80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de genelde 2 lt kadar su içebiliyorum.Aslında önceleri çay çok tükettiğimden,su içmediğim günler bile olurdu.Ama artık kendimi zorluyorum ve hergün 2 lt su içiyorum.Yanımda devamlı 1/2 litrelik su şişesi taşıyorum.4 defa içtim mi oldu sana 2 lt Yine çayı çok tüketiyorum ve diğer tarçınlı çay vs. Offf tuvaletle kanka olduk,ayrılamıyoruz.Evde olsam sorun yok da, çalışıyorum.

valla bende hiç içemiyodum su küçük şişe
aldım yanıma boşaldıkça doldurup içiyorum
o boşalıyo ben dolduruyom Dediğin doğru yani arkadaşım
içemeyenler denesin lütfennnnnnn

Bende dünkü menümü yazıyım

sabah
sirkeli ılık su
2 kayısı kurusu+1 bardak ılık su
1haşlanmış yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kaşar
1 salatalık+domates
ara
1 kuru incir
öğle
tavuk şiş+salata+1 dilim ekmek
ara
1 ceviz
akşam
şehriye çorbası+etli t.fasulye+2 kaşık pilav
ara
yarım muz+1 çay b.süt

canım menün güzelmiş ama kaşar yerine
beyaz peynir yesen (tabi benim tercihim) daha iyi olur.afiyet olsun

tamam canım 2 günde bir tartılsam daha sağlıklı olur sanki benim için

canım sabahki 1 kutu labne derken 200 gr kadar mı yani :26:

yok canııımm kızımın küçük labnesinden yürüttüm bugün hani şu pınarın porsiyonluk olanlarından grmını unuttm şimdi

canım çeyrek simit 1 dilim ekmeğe eşit bende genelde sabahları peynir ve simit yiyorum ama simit yarım peynir light olarak
birde tam yağlı yogurt 100 gr için 68 kalori

hmm ozaman canım çok isterse simt yarım simit yerim ogünde ekmek yemem

Kalori cetveli, kalori hesaplama, kalori tablosu, kalori listesi burda 95 kalori yazıyoda :26:

ay link vermek yasakmıydı :26: yasaksada affola :26:

merhabalar
havalar ısınınca dayanamadım köşe bucak halı pencere giriştim çok yoruldum ama değdii şükür ki diyetimide aksatmadım yarın davete gideceğim umarım haftalık azmimi ordada korurum
akşama misafirlerim var giremeyeceğim menümü yazıp çıkıyorum sevgilerimle

sabah
salam
peynir
çavdar ek
çay

ara
elma

öğle
karalahana yemeği

ara
nescafe

akşam
zeytinyağlı fasulye yada salata

3 lt su

canım kaşarda çok fazla kalori var

bide öğlen tavuk akşam et fazla değilmi bide pilav bide muz :26: :26: :26:

Son düzenleme:

karalahana yemeği süper olmuş hem lif hemde vitamin kaynağı afiyet olsun canım

Selam Kizlar ..

Moralim Cok Bozukk Kafami Toparliyamiyorum Resmen ..

Yegenimi Hastaneye Okul Icin Test Cözdürmeye Gidecektik diye Yazmistim Ya Bu Sabah ,
Gittik Test Filan Cözmedi Bi Odaya Soktular 45.Dk Boyunca Kafasina Sapka Sekli Bir
Makina Bagladilar Beyin Degerlerini Ölctüler .. Yegenim Cok Hiperaktif Bir Cocuk
O 45.dk Boyunca Zor Zaptettik .. Sonra Yine Yaklasik 1.5 saat Daha Bekleme Salonunda Oturduk ..
Doktor Cagirdi Okuldaki Sorunlarini Anlattik , Benim Yegenim Gec Konusmaya Baslamisti Yani 3.5 Yasinda Filan Cümle Kurabildi Tam Olarak Onlari Anlattik Filan ,
Sonra Rutin Kontrol Etti Doktor .. Son Olarak Gözlerine Bakti Bi Aletle ..
Yaklasik 10.Dk Her Iki Göze Bakti .. Yegenimin Artik Cani Yanmaya Basladi Ve Agresiflesti
Sonra Tamam Yeter Bukadar Giydirin Cocugu Dedi .. Yengem Giydirirken Benim Almancam Daha Kuvettli Diye Doktor Bana Anlatmaya Basladi Durumu ..

Göz Kapakciklarinin Arkasindaki Damarin Beyine Basinci Cok Yüksek Olabilirmis
ve Acikcasi Beyin Tümörunden Süpheleniyormus Doktor
Kafamdan Asariya Kaynar Sular Indi, Resmen Dilim Tutuldu Tümör Cümlesini Duyunca ..

Göz Doktorundan Acil Transfer Saglamak Icin Randevu Alcak Doktor , Bide O Bakcakmis Göz Arkasi Kapakciga .. Eger O hersey Yolunda Derse Süphe Yanlis Olacakmis ..
Ama Eger Yolunda Degil Derse Acil Tekrar Bu Doktora Gelecekmisiz ..

Eve Nasil Geldik Bilmiyorum , Nutkumuz Tutuldu Resmen ..
benim yegenim daha 7. yasinda temmuzda 8.olacak ..
düsünüyoruzda arada hep basim agrio basim dönüyor diyordu ama cok yalan söylediginden
yengem pek ciddiye almiyordu .. kücük kiz kardesi oldugu icin cok kiskanclik ve yalan söylemeye baslamisti ..
Bide Benim Annemin Anneannesi Beyin Tümoründen Vefat Etmis Zamaninda ..

Off Allahimm Kafayi Yicem Resmen Yaa :85:
Biran Önce Su Göz Doktorundan Randevu Gelsede Aciga Kavussa $u Sonuc ..

Dua Edin Kizlaaar Noluuur ..Bisey Cikmasiiin Yegenimdee

aciiil alışverişe gitmem lazım evde hiçbişey kalmamış sağlıklı beslenicem diye kocama hortumlattım herşeyi buzdolabı bomboş

bide demin 8-9 tane leblebiyle 4-5 tane kuru üzüm yedim vijdan azabı çekiyorum oysa ara öğünde havuç ve ayva yemiştim

allah allahhhh başka bi sitedede 100 gr yoğurta 62 kalori diyor e benim yediğim danone activiadada 100 grmda 96 kalori yazıyordu bak şimdi

Burcu canım inş. sadece şüphe olarak kalır,yanlış çıkar allah korktuğunuza uğratmasın sağlık sıhhat versin.allah size bağışlasın sağlıklı ömür nasip etsin...

burcum
cnm eminimki çok zor çok ii anlıyorum snei ama bir şüphe sadece
umaırm bir şey çıkmaz canım drlarında ynılma payı var biliyorsunn
kötü düşünme ltf

Filiz Ablacim , Banu Ablacim Umarim Sadece Bir Süphe Olarak Kalir ..

Ya Anneme Ve Yengeme Amann Merak Etmeyin Bisey Olmaz Benim
Yegenime Diyip Rahatlatmaya Calistim Ama Gelin Bide Icime Sorun
Firtinalar Kopuyor , Gözlerim Doluyor Öyle Biseyi Düsününce

Ihtimal Bile Vermek Istemiyorum Öyle Biseye ..
Iyi Düsünmeye Zorluyorum Kendimi Ama Bi Yerden Sonra Iyi Düsünemiyorum
Sali Veriyorum Kendimi Ister Istemez ..

Biktim Artik Cidden Ya .. Her hafta bisey oluyor ..
Önce Babam .. Sonra Dedem ... Simdide Yegenim ..

Ne Kadar Cok Karabulut Varsa Hepsi Ailemin Üzerinde .. Gücüm Kalmiyor Artik Tükeniyorum Kötü Haber Duydukca :85:

canım farketmemeleri mümkün deqil..bunun altında başka bişey vardır..gelininizmi kardeşini etkisi altında bırakıyor acaba..yada kardeşinle aranmı çok iyi deqil..bu kadar ilgisiz olması çok enteresan..insan etrafındaki insanları okadar kafaya takmaz ama kardeş çok başka olur..çok üzücü..

bana bu şekilde davranan kişilerle ilgimi alakamı keserdim ben.. hakiki dost olan kilo almışsın dikkat et canım der amaa verdiqin zamanda takdir eder..kilo alınca alay eder gibi konuşup kilo verince oralı olmayan görmezlikten gelen kişilerde art niyet ararım ben..bu tür insanlarla görüşmeye gerek olmadıqını düşünüyorum cnm..

canım çok geçmiş olsun Rabbim ameliyattan hayırlı sonuçlarla çıkmanı nasip etsin acil şifalar dilerim..

burcucum böyle durumlarda Rabbimize sıqınıp tevekkül etmekten başka elimizden bişey gelmiyor cnm..inş. sonuç temiz çıkar..bendede kanser arıyorlar haziranın 2 sinde narkozlu tahlile giricem.. Rabbim bütün hastalara şifalar versin..bolbol dua edin cnm..

selam arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.. bugün kermes için(kuran kursu talebelerinin yararına) mantı yapmaya gittim 25 kişi kadardık..imece usülü gibiydi.. çok mutlu oldum orda bulunmaktan..herkes Allah rızası için hizmet etmeye gelmiş..bir kısım hamurunu yoqurdu bir kısım içini hazırladı bir kısım hamuru açtı bir kısım kesti.. içine kıymasını koyanlar ve mantıları kapatanlar ayrı bir guruptu..mutfaktaki görevlilerin bazıları bükülen mantıları fırınladılar bazılarıda tartıp poşetlediler...çok eqlenceli geçti..açıkçası sıkılırım diye düşünmüştüm ama çok sevdim..kayseri mantısı yaptık küçük küçük..kıymasını kendimiz hazırladıqımız için yaptıqımız mantılardan satın alıp buzluklara attık..ramazanda elimizin altında hazır olur...gelelim ordaki yediklerimize..arkadaşlar çok kalabalık olduqumuz için sulu yemek deqilde doyurucu ve bizim cıss dediqimiz şeylerden hazırlamış aşçımız..karnımızda orda öyle acıkıyorki hele mantılar fırınlanırken çıkan koku insanın iştahını kabartıyor..dahada acıkıyosun..ayın 18ine kadar bizim bu yardımlarımız devam edecek 19unda kermesi açıcaz Allahın izniyle..perşembe cumartesi ve pazar hariç diqer günler bende gidicem ve bu durumda diyetim bozulmuş olacak..diyetim bozulacaqı için üzülüyorum ama Allah rızası için yardımda bulunduqum için manevi açıdan çok rahatlıyorum..napalım 2-3 haftada artıda çıkarım 10 aydır diyet yapıyorum sadece 1 defa artıda çıktım çok zor olacak bnm için..ama söz verdim kendime üzülmücem çünkü sonunda Rabbimizin rızası var..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
araniza yeni katildim birbirimize destek olarak umarim zayiflariz.
boyum 1.70,88 kiloyla uc gun once basladim haftaya sali tartilicam bakalim ne kadar zayiflamisim, 16 yasimda kickboks yapmaya baslamistim vucudum cok SIKIydi kickboks dersleride veriyordum 70 kiloydum sonra birakmak zorunda kaldim 21 yasinda biraktim, simdi 23 yasindayim ve tam 18 kilo aldim hareket etmeyi biraktigim icin o kadar pismanimki. neyse tekrar basladim boksa diyetde iyi gidiyor gibi bakalim saliyi iple cekiyorum.

opuldunuzzz

geçmiş olsun canım, bir bilgim yok
korkular boşa çıkar inşallah canım

umarım iyi sonuçlar alırsın

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı kadar labne, 4 tane zeytin, maydanoz, salatalık, biber
ara: 1 tane 2 si bir arada kahve 1 küp şekerli, 1 tane piko
saat15:30 gibi 1 tabak makarna, salata
ara: bir avuç erik
dengesiz bir menü oldu
acıkırsam bir meyve yerim.
herkese iyiakşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…