80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese bu diyet yolunda irade,azim,sabır dolu yarınlar diliyorum.İyi geceler

İyi geceler...

Ne mutlu sana ablam senin yerindeki çoğu kişi off nasıl vereceğim daha çok yolum var diye ağlanıp sızlanırdı..Al işte bana bak 7 kilom kalmış başladım sızlanmaya nasıl iradesizlikse bu

İnşallah interneti olan bir yer bulursun ve daha da önemlisi inşallah rahatsızlığına göre bir meslek bulursun ablam..

Canım ekmeği biraz azaltırsan daha iyi olacak. Özellikle hem simit hem ekmek olmamış :26:

yahu ben nıye sizin gibi alt alta yazamıyorum menümü nıye olmuyo? beceremedım düz yazdım fark eder miki kızlar?

Sevdacım bir parça yazdıktan sonra yani mesela 1 bardak süt yazdın ya orada enter'a bas böylece alt satıra geçmiş olursun :13:

galıba anladım canım sagol eksık olma. aslında simiti arkadasım zorla soktu agzıma ölümü gör falan dedi mecbur kaldım yani ama sözz daha az yicem ekmegi iyiki varsınız:) bide genel olarak iyimi beslenmişim yani

Eşim sürpriz yumurta almış gelmiş onun çikolatasını yedim

canım sakın kızma bana nolur . bana düşmez belki ama bu saatte yeme yemin ediyorum yanı basımda yemek masamda bir lokumlar var aklın şaşar ne çeşit istersen ama yeminle elimi sürmedim. cocuklara dedım annecım yıyın yemedıgınızı kaldırın diye. hem o süpriz yumurtalarda aşırı yag varmış canım bunca gayret edipte boşa cıkarma nolur.. ben seni örnek alıyorum kendime:)

Deryooo$ Ablaa Regl Dönemindemisin Kuu Sen ..
Yani Ne Kadar kaldi Regline ..

Yimee Yimeee ! Lop Lop Yag Olcak Onlar Bu Saatee Yimee ..

Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizdeeen
bikinilerdeeeen . mini etek elbiselerdeeeen ..
kumdaaan günesdeeeen .. beyaz atletsiz buluz-tishörtlerdeeen..
shortlardaaaan .. Vazgecmiyelimmmm Lütfeeen Amaaa Yaaa

Benimde canim cikolata cekio
ama yemiom

bu hafta cuma egerki 79.u görürsem Lasange Yaptircam anneme
bayiliyorum italyan makarnasina .. ama tabiki sadece 1.dilim yicem

düsün ne kadar iradesizim ablaa .. simdiden cumaya kacamaklarimi düsünüom
bide bende olmayan akli sana vermeye kalkiom densiz gibi

Zuum canimm 1.simit 4.beyaz ekmek kadar kalorisi varmis ..
Günde 4.Ekmek Yiyecegine 1.simit yiyebilirsin ..
ama ondan haric ekmek yersen günlük kalorini tamamliyorsun
dikkatli ol tatlim ..

canım yani mesela sabah kahvaltısında bir tam simit yesem baska ögünlerdede hiç ekmez tüketmesem bi sıkıntı yok yani öylemi ? ben zaten sabahları severim ekmegi simidi yemeyi diger ögünler sıkıntı yok.

Canim ben bunu doktorum pogramminda duydum ,
ordaki diyetisyen doktor söylemisti ..

öglen mesela 1.kk peynir simit ve ayranla ögününü yapabilirsin ..
ama diger ögünler ekmek tüketmiceksiniz dedi ..

veya 4.dilim ekmegi 2.sabah 2.öglen tüketcen ama simit yemiceksin ..

cünkü susamlari yagli oldugu icin kalorisi ayni 4.ekmek kadarmis ..

menüm

sabah: 1,5 dilim tb ekmeği,bir tatlı kaşığı labne, şekersiz çay

öğle:menemen,3tane zeytin,3 dilim kepek ekmeği,3 bardak şekersiz çay, bi çatal pasta.

akşam:taze fasülye yemeği, salata, 2 çatallık pasta(erkek arkadaşımın d.günüydü)

su 1 litre,1 yeşil çay,1 papatya çayı.

canım afiyet şeker olsunda madem pasta yedin ekmekleri kıssaydın biraz öglen üç dilim yerine bir dilim yeseydin keske ..arkadasında iyiki dogmuş allah bozmasın inş.

canım afiyet şeker olsunda madem pasta yedin ekmekleri kıssaydın biraz öglen üç dilim yerine bir dilim yeseydin keske ..arkadasında iyiki dogmuş allah bozmasın inş.

çok haklısın. normalde bu kadar yemem hayatta öğlen ekmek. ama kız kulesine kahvaltıya götürmüştüm onu. sohbet,muhabbet bu kadar oldu işte.ama yarın telafi edicem bugünü:) bu arada sağol canım,teşekkürler

canın sagolsun güzelim eminim yarın telafi edecegine biz istedikten sonra herseyi basarırız inş.:82:

canın sagolsun güzelim eminim yarın telafi edecegine biz istedikten sonra herseyi basarırız inş.:82:

çok sağol. ederim inş. benimde reglim yaklaşıyo. bu cuma için umudum gitti. çok üzüldüm. ilk kez listeye girecektim

çok sağol. ederim inş. benimde reglim yaklaşıyo. bu cuma için umudum gitti. çok üzüldüm. ilk kez listeye girecektim

üzülme canım allahın cuması bitmedi ya hem belkı gırersın bellımı olur hem üzülme bakıyım üzülürsen vücut strese gırer, strese gırınce vucut kortizon hormonu salgılar buda vücudun yağ baglamasına sebep olur.kendımden mısal verıyım cok gergın ve streslı gecırdıgım haftalarda ya kılom sabıt kalıyo yada her yerımı şiş hissedıyorum saglık olsun allah gonlundekını versın canım inş.

umarım canım. neyse yarın işe gidicem iyi geceler diliyorum sana. cuma günü inş hepimiz güzel sonuç elde ederiz.

aynen walla öle bir sarkık ki anlatamam buruşuk buruşuk benimde çok canımı sıkıo napcaz bu göbişleriiiii:83::83::83::84::84::84:

aynen walla öle bir sarkık ki anlatamam buruşuk buruşuk benimde çok canımı sıkıo napcaz bu göbişleriiiii:83::83::83::84::84::84:

benimde sarkık ama normal derecede sadece sezaryen kesısının oldugu bolge bıraz ama kılo verınce kalmıyo dumduz oluyo ama benimde karnımın heryeriiiiiiii çatlakkk

iyi akşamlar yarın gene gezme var......evimi özleddimm :))....çarşamba evdeyim büyükj ihtimal,temizlik var ama girerim heralde..ege de fırsat vermiyor yoksa girmek istiyorum kızlarrr....düzene girecez sanırım...:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…