Herkese bu diyet yolunda irade,azim,sabır dolu yarınlar diliyorum.İyi geceler
Ablaaam Kizmaak Ne Haddimee , Ama Cok Cabaladigini Biliyorum Bu Kilolari Vermek
Icin Ve Son 7.Kilon Kalmisken Kendini Salmani Istemem Dogrusu ..
izlem Abla ve Banu Abladan Sonra 3.cü eli Masalisi Ben Oldum Bu Topigin Galiba
Benim Daha Cok Kilolarim Var Önümde ve Hala Zevkle Diyet Yapiyorum
Ama Son Kilolarima Yaklastikca Bende Galiba Bikarim Artik Diyetten ..
Demin Hesapladim da 23.kilo Fazlaligim Vardi Suan 16.Kilo Oldu O Fazlalik
Ve 1.Eylüle Daha 4.Ay Var .. Ben Cok Uzatmisim Hedef Tarihimi Agustosun Ortasi Gibi
Hayda Hayda 65.Olurum Bu Gidisle .. Ama Yinede Kendimi Cok Kasmadan 4.Ayda 16.Kiloyu Rahat Rahat Vermeyi Düsünüyorum .. Hemde Böylesi Daha Saglikli ..
Aaa Bide Benim Bi Sorunum Vaaar .. Ben Belki Bu Ay Sonunda 6.Hafta Boyunca
Yatili Meslek Okuluna Gidecegimm .. Hani Ellerim Yüzünden Meslegimi Yapamiyordum Ya
Bana Göre Bi Meslek Ögretcekler .. Kendime Ait Bi Odam Olacak Internetten Odalara Baktim
Ama Nett Baglantisi Varmi Orada Bilmiyorum .. Yoksa Eger Yandim Ben ..
Diyetime Nasil Devam Ederim Diye Düsünüyorum Simdiden .. Gerci 8.Saat Calisacakmisiz
Öglenleri Kantinden Yemek Yeniliyormus ve Acik Salata Büfesi Varmis .. Yani öyle Yaziyordu ..
Hadi Hayirlisi Diyimm .. Ama Sizi Cok Özlücem Egerki Gidecegim Belli Olursa
Haftaya Ön Görüsme Icin Randevum Var ..
selam kızlar nasılsınız bu pazartesi itibari ile bende baslıyorum yedıklerımı ıctıklerımı yazmaya inş. gırıcem bende lısteye:) SABAH:çeyrek simit,iki bardak tek sekerli acık cay,sonra domates, salatalık,bir parca peynir,üç ince dilim salam,bir dilim tam tahıllı ekmekve 5 zeytin......ARA ÖGÜN:1 kutu ayran....tekrar ara ögün:1 kutu ayran........ögle yok çünkü sabahtan fazla yedim acıkmadım :)AKŞAM:2 ince dilim ekmekten yapılmış kasarlı tost(ama ekmek beyaz ekmekti)3 -5 badem,iki bardak acık cay, TEKRAR ARA:15 tane kadar beyaz leblebi,bir domates,bir salatalık birazdan da bi nescafe içicem inş.
yahu ben nıye sizin gibi alt alta yazamıyorum menümü nıye olmuyo? beceremedım düz yazdım fark eder miki kızlar?
İyi geceler...
Ne mutlu sana ablam senin yerindeki çoğu kişi off nasıl vereceğim daha çok yolum var diye ağlanıp sızlanırdı..Al işte bana bak 7 kilom kalmış başladım sızlanmaya nasıl iradesizlikse bu
İnşallah interneti olan bir yer bulursun ve daha da önemlisi inşallah rahatsızlığına göre bir meslek bulursun ablam..
Canım ekmeği biraz azaltırsan daha iyi olacak. Özellikle hem simit hem ekmek olmamış :26:
Sevdacım bir parça yazdıktan sonra yani mesela 1 bardak süt yazdın ya orada enter'a bas böylece alt satıra geçmiş olursun :13:
Eşim sürpriz yumurta almış gelmiş onun çikolatasını yedim
Deryooo$ Ablaa Regl Dönemindemisin Kuu Sen ..
Yani Ne Kadar kaldi Regline ..
Yimee Yimeee ! Lop Lop Yag Olcak Onlar Bu Saatee Yimee ..
Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin Hayallerimizdeeen
bikinilerdeeeen . mini etek elbiselerdeeeen ..
kumdaaan günesdeeeen .. beyaz atletsiz buluz-tishörtlerdeeen..
shortlardaaaan .. Vazgecmiyelimmmm Lütfeeen Amaaa Yaaa
Benimde canim cikolata cekio
ama yemiom
bu hafta cuma egerki 79.u görürsem Lasange Yaptircam anneme
bayiliyorum italyan makarnasina .. ama tabiki sadece 1.dilim yicem
düsün ne kadar iradesizim ablaa .. simdiden cumaya kacamaklarimi düsünüom
bide bende olmayan akli sana vermeye kalkiom densiz gibi
Zuum canimm 1.simit 4.beyaz ekmek kadar kalorisi varmis ..
Günde 4.Ekmek Yiyecegine 1.simit yiyebilirsin ..
ama ondan haric ekmek yersen günlük kalorini tamamliyorsun
dikkatli ol tatlim ..
canım yani mesela sabah kahvaltısında bir tam simit yesem baska ögünlerdede hiç ekmez tüketmesem bi sıkıntı yok yani öylemi ? ben zaten sabahları severim ekmegi simidi yemeyi diger ögünler sıkıntı yok.
menüm
sabah: 1,5 dilim tb ekmeği,bir tatlı kaşığı labne, şekersiz çay
öğle:menemen,3tane zeytin,3 dilim kepek ekmeği,3 bardak şekersiz çay, bi çatal pasta.
akşam:taze fasülye yemeği, salata, 2 çatallık pasta(erkek arkadaşımın d.günüydü)
su 1 litre,1 yeşil çay,1 papatya çayı.
canım afiyet şeker olsunda madem pasta yedin ekmekleri kıssaydın biraz öglen üç dilim yerine bir dilim yeseydin keske ..arkadasında iyiki dogmuş allah bozmasın inş.
çok haklısın. normalde bu kadar yemem hayatta öğlen ekmek. ama kız kulesine kahvaltıya götürmüştüm onu. sohbet,muhabbet bu kadar oldu işte.ama yarın telafi edicem bugünü:) bu arada sağol canım,teşekkürler
canın sagolsun güzelim eminim yarın telafi edecegine biz istedikten sonra herseyi basarırız inş.:82:
çok sağol. ederim inş. benimde reglim yaklaşıyo. bu cuma için umudum gitti. çok üzüldüm. ilk kez listeye girecektim
üzülme canım allahın cuması bitmedi ya hem belkı gırersın bellımı olur hem üzülme bakıyım üzülürsen vücut strese gırer, strese gırınce vucut kortizon hormonu salgılar buda vücudun yağ baglamasına sebep olur.kendımden mısal verıyım cok gergın ve streslı gecırdıgım haftalarda ya kılom sabıt kalıyo yada her yerımı şiş hissedıyorumsaglık olsun allah gonlundekını versın canım inş.
umarım canım. neyse yarın işe gidicem iyi geceler diliyorum sana. cuma günü inş hepimiz güzel sonuç elde ederiz.
Herkeze iyi gecelerr ..
tatli rüyalar ..
yarin görüsmek üzere insallah ..
slm kızçelerrrrr
bebeleir uyuttup altın saatler başladı benim için
ya şu göbegim artık canımı sıkmaktaaa benim ya çok sarkık duruyor alt karnım
hamile iken bebeklerr hep aşagıda oldugu için sarktı karnımm
aynen walla öle bir sarkık ki anlatamam buruşuk buruşuk benimde çok canımı sıkıo napcaz bu göbişleriiiii:83::83::83::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?