80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde özgecim kimin maddiyatı nasıl, bugün evinde ne yiyor,ne gibi sıkıntısı var,aile kalabalık mı,yada tek mi?bilemeyiz.evde pc var,tavuk mu yiyemiyecek gibi bişey yazmışsın tam anımsamıyorum.şu kadar lira demişsin.bekar olabilir eve ailesi ne aldıysa ona göre yer,tek yaşar yanlızdır canı istemez,eve çok geç gelir yorgun olur yapamaz,parası olmaz (evde pc olsabile) alamaz o kimseyi ilgilendirmez.sen doğru bildiğini bizimle paylaş, yorumlarını yap ama diretme,kırıcı olma isteyen uygular isteyen pas geçer.burada herkesin yazdığı uygulanıyor mu? hayır.

selammm güzellerrrr
nasılsınız bakalımmmm
sabah 6:15 te kalktımm dogru yürümeyee
1 saat spor eve geldim ,kahvaltı filn
ütü yptım bir ton çamaşırlarııı astımm

pofffffffffffffff

herkese selam okuldayım öğle arasındayız 1 haftalık tatilden sonra okul hiç te iç açıcı değil bugün... ama sabah tartım güzel şeyler söylemeye başladı bile hadi bakalım...

yeni gelen arkadaşlar var hepiniz höşgeldiniz.....

canım hoşgeldin hemen hemen hikayemiz aynı ben de 100 ile doğuma girmiştim ve eve gelince hemen tartılıp 93 ü gördüğümde şok olmuştum ...
ilk hamileliğimdi ve ben b u kilonun doğumdan sonra hemen azalacağını zannediyordum ama dediğin gibi 23 ay geçti hala bendeler ama diyetle ve hep birlikte veriyoruz işte...

canım birşey soracağım. labne yemenin özel bi nedeni var mı? başka arkadaşların listelerindede görüyorum. daha mı az kalorili?
kusra bakma canım biraz geç oldu cevap. arada bir fark varmı bilmiyorum. ben labneyi daha çok sevdiğim için aldım.
ellerine sağlık deryacım. kendimi 1. görmek çok güzel
iki gündür eltimdeydim. o yüzden menülerimi yazamadım.

filizcim okadar güzel anlatmışsınki ... aynı yazdıqın gibi bende hiç yememezlik etmiyorum ucundan tadına bakacaqım kadar az alıyorum ve nefsimi körlüyorum canım bidaha istemiyor zaten..hafta sonları biraz esnek davranıyorum oda verecek kilomun azalmasından dolayı..hiç yemeden yapılan diyetlerde sonra bunları yemeye başladıklarında hem kilo alınıyor hemde özledikleri için 1 tane yiceklerine daha fazla yeniyor..bak ne güzel hem yaptıklarından yemişsin hemde 10 kilo vermişisn nekadar güzel.. vücut sistemini sende oturtmuşsun..bundan sonrası zincirleme geliyor cnm..kilolar nasıl gitti ne zaman gitti su gibi gelip geçti..1.5 ay sonra dengeli beslenmeye başlayalı 1 yıl olacak ve Allahın izniyle hedef kiloma inmiş olacaqım..yıllardır üstümdeki kilolara hamallık etmişim 1 yılda çok şey deqişti.. başlamak başarmanın yarısıymış diqer yarısındada irademi kullandım ve başardım..Rabbim bütün arkadaşlarıma nasip etsin ayrıca senide azminden dolayı kutlarım cnm

kilom 93 galiba topiğin en topiğiyim benimle zayıflamak isteyen var mı karşılıklı hergün rapor verebileceğimiz biribirimizi motive edebileceğimiz birilerine ihtiyacım var

canım hoşgeldin yalnız değilsin hepimiz zayıflamak için burdayız topikten kopma azzmin bol olsun sabırlı ol aceleci olma bunlar benim geç te olsa artık kabullendiğim şeyler... 1 günde almadık ki 1 günde verelim bu kiloları sabırrrrrrrrrrrrrrrr..............

a.s canım hoşgeldin okuyormusun yoksa öqretmenmisin cnm..baskül güzel rakamlar göstermiş motivasyonun tavan yapmıştır çok tebrikler..bende şimdi dışarı çıkıcam hem sporumu yapıcam hemde pazar yapıp gelicem..sana iyi dersler cnm

Son düzenleme:

canım ben ingilizce öğretmeniyim denizlide... tartım bugün 82. 9 dedi ya şaka gibi ... haftada 3 sporum var benimde pzt çarş cuma akşam step aerobik..

Hoşgeldin boydaşım Nasılsın nasıl geçti tatil..
Tatilden yine alt tarafı 500 gramla dönmüşsün bravo
Hadi bakalım yola devam

hoşbulduk canım iyiyim tatilde güzel geçti. aslında hiç dikkat etmedim tatilde yediklerime. bu güne kadar diyet yapıp bırakınca hep basladıgım kiloma dönerdim şimdi sadece +500 demekki dogru yoldayım. bu 500ü de fazlasıyla hekettim. ama daha kararlı daha istekli döndüm diyebilirim. seninde ilk hedefe az kalmış

canım ben ingilizce öğretmeniyim denizlide... tartım bugün 82. 9 dedi ya şaka gibi ... haftada 3 sporum var benimde pzt çarş cuma akşam step aerobik..

zil çaldı ben kaçıyorum akşama menümü yazacağım...

800qr şimdiden çok süper bir rakam tekrar tebrikler cnm böyle rakamların düştüqünü gördükçe bütün sabrımıza deqiyor..ingilizce en sevdiqim dersti okul yıllarımda...özel ders falan almıştım..heyy gidi günlerrrr :97:

Kızlarrr 2 günlük aradan sonra gelebildim sonunda hafta sonu çok yoğundu hiç uğrayamadım. Sabahda hadi geçmişe göz atayım öyle günaydın diyeyim dedim ama bu saati buldu

canım öqrenci yurdundamı kaldın üni. için..

Evet canım Atatürk Öğrenci Sitesi Cevizlibağ tarafında

Deryacım ellerine sağlık liste için

kızlar aklımda birsürü şey vardı ama uçtu gitti

kapalı çarşıya giderken tramwayla önünden geçiyoruz cnm anılarla doludur senin için şimdi orası..:98:

Selammmm fistiklarrrr

Bir kac günden beri arayi actim topikle,
ama ne kadar icime oturduysa,
rüyalarimda burada deliler gibi yazistigimi gördüm durdum sabaha kadar

izlos'dan haber yokmu hala ?
Gelemedi hatun

Derya'm, bende tartinin gazabina ugradim dün aksam,
felegim sasti, kalbim sanki gözlerimde atti durdu
Tartida dün 70'i görünce bayilicakdim
Pilinden dolayi olmus.
Sonra bi ton kavga ettim malla (tartimla)
Bu hafta insaAllah tartim beni yaniltmicak,
onca kavgadan sonra anlasma yaptik

Sabahdan beri bir hengame ugras dur, temizlik, Alyadua, esim derken kafa bir milyon
Halimi yikamak istiyorum ama bakalim...Hos, yikamak icin yer yok ama.
Artik yikama yeri bulmam lazim...

Bu arada kahvaltimi 45dk önce kooocaaaaammaaaan bir kase salata yiyerek yaptim.
Sanki aseriyormus gibi, kalkar kalkmaz Salata diye sayikladim durdum.

Berlin'e gittigimden beri spor yalan oldu..
Birazcik su salatayi sindiriyim de, spor yapiyim.
Yada en iyisi yürüyüs.
Ama doktorlar : Yedikleriniz üzerinden 1 saat gecmedikce spor yapmayiniz diyor

kızlar merhaba ; dün topshoptan pilates topu aldım fiyatı uygun geldi ebru şallının 22.90tl akşam şişirdim ve tepesindeyim netten açıp izliyorum hareketleri yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum dengeyi sağlamak zor kayıp gidiyo altınızdan top ama sıkılaştığımı hissediyorum evde dans ediyorum bacaklarım sertleşti 1 hafta olcak yediklerime dikkat edeli kayınvalidemdeydim cumartesi yanların incelmiş sanki dedi bi sevindim :) kilo olarak net bişe yok sabah başka akşam başkayım tartıda ama bi hafta tartılmıcam bitki çayı yeşil çay elma sirkesi içiodum bir haftadır dün beyaz lahana aldım onunda suyunu kaynatıp içicem bakalım 70 olsam bi süper olcak

bu arada şu hedefimizi aşağıya nasıl yapıoruz grafik için yardımcı olabilirmisiniz bana

kapalı çarşıya giderken tramwayla önünden geçiyoruz cnm anılarla doludur senin için şimdi orası..:98:

evet canım çok anım var o yıllar yaşanmışlıklar gençlik ben istanbulu zaten çok seviyorum çok başka bir şehir bazen kalabalığı bile güzel istanbul aşkım depreşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…