evet canım çok anım var o yıllar yaşanmışlıklar gençlikben istanbulu zaten çok seviyorum çok başka bir şehir bazen kalabalığı bile güzel istanbul aşkım depreşti
izlemle konuştum kızlarrrr:82::82::82::82:
az kaldı 2 gün sonra burada olcak inşşşşş
evini topluyorr tabi o yokken taşınıncaaa evv bi rçok iş vardı onu bekleyennn
yeni evind egüle güle otur arkadaşşım inşşşş
bekliyorz seni 8 gözle
pilates topunun tepesindeyim sürekli hareket halindeyimm aranızda yapan varmı
Merhaba Kızlar
Dün akşamüstü alışverişe çıktık bir mağazadan 2 bluz aldım altına balon etek dizde turkuaz üstü minik çiçekli etek beğendim xl kabine girdim alttan denedim olmadı beli kalın lastikli,üstten denedim göğüsünmüm altına inmedi:))zor çıkardım XL nasıl olamz diye zorladım iyiki üstümde yırtılmadı...başka model etek lacivert A pileli 40-42 denedim 42 oldu ama pile açık duruyor iğrenç yani...pantolon denedim birde benden 42 siyah düşükbel boru paça, sanki boru paça değil tayt allahım bu nasıl kilo almak bir insanın kalçası bacakları bu kadar nasıl büyür.mecburen 5 bluz aldım alta yine bişey yok olmuyor.hamileyim doğrunca gider die hiç dikkat etmedim şimdi kabinde nefes nefese kalıyorum hiçbiride olmuyor...evden çıkarken deri ceketimi giyiyim hava güzel dedim fermuarın kapanmasına 10 cm var...eşim sesleniyor bi çıkamdın die napıyım elimi neye atsam olmuyor,aynı şeyleri giymek istemiyorum.Ama maalesef eşofmanla gittim...ve anladım ki bu 10 kilo ile olacak bişey değil benim eski kiloma dönmem şart yoksa çok mutsuz olacağım....
pilates topunun tepesindeyim sürekli hareket halindeyimm aranızda yapan varmı
Deryaa Ablaa Ne Gülüonn
Büyük Kase Meyve Salatasi Yaptigim Zaman SIKIYORUM Limonu Üzerine ,
Ek$i Ek$i Cok Güzel Oluyor
Sena Ablacim Valla Baskülde Rakamlar Kücüldükce Acaip Positif Enerji Saciyorum
Etrafimaa .. Tabiki Sizde Bundan Faydalaniyorsunuz
Sporumudaa Yaptimmm , Corbamidaa Ictimmm Ohh Simdi Birazcik Dinlenecegimm
Sonra Yine Görüsürük Hatunlariiim :80:
Merhaba Kızlar
Dün akşamüstü alışverişe çıktık bir mağazadan 2 bluz aldım altına balon etek dizde turkuaz üstü minik çiçekli etek beğendim xl kabine girdim alttan denedim olmadı beli kalın lastikli,üstten denedim göğüsünmüm altına inmedi:))zor çıkardım XL nasıl olamz diye zorladım iyiki üstümde yırtılmadı...başka model etek lacivert A pileli 40-42 denedim 42 oldu ama pile açık duruyor iğrenç yani...pantolon denedim birde benden 42 siyah düşükbel boru paça, sanki boru paça değil tayt allahım bu nasıl kilo almak bir insanın kalçası bacakları bu kadar nasıl büyür.mecburen 5 bluz aldım alta yine bişey yok olmuyor.hamileyim doğrunca gider die hiç dikkat etmedim şimdi kabinde nefes nefese kalıyorum hiçbiride olmuyor...evden çıkarken deri ceketimi giyiyim hava güzel dedim fermuarın kapanmasına 10 cm var...eşim sesleniyor bi çıkamdın die napıyım elimi neye atsam olmuyor,aynı şeyleri giymek istemiyorum.Ama maalesef eşofmanla gittim...ve anladım ki bu 10 kilo ile olacak bişey değil benim eski kiloma dönmem şart yoksa çok mutsuz olacağım....
Merhaba Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?