80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 farkinda degilim sositososito
spora gittim sabah, simdi temizligim de bitti yeni oturdum hihoyyyt
yorgunum.......
aksam da hafif seyler yicem...

ben geldim ama kimse kalmamış.. zaten ben gittikten sonra da pek yazan olmamış ya neyse.. cidden yaa ben önceden okumaya yetişemiyodum.. geçmiş oku oku bitmiyodu... şimdi 8 saatte 1 sayfa bile birikmemiş :)))

temizliğimi bitirmeden eşim geldi. öğlen yemeğini beraber yedik su böreği vardı... sonra arkadaşa gittim.. geldiğimden beri de mutfaktan çıkamadım... yemeğe oturmadan listemi yazayım dedim...
sabah---- 1 kase k-flakes(1bardak yağsız sütle)
ara-------- 5 erik
öğlen---- 1 dilim börek , bi de salata, ayran (dilim küçüktü ama kaçamak sonuçta)
ara------- 1 fincan türk kahvesi
akşam--- 4 kaşık taze fasulye, 4 kaşık makarna,salata,yoğurt
ara-------- çay

3 litre su, 3 bardak iksir.. bi de 3 saat ev işi :)))

merhaba arkadaşlar
2 ay önce girmiştim sanırım buraya en son
87 kiloydumm

simdi ise 74 kiloyum

ve bunu 1 ay icinde basardım
diyet yaptım
sabah akşam koştum
ve awt denilen bir cihaza girdim ya parçalayan
şimdi dogum öncesi kiloma sadece 4 kilo kaldı
hedefim ise 62

isteyen olursa diyet listemi paylaşabilirim

hidennisko.. slm cnm.. ben hemen rica etsem listeni ... :))) bu arada tebrikler.. başarmışsın.. darısı bizim başımıza..

iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim ama kimse yok nerdesiniz bu gün hava sıcaktı sanırım herkes piknikte

arkadaşlar bende k filex almak istiyorum ama süt sorunum var ne yapsam acaba ben hayatımda hic süt icmedimde hic degilse biraz kg vereyim ya hic gitmiyor burda en az kg veren benim canım sıkılıyor

hidenisko tebrik ederim canım çok iyi vermişsin..gerçi baya hızlı olmuş..
kızlar bu haftasonu benim ödüllü günlerimdi biraz kaçırdım galiba
sabah--1 d beyaz ekmek,1 h yumurta,1kk peynir,3 zeytin,dom,saltlk
ara---
öğle--1 dilim pizza,çay
ara--kola,erik
akşam---ızgara tavuk,4 kaşık p pilavı,salata
ara--dondurma kola

eflatuncum sana katılıyorum.. hidenisko hızlı kilo vermiş cidden.. hiç haftada kaç kilo diye düşünmemiştim :))) her hafta eşit verildiği hesaplanırsa yada ortalaması alındığımda işte :) haftada 3 kilo 250 gr. gibi bi sonuç çıkıyo... benim rekorum haftada 2kilo ve bu da ilk haftaydı :)))
olsun yine de öğrenmekte yarar var.. diyet listesini.. fikir verir hiç olmazsa :))

bebeg fileks iyi akşamlar nasılsınız şimdi gittim ve aldım k flex yarın deniyecegim birazda mavi yeşilin ürünlerinden aldım cok acıkırsam yerim azar azar diye

evet cok hızlı vermiş bencede eminim cok az yemiştir ve normal yemege gecer gecmez hızlada alır kg haftada en fazla bir kg iyi cünki daha önce yaptıgım hatalar ben bu kez o hataya düşmek istemiyorum

:uhm: bu kadar hızlı nasıl kilo verdin canım ya sağlığın iyiimi herşey yolundamı
yağ parçalayan awt cihazını ve diyet listeni merak ettim yazarsan sevinirim
inşallah verdiğin kiloları almazsın

neyse ben bir camaşır asıp geleyim baharnaz iyi akşamlar

ii akşamlar canım bugün pek gelemedim eşimden sıra gelmedi pc başına geçemedim
şimdi onun molasında bir kaçamak buldum ve geldim geçmişin çok birikme ihtimalini düşünmüştüm bende bebeq gibi ama pek gelen olmamış

sıcaklardan eriyoruz

bebeg fileks iyi akşamlar nasılsınız şimdi gittim ve aldım k flex yarın deniyecegim birazda mavi yeşilin ürünlerinden aldım cok acıkırsam yerim azar azar diye

iyi akşamlar cnm.. iyiyim sen nasılsın?
bende dün çıktım markete.. bi sürü mavi-yeşil aldım.. k-bar fln :))) öğün arası acıkırsam ne yiyim diye düşünmem hiç olmazsa dedim... yada dışarda olucaksam öğün saatinde yanıma alırım dedim.. mesela yarın bankada işlerim var .. öğleden sonra .. ne kadar sürer bilmiyorum.. yanıma alırım bişeyler.. yoksa simitler,poğaçalar,kebaplar fecii kokuyo :)))kaydirigubbakcemile3

baharnazcım birikmiyo artık geçmiş meçmiş.. baksana ne gelen var ne giden
tek tek isim saymamıza gerek yok.. kimin gelip kimin gelmediği belli... hayır ben şunu anlamıyorum.. hani kurallar vardı... günde en az 3 kez girilmeli deniyodu başta.. hadi çalışanı var öğrencisi var 1 kere de girilse yeter dendi .. ok... iyi düşünüldü ama o 1 kereyi bile girmeyen çoookkk....
amaan boşver cnmm.. en azından geçmiş okumakla zaman kaybetmiyoruz diyemicem... paylaşım,dostluk,motivasyon iyiydi... inş. dönülür o günlere

ben çıkıyorum kızlar.. meleğimi yıkadım.. uyudu şimdi.. ses yapmıyayım daha fazla (onun odasında pc.)...
yarın görüşürüz... selmacım kolay gelsin sana da... çamaşırlar bu saate kalmış :)))

iyi geceler herkese .... öpüldünüz bayanlar...

merhaba selmacım bebegcim nasılsınız ben bugün öğlen çok yedim ama akşam hiç bişey yemedim ama acıktım bol meyve yedim şu pazarları bitürlü kendimi konturol edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…