80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü Sagliksiz Menümüde Yazayim

Kahvalti:
Müsli
1.Bardak Light Süt

Ara:
Light Kola
(hastanedeyken Ictim )

Öglen:
3-4 Catal Patates Salatasi
1.Tam Haslanmis Patates
1.Dilim Kepek Ekmegi

Ara:
Yok

Aksam:
Müsli
1.Bardak Light Süt

Bugün Hic Su Tüketemedim .. 1.Litreyi Bile Bulmamistir Zannedersem ..

Pff Diyet Suan En Son önemsedigim sey aslinda , giderse gider gitmesse gitmez bu hafta napim yani

burcu çok geçmiş olsun canım ama şimdilik sadece şüphe iyi düşün iyi olsun canım dualarımız yeğeninle allah acil şifa versin umarım kötü birşey çıkmaz düşündükleri gibi

bugünkü menüm

[1] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[2] Supangle (Dr. Oetker) 0.5 PORSİYON 126.5
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[8] Simit 0.75 ADET 206.25
[9] Sosis 30 GRAM 96.6
[10] Çökelek (lor peyniri) 10 GRAM 8.1
[11] Becel Formum margarin 1 10 gr 36
[12] Paykek Kakaolu 30 GRAM 121.8

Toplam : 1164.35 kal.

canım hoşgeldin bol iradeler...

geçmiş olsun canım, bir bilgim yok

korkular boşa çıkar inşallah canım

umarım iyi sonuçlar alırsın

amin canım inş.

kızlar bukünkü menüm: 3 mayıs salı sabah:1 dilim bugday ekmegi,salatalık domates,peynir(iki kibrit kutusu kadar),1 bardak süt(yarım yaglı....) ara ögün:1 pakete yakın çubuk kreker ara:5-6 tane yeni dünya,2-3 tane çilek,bir avuç dolusu yeşil erik akşam : 1 simite yakın simit(4 de üçünü yedim.),domates, salatalık,peynir(iki kibrit kutusu kadar)5 zeytin,1 tane kuru sogan (beyaz),bol mevsim salatası(roka,kıvırcık,havuç,kırmızı lahana,) gün içinde 4 5 bardak cay içtim ama tek sekerli 1 veya 1.5 kilo kadarda su içmişimdir)

burcucum cok üzüldüm canımm.. ama korkma canım allah sizlere bagışlasın inş. rabbim yardımcınız olsun güzelimm inşş.hiç bişeycik çıkmaz da içiniz feraha kavusur.

kızlar bu yazdıklarımı lütfen okuyun hepinize moral olur inş. ben dogdugumda annem felç kalmış ve ben biraz orda biraz burda kalmışım daha bebekken annem düzelmiş cok şükür anneme kavusmuşum:) 6 yaşında elimin küçük parmagının sinir damarları koptu ve bi nevi sakat kaldı. 7 yaşında trafik kazası geçirdim ayagım koptu bilekten ve öteki ayagımında dizi parçalandı. 4 defa ameliyat..:) sonra ayak baş parmagımı balta ortadan ayırdı:) 12 yasında yigenimi kurtarıyım diye sag kolumun büyük bir bölümü koptu:) hatırlayamadıgım bir cok sey daha yani demem şuki herşey bizim için iyi gunde bize kotu gunde bıze.. herseye ragmen yiyecek ekmegim varmış ki ölmedim cok şükür ve hiç bir sakatlıgım kalmadı. hep şükrettim halime hep şunu dedım allahım çok şükür bunada şükür ya daha fenası olsaydı???

Ben de öyleyim filiz, bildiğim ne varsa paylaşmaya, yardım etmeye çalışıyorum ama karşılığını alamıyorum hiç nedense.. Benim çıkar ilişkilerinden artık midem bulandı..Nikahta bir kızla tanışmıştım ay ne tatlı şirin kız ne güzel bir arkadaş edindim diye sevinirken daha bismillah direk bir şeyler talep etmeye başladı Ve kimle tanışsam aynı şeyi yaşıyorum artık o kadar yoruldum ki..Oturup ağladım bugün sinirimden..Bu kadar kolay ağlamak da ayrı sinirimi bozuyor

Tabi ki paylaşırım filizcim sen at facebooktan

Ya hadi millet neyse de kardeşin nasıl bunu yapıyor ya
Herhalde onlardan görseydim çok kırılırdım

Gülçinim maaşallah baya işin halletmişsin, kalanlar içinde kolay gelsin
Ya ben de aynı durumdayım ne oluyor bize gülçin neden düştük böyle :84::84:
Eskiden hiç gözüm gitmezdi şimdi ister istemez gidiyor aklım
Biz çok sıkı başladık sanırım o yüzden oldu birden kestik her şeyi..E 10 kilodan sonra bunaldık tabi. Ben çözüm olarak biraz menülerimi açtım. Yani bir kaç çatal ya da bir kaç tane hak verdim kendime.. Hem nefsim körelir,hem de o kadarcığın zararı olacağını sanmıyorum

Şu yağları senin söylemenle almıştım öyle kenarda bekliyor tembelliğimden
Gaz ver de ben de başlayayım aslında her sabah sarsam streçle ne güzel olur spordan dönüşte çıkarırım tam 5 saat üzerimde durmuş olur sporlar birlikte
Ama tembellik işte bir de havalar soğuktu ya sabahları üşüyordum yapamıyordum,artık havalar da ısındı evet ben kesin başlayayım şu yağlara..İyi ki hatırlattın :13:

Duygucum çooook sevindim, allahım kimseye hasret vermesin
Bak abla hasreti, dost hasreti çekiyorum ama sevdiğinin hasreti başka insan hayattan soğuyor resmen Ne kadar mutlu olduğunu tahmin bile edemiyorum
İşlerinde de allah kolaylık versin..

E yok artık yani ev aldığınızda deseydi bari, anlamıyorum ben bu insanları ya

kızlarrrrr
menülerde dikkat eidyorum hiç mantar tüketmiyorusnuzzz
aslınd amantar az kalorili ama protein deposudur
yumurtalı yiyin,tavuklu yiyinn ,
yiyiverin gariiiiiii

Bugün pazar vardı kuu alaydım keşke..Kitap gibi hatunsun aç aç oku bilgi dolusun valla

Kokuştum lafına çok güldüm

O güzel gözlerini yeni mi farketmiş
Maaşallah diye diye baktım hep fotoğraflarına ilk gördüğümde

Benim annemde öyledir ya canım benim
Nikahta nasıl sevindi sağlığın için kızım yoksa sen hep güzelsin dedi. Defalarca çok vermişsin maaşallah sana dedi seviyorum annemi

Nilgünüm ne fıtığı bu? Çok çok geçmiş olsun. Ben bel fıtığı ameliyatı oldum ama bilmiyorum alakası var mıdır, inan çok üzüldüm

Ben dayanamayıp her sabah tartılıyorum ama en güzeli haftada bir tartılmak..
Bu arada doğum öncesi yaşadıkların hiç kolay değilmiş semacım allahım sabrını vermiş ve tabi hediyesini de..Çok çok geçmiş olsun..

kızlar göğüsle ilgili hiç cevap gelmedi demek ki sadece benim göğüsüm emzirmeden sonra deformasyona uğradı...göğüs egzersizine başlamam lazım...

Filizcim bende doğum filan olmadığı halde göğüslerim büyük olduğu için sarkıklar ve bu beni sinir ediyor..Kilo alıp vermekten de üzerinde çatlaklar mevcut.
Göğüs için hareketler araştırmıştım aslında yapılsa çok güzel toparlar ama tembellik işte. Eğer istersen sen de araştırabilirsin... Duvara karşı mekik bile çeksen sadece ağrıdan hissedeceksin çalıştığını

yok canııımm kızımın küçük labnesinden yürüttüm bugün hani şu pınarın porsiyonluk olanlarından grmını unuttm şimdi

Ben de bir kutu mu diye soracaktım benden önce sordular

Burcum öncelikle allahım kötü sonuçlar vermesin,inşallah korktuğunuz şeyler çıkmaz..Bil ki doktorlar da yanılabilir hemen kötüsünü düşünme..Allahım yeğenine sağlıklı uzun bir ömür versin..Aynı şeyi kendi yeğenlerimde düşünüyorum ve kalbim sızlıyor eminim ki sen şu an daha kötü bir durumdasın..Bu gece dualarımın arasına yeğenini de katacağım..İnşallah hayırlı haberler gelir..
Ve bil ki kötü şeyler hep üst üste gelir..Tabi ardından iyi şeyler de..

Aramıza hoşgeldin
Azmin daim olsun..

Canlarim Benim Iyi Dilek Ve Dualariniz Icin Cok Sagolun ..
Iyiki Varsiniz ..

Derya Ablaaam Cok Sagoll Dualarinin Kabul Olmasi Dilegile Balimmm ..

Bende Her Gece Dua Ederek Yatiyorum ..
En Cokta Allahim Ailemi Koru Kötü Seylerden Uzak Tut Diye ..
Bugünden Itibaren Daha Cok Dua Edecegim .. Cünkü Tek Siginagim ALLAHIM ..

Allah Hepinizden Razi Olsun Ablalarim Benimm

Sizi Seviyorumm

Ne diyeceğimi bilemedim inan kitlendim kaldım..Tevekkülün için tebrik ederim, bunu diyebiliyorum sadece...

Ben 15 yaşımdan beri her gece tek bir dua eder yatarım.Önce 3 kuluvalla 1 elham okurum ondan sonra sadece şunu derim " Allahım kim neyi hakediyorsa,karşısına onu çıkar yarabbim"
15'imden beri değişmedi bu duam..

amin canım cok dogru en güzel dua yarabbi benim hakkımda kim ne düşünürse sen ona beş bin katını nasip et ( en guzel duada bedduada budur.) hayır düşünen hayır bulur, şer düşünen şer bulur) valla canım en guzel dua budur allahım kım neyı hakedıyorsa karsısına onu cıkar " rabbım kabul etsin inş. bütün dualarını......

çok uykum var benimmm ya şuu usman bitsin hemen yatıcamm

sevdaa
valla cnm yaaaa az uz degil yaşadıklarınnn çok geçmiş olsunnn
yiyecek ekmek olunca yaşanıyor demekkiii

burcu
bak bazen dr lar bile yanılıyor ben buna şahit oldum
dr. hamile kalamazsınnn demesine ragmen hamile kaldım ,gittigim drrr koskaca hastanede
baş hekim yardımcısı iken ikiz oldugunu anlamadı 16 haftalık hamile ikenn
herhangi sıradan bir dr anladı(16 hafta çok uzun bir zmann)
bebegin biri çok küçük dogmaa şansı az dendiii
dogdu kalbinde üfürüm vardı,halada var 1 tane
2 kez ameliyat oldu
1700 gr dogdu

drlarınn bile hayretii şaştııııı şimdi gidince kontrole bu çouk omu diyorlar yani cnm drlarda yanılırr
bize buradan güsel haberler ver inşş cnm
[/I]

sagol banucum eksik olmayın inş. aslında yanlış anlasılmak ta ıstemem sankı duygu sömürüsü yaparmış gibi falan asla ve asla öyle bir nıyetım yok sadece kendımce bır mesaj vermek istedim.....

sagol banucum eksik olmayın inş. aslında yanlış anlasılmak ta ıstemem sankı duygu sömürüsü yaparmış gibi falan asla ve asla öyle bir nıyetım yok sadece kendımce bır mesaj vermek istedim.....

Hayır sevdacım sen sabır konusunda çok güzel bir örnek oldun bize..Buradaki kimse öyle düşünmez emin ol..

deryacım eksik olma canım..:) bide ben bişey sorucam benim adımın yazdıgı yerde yani ZUM yazısının altında papatyamı ne yazıyodu şimdi başka bişey yazıyo nilüfer yazıyo o ne demekki acep? niye degişmiş yani

iyigeceler kızlar.giremiyorum geldigimden beri. çamaşırlar birikmiş yıka ütüle ev temizle derken akşam ediyorum 2 gündür. birde sanki topikte kendimi yabancı hissediyorum konuları yakalayamıyorum falan. deryadan baska cvp verende yok hani neyse ben bugunki menümü yazayım

bugünkü menüm

sabah:
1 kepek ekmegi
1 dilim peynir
1 domates

ara:
1 salatalık

oglen:
1 kase çorba
1 kepek ekmegi

ara:
1 elma

akşam:
1 porsiyon türlü
4 y.k bulgur pilavı
yarım kase yogurt

spor yok ama nerdeyse hiç oturmuyorum
1 form çay. bol su (ölçmüyorum)

Canım o kk'nın rütbe sistemi..Mesaj yazın arttıkça daha kıdemli bir çiçek oluyorsun kısaca :))
Ama onun profili düzenle kısmından değiştirip istediğin bir şeyleri yazabilirsin benim gibi

Süreyyacım sen yokken aramıza katılan çok arkadaş oldu,e kaçırılıyor tabi arada sen niye öyle hissediyorsun kendini bakayım
Menün de güzelmiş,bu hafta göreceğiz bakalım inşallah 500 gr artını tek seferde verirsin :81::81:

böhüüüüüüüü böhü
1 fincan tarçınlı sütümün yarısını ocak içti sütüm taştı temizliyim derken ses çıkardım kızım uyandı ağladı onu uyuttum yeniden kalan sütüm soğudu

herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…