günaydın kızlar
benıde alırmısınız aranıza
kendımden bıraz anlatım
boyum:1.72
hamıle kalmadan önce 72kıloydum doguma 97kılola gırdım aradan 2sene gectı suan 87kıloyumbana nolur yardımcı olun
kusra bakma canım biraz geç oldu cevap. arada bir fark varmı bilmiyorum. ben labneyi daha çok sevdiğim için aldım.canım birşey soracağım. labne yemenin özel bi nedeni var mı? başka arkadaşların listelerindede görüyorum. daha mı az kalorili?
ellerine sağlık deryacım. kendimi 1. görmek çok güzelYeni listemiz geldiiiii :81::81::81:
Kızlar sabit sayımız baya azalmış.Listede neredeyse 10 kişi bildirim yapmamış.Yani sabit diye geçenlerin çoğu aslında bildirim yapmayanlar.Geçen haftaya göre performansımız çok iyi.Umarım bu şekilde devam eder, hatta haftaya çok daha güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Kendimi de sabitler arasında en başa yazdım yüzsüz gibi
Aşağılarda görünce çok üzülüyorum o yüzden bu haftaki yüzsüzlüğümü mazur görün :78::78:
herkes yorumunu yapmış konu kapanmış ama kısaca bişey söylemek istiyorum diyetisyen hakkında tabii ki diyetisyensiz olmaz ama çok şükür hiçbirimiz obez değiliz kendi irademizle kilolarımızı verebiliyoruz.
ben 68 kilo iken diyetisyene gittim çok ilgili birsürü test konuşma,her hafta kontrol ve kilo verildi.Fakat ben korumasını beceremedim.çünkü o kadar düzenli yiyemiyorum.Eşim papates kızartması olmadan pazar günleri kahvatıya oturmaz.illa ay içerisinde pizza,kumpir,tatlı,pasta,mercimek köftesi vs.olacak...(çok zayıf bu arada)ben kendime ayrı,eşime ayrı,bebeğime ayrı her zaman yemek hazırlayamam haftanın 6 günü çalışıyorum ve çok yoğunum yorgun oluyorum.birde canım çekiyor bu evde bu yemekler pişiyor ne zamana kadar kaçabilirim.bende 3+3 yaparak aradabir nefsimi köreltecek kadar tadarak yiyorum.ben bir listeye bağlı kalmak, sonra listeyi uygulamayınca tekrar eski kiloma dönmek istemiyorum.o yüzden herşeyden yiyorum ama kararınca sınırlarımı bilerek gün içersinde dengeleyerek.Ve bu şekilde 10 kilo verdim.eskiden bitirene kadar yerdim şimdi sadece bir lokma yada incecik bir dilm...sonrasında hiç görmemiş gibi saldırmıyorum çünkü o an tadına baktım ve rahatlıyorum.Ben böyleyim herkesi bilemem.çok mutluyum 2 haftada yada ayda 1 kez sonuçta yasak değil o bana istediğim zaman yiyebilirim ama tadında bırakarak...
kilom 93 galiba topiğin en topiğiyim benimle zayıflamak isteyen var mı karşılıklı hergün rapor verebileceğimiz biribirimizi motive edebileceğimiz birilerine ihtiyacım var
herkese selam okuldayım öğle arasındayız 1 haftalık tatilden sonra okul hiç te iç açıcı değil bugün... ama sabah tartım güzel şeyler söylemeye başladı bile hadi bakalım...
yeni gelen arkadaşlar var hepiniz höşgeldiniz.....
a.s canım hoşgeldinokuyormusun yoksa öqretmenmisin cnm..baskül güzel rakamlar göstermiş motivasyonun tavan yapmıştır çok tebrikler..bende şimdi dışarı çıkıcam hem sporumu yapıcam hemde pazar yapıp gelicem..sana iyi dersler cnm
Hoşgeldin boydaşımNasılsın nasıl geçti tatil..
Tatilden yine alt tarafı 500 gramla dönmüşsün bravo
Hadi bakalım yola devam
canım ben ingilizce öğretmeniyim denizlide... tartım bugün 82. 9 dedi ya şaka gibi ... haftada 3 sporum var benimde pzt çarş cuma akşam step aerobik..
zil çaldı ben kaçıyorum akşama menümü yazacağım...
canım öqrenci yurdundamı kaldın üni. için..
Kızlarrr 2 günlük aradan sonra gelebildim sonunda hafta sonu çok yoğundu hiç uğrayamadım. Sabahda hadi geçmişe göz atayım öyle günaydın diyeyim dedim ama bu saati buldu
Evet canım Atatürk Öğrenci Sitesi Cevizlibağ tarafında
Deryacım ellerine sağlık liste için
kızlar aklımda birsürü şey vardı ama uçtu gitti
kapalı çarşıya giderken tramwayla önünden geçiyoruz cnm anılarla doludur senin için şimdi orası..:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?