80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar.dün yediklerimi yazayım
sabah:
2 dilim kepek ekmek
1 kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
1 tane domates
öğlen:
1.5 kepçe çorba
4 kaşık makarna
salata
yoğurt
akşam:
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık nohut yemeği
salata
bi de kaçamak yapıp çikolata yedim:26:
Nasıl yediklerim

Deryacımm ve banucum resimlerde dikkat ederseniz tam yan durmuyorum benim popo dışa çıkık...üstte bişey yok.doğuma gittim karnımda 1 çatlak var hemşire ne güzel hiç çatlağın yok dedi bende gülümsedim basenime ve bacaklarıma bakman lazım diye:)boyum kısa 1,62...

Dün yaşıtım olan diyetisyene giden komşum anneme filiz'in üstte hiçbişey yok kalçası çok büyük,benim göğüslerim var göbeğim erisin filiz'den daha ii olucam demiş:))allahım niye herkes beni kendine rakip görüyor ve yarışıyor.
bir arkadaşım var iş arkadaşım 42 yaşında bekar (dul)kendiyele beni kıyaslıyor ki o zamanlar daha anne olmamıştım düşünün,
eski çaycımız var eve bebek görmeye geldi manasız bir anda güldü,özür diledi.Filiz kusurabakma seni hiç böyle kilolu hayal bile etmemiştim senin yanında manken gibi kaldım biranda çok mutlu oldum dedi,bende güldüm daha 40'ım çıkmadı...geçen mağazaya uğradı süzdü kilo verdiğim bariz belli eski halime dönmesemde güldüğün filiz yok artık ama zayıflamışsın demedi....
Diğer bi arkadaş (basennim biara 120 cm olmuştu bacaklarım 72 cm düşünüm o kadar alt kısmıma kilo aldım)doğum yapsanda eskisi gibi asla olamazsın basenine bak küçülmez dedi...
daha neler neler aklıma geldikçe sinirleniyorum bi taraftanda gülüyorum, demek ki beni kıskanıyorlar.ben mutevazi oldukça ses çıkarmadıkça konuşuyorlarlar,bende hepsine birsürü şey derim ama kırıcı olmamak için hep ii yönlerini söylüyorum,tavsiyeler veriyorum artık yok zayıflamak isteyen boğazını tutsun diyeceğim başka hiçbişey yok....

Meyve ve protein de koysan menülerine harika olur sevdacım

Ne demek sana düşmez, hepimiz destek için buradayız tabi ki düşer
Çok haklısın dediklerinde kendimi toparlamaya çalışıyorum dediğim gibi motivasyonum yerlerde maalesef...Şımardım mı ne yaptım herkes böyle kal deyince bilmiyorum..Halbuki ben aynaya baktığımda hala mutsuz oluyorum o yüzden şu 7 kiloyu vermem lazım kendim için :13:
Desteğiniz için sağolun,iyi ki varsınız..

Şu an regli dönemindeyim ablam ondan da oluyor olabilir bu tatlı merakı..
Çoook haklısın her sözünde, iyi ki varsın. Toparlanmaya çalışacağım söz

günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah

Günaydın deniz

Yasemincim öğlenine yumurta ya da köfte koysan sıkılmamış olursun tavuktan

Günaydın canım,elbet olacaksın imkansız geliyor insana ama sabırla nelerin başarıldığını gördük burada..

Güünnnaydınnn herkeseee

Günaydııııınnnn :81::81:

Evet ya benim eşimde en ufak aralıkta hemen pizza alalım madem diyor ama artık söylemesin diye rica ettim
Patlayan şekeri ben de çooook severim hala yerim
2,5 aydır değil tabi

canımcım meyve veren ağaç taşlanırmış sen kio verdikçe onlarda azimleniyordur sayende onlarda fazlalıkları vererek sağlıklı insanlar olurlar sende sevap işlemiş olursun

Filizcim bunun sebebi şu ;
Böyle yüzeysel muhabbetlerden nefret ederim,yani bir insanla tanıştığımda ilk güzelliğine değil kişiliğine,insanlığına yorum yaparım. Ama maalesef kadınların çoğu bizim gibi değil.. Biriyle tanıştıklarında direk ondan güzelse içleri kıskançlıkla doluyor çirkinse üstünlük taslayıp rahatlıyorlar..Hemcinslerimden nefret etme sebeplerimden biri de budur..
Sen de gerçekten çok güzel bir kadınsın. O yüzden geçmişte zayıf halinle seni kıskananlar sen doğum yapıp kilo alınca içlerindekini dışarı kusmuşlar bir nevi.. Bu hareketler resmen bunu gösteriyor,ellerine fırsat geçmiş çocuk gibi dengesizleşiyorlar işte egolarından..En güzelini yapıyorsun böyle insanlarla muhattap olmaya gelmez.. Sen asaletini ve mutevazılığını koru tabi ki ben de hep susarım hiçbir şey demem bu tip durumlarda nelerle karşılaştım senin gibi ne laflar duydum ama hep sustum gülümsedim sadece..Evet haklısınız vermem lazım dedim. Gerçi bu kadar susmamız da yanlış sustukça daha da azıtıyor bu tipler

Yani bizim anlyamadığımız ve iğrenç bulduğumuz bakış açısındaki kadınlar çok fazla..Neredeyse yüzde 80'i böyle

Benim bir arkadaşım vardı. Bir kaç aydır görüşmemiştik. Beni kilo aldığım dönemde gördü ve derya sen kilomu aldın baya almışsın filan dedi akıl verdi bir sürü ben yine gülümseyerek geçiştirdim ki bu aslında arkadaş da değil tanıdık sadece yani merhaba merhaba o kadar. Samimiyetimiz bile yokken direk bunları söylemem ben asla, hatta samimi bile olsam bir insanı görür görmez aa kilo almışsın demem terbiyem böyle. Neyse geçen gün markette karşılatık gene düşün arada 13 kilo fark var yani farketmemesi imkansız merhaba derya dedi merhaba nasılsın dedim iyiyim sen nasılsın dedi iyiyim dedim o kadar havadan sudan konuştuk görüşürüz dedik vedalaştık.
Eee kilo aldığımı hemen farkeden güçlü gözleri 13 kiloyu farketmedi mi
Ne bir farketme ne bir söz hiçbir şey yok ama konuşurken süzdüğünü gördüm resmen..
İşte kadınlar böyledir ben anlayamadım 28 yaşıma geldim,daha da anlayamayacağım..
Bazen erkeklere hak veriyorum cidden,bu kadar sistemli ve komplike bir canlıyla uğraşılmaz

Anaaaam destan yazdım inşallah okunur

Günaydiiiin Bidenelerimmm

Nasilsin Bakem Bugüüüünnn

Ben Iyim Cok Sükür , Yine Güzel Bir Günesli Güne Merhaba Demekteyim ,
Birazdan Erkek Yegenimi Hastaneye Götürecegim Orada Okul Icin Bir Kac
Test Defteri Cözecek , Pa$am Simdiden Benimle Inatlasiyor
Orada Bisey Yapmicam Dinlemicem Ögretmenleri Diye , Ya Bana Cikista Bisey
Alirsin Yada Yapmam Diyor Velet
Bende Pasta Ve Kakao Sözü Verdim Oda Kabul Etti ..
Ama Tabikide Ben Yemicem Söz

Ya Insanin Yegenlerinin Olmasi Ne Kadar Güzel Bi$eyy
Kendi Canindan Kanindan , Miss Gibii Bebek Kokularini Hala Almaktayim Onlari Öptügüm Zaman
Abimle Ne Kadar Hala Barismadiysamda Yegenlerim Benim Icin Herseydenn Degerli Ve Önemli
Halasii Ölürr Onlaraa Ölüüür

Neyseee

Hadi Ben Ufaktan Ufaktan Uzuyorummm .. Kendinize Iyi Bakinnn Citir Hatunlarim

Evet canım gerçekten insanın yegeninin olması çok güzel bişey
ben hiç bebek sevmem ama kendi yegenim olunca çok seviyorum
benimde var bi tane 19 mayısta 1 yaşına gircek
ve kız çok seviyorum onu

Son düzenleyen: Moderatör:
fiizcimmm
işteee hepimizin bir yeri var kimininn üstü kiminin altı benim boyumda 1.62 valla ben kendimi okadan kısa görmüyomm kuuuiiyiyizzz cnm

filiz o çekemeyenleri boşver bbe cnm ama insnaın canını sıkan ıı sözler dgeilmi
benim çevremde öle şeyler olmadıı çok şükür ama şimdi herkes diyor sana söylemiyorduk ama çok kilollu idin şimdi iyi oldun filan diyor
o komşunada hayretim şaştı yaaa şimdi snein veridign kilonmun ona ne yararı varki degilmi
istesen yaland asölerisn şıkadarrım bukadarım die ama ne gerek varki yani
garip cnm işte insanlarrrr takmayacaksınnnn

deryoşşş
kızzz bendede var bitane öle bi tip eşimin bi akrabasııı
kendi çok kilolluu çok sevmiyorum karşılaşmakta istemiyorum amaaa
karşılaştıgımda demez ne kadar zayıflamışsın iflan diyee
yada yardım almaya çalışmazzzz
ne olcakkiiii ye gitisnn yaaa filan der
bir keresindeee şey dmeişti
ben istesemm çabuk veririim ama ugraşmıyorum
sadeve gülüyorummm ben bu insanlaraaa

selam kızlarr :79: sabah 8.30da arkadaşım aradı yürüyüş kortunda buluştuk 2 km yürüyüş yaptım 30 dakikada aletllerde çalıştık plates başlıcam diye erken geldik meyvamı yiyip plates yaptım ve arkasından duşumu aldım şimdide fırında sebzemi yedim bir rahatladımki kendimi çok zinde hissediyorum birzdanda kermese mantı yapmaya yardıma gidicem akşama gelirim size bol muhabbetler ve güzel menüler diliyorum cicişlerr

böyle insanları bir kaşık suda boqasım geliyor.. iş iqne batırmaya gelince bi dakika durmazlar iltifata gelince hiç oralı olmazlar..sen hanımefendiliqini bozmamışsın aferin canım..en güzel cevabı görüntünle verdiqini düşünüyorum..zaten bu tür insanlara laf anlatmak için çenemizi yormaya bile gerek yok..daha çok hırslan manken nasıl olunurmuş göster onlara cnm..

Derya'cım walla ben etrafımdaki kişiler mutlu oldukça daha mutlu huzurlu oluyorum.herkes bildiklerimden yararlansın onların bildiğinden ben faydalanıyım istiyorum.hatta ben sadece diyet olmaz yürüyüşte yapalım falan demiştim...Biara izlemde anlatmıştı 30 kiloya yakın verdim iyince karşısındaki konuşmasını kesip konuyu değiştirmişti....dediğin gibi heryerde maalesef bu tür insanlar var onların adına üzülüyorum...bu yaza damgamızı vuralım:))80-89 topiği çıtırları...
deryacım biara sana facebook'tan 83 kilo ve şimdiki halimi yollasam buraya ekler misin?

kızlar sizin konu komşunun arkadaşınız yapıyor bunu.ben 19 kilo verdim daha birkere ne kardeşim nede eşi yani gelinimiz bunu farkettiler oysaki ben 86 kiloyken kardeşim sürekli popon kocaman oldu göbeğin benimkinden büyük diye benimle dalga geçerdi sürekli beni inceleyen kardeşim gitti yerine sanki başka biri geldi millet yanlarında -deniz ne güzel kilo verdin ne hoş oldun diye söylediklerinde de duymamazlıktan geliyorlar yani kardeşin bile olsa kıskançlıgın önüne geçilmiyor demekki

Dedikleri tam bir densizlik örneği.Bu tip insanları hiiiiiç dikkate almayınız.Çünkü laflarını bile etmeye değmeyecek kadar basit,dar kafalı,kıskanç insanlar.
Buradaki bayanları tenzih ederim ama genelde bayanlar birbirini çekemez ve kıskanır.

Son düzenleme:

Eeee Üstad demis bu lafi, rahmetle aniyorum...
Bende bugün basladim K.h diyetine.
Bakalim Allah Kerim..

Var, var... Hepimizin cevresinde böyle gereksiz insanlar resmen var.
Hakliya hakkini verecek, bi tebrigi edecek insanlar cok kalmadi..
Kiskanclik, kibir, kendini begenmislik, ukalalik artik son moda..
Herkes birbirleri ile sidik yarisinda...
Kiniyorum artik...
Eskiden hiiic ses cikartmaz , amaaan kendi ayibi der cekilir ama aklima her geldiginde
sinirden küp olan biriydim.
Kimin icin degerki kendimi üzmeye ?
Egerki bunun adi egoistlikse, ammenna kabul ediyorum..
Öyle kendi capinda kendilerini tatmin eden insanlara karsi bende onlara onlar gibi davranip
sadece onlarin yaninda egoist oluyorum.
Ama artik üzülen ben olmuyorum..
Sende olma.. Bu en yakinindaki insan da olsa HAKKI yok, kalbini kirmaya..

Selam kizlar,
Dün bahar temizligine giristim ama bende bittim.
Camlarimi sildim, perdelerimi indirdim, mutfagimi coook ince bir sekilde döktüm ve deli gibi temizledim.(garanti 3 saatimi aldi)
Yazliklar icin hazirliklarim basladi, gardorubu düzenledim.
4 makine camasir yikadim.
Bugün perdelerimi yikayip asacagim, 4 makinecik ütüm var.
Varda var..

Bugün K.h diyetine basladim Cuma günü sonuclara bakalim.
Ya kizlar, eskisi gibi diyet manyagi olamiyorum.
Önüme ne gelirse azicikda olsa azima atmaya basladim.
Artik nefsim ön plana cikiyor.
O kadar pisman oluyorum ki anlatamam..
Ondan kilo verememeye basladim.
Kacamak doluyum.

Bugün kendimden resmen utandim..
Artik eskisi gibi diyetime sarilmaya kararliyim.
Tabikide kacamaklarim olucak ama hergün degil....
Spora da tekrar merhaba demek zorundayim,
cünkü kendimi yag ficisi gibi hissetmeye basladim.

Hatirlarsiniz, benim bölgesel incelme icin olan yag karisimim vardi.
Bugün ona baslayacagim.
Ben onun cooooooooooooooooooooooook faydasini gördüm.
Özellikle yanlarimda yani simit bölgemde..
Resmen SIKILASTIM onunla ben, sporlada destekleyerek tabikide.

Bugünlerde hava soguk buralarda,
o yüzden Sokakci Leslie ile bulusucaz bir aksilik olmazsa islerim bittikden sonra..
Aksama da dizi sporum var ( Mideyi cekip birakma, bacak hareketleri, mekik ve sinav )

gülçincim kolay gelsin maşallah bir günde bir sürü işi halletmişsin.güle güle kirlet evini canım

kızlar bende kendi çapımda bugünden itibaren 2 günlük k.h. diyetine başladım bakalım haftasonu aldıgım artılarımdan kurtulabilecekmiyim

kızlar selaammmmm.. valla şu iki gündür sanki dünyada değilimm...
dün sözlüm süpriz yapıp balıkesirden yanıma geldi günü birlik sabaah 11 den aksam 11 e kadaarr fulll gezdik ama öldük yaani..yok bizden geçmiş öleee bütün gün gezip tozmalarr onaa karar verdik tabi mlesef kaçamak oldu birazz bugünde taşınma telaşına aynen devam koltuklar gidicek yüzlenicek boynacakk ... off off içim şişiyo yazarken bilee.. keşke annem 2-3 tane daha kız doğursaymışş tek olunc insan haarap oluyo... neyse şekerler bugünkü menümü yazıyım ...

sabah 1 ince dilim çavdar ekmeği 1kk light peynir 3 yeşil zeytin 1 brdk light süt domates maydanoz salatalık
ara:1 kuru kayısı 1 kuru incir
öğlen 4 kaşık bakla 1 kepçe çorba ve 3 kaşık yoğurt yemeği planlıyorum ...
ara 1/2 elma yiyceemmm
akşam salata yoğurt ve çorba ..

kızlarrrrr
benimde k.v zayfladınn aman şöle böle agzını çaıp bişiy demez niye çünkü kıskanır beni
evett yanlış duymadınız beni kıskanırrr hatta bunu çokk belli eder herşeyimiz aynıdır pişti oluruz bazen
ama artık kızıyorum açık açık
geçen yeni aldıgım ayakkabımaa fesatça ve dibi düşecek şekilde baktıgını gördümmm yzüüne bakıp sadece gülümsedim

herksee çok güsle zyaıfladın aş. derr ama agzını açıp bişiy demez yeter artık verme der sadece çünkü güzelleşiyorum veridkçebunu biliyor,giyim tarzım degişiyorr en çokta bunun içinnnn kıskanıyor

ev aldık herkess hayırlı olsun dediiii ama agznı açıpta hayırlı olsun demediiiii

gülçincimm
baya iş yapmışsın cnmmm maşallahh
ya zaten şu yalzık kışlık kıyafet işi yokmu deli oluyorum yaaaaa

deniz ve gülçin kolay gelsinnn
kh diyetinde sizeee bend ebi vermeye başlayım
başka şeyler dneiycme yineee
3 gün filan yap dneizicm kh diyetini keisn sonuç alırsın

ben monti diyetini bıraktıgım için
vucudum duraklama dönemine girdii
inşş bu hafta krmış olucma zincirleirmi

kızlarrrrr
menülerde dikkat eidyorum hiç mantar tüketmiyorusnuzzz
aslınd amantar az kalorili ama protein deposudur
yumurtalı yiyin,tavuklu yiyinn ,
yiyiverin gariiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…