80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

semacım zor şeyler yaşamışsın ama maşallah azim ve kararlılıkla herşeyin üstesinden gelip herkese tokat gibi cevabını vereceksin.yavrunu da saglıcakla büyüt tatlım

Aslinda ben yasaklarin adamiyim
Valla banada galiba bu gerek , eger yaparsam haber veririm canim.
Tesekkürler verdigin bilgilerden ötürü azimlim

masum ben mantari genelde kusbasi tavuk gögsüyle soteliyorum ,güzel oluyo öylede,yada kusbasi etle ama ben tavukla daha cok seviyorum

Mmmmhhh bayilirim

Ahahahhhahahaahahaha Filiz alemsin
Dün kayinvalidem aksam yemegine bendeydi dedim ya,
hatun diyorki : Kizim sen pastasiz, tatlisiz bi aksam gecirmezdin,
bizede gecirtmezdin ne oldu annem ? Zayifladikca tatli istedigini nasil bastiriyorsun dedi
Saaaaaaaaappp cevap hazir :
- Annem bir dilim pasta tam 250gr yani bir paket margarine esit. Kadinin surati :
-Ben 250gr verebilmek icin nelerden vazgeciyorum, nasil ac kalip nefsimle savasa giriyorum dedim.
-Yetmiyor, önüme margarin alip onu seviyorum anne dedim kadin, krizlerde

Aradan zaman gecti, demek öyleymis heee dedi durdu
Ardindan esim kendine Kola almis, annemede getirdi.
Tam kadin icecekken : Anneee dur onun icinde tam 33 küp seker var diyince elindeki kolayi birakip masumlasdi.Sesi solugu kesildi, sonra bi bagris : Aaaaaaaaaaaaaa Gülcin yeter, birak ya atin ölümü arpadan olsun diye bi sahlandi
Ahahahahaah tabi esimi beni, sanki cok anlamis gibi kizimida bir gülme aldi görmeniz lazimdi

Olmaz olmaz, hemde hiicc kuru olmaz.
Ben mantarli tavuk gögüsün kremali yapiyorum:
Ilk önce tavuk gögsünü azicik kavurup, kendi suyunu geri cektikden sonra mantarlari ortadan ikiye bölüp azicik yag,yarim sarimsak dövüp, karabiber,feslegen,kekik ile onlari beraber soteliyorum. Ardindan 1yada2paket kremayi kattikdan sonra kisik atesde nerdeyse 2 saat belki daha fazla kaynatiyorum aman amaaan amaaaaannn sonra yeme yaninda yat..... Inanin pamuk kelimesi yaninda diken kalir

selam kızlar çok özledim sizi ve sohbetlerinizi..yatılı misafirim vardı gelemedim kaç gündür.akşamdan beri karnım ağrıyordu bi doktora gideyim dedim meğer fıtık varmış.pazartesi sabah ameliyat oluyorum.salı çıkacakmışım.korse aldım ameliyat öncesi tak rahatlatır zaten ameliyat sonrası da takacaksın dedi.

aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?

geçmiş olsun canım

cok gecmis olsun,bi bilgim yok malesef

Gecmis olsun canim ya.....
Allah acil sifalar versin.
Ama maalesef benimde bilgim yok...
Bizi habersiz birakma emi...

semacım zor şeyler yaşamışsın ama maşallah azim ve kararlılıkla herşeyin üstesinden gelip herkese tokat gibi cevabını vereceksin.yavrunu da saglıcakla büyüt tatlım

çok teşekkürler kızlar allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
inşallah eski halime dönmesemde şimdilik umut ettiğim kiloma kavuşucam
tıckeri 75 yaptımki pes etmiyim diye aslında bu yaz sonuna kadar 71-72 bile olsam yeter bakalım bu cuma ben ne çıkıcam tartıda

bu arada bişey sorucam siz hergünmü tartılıyorsunuz yoksa haftada 1 cumalarımı bana hergün tartıl dediler gaza gelirsin diye :44: aceba :44:

wisper geçmiş olsun canım kasık fıtığı sanırsam benim tam bilgim yokta çevremde fıtıktan ameliyat olanlar çok kolay atlattılar hatta 5 gün sonra işe gelen bile olmuştu sende inşallah kolay atlatırsın

Son düzenleme:
gülçincim krema çok kalorilidir ben hiçbir yemeğime kullanmam canım

wisper geçmiş olsun canım Allah enkısa zamnada şifanı versin inşallah

ben akşam yazamam şimdiden menümü yazıyımda

sabah: 2 dilim kepek ekmeği üzerine 1 kutu labne peyniri ve yarım domates

ara 2 kuru kayısı

öğlen: 1 kase dolusu tavuk çorbası 1 dilim kepek ekmeği

ara 1 ayva 1 tanede havuç kemiricem

akşam: 1 tabak sebze yemeği 2 dilim kepek ekmeği 1 kase dolusu cacık

yatmadanda 1 kupa tarçınlı süt içerim belki acıkırsam 2 tane mavi yeşilin pirinçli mısır patlağından yerim

su:3 litre yaklaşık
spor:20 dk kendi çapımda (aerobik gb)

görümcem 25 kilo verdi diyorki sabahları 1 peynir üçgen 1 simit yiyebilirsin diyor sizce :44:

bu arada akşam öyle acıktımki nerdeyse kızımın muhallebisini yiycektim sonra baktım yarım porsiyonunda 100 kalori varmış zaten 100 gr yoğurttada 100 kalori var bu hiç değilse şeker daha doğrusu şekersizde meyve şekeri var içinde belki krize girersem 1 tabak yirim

bu arada doğumdan sonra 1-2 kez regl olmuştum sonra 3 ay kadar olmadım şimdide 1 aydır regliyim hergün 3-4 damla kadar kahverengi bazende kırmızı pfff hiç dr a gidesim yok yaa acaba normalmiki

canım tartı konusnda en iyi kararı sen verirsin bence eğer tartıda artı gördüğünde moralin bozuluyor motivasyonun düşüyorsa haftada 1 kere tartıl ama artı görmek seni hırslandırıyorsa hergün tartılmanda sakınca yok bence tabiii bu benim naçizane fikrim ben hafta sonu hariç hergün tartılıyorum neredeyse

canım sabahki 1 kutu labne derken 200 gr kadar mı yani :26:

canım çeyrek simit 1 dilim ekmeğe eşit bende genelde sabahları peynir ve simit yiyorum ama simit yarım peynir light olarak
birde tam yağlı yogurt 100 gr için 68 kalori

Son düzenleme:
slm kızlar..kaç gündür yolum buraya düşmüyor malesef...
bahar geldi artık benim temizliğim işim hiiiç bitmez...
pazar piknikteydik dün de geceye kadar misafirim vardı...
neyse...
kızlar şunu farkettim..su içemeyenlere duyrulur..
suyu kesinlikle bardakla içmeyin...şişeyle için..burda yapanlar var zaten biliyorum...
ben pek inanmıyordum buna...ama deneyince şaşırdım walla...hergün 3 lt içiyorum...hatta bazen geçiyorum bile...bakalım tartıya nasıl yansıycak..

benzetmelerin süper pamuk kelimesi yanında diken kalır:))canım çekti keşke aynı yerde olsak misafirliğe gelirdim pamuktan daha yumuşak tavuğu yemek için:))

maalesef bilgim yok ama çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.bizi haberdar et...

aslında doğru olan haftada 1 tartılmak ama kişiye göre doğru değişiyor.ben hergün tartılıyorum.alışkanlık oldu maalesef...

kızlar göğüsle ilgili hiç cevap gelmedi demek ki sadece benim göğüsüm emzirmeden sonra deformasyona uğradı...göğüs egzersizine başlamam lazım...

Geçmiş olsun...

Bugünkü menüm
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
3 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
maydanoz

Ara:
2 tatlı kaşığı süzme yoğurt

Öğle:
1 ince dilim ekmek
1 tabak kabak kavurması
yoğurt

Ara:
1/2 yeşil elma

Akşam:
1 bardak süt
müsli

Ara:
1/2 yeşil elma
yoğurt

2 lt su
2 kupa tarçınlı çay
1 form çay
1 adaçayı
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…