gülçincim kolay gelsin maşallah bir günde bir sürü işi halletmişsin.güle güle kirlet evini canım
kızlar bende kendi çapımda bugünden itibaren 2 günlük k.h. diyetine başladım bakalım haftasonu aldıgım artılarımdan kurtulabilecekmiyim
kızlar selaammmmm.. valla şu iki gündür sanki dünyada değilimm...
dün sözlüm süpriz yapıp balıkesirden yanıma geldi günü birliksabaah 11 den aksam 11 e kadaarr fulll gezdik ama öldük yaani..yok bizden geçmiş öleee bütün gün gezip tozmalarr onaa karar verdik tabi mlesef kaçamak oldu birazz bugünde taşınma telaşına aynen devam koltuklar gidicek yüzlenicek boynacakk ... off off içim şişiyo yazarken bilee.. keşke annem 2-3 tane daha kız doğursaymışş tek olunc insan haarap oluyo... neyse şekerler bugünkü menümü yazıyım ...
sabah 1 ince dilim çavdar ekmeği 1kk light peynir 3 yeşil zeytin 1 brdk light süt domates maydanoz salatalık
ara:1 kuru kayısı 1 kuru incir
öğlen 4 kaşık bakla 1 kepçe çorba ve 3 kaşık yoğurt yemeği planlıyorum ...
ara 1/2 elma yiyceemmm
akşam salata yoğurt ve çorba ..
kızlarrrrr
benimde k.v zayfladınn aman şöle böle agzını çaıp bişiy demez niye çünkü kıskanır beni
evett yanlış duymadınız beni kıskanırrr hatta bunu çokk belli eder herşeyimiz aynıdır pişti oluruz bazen
ama artık kızıyorum açık açık
geçen yeni aldıgım ayakkabımaa fesatça ve dibi düşecek şekilde baktıgını gördümmm yzüüne bakıp sadece gülümsedim
herksee çok güsle zyaıfladın aş. derr ama agzını açıp bişiy demez yeter artık verme der sadece çünkü güzelleşiyorum veridkçebunu biliyor,giyim tarzım degişiyorr en çokta bunun içinnnn kıskanıyor
ev aldık herkess hayırlı olsun dediiii ama agznı açıpta hayırlı olsun demediiiii
gülçincimm
baya iş yapmışsın cnmmm maşallahh
ya zaten şu yalzık kışlık kıyafet işi yokmu deli oluyorum yaaaaa
deniz ve gülçin kolay gelsinnn
kh diyetinde sizeee bend ebi vermeye başlayım
başka şeyler dneiycme yineee
3 gün filan yap dneizicm kh diyetini keisn sonuç alırsın
ben monti diyetini bıraktıgım için
vucudum duraklama dönemine girdii
inşş bu hafta krmış olucma zincirleirmi
kızlarrrrr
menülerde dikkat eidyorum hiç mantar tüketmiyorusnuzzz
aslınd amantar az kalorili ama protein deposudur
yumurtalı yiyin,tavuklu yiyinn ,
yiyiverin gariiiiiii
kızlarrrrr
yiyiverin gariiiiiii
kızlar sizin konu komşunun arkadaşınız yapıyor bunu.ben 19 kilo verdim daha birkere ne kardeşim nede eşi yani gelinimiz bunu farkettileroysaki ben 86 kiloyken kardeşim sürekli popon kocaman oldu göbeğin benimkinden büyük diye benimle dalga geçerdi sürekli beni inceleyen kardeşim gitti yerine sanki başka biri geldi millet yanlarında -deniz ne güzel kilo verdin ne hoş oldun diye söylediklerinde de duymamazlıktan geliyorlar yani kardeşin bile olsa kıskançlıgın önüne geçilmiyor demekki
kızlarrrrr
benimde k.v zayfladınn aman şöle böle agzını çaıp bişiy demez niye çünkü kıskanır beni
evett yanlış duymadınız beni kıskanırrr hatta bunu çokk belli eder herşeyimiz aynıdır pişti oluruz bazen
ama artık kızıyorum açık açık
geçen yeni aldıgım ayakkabımaa fesatça ve dibi düşecek şekilde baktıgını gördümmm yzüüne bakıp sadece gülümsedim
herksee çok güsle zyaıfladın aş. derr ama agzını açıp bişiy demez yeter artık verme der sadece çünkü güzelleşiyorum veridkçebunu biliyor,giyim tarzım degişiyorr en çokta bunun içinnnn kıskanıyor
ev aldık herkess hayırlı olsun dediiii ama agznı açıpta hayırlı olsun demediiiii
semaaaa
mantar sote yap
yumurtalı mantar yapp
içinee peynir doldur
filizzz
nerdeee cnmmm öle bir kv varmı bilemiyorumm yane
varsada bana denk gelmediiii anlatsammm burdan nereye yol olur bilemiyorum
anam öldürdüm beni
kız bana yumurta yasaakkk yavrım
ayyyyyyy unuttummmmm kızzz
ozmann sen sote yeeee
yada içine peynirr doldurrrr
ver fırınaaaa
masum ben mantari genelde kusbasi tavuk gögsüyle soteliyorum ,güzel oluyo öylede,yada kusbasi etle ama ben tavukla daha cok seviyorum
kızlar size uzun uzun yazmak istiyorum ama kızımın öğle yemeği saati sonrada bahçede gezdiricem sular gelirse duş alıcam sonra durunun ara öğünü benim ara öğünüm sonra akşam yemeğine girişicem
kıskançlıkmı peehhhh varya neler yaşadım ben ama söke söke intikamımı almazsan banada sema demesinler
bbu arada kısacada kendimi anlatıyım önceden hep kiloluydum ve hep diyetteydim ama yavaş yavaş verdim kilolarımı ve yaklaşık 90 kilodan 58 kiloya düştüm o zaman bekarım ve 58 kilo ile evlendim 4 sene önce 7 ay sonra işten çıkmamla daha doğrusu fıtık olup kortizon almamla başladı herşey ye babam ye gelsin kilolar
ve pkolu olduğum için kullandığım hormon ilaçları ve ilk gebeliğim derken 81 i gördüm 86 kiloyla ilk gebeliğimi 6 aylıkkken erken doğumla kaybettim
kıskançlıkmı 58 kiloya düşüp fıstık gibi gezerken gıkını çıkarmayanlar 86 kiloya geldiğimde beni görür görmez başın sağolsun demek yerine ayyy iiğğğğrennnçççççç olmuşsun şişmanlamışsın ama olmazki canım zayıfla biraz diye sitemler yağdırdılar bana
tabi ben depresyondayım 1 sene geçti kilo felan tınnnn çünkü tekrar bebek planlıyoruz ve yine hormon ilaçları ve heran hamile kalabilirim diye dr um diyet yok spor yok dedi ve ben 1 sene sonra hamile kaldım 85 kiloyla derken kanama erken doğum sancıları ve 9 aylık bir yatak dönemi herşeyyy yasssaakkkk48 saatte 4 kortizon iğne kalp ilaçları erken doğum olmasın diye veee 102 civarı bir kiloyla doğum 92,5 lada eve dönüş
bu arada nelermi oldu 100 kilolardan 75 e düşen vatandaş beni aşağılamaya başladı kıyafetlerini bana verdi ayyy bunun içinde ben dönüyorum sana zor olur hahahahaha
hatta eve gelen bi komşu bebek görmeye bana baktı ayyy çok şişmanlamışsın dedi daha nasılsın demeden yuuuhhhh daha 1-2 haftalık lohusayım heryerim şiş
neyse ayyy uzun yazdın sıkılmayın diye satır atladım kızımın gazlı oluşu öküz gibim yememe rağmen benim 92,5 dan 88,5 a düşmemi sağladı şimdilik 84,5 um ama çok çok istekliyim sağlıklı beslenerek spor yaparak kimseyi ihmal etmeyerek kilo nasıl verilirmiş göstericem
ay daha varda yazamıycam belkim sonra içimi dökerim yine kızım acıkmıştır
kusura bakmayın kızlar çok dolmuşum muckssss
kızlarrrrr
yiyiverin gariiiiiii
masum ben mantari genelde kusbasi tavuk gögsüyle soteliyorum ,güzel oluyo öylede,yada kusbasi etle ama ben tavukla daha cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?