80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handerya canım eline saglık süper bir tablo biz bu işi başaracagız hadin kızlar yaz geliyor

arkadaşlar ben buraya katıldığımdan beri daha dikkat etmeye başladım.sorumlu hissediyorum bir nevi.70li kilolara düşsemde şahsen bu gruptan gitmek istemiyorum. biraz daha katılımla motivasyonla bu işi başarırız gibi geliyor.düzenli olarak kilo bildirimi ve yapılan tablo çok daha motive edici olacak kanımca.hihoyyyt

ben yaklaşık 2 buçuk ay gibi bir sürede 10 kilo verdim.bana en büyük yardımcı ise yürüyüş yapmamdı.hala devam ediyorum.mesela bugün hava güzeldi ve bebeğimi attım arabasına 2 saat yürüdüm tempolu olarak.tavsiyem kesinlikle yürüyüş yapılmalı.80 kiloyum ama kimse inanmıyor 70 gibisin diyorlar.vücudum sıkılaştı.ayrıca bebeğimden fırsat buldukça evde koşu bandına çıkıyorum step yapıyorum , mekik çekiyorum. yakın zamanda ilk ve şimdiki halimle fotoğraf koymayı düşünüyorum. bence buda birbirimize güzel motivasyon olur.ne dersiniz arkadaşlar,yerimseniben fotoları koyalımmı?

Beğendiğinize sevindim bu topiğe bi liste gerekiyordu artık.. Bu arada ben cumadan cumaya tartılırız diye düşünmüştüm malüm bu sitede adet böyle.. ortak bi güne karar verelim sizden yorum bekliyorum. Ben arada güncellemeye çalışırım malüm bebişim var her zaman uygun olmuyorum ok! listeye verilen kilo bölümü de koydum o hafta kim kaç kilo vermiş ona göre haftanın azimli şampiyonunu seçerizzzz...

yarın mı cuma mı tartılıyoruz arkadaşlar?ama cuma diye biliyor sanırım çoğu kişi yarın bildirmeyenler olabilir.

Ben varım canım :)

birazdan yatcam bende yarın için biraz daha motive olayım dedim sizinle her gün diyete yeni başlıyor gibi şartlandırıyorum kendimi işe yarıyor tavsiye ederim bu arada ben yarın tartılıcam bakalım naptım bu hafta gerçi ben çok yavaş ilerliyorum çünkü metabolizmam nerdeyse çalışmıyor denecek kadar yavaşşşş:1no2::1no2:

secretwords canım liseye gidiyosun sanırımm bende lise zamanı şimdiki kilomdaydım ama sonra üniversitede zayıflamıştım kendi düzenim vardı ve senelerce korudum o düzeni ama evlendikten sonra nasıl olduğunu anlamadan tekrar alıverdim kiloları ama yine başarabilirim inan bana ben yaptıysam herkes yapar önce kendine inan ve canın çok çetiğinde istediğin şeyden 1 lokmaa ye ve sanki hepsini yemişin gibi düşün sonuçta ağzınde yine aynı tat kalcak

listeye benide eklermisiniz lütfen başlangış kilom 87 hedefim 60 şuan 82 yim,3 haftadır burdayım ve 5 lilo verdim burası beni acayip motive etti listede bende olmak istiyorum ve ayrıca çok güzel olmuş liste elinize sağlıkkaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar nasılgidiyo kimse yok galiba neyse bence bugünden itibaren başlayalım haftaya pazartesi tartılalım ok olmadı oylama yaparız haa nedersiniz kaydirigubbakcemile3

bu gün ne yedim
sabah 1 dilim kepek ekmegi peynir 3 zeytin 1 çk pekmez
ara elma
öğle yeşil mercimek 2 kaşık makarna yoğurt
ama akşama davetliyim umarım çok yemem

Kızlar beni de listenize alır mısınız? PKOS ve insülin direnci var bende de . 3 yılda 26 kilo aldım, şu an 83 kiloyum, doktorum ilk 2 ayda 73'e inmelisin dedi. Düşük glisemik indeksli yiyecekler tüketiyorum artık. Sizlere bir de örnek diyet listesi yolluyorum. Sevgiler...
1200 kalorilik diyet listesi

Kahvaltı:
Şekersiz çay
2 ince dilim yağsız beyz peynir (60gr)
1 ince dilim tam buğday ekmeği(25 gr)
Domates,salatalık,yeşil sivri biber

Ara:
100 gr. elma
1 su bardağı ayran

Öğlen:
60 gr.tavuk veya hindi eti
5-6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yağsız salata
1 dilim tam buğday ekmeği (25 gr)

Ara:
100 gr.elma
1 su bardağı ayran

Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
5-6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği
Yağsız salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara:
1 meyve
1 su bardağı süt,,(240 gr light)
2 adet grissini

merhaba kızlar bugün neler yedim yazıyim;

sabah: 1 haşlanmış yumurta
peynir, 2 zeytin (sabah ekmek kalmamış evde geceden yapmayı unutmuşum )

öğlen: ton balıklı salata
1 dilim ekmek

40 dakika yürüyüş yaptım
şimdide yeşil çayımı içiyorum, akşamda lahana salatası yiyicem

siz ne yaptınız yazın kızlar

flatliners hoşgeldin canıma.s.
geçmiş olsun hep beraber 2 ayda 10 kilo veririz inş.
hepimizin sağlığımız için bu kilolardan kurtulmamız lazım öncelikle görüntüyü düşünüyoruz ama sağlık da elden gidiyo farkında değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…