kızlar göğüsle ilgili hiç cevap gelmedi demek ki sadece benim göğüsüm emzirmeden sonra deformasyona uğradı...göğüs egzersizine başlamam lazım...
slm kızlar..kaç gündür yolum buraya düşmüyor malesef...
bahar geldi artık benim temizliğim işim hiiiç bitmez...
pazar piknikteydik dün de geceye kadar misafirim vardı...
neyse...
kızlar şunu farkettim..su içemeyenlere duyrulur..
suyu kesinlikle bardakla içmeyin...şişeyle için..burda yapanlar var zaten biliyorum...
ben pek inanmıyordum buna...ama deneyince şaşırdım walla...hergün 3 lt içiyorum...hatta bazen geçiyorum bile...bakalım tartıya nasıl yansıycak..
slm kızlar..kaç gündür yolum buraya düşmüyor malesef...
Bahar geldi artık benim temizliğim işim hiiiç bitmez...
Pazar piknikteydik dün de geceye kadar misafirim vardı...
Neyse...
Kızlar şunu farkettim..su içemeyenlere duyrulur..
Suyu kesinlikle bardakla içmeyin...şişeyle için..burda yapanlar var zaten biliyorum...
Ben pek inanmıyordum buna...ama deneyince şaşırdım walla...hergün 3 lt içiyorum...hatta bazen geçiyorum bile...bakalım tartıya nasıl yansıycak..
bende dünkü menümü yazıyım
sabah
sirkeli ılık su
2 kayısı kurusu+1 bardak ılık su
1haşlanmış yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kaşar
1 salatalık+domates
ara
1 kuru incir
öğle
tavuk şiş+salata+1 dilim ekmek
ara
1 ceviz
akşam
şehriye çorbası+etli t.fasulye+2 kaşık pilav
ara
yarım muz+1 çay b.süt
canım tartı konusnda en iyi kararı sen verirsin bence eğer tartıda artı gördüğünde moralin bozuluyor motivasyonun düşüyorsa haftada 1 kere tartıl ama artı görmek seni hırslandırıyorsa hergün tartılmanda sakınca yok bence tabiii bu benim naçizane fikrim ben hafta sonu hariç hergün tartılıyorum neredeyse
canım sabahki 1 kutu labne derken 200 gr kadar mı yani :26:
canım çeyrek simit 1 dilim ekmeğe eşit bende genelde sabahları peynir ve simit yiyorum ama simit yarım peynir light olarak
birde tam yağlı yogurt 100 gr için 68 kalori
Bende dünkü menümü yazıyım
sabah
sirkeli ılık su
2 kayısı kurusu+1 bardak ılık su
1haşlanmış yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kaşar
1 salatalık+domates
ara
1 kuru incir
öğle
tavuk şiş+salata+1 dilim ekmek
ara
1 ceviz
akşam
şehriye çorbası+etli t.fasulye+2 kaşık pilav
ara
yarım muz+1 çay b.süt
merhabalar
havalar ısınınca dayanamadım köşe bucak halı pencere giriştim çok yoruldum ama değdii şükür ki diyetimide aksatmadım yarın davete gideceğim umarım haftalık azmimi ordada korurum
akşama misafirlerim var giremeyeceğim menümü yazıp çıkıyorum sevgilerimle
sabah
salam
peynir
çavdar ek
çay
ara
elma
öğle
karalahana yemeği
ara
nescafe
akşam
zeytinyağlı fasulye yada salata
3 lt su
Selam Kizlar ..
Moralim Cok BozukkKafami Toparliyamiyorum Resmen ..
Yegenimi Hastaneye Okul Icin Test Cözdürmeye Gidecektik diye Yazmistim Ya Bu Sabah ,
Gittik Test Filan Cözmedi Bi Odaya Soktular 45.Dk Boyunca Kafasina Sapka Sekli Bir
Makina Bagladilar Beyin Degerlerini Ölctüler .. Yegenim Cok Hiperaktif Bir Cocuk
O 45.dk Boyunca Zor Zaptettik .. Sonra Yine Yaklasik 1.5 saat Daha Bekleme Salonunda Oturduk ..
Doktor Cagirdi Okuldaki Sorunlarini Anlattik , Benim Yegenim Gec Konusmaya Baslamisti Yani 3.5 Yasinda Filan Cümle Kurabildi Tam Olarak Onlari Anlattik Filan ,
Sonra Rutin Kontrol Etti Doktor .. Son Olarak Gözlerine Bakti Bi Aletle ..
Yaklasik 10.Dk Her Iki Göze Bakti .. Yegenimin Artik Cani Yanmaya Basladi Ve Agresiflesti
Sonra Tamam Yeter Bukadar Giydirin Cocugu Dedi .. Yengem Giydirirken Benim Almancam Daha Kuvettli Diye Doktor Bana Anlatmaya Basladi Durumu ..
Göz Kapakciklarinin Arkasindaki Damarin Beyine Basinci Cok Yüksek Olabilirmis
ve Acikcasi Beyin Tümörunden Süpheleniyormus Doktor
Kafamdan Asariya Kaynar Sular Indi, Resmen Dilim Tutuldu Tümör Cümlesini Duyunca ..
Göz Doktorundan Acil Transfer Saglamak Icin Randevu Alcak Doktor , Bide O Bakcakmis Göz Arkasi Kapakciga .. Eger O hersey Yolunda Derse Süphe Yanlis Olacakmis ..
Ama Eger Yolunda Degil Derse Acil Tekrar Bu Doktora Gelecekmisiz ..
Eve Nasil Geldik Bilmiyorum , Nutkumuz Tutuldu Resmen ..
benim yegenim daha 7. yasinda temmuzda 8.olacak ..
düsünüyoruzda arada hep basim agrio basim dönüyor diyordu ama cok yalan söylediginden
yengem pek ciddiye almiyordu .. kücük kiz kardesi oldugu icin cok kiskanclik ve yalan söylemeye baslamisti ..
Bide Benim Annemin Anneannesi Beyin Tümoründen Vefat Etmis Zamaninda ..
Off Allahimm Kafayi Yicem Resmen Yaa :85:
Biran Önce Su Göz Doktorundan Randevu Gelsede Aciga Kavussa $u Sonuc ..
Dua Edin Kizlaaar Noluuur ..Bisey Cikmasiiin Yegenimdee
kızlar sizin konu komşunun arkadaşınız yapıyor bunu.ben 19 kilo verdim daha birkere ne kardeşim nede eşi yani gelinimiz bunu farkettileroysaki ben 86 kiloyken kardeşim sürekli popon kocaman oldu göbeğin benimkinden büyük diye benimle dalga geçerdi sürekli beni inceleyen kardeşim gitti yerine sanki başka biri geldi millet yanlarında -deniz ne güzel kilo verdin ne hoş oldun diye söylediklerinde de duymamazlıktan geliyorlar yani kardeşin bile olsa kıskançlıgın önüne geçilmiyor demekki
kızlar size uzun uzun yazmak istiyorum ama kızımın öğle yemeği saati sonrada bahçede gezdiricem sular gelirse duş alıcam sonra durunun ara öğünü benim ara öğünüm sonra akşam yemeğine girişicem
kıskançlıkmı peehhhh varya neler yaşadım ben ama söke söke intikamımı almazsan banada sema demesinler
bbu arada kısacada kendimi anlatıyım önceden hep kiloluydum ve hep diyetteydim ama yavaş yavaş verdim kilolarımı ve yaklaşık 90 kilodan 58 kiloya düştüm o zaman bekarım ve 58 kilo ile evlendim 4 sene önce 7 ay sonra işten çıkmamla daha doğrusu fıtık olup kortizon almamla başladı herşey ye babam ye gelsin kilolar
ve pkolu olduğum için kullandığım hormon ilaçları ve ilk gebeliğim derken 81 i gördüm 86 kiloyla ilk gebeliğimi 6 aylıkkken erken doğumla kaybettim
kıskançlıkmı 58 kiloya düşüp fıstık gibi gezerken gıkını çıkarmayanlar 86 kiloya geldiğimde beni görür görmez başın sağolsun demek yerine ayyy iiğğğğrennnçççççç olmuşsun şişmanlamışsın ama olmazki canım zayıfla biraz diye sitemler yağdırdılar bana
tabi ben depresyondayım 1 sene geçti kilo felan tınnnn çünkü tekrar bebek planlıyoruz ve yine hormon ilaçları ve heran hamile kalabilirim diye dr um diyet yok spor yok dedi ve ben 1 sene sonra hamile kaldım 85 kiloyla derken kanama erken doğum sancıları ve 9 aylık bir yatak dönemi herşeyyy yasssaakkkk48 saatte 4 kortizon iğne kalp ilaçları erken doğum olmasın diye veee 102 civarı bir kiloyla doğum 92,5 lada eve dönüş
bu arada nelermi oldu 100 kilolardan 75 e düşen vatandaş beni aşağılamaya başladı kıyafetlerini bana verdi ayyy bunun içinde ben dönüyorum sana zor olur hahahahaha
hatta eve gelen bi komşu bebek görmeye bana baktı ayyy çok şişmanlamışsın dedi daha nasılsın demeden yuuuhhhh daha 1-2 haftalık lohusayım heryerim şiş
neyse ayyy uzun yazdın sıkılmayın diye satır atladım kızımın gazlı oluşu öküz gibim yememe rağmen benim 92,5 dan 88,5 a düşmemi sağladı şimdilik 84,5 um ama çok çok istekliyim sağlıklı beslenerek spor yaparak kimseyi ihmal etmeyerek kilo nasıl verilirmiş göstericem
ay daha varda yazamıycam belkim sonra içimi dökerim yine kızım acıkmıştır
kusura bakmayın kızlar çok dolmuşum muckssss
selam kızlar çok özledim sizi ve sohbetlerinizi..yatılı misafirim vardı gelemedim kaç gündür.akşamdan beri karnım ağrıyordu bi doktora gideyim dedim meğer fıtık varmış.pazartesi sabah ameliyat oluyorum.salı çıkacakmışım.korse aldım ameliyat öncesi tak rahatlatır zaten ameliyat sonrası da takacaksın dedi.
aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?
Selam Kizlar ..
Yegenimi Hastaneye Okul Icin Test Cözdürmeye Gidecektik diye Yazmistim Ya Bu Sabah ,
Gittik Test Filan Cözmedi Bi Odaya Soktular 45.Dk Boyunca Kafasina Sapka Sekli Bir
Makina Bagladilar Beyin Degerlerini Ölctüler .. Yegenim Cok Hiperaktif Bir Cocuk
O 45.dk Boyunca Zor Zaptettik .. Sonra Yine Yaklasik 1.5 saat Daha Bekleme Salonunda Oturduk ..
Doktor Cagirdi Okuldaki Sorunlarini Anlattik , Benim Yegenim Gec Konusmaya Baslamisti Yani 3.5 Yasinda Filan Cümle Kurabildi Tam Olarak Onlari Anlattik Filan ,
Yaklasik 10.Dk Her Iki Göze Bakti .. Yegenimin Artik Cani Yanmaya Basladi Ve Agresiflesti
Sonra Tamam Yeter Bukadar Giydirin Cocugu Dedi .. Yengem Giydirirken Benim Almancam Daha Kuvettli Diye Doktor Bana Anlatmaya Basladi Durumu ..
Kafamdan Asariya Kaynar Sular Indi, Resmen Dilim Tutuldu Tümör Cümlesini Duyunca ..
Göz Doktorundan Acil Transfer Saglamak Icin Randevu Alcak Doktor , Bide O Bakcakmis Göz Arkasi Kapakciga .. Eger O hersey Yolunda Derse Süphe Yanlis Olacakmis ..
düsünüyoruzda arada hep basim agrio basim dönüyor diyordu ama cok yalan söylediginden
yengem pek ciddiye almiyordu .. kücük kiz kardesi oldugu icin cok kiskanclik ve yalan söylemeye baslamisti ..
geçmiş olsun canım, bir bilgim yokselam kızlar çok özledim sizi ve sohbetlerinizi..yatılı misafirim vardı gelemedim kaç gündür.akşamdan beri karnım ağrıyordu bi doktora gideyim dedim meğer fıtık varmış.pazartesi sabah ameliyat oluyorum.salı çıkacakmışım.korse aldım ameliyat öncesi tak rahatlatır zaten ameliyat sonrası da takacaksın dedi.
aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?
korkular boşa çıkar inşallah canımSelam Kizlar ..
canım farketmemeleri mümkün deqil..bunun altında başka bişey vardır..gelininizmi kardeşini etkisi altında bırakıyor acaba..yada kardeşinle aranmı çok iyi deqil..bu kadar ilgisiz olması çok enteresan..insan etrafındaki insanları okadar kafaya takmaz ama kardeş çok başka olur..çok üzücü..
bana bu şekilde davranan kişilerle ilgimi alakamı keserdim ben.. hakiki dost olan kilo almışsın dikkat et canım der amaa verdiqin zamanda takdir eder..kilo alınca alay eder gibi konuşup kilo verince oralı olmayan görmezlikten gelen kişilerde art niyet ararım ben..bu tür insanlarla görüşmeye gerek olmadıqını düşünüyorum cnm..
canım çok geçmiş olsun Rabbim ameliyattan hayırlı sonuçlarla çıkmanı nasip etsin acil şifalar dilerim..
burcucum böyle durumlarda Rabbimize sıqınıp tevekkül etmekten başka elimizden bişey gelmiyor cnm..inş. sonuç temiz çıkar..bendede kanser arıyorlar haziranın 2 sinde narkozlu tahlile giricem.. Rabbim bütün hastalara şifalar versin..bolbol dua edin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?