- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
gülçin
monti diyeti çok güsel bir diyet ii kilo verdiriyor ama yaskaları tam yasak
birçok hastalıga ii geliyor
ben pkom için yaptım ve başarılı oldumd aadetlerimi düzenledi
ççünkü şeker seviyeni dengede tutuyorsun
karbonmhidratla protenii karıştırmıyoruz yani
ekmekle,ymurta et yemiyorz
bakliyatlada et yemiyoruzz çünkü bakliyatlar kh bombası bilindigi gibi
ama yaskaları fazlaa
şeker yasak,havuç yasakkk vbb şekerii aniden yükselten glisemin endeks i yüksek yiyecekler yasak
yani monti yapmakk zor açıkcasııı
masum ben mantari genelde kusbasi tavuk gögsüyle soteliyorum ,güzel oluyo öylede,yada kusbasi etle ama ben tavukla daha cok seviyorum
Gülçin'cim ellerine sağlık miss gibi olmuştur.ben mutfağı temizlemeyi sevmiyorum tüm dolapları boşalt yıka tekrar diz
canım sen yine margarini düşün bize tavsiye etmiştin ya işe yarıyor...azimli hatunsun biran önce eski azmine kavuşup diyete spora sıkıca sarılırsın...bizede yaz ki ne kadar mekik vs.bizde heveslenelim:)
banucum kv nereli...beninkiyle akraba olmasın:))bir akdaşaım var adaşım öyle şaşıyorum ki 1 gün evinde yemek pişirmedi.iş çıkışı kv gidilir hep beraber yenilir içilir bulaşık yıkanır yatmaya eve gidilir.kızı anne biz nie evimizde yemiyoruz demiş.bunun üzerine filiz evde yemek hazırlamış ama o tadı alamdık dio ertesi gün yine kv.deler.kv.de onlarsız yapamamış.çok seviyorlar birbirlerini filiz anne anne diye dönüyor etrafında şaşıyorum oda kızından ayırmıyor...beraber tatile dışarı alışverişe yemeğe gidiyorlar.yine maşalllah diyim.
banucum bende akşama tavuklu mantar sote yapacaktımmmdediğin gibi ben en iyisi 3 gün yapayım bu k.h. diyetini
canım tavuk gögsü biraz kuru oluyor ben tavuk incik eti alıyorum kuşbaşı dogruyorum daha güzel oluyor tafsiye ederim
selam kızlar çok özledim sizi ve sohbetlerinizi..yatılı misafirim vardı gelemedim kaç gündür.akşamdan beri karnım ağrıyordu bi doktora gideyim dedim meğer fıtık varmış.pazartesi sabah ameliyat oluyorum.salı çıkacakmışım.korse aldım ameliyat öncesi tak rahatlatır zaten ameliyat sonrası da takacaksın dedi.
aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?
selam kızlar çok özledim sizi ve sohbetlerinizi..yatılı misafirim vardı gelemedim kaç gündür.akşamdan beri karnım ağrıyordu bi doktora gideyim dedim meğer fıtık varmış.pazartesi sabah ameliyat oluyorum.salı çıkacakmışım.korse aldım ameliyat öncesi tak rahatlatır zaten ameliyat sonrası da takacaksın dedi.
çok zor yollardan geçmişsin sonunda bebeğine kavuşmuşsun allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerimize...daha önce vermişsin şimdi de verirsin ve hep birlikte amacımıza ulaşacağız inş.her zaman içini dökebilirsin....
yaseminnn
bende tavuklu yaparım matarı cnm güsel oluyorrrr
yazın domatesli biberliiii off yemede yanında yattt
yemek tarifi vrince izloş geldi aklıma ballandıra ballandıra anlatırdı yimekleirnii
sanırım özledimmm izloşu
semaaa
tabisiiii orjinalii kaşarlı bacımdaaa
malesefff beyaz peynirle idare et artıkın kuzummm
allah yavruna uzunnn ömürler verisn cnm zor şeyle ryaşamışsın
bir kere zayıflamışsın yine zayıflarsın cnmmm
semacım zor şeyler yaşamışsın ama maşallah azim ve kararlılıkla herşeyin üstesinden gelip herkese tokat gibi cevabını vereceksin.yavrunu da saglıcakla büyüt tatlım
çok teşekkürler kızlar allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
inşallah eski halime dönmesemde şimdilik umut ettiğim kiloma kavuşucam
tıckeri 75 yaptımki pes etmiyim diye aslında bu yaz sonuna kadar 71-72 bile olsam yeter bakalım bu cuma ben ne çıkıcam tartıda
bu arada bişey sorucam siz hergünmü tartılıyorsunuz yoksa haftada 1 cumalarımı bana hergün tartıl dediler gaza gelirsin diye :44: aceba :44:
ben akşam yazamam şimdiden menümü yazıyımda
sabah: 2 dilim kepek ekmeği üzerine 1 kutu labne peyniri ve yarım domates
ara 2 kuru kayısı
öğlen: 1 kase dolusu tavuk çorbası 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 ayva 1 tanede havuç kemiricem
akşam: 1 tabak sebze yemeği 2 dilim kepek ekmeği 1 kase dolusu cacık
yatmadanda 1 kupa tarçınlı süt içerim belki acıkırsam 2 tane mavi yeşilin pirinçli mısır patlağından yerim
su:3 litre yaklaşık
spor:20 dk kendi çapımda (aerobik gb)
görümcem 25 kilo verdi diyorki sabahları 1 peynir üçgen 1 simit yiyebilirsin diyor sizce :44:
bu arada akşam öyle acıktımki nerdeyse kızımın muhallebisini yiycektim sonra baktım yarım porsiyonunda 100 kalori varmış zaten 100 gr yoğurttada 100 kalori var bu hiç değilse şeker daha doğrusu şekersizde meyve şekeri var içinde belki krize girersem 1 tabak yirim
bu arada doğumdan sonra 1-2 kez regl olmuştum sonra 3 ay kadar olmadım şimdide 1 aydır regliyim hergün 3-4 damla kadar kahverengi bazende kırmızı pfff hiç dr a gidesim yok yaa acaba normalmiki
Aslinda ben yasaklarin adamiyim
Valla banada galiba bu gerek , eger yaparsam haber veririm canim.
Tesekkürler verdigin bilgilerden ötürü azimlim
Mmmmhhh bayilirim
Ahahahhhahahaahahaha Filiz alemsin
Dün kayinvalidem aksam yemegine bendeydi dedim ya,
hatun diyorki : Kizim sen pastasiz, tatlisiz bi aksam gecirmezdin,
bizede gecirtmezdin ne oldu annem ? Zayifladikca tatli istedigini nasil bastiriyorsun dedi
Saaaaaaaaappp cevap hazir :
- Annem bir dilim pasta tam 250gr yani bir paket margarine esit. Kadinin surati :
-Ben 250gr verebilmek icin nelerden vazgeciyorum, nasil ac kalip nefsimle savasa giriyorum dedim.
-Yetmiyor, önüme margarin alip onu seviyorum anne dedim kadin, krizlerde
Aradan zaman gecti, demek öyleymis heee dedi durdu
Ardindan esim kendine Kola almis, annemede getirdi.
Tam kadin icecekken : Anneee dur onun icinde tam 33 küp seker var diyince elindeki kolayi birakip masumlasdi.Sesi solugu kesildi, sonra bi bagris : Aaaaaaaaaaaaaa Gülcin yeter, birak ya atin ölümü arpadan olsun diye bi sahlandi
Ahahahahaah tabi esimi beni, sanki cok anlamis gibi kizimida bir gülme aldi görmeniz lazimdi
çok tatlısın canım kv ifadesi aklıma geldi kadın şaşırmıştır bu gelin herşeyi hesaplıyarak yiyor benim yediklerimide topluyor dur kesin diye:))
Olmaz olmaz, hemde hiicc kuru olmaz.
Ben mantarli tavuk gögüsün kremali yapiyorum:
Ilk önce tavuk gögsünü azicik kavurup, kendi suyunu geri cektikden sonra mantarlari ortadan ikiye bölüp azicik yag,yarim sarimsak dövüp, karabiber,feslegen,kekik ile onlari beraber soteliyorum. Ardindan 1yada2paket kremayi kattikdan sonra kisik atesde nerdeyse 2 saat belki daha fazla kaynatiyorum aman amaaan amaaaaannn sonra yeme yaninda yat..... Inanin pamuk kelimesi yaninda diken kalir
çok teşekkürler kızlar allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
inşallah eski halime dönmesemde şimdilik umut ettiğim kiloma kavuşucam
tıckeri 75 yaptımki pes etmiyim diye aslında bu yaz sonuna kadar 71-72 bile olsam yeter bakalım bu cuma ben ne çıkıcam tartıda
bu arada bişey sorucam siz hergünmü tartılıyorsunuz yoksa haftada 1 cumalarımı bana hergün tartıl dediler gaza gelirsin diye :44: aceba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?