80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülçincim kolay gelsin maşallah bir günde bir sürü işi halletmişsin.güle güle kirlet evini canım

Tesekkür ederim tatlim,Daha o kadar is varki...
Allah herkesin yardimcisi olsun..

kızlar bende kendi çapımda bugünden itibaren 2 günlük k.h. diyetine başladım bakalım haftasonu aldıgım artılarımdan kurtulabilecekmiyim

Hadi bakalim, insaAllah bende alirim sonuclari..

Sevdiginle nice güzel günler gecirmen dilegi ile canim..
Allah kolaylik versin canim,tasinmak coook zor cook..

Allah'dan eviniz, kapiniz, bacaniz ayri..
Takdir etmek zor geliyor artik millete..
Onlara inat daha da iyi olasin insaAllah canim evlatlarinla, esinle..
Allah hidayet versin , hidayettt !!!!!!!!

Saolasin tatlim, ama inan dag gibi is var hala..
Ama en sevdigim isdir yikamak, asmak ve ütü
Bu Monti Diyeti ne ayak kuuu, azicik bilgi versen ya bana da

kızlarrrrr
menülerde dikkat eidyorum hiç mantar tüketmiyorusnuzzz
aslınd amantar az kalorili ama protein deposudur
yumurtalı yiyin,tavuklu yiyinn ,
yiyiverin gariiiiiii

Dün aksama dogru kayinvalidem geldi aksam yemegine,
hem tavuk hemde mantar almis ikisinden de 1,5kg kadar.
Düsündüm, düsündümmmm hiiicccc birsey aklima gelmedi yapmak.
Simdi kendi kendime diyorum,mantar kebabi yapiyim (peynirli)
ne dersin kuu ?

okuldayım öğle arasında... hava bi kapanıyor bi açılıyor... tuhaf bir moddayım uykum var geç uyudum ve kızım çok kalktı gece yaniiii uykum varrrrrrrrrrrr...
ama gece üşenmedim saat 12 de okula getirmek için kabak kavurdum soğansız baharatlı sadece salçalı ve yanında yoğurt ohhhhhhhhhhhh.... misler gibi oldu...

ama menüm akşama....

kızlarrrrr
yiyiverin gariiiiiii

bende yarın mantar yemeyi planlıyorum ama nasıl yesem bilemedim tavuğu 2 gün önce yedim ton balığıylada tüketmek istemiyorum fırına atsam hafif tuzlu közlense yanınada 2 kaşık yağsız makarna olurmuki acep çünküm kocişede makarna ve mantar yapmayı plnlıyorum :44:

akşma tarçınlı süt kaynattım of ne güzel gitti ya sağolun kızlar iyiki tarçını önerdiniz gerçekten kan şekerimi dengeledi tokluk hissi verdi

bu arada spor yaptın ter içinde kaldım duşa giricektim bide ne görüyüm sular kesik pöffff kokuştum

Denizcim çok kötü en yakınından böyle şeyler duymak, bu tavırları onlardan görmek çok üzücü....ben 3 kardeşim ortancıyım abim ve erkek kardeşim var kız kardeşim olmadığı için bilemiyeceğim ama benimkiler bana destek motive ediyor.zayıfladıkça daha ii oldun diyorlar hatta duydukları öğrendikleri bişey olunca söylüyorlar ailem anne abim ve kardeşim açısından şanslıyım eşimde çok iidir fakat anlamıyorum sürekli görüyorum ya farketmiyorum diyor:)nasıl farketmiyor hayret ama cidden gözlerimin bile yeşil olduğunu sonradan farketmiş gözlerin çok güzel diyor ela sanıyormuş:))

canım walla allah sabır versin insanı sinir küpü yapar bu kv.ler.nie kıskanırlar daha önce benimkinide anlatmıştım.çok ayıp ama biz çocukları yaşındayız hadi benim kv.nın kızı yok anlamaz kız çocuğu pisikolojisini...senin ki de bir tuhaf oğlu ev almış torunları eşi rahat edecek.ne güzel gelini 2 çocuk sabihi ama yeni gelin gibi övünmesi lazım kıskanıyorlar...

gülçin
monti diyeti çok güsel bir diyet ii kilo verdiriyor ama yaskaları tam yasak
birçok hastalıga ii geliyor
ben pkom için yaptım ve başarılı oldumd aadetlerimi düzenledi
ççünkü şeker seviyeni dengede tutuyorsun
karbonmhidratla protenii karıştırmıyoruz yani
ekmekle,ymurta et yemiyorz
bakliyatlada et yemiyoruzz çünkü bakliyatlar kh bombası bilindigi gibi
ama yaskaları fazlaa
şeker yasak,havuç yasakkk vbb şekerii aniden yükselten glisemin endeks i yüksek yiyecekler yasak

yani monti yapmakk zor açıkcasııı

semaaaa
mantar sote yap
yumurtalı mantar yapp
içinee peynir doldur

filizzz
nerdeee cnmmm öle bir kv varmı bilemiyorumm yane
varsada bana denk gelmediiii anlatsammm burdan nereye yol olur bilemiyorum

kızlar size uzun uzun yazmak istiyorum ama kızımın öğle yemeği saati sonrada bahçede gezdiricem sular gelirse duş alıcam sonra durunun ara öğünü benim ara öğünüm sonra akşam yemeğine girişicem

kıskançlıkmı peehhhh varya neler yaşadım ben ama söke söke intikamımı almazsan banada sema demesinler

bbu arada kısacada kendimi anlatıyım önceden hep kiloluydum ve hep diyetteydim ama yavaş yavaş verdim kilolarımı ve yaklaşık 90 kilodan 58 kiloya düştüm o zaman bekarım ve 58 kilo ile evlendim 4 sene önce 7 ay sonra işten çıkmamla daha doğrusu fıtık olup kortizon almamla başladı herşey ye babam ye gelsin kilolar

ve pkolu olduğum için kullandığım hormon ilaçları ve ilk gebeliğim derken 81 i gördüm 86 kiloyla ilk gebeliğimi 6 aylıkkken erken doğumla kaybettim

kıskançlıkmı 58 kiloya düşüp fıstık gibi gezerken gıkını çıkarmayanlar 86 kiloya geldiğimde beni görür görmez başın sağolsun demek yerine ayyy iiğğğğrennnçççççç olmuşsun şişmanlamışsın ama olmazki canım zayıfla biraz diye sitemler yağdırdılar bana

tabi ben depresyondayım 1 sene geçti kilo felan tınnnn çünkü tekrar bebek planlıyoruz ve yine hormon ilaçları ve heran hamile kalabilirim diye dr um diyet yok spor yok dedi ve ben 1 sene sonra hamile kaldım 85 kiloyla derken kanama erken doğum sancıları ve 9 aylık bir yatak dönemi herşeyyy yasssaakkkk 48 saatte 4 kortizon iğne kalp ilaçları erken doğum olmasın diye veee 102 civarı bir kiloyla doğum 92,5 lada eve dönüş

bu arada nelermi oldu 100 kilolardan 75 e düşen vatandaş beni aşağılamaya başladı kıyafetlerini bana verdi ayyy bunun içinde ben dönüyorum sana zor olur hahahahaha

hatta eve gelen bi komşu bebek görmeye bana baktı ayyy çok şişmanlamışsın dedi daha nasılsın demeden yuuuhhhh daha 1-2 haftalık lohusayım heryerim şiş

neyse ayyy uzun yazdın sıkılmayın diye satır atladım kızımın gazlı oluşu öküz gibim yememe rağmen benim 92,5 dan 88,5 a düşmemi sağladı şimdilik 84,5 um ama çok çok istekliyim sağlıklı beslenerek spor yaparak kimseyi ihmal etmeyerek kilo nasıl verilirmiş göstericem
ay daha varda yazamıycam belkim sonra içimi dökerim yine kızım acıkmıştır
kusura bakmayın kızlar çok dolmuşum muckssss

semaaaa
mantar sote yap
yumurtalı mantar yapp
içinee peynir doldur

filizzz
nerdeee cnmmm öle bir kv varmı bilemiyorumm yane
varsada bana denk gelmediiii anlatsammm burdan nereye yol olur bilemiyorum

anam öldürdüm beni
kız bana yumurta yasaakkk yavrım

masum ben mantari genelde kusbasi tavuk gögsüyle soteliyorum ,güzel oluyo öylede,yada kusbasi etle ama ben tavukla daha cok seviyorum

çok zor yollardan geçmişsin sonunda bebeğine kavuşmuşsun allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerimize...daha önce vermişsin şimdi de verirsin ve hep birlikte amacımıza ulaşacağız inş.her zaman içini dökebilirsin....

yaseminnn
bende tavuklu yaparım matarı cnm güsel oluyorrrr
yazın domatesli biberliiii off yemede yanında yattt

yemek tarifi vrince izloş geldi aklıma ballandıra ballandıra anlatırdı yimekleirnii
sanırım özledimmm izloşu

semaaa
tabisiiii orjinalii kaşarlı bacımdaaa
malesefff beyaz peynirle idare et artıkın kuzummm
allah yavruna uzunnn ömürler verisn cnm zor şeyle ryaşamışsın
bir kere zayıflamışsın yine zayıflarsın cnmmm

Gülçin'cim ellerine sağlık miss gibi olmuştur.ben mutfağı temizlemeyi sevmiyorum tüm dolapları boşalt yıka tekrar diz
canım sen yine margarini düşün bize tavsiye etmiştin ya işe yarıyor...azimli hatunsun biran önce eski azmine kavuşup diyete spora sıkıca sarılırsın...bizede yaz ki ne kadar mekik vs.bizde heveslenelim:)

banucum kv nereli...beninkiyle akraba olmasın:))bir akdaşaım var adaşım öyle şaşıyorum ki 1 gün evinde yemek pişirmedi.iş çıkışı kv gidilir hep beraber yenilir içilir bulaşık yıkanır yatmaya eve gidilir.kızı anne biz nie evimizde yemiyoruz demiş.bunun üzerine filiz evde yemek hazırlamış ama o tadı alamdık dio ertesi gün yine kv.deler.kv.de onlarsız yapamamış.çok seviyorlar birbirlerini filiz anne anne diye dönüyor etrafında şaşıyorum oda kızından ayırmıyor...beraber tatile dışarı alışverişe yemeğe gidiyorlar.yine maşalllah diyim.

kızlarrrrr
yiyiverin gariiiiiii

banucum bende akşama tavuklu mantar sote yapacaktımmm dediğin gibi ben en iyisi 3 gün yapayım bu k.h. diyetini

masum ben mantari genelde kusbasi tavuk gögsüyle soteliyorum ,güzel oluyo öylede,yada kusbasi etle ama ben tavukla daha cok seviyorum

canım tavuk gögsü biraz kuru oluyor ben tavuk incik eti alıyorum kuşbaşı dogruyorum daha güzel oluyor tafsiye ederim

benim kayınvalidem rahmetli olmuş ben evlenmeden önce.üvey kayınvalidem var oda benden 7 yaş büyük elti gibiyiz çok şükür iyi anlaşıyoruz benim zayıflayıp güzel şık şeyler giymemi benden daha çok ister.sürekli iltifat eder.canım yaa biz hep iyi olalım mutlu olalım ister Allah başımızdan eksik etmesin seviyorum ben cici kayınvalidemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…