım sence sütü meyveli falan içsem çok fark eder mi kendimi biliyorum bir müddet sonra sade sütten de kaçmaya başlıcam off Allahım ya arkadaşım ilaç kullandı kokrmasam alsam mı diye düşünmeye başladım ağlıcam sinirimden :2:
çok sağol tatlımDerya Ablaminda Dedigi Gibi Diyet Bisküvilerin Kalorisi Nerdeyse Normallerle Ayni ..
Bence Meyve Ye .. Kücük Bir Kase Karisik Meyve Tabagi Yap .. Üzerine Boll Taze Limon Suyu SIK
afiyetle ye .. Büyük Porsiyonlarda Yapip Buzdolabinda Sakla .. Ve Ara Ögünlerini Öyle Gecistir ..
Veya Bir Bardak Light Süt Ic .. Bitki Caylarinada Yogunluk Verebilirsin .. Onlarda Istahini Kesiyor ..
Yoğurt ya da süt çok iyi olur böyle zamanlarda..Özellikle süt midem kazındığında ilk başvurduğum yoldur. Onun dışında 2-3 ceviz, kuru üzüm ya da nadiren beyaz leblebi olabilir..
çok sağol canım sence sütü meyveli falan içsem çok fark eder mi kendimi biliyorum bir müddet sonra sade sütten de kaçmaya başlıcam off Allahım ya arkadaşım ilaç kullandı kokrmasam alsam mı diye düşünmeye başladım ağlıcam sinirimden :2:
Tatlim Zayiflama Ilacindanmi Söz Ediyorsun Sen ?
Biz Topik Olarak Öyle Seyler Kullanmiyoruz , Yani Hepimiz Kendi Öz Irademizle Veriyoruz kI Böylesi daha Zevkli Inan ..
Onlar Ise Yarasaydi Her Sene Önümüze Yok Elma Kapsülü Yok Lahana Kapsülü
yok Altin Cilek Diye Önümüze Sunmazlardiii .. Sakin Sakin Kullanma .. Kendine Zarar Verirsin ..
Azucuk Kendine Güven Bak Nasil Tikir Tikir Gidecek Kilocuklarinn ..
Tatlim Zayiflama Ilacindanmi Söz Ediyorsun Sen ?
Biz Topik Olarak Öyle Seyler Kullanmiyoruz , Yani Hepimiz Kendi Öz Irademizle Veriyoruz kI Böylesi daha Zevkli Inan ..
Onlar Ise Yarasaydi Her Sene Önümüze Yok Elma Kapsülü Yok Lahana Kapsülü
yok Altin Cilek Diye Önümüze Sunmazlardiii .. Sakin Sakin Kullanma .. Kendine Zarar Verirsin ..
Azucuk Kendine Güven Bak Nasil Tikir Tikir Gidecek Kilocuklarinn ..
haklısın canım korkuyorum zaten içerde ne yaptığı belli değil karaciğere ne yapıyor kim bilir
Derya Ablaminda Dedigi Gibi Diyet Bisküvilerin Kalorisi Nerdeyse Normallerle Ayni ..
Arkadaşlar bir de kilo çizelgesi yapamıyorum
yardım edermisiniz
cuma günleri kilolar mı yazılıyor
merhaba ,
bende kilo vermek istiyorum ama başladıktan sonra bir türlü devamını getiremiyorum çizelgeden gördüğüm kadarıyla süpersizniz umarım hedefinize ulaşırsınız
Günaydın kızlaaaar :81::81:
Bu sabah tartıya çıktım bir baktım 75.4
Anaaaam kudurdum kudurdum sevinçten. Sonra bir indim C yazdı
C yazınca yanlış oldu anlamındadır benim tartıda
Bir daha çıktım 76.5... Olsun dedim ne yapalım üzülmedim daha kaç gün var
Ama sabahki tipim görülmeye değerdi ağzım resmen kulaklarımı öptü
Günaydin Balli Kaymaklarimm
Sabah Sabah Coook Ne$eliyim Beyaaa
Sankimmm Basküllde Güzel Bir Rakam Gördüm Gibiii Gibiiii
Cuma Günü Icin Simdiden HeycanLiyimm .. Bi An Önce Bu Hafta Bitsin Istiyorummm
Kahvaltimi Yaptimmm .. Saclarimii Topladimm .. Spor Cantamii Hazirladiiimm
Az Sonra Gidecegimmm .. Gitmeden Önce Sizeee Selam Vereyim Dedimm ..
Hava Burada Yine Günesli .. Ama 15. Dereceymis ..
Yani Yine Ceket Giyecegüm
Olsun Günes Oldugu Icin Rahatimmm .. Isinma Yürüyüsümüde Yapmis Olurum Spor Salonuna Kadar Ohhh Misss Missss
Yeni Gelen Arkadaslar Var Gördügüm Kadariyla ... Hepiniz Hosgeldinizz Cancagizlarimmm ..
Umarim Kendi Iradeniz Ve Azminizlee Ve Bizimde Sunacagimiz Destekle Kisa Bi Süre Icerisinde Saglikli Bir Sekilde Kilolarinizdan Kurtulursunuzzz
Günaydın deryacım haftaya daha çok var inş.75,4 kiloyu baskülde görürsün....
Liste çok güzel olmuş ellerine sağlık inş.cuma günü daha yukarılara çıkmayı düşünüyorum nede olsa reglde oldum.bu sabah ilk kez yürüyüşümü yaptım.bacaklarım hamlamış ağrıyor 40 dk.ancak yürüdüm .annemin zoruyla,başıma gelmiş sabah "hadi kalk" diye yine "yok "dedim her zaman ki gibi baktım söyleniyor hazırlanmış "tamam kalkıyorum" dedim evden çıkana kadar offlayarak ama çıkınca herşey değişti yürüyüş çok güzel çok dinç oluyorsun...artık tembellik yapmamayı düşünüyorum...inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?