80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemle konuştum kızlarrrr:82::82::82::82:
az kaldı 2 gün sonra burada olcak inşşşşş
evini topluyorr tabi o yokken taşınıncaaa evv bi rçok iş vardı onu bekleyennn
yeni evind egüle güle otur arkadaşşım inşşşş

bekliyorz seni 8 gözle

Azimli hatunum, sizde olmasiniz hatundan haber alamicaz
Allah yardimcisi olsun, birrr sürüü is..
Olsun, yeni yeni güzelliklere sahit olucak o ev insaAllah.
Hayirli ugurlu olsun tatlisin evi

selam citirlar....gecen hafta bildirim yapmadim ama sabittim,dün 60 görür gibi oldum ,bugün 61 lerdeyim yine .bakalim cumaya kadar ne olcak reglde oldugum icin tartiyada suan güvenemiyorum

selam kızlar..herkese iyi haftalar..
malum bugün aybaşı çok iş var çok yoğunum..hemen özet geçeyim geçmişe bakamadım cuma akşamından beri..
cç.tesi çpkm geç kalktım. İzmirdne arkadaşım gelecek diye yemek +temizlikle akşamı ettim
o geldi geç yattık
sabah kalktık çengelköyde kahvaltıya gittik
sonra da beylerbeyine kahveye..ordan da başka bir arkadaşa bostancıya derken ben bildiğiniz pazar günü cozuttum 2 gün spor da yapamadım..hemen bugün telafiye başlayıp kabak yemeğimi yanımda getirdim bu hafta düşük kalorili devam edicem çünkü pazar tatlı yedim..sporu da hergün en az 1 saat yapmak zorundayım..
bendne haberler böyle kızlar ..
ne evi kızlar izlem taşınıyor mu bu arada?

selam fıstıklar geçmişe detaylı olarak bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.haftasonum çok yorucuydu mutfagı inceden temizledim balkonları elden geçirdim çok yoruldum ama kafam rahatladı çok şükür.

şimdiden menümü yazıyım akşam yazamam belki

sabah:2 dilim kepekli ekmeğe yapılmış salçalı peynirli tost

ara: 1 orta boy elma

öğlen:1 büyük tabak tarhana çorbası (çorba çok olduğu için ekmek yemedim)

ara: öğlen yemeğine geç kaldığım için 2 kaşık yoğurtla geçiştiricem

akşam: 1 tabak 3 y.kaşığı kadar karnabahar yemeği bolca salata 1 dilim kepek ekmeği

yatmadan: 1 fincan sıcak süt

3 litre su tahminen

spor: 20 dk kendi çapımda (ama tırstım bugün dikişlerim ağrıdı :18: )

Merhabalar herkese,hepinize iyi bir hafta diliyorum.3 gündür takip edemedim sizi haliyle şeytana uydum gereksiz şeylerde yedim Ancak pes etmek yok yola devam

pilates topunun tepesindeyim sürekli hareket halindeyimm aranızda yapan varmı

bende plates topu aldım 1 ay oldu nerdeyse fakat daha hiç kullanmadım pilates "sıkılaşmak için çok ii fakat biraz kilo verip öyle başla" dedi topikteki 1-2 arkadaş bende bekliyorum 60-65 kiloya yaklaşıyım öyle başlayacağım...bugün ilk sporumu yaptım ve 40 dk.yürüdüm.hulohop çeviren ifade nerde:)

Kızlar mekik aletini ne zaman kullanıyım?

Deryaa Ablaa Ne Gülüonn
Büyük Kase Meyve Salatasi Yaptigim Zaman SIKIYORUM Limonu Üzerine ,
Ek$i Ek$i Cok Güzel Oluyor

Sena Ablacim Valla Baskülde Rakamlar Kücüldükce Acaip Positif Enerji Saciyorum
Etrafimaa .. Tabiki Sizde Bundan Faydalaniyorsunuz

Sporumudaa Yaptimmm , Corbamidaa Ictimmm Ohh Simdi Birazcik Dinlenecegimm
Sonra Yine Görüsürük Hatunlariiim :80:

Merhaba Kızlar

Dün akşamüstü alışverişe çıktık bir mağazadan 2 bluz aldım altına balon etek dizde turkuaz üstü minik çiçekli etek beğendim xl kabine girdim alttan denedim olmadı beli kalın lastikli,üstten denedim göğüsünmüm altına inmedi:))zor çıkardım XL nasıl olamz diye zorladım iyiki üstümde yırtılmadı...başka model etek lacivert A pileli 40-42 denedim 42 oldu ama pile açık duruyor iğrenç yani...pantolon denedim birde benden 42 siyah düşükbel boru paça, sanki boru paça değil tayt allahım bu nasıl kilo almak bir insanın kalçası bacakları bu kadar nasıl büyür.mecburen 5 bluz aldım alta yine bişey yok olmuyor.hamileyim doğrunca gider die hiç dikkat etmedim şimdi kabinde nefes nefese kalıyorum hiçbiride olmuyor...evden çıkarken deri ceketimi giyiyim hava güzel dedim fermuarın kapanmasına 10 cm var...eşim sesleniyor bi çıkamdın die napıyım elimi neye atsam olmuyor,aynı şeyleri giymek istemiyorum.Ama maalesef eşofmanla gittim...ve anladım ki bu 10 kilo ile olacak bişey değil benim eski kiloma dönmem şart yoksa çok mutsuz olacağım....

canım inan bu yazdıklarını daha bu cumartesi yaşadım ve seni çok ii anlıyorum... hamilelikte kilo alıon diyenlere olsuuuun ben çok güzel bişi için alıyorum bu kiloları diyip cewap veriyordum ve son iki senem hep eşofmanlarla geçti... şimdi yaz gelio ve benim giyecek hiçbirşeyim yok aslında var ama her bedenden hamilelik öncesi 70 kiloluk kıyafette var 100 kiloluk kıyafette var ama hepsi bazanın içinde hadi kışı atlattık uzun hırkalar kabanlar derken ama artık kaçış yok açılıp saçılacaz....tabii sabırlı olup dayanırsak istediğimiz kiloya ulaşınca istediğimiz her şeyi giyebileceğiz.... inşallah

geldim kızlarr..3km yürüyüş yaptım..aralarda kaç metre yürüdüqünü gösteren işaretler var..bir ara dikkatimi çekti ekranda sıcaklık 25 derece yazıyordu..ve aşırı sıcaktı..sonrada aletlerde çalıştım ..yürüyüşle beraber tam 1 saat spor yapmışım..sonrada pazara çıktım..nihayet evdeyimm

pilates topunun tepesindeyim sürekli hareket halindeyimm aranızda yapan varmı

ben yapıyorum cnm..sabahları ebruyla..plates yapmayı çok seviyorum ve yaparken çok eqleniyorum.. dünde oqlumla yaptık(12)yaşında..çok eqlenceli geçti..başlayalı 4 hafta oldu haftada 2 yada 3 gün yapabiliyorum (diqer günler evde yokum) buna raqmen gögüs-bel-kalça 2şer santim küçülmüş..iyiki ölçmüşüm yoksa anlayamazdım..sende ölç ve arada farkı gör canım..ilk günler hareketleri yapmakta zorlanabilirsin ama sonra çok kolay geliyor..başarılar canım..

burcum gerçekten faydalanıyoruz canım..bir arkadaşımızın kilo vermesi bizleride gaza getiriyor..motive oluyoruz..güzel rakamlar gördüm cümlesini çok seviyorum..içim kıpır kıpır oluyor cnm

filizcim üzülme canım..bu geçici bir durum.. çok deqil geçen yaz bol pantolonlar çıkmıştı..cıvıl cıvıl çiçekli tam yazlık..herkes tiril tiril giyordu.. bende heveslenip almaya gittim..XLye kadar varmış bende xl giyiyordum..denedim ve kalçalarımdan yukarı çıkmadı.. birkaç maqazaya daha gittim deqişen bişey olmadı..çok üzülmüştüm..herkesin üstündekileri çok beqeniyordum ama giyemiyordum..belkide bu olanlar bardaqı taşıran son damla oldu..ve ben diyete başladım..beynimde olayı öylesine bitirmişimki diyete başladıqımın 2. günü tatile çıkmıştık gittiqim hiçbiyerde düzenimi bozmadım..kilo verdikçe heveslendim..kilo verdiqim farkedilmeye başaldıqında çok başka duygulara büründüm..daha çok tutundum diyete..filizcim biraz sabret canım..bak öyle bir zaman gelecekki maqazalardaki kıyafetleri sen beqenmiceksin..lüx bir maqaza açılmıştı geçen yıl..çok güzel kıyafetler vardı..uzun zamandır uqramıyordum..geçen gün kızıma gel bişeyler alalım dedim ve oraya gittik..ve şok oldum meqer orda bnm çok beqendiqim kıyafetlerin hepsi büyük bedenmiş ondan beqeniyormuşum o maqazadaki kıyafetleri şuan m beden giyiyorum hiçbişey almadan çıktık maqazadan çünkü küçük beden yoktu sende bu günleri göreceksin cnm..çizelgelerimize bak nerelerden gelmişiz bu kilolara..herkes nasıl başardıysa sende başarıcaksın cnm yeterki vazgeçme ve iste..bu sözü sakın unutma

selam kızlar

valla hızınıza yetişemiyorum.çok yorgunum.direndim ve diyetimi herşeye ragmen bırakmadım.

liste bi harika hepinizi verdiğiniz kilolardan dolayı tebrik ediyorum ve datrısı benim başıma ..hepinize bol neşeli gunler..

bugunku menum

sabah

2 kayısı
1 kabne peynır
1 salatalık
1 ceviz

öğle

haşlanmış kırmızı et
3 kayısı
salatalık

akşam

1 kepçe etli bezelye
1 dillim kepek ekmeği
bol bol da yeşillik

senacım bende plates için ebru şallının cd sini aldım başlangıç için ama maalesef laptop açmadı dvd yi.plates bana çok anlamsız geliyordu ama sen ve senin gibi plates yapanları duydukça bende heveslendim gerçekten sıkılaşmaya çok ihtiyacım var

nihlcimm evet cnm ilemm evini taşıdııı

deniz slmmm kuzum nasılsınn ?

filizz
aslınd aben seni okadar kilollu görmüyorum resimlerde ya boy kaçtı seninnn

deryaa
nerde kaldınnn cnm

filizcim merhaba
hafta sonu aynı durumu bende yasadıım.olmuyor hıcbırsey onumuzdekı hafta sonu dugunumüz var ve hala gıyecek birşey yok.evden çıkasım gelmiyor.. off offf..ama yılmayacağım.mutlu olmak istiyorum.o yüzden zayıflamam gerek.

çok feci ir baş agrım var 2 3 gündürrr
sebebebini anlayamadım rgliden hepolurdu ama bu kez biraz fazlaa

sanırım sabah erkenden çıktıgım için yürümyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…