Selam Kizlar ..
Moralim Cok BozukkKafami Toparliyamiyorum Resmen ..
Yegenimi Hastaneye Okul Icin Test Cözdürmeye Gidecektik diye Yazmistim Ya Bu Sabah ,
Gittik Test Filan Cözmedi Bi Odaya Soktular 45.Dk Boyunca Kafasina Sapka Sekli Bir
Makina Bagladilar Beyin Degerlerini Ölctüler .. Yegenim Cok Hiperaktif Bir Cocuk
O 45.dk Boyunca Zor Zaptettik .. Sonra Yine Yaklasik 1.5 saat Daha Bekleme Salonunda Oturduk ..
Doktor Cagirdi Okuldaki Sorunlarini Anlattik , Benim Yegenim Gec Konusmaya Baslamisti Yani 3.5 Yasinda Filan Cümle Kurabildi Tam Olarak Onlari Anlattik Filan ,
Sonra Rutin Kontrol Etti Doktor .. Son Olarak Gözlerine Bakti Bi Aletle ..
Yaklasik 10.Dk Her Iki Göze Bakti .. Yegenimin Artik Cani Yanmaya Basladi Ve Agresiflesti
Sonra Tamam Yeter Bukadar Giydirin Cocugu Dedi .. Yengem Giydirirken Benim Almancam Daha Kuvettli Diye Doktor Bana Anlatmaya Basladi Durumu ..
Göz Kapakciklarinin Arkasindaki Damarin Beyine Basinci Cok Yüksek Olabilirmis
ve Acikcasi Beyin Tümörunden Süpheleniyormus Doktor
Kafamdan Asariya Kaynar Sular Indi, Resmen Dilim Tutuldu Tümör Cümlesini Duyunca ..
Göz Doktorundan Acil Transfer Saglamak Icin Randevu Alcak Doktor , Bide O Bakcakmis Göz Arkasi Kapakciga .. Eger O hersey Yolunda Derse Süphe Yanlis Olacakmis ..
Ama Eger Yolunda Degil Derse Acil Tekrar Bu Doktora Gelecekmisiz ..
Eve Nasil Geldik Bilmiyorum , Nutkumuz Tutuldu Resmen ..
benim yegenim daha 7. yasinda temmuzda 8.olacak ..
düsünüyoruzda arada hep basim agrio basim dönüyor diyordu ama cok yalan söylediginden
yengem pek ciddiye almiyordu .. kücük kiz kardesi oldugu icin cok kiskanclik ve yalan söylemeye baslamisti ..
Bide Benim Annemin Anneannesi Beyin Tümoründen Vefat Etmis Zamaninda ..
Off Allahimm Kafayi Yicem Resmen Yaa :85:
Biran Önce Su Göz Doktorundan Randevu Gelsede Aciga Kavussa $u Sonuc ..
Dua Edin Kizlaaar Noluuur ..Bisey Cikmasiiin Yegenimdee
merhaba arkadaslar
araniza yeni katildim birbirimize destek olarak umarim zayiflariz.
boyum 1.70,88 kiloyla uc gun once basladim haftaya sali tartilicam bakalim ne kadar zayiflamisim, 16 yasimda kickboks yapmaya baslamistim vucudum cok SIKIydi kickboks dersleride veriyordum 70 kiloydum sonra birakmak zorunda kaldim 21 yasinda biraktim, simdi 23 yasindayim ve tam 18 kilo aldimhareket etmeyi biraktigim icin o kadar pismanimki. neyse tekrar basladim boksa diyetde iyi gidiyor gibi bakalim saliyi iple cekiyorum.
opuldunuzzz
geçmiş olsun canım, bir bilgim yok
korkular boşa çıkar inşallah canım
umarım iyi sonuçlar alırsın
Selam Kizlar ..
Yegenimi Hastaneye Okul Icin Test Cözdürmeye Gidecektik diye Yazmistim Ya Bu Sabah ,
Gittik Test Filan Cözmedi Bi Odaya Soktular 45.Dk Boyunca Kafasina Sapka Sekli Bir
Makina Bagladilar Beyin Degerlerini Ölctüler .. Yegenim Cok Hiperaktif Bir Cocuk
O 45.dk Boyunca Zor Zaptettik .. Sonra Yine Yaklasik 1.5 saat Daha Bekleme Salonunda Oturduk ..
Doktor Cagirdi Okuldaki Sorunlarini Anlattik , Benim Yegenim Gec Konusmaya Baslamisti Yani 3.5 Yasinda Filan Cümle Kurabildi Tam Olarak Onlari Anlattik Filan ,
Yaklasik 10.Dk Her Iki Göze Bakti .. Yegenimin Artik Cani Yanmaya Basladi Ve Agresiflesti
Sonra Tamam Yeter Bukadar Giydirin Cocugu Dedi .. Yengem Giydirirken Benim Almancam Daha Kuvettli Diye Doktor Bana Anlatmaya Basladi Durumu ..
Kafamdan Asariya Kaynar Sular Indi, Resmen Dilim Tutuldu Tümör Cümlesini Duyunca ..
Göz Doktorundan Acil Transfer Saglamak Icin Randevu Alcak Doktor , Bide O Bakcakmis Göz Arkasi Kapakciga .. Eger O hersey Yolunda Derse Süphe Yanlis Olacakmis ..
düsünüyoruzda arada hep basim agrio basim dönüyor diyordu ama cok yalan söylediginden
yengem pek ciddiye almiyordu .. kücük kiz kardesi oldugu icin cok kiskanclik ve yalan söylemeye baslamisti ..
Derya'cım walla ben etrafımdaki kişiler mutlu oldukça daha mutlu huzurlu oluyorum.herkes bildiklerimden yararlansın onların bildiğinden ben faydalanıyım istiyorum.hatta ben sadece diyet olmaz yürüyüşte yapalım falan demiştim...Biara izlemde anlatmıştı 30 kiloya yakın verdim iyince karşısındaki konuşmasını kesip konuyu değiştirmişti....dediğin gibi heryerde maalesef bu tür insanlar var onların adına üzülüyorum...bu yaza damgamızı vuralım:))80-89 topiği çıtırları...
deryacım biara sana facebook'tan 83 kilo ve şimdiki halimi yollasam buraya ekler misin?
kızlar sizin konu komşunun arkadaşınız yapıyor bunu.ben 19 kilo verdim daha birkere ne kardeşim nede eşi yani gelinimiz bunu farkettileroysaki ben 86 kiloyken kardeşim sürekli popon kocaman oldu göbeğin benimkinden büyük diye benimle dalga geçerdi sürekli beni inceleyen kardeşim gitti yerine sanki başka biri geldi millet yanlarında -deniz ne güzel kilo verdin ne hoş oldun diye söylediklerinde de duymamazlıktan geliyorlar yani kardeşin bile olsa kıskançlıgın önüne geçilmiyor demekki
Selam kizlar,
Dün bahar temizligine giristim ama bende bittim.
Camlarimi sildim, perdelerimi indirdim, mutfagimi coook ince bir sekilde döktüm ve deli gibi temizledim.(garanti 3 saatimi aldi)
Yazliklar icin hazirliklarim basladi, gardorubu düzenledim.
4 makine camasir yikadim.
Bugün perdelerimi yikayip asacagim, 4 makinecik ütüm var.
Varda var..
Bugün K.h diyetine basladim Cuma günü sonuclara bakalim.
Ya kizlar, eskisi gibi diyet manyagi olamiyorum.
Önüme ne gelirse azicikda olsa azima atmaya basladim.
Artik nefsim ön plana cikiyor.
O kadar pisman oluyorum ki anlatamam..
Ondan kilo verememeye basladim.
Kacamak doluyum.
Bugün kendimden resmen utandim..
Artik eskisi gibi diyetime sarilmaya kararliyim.
Tabikide kacamaklarim olucak ama hergün degil....
Spora da tekrar merhaba demek zorundayim,
cünkü kendimi yag ficisi gibi hissetmeye basladim.
Hatirlarsiniz, benim bölgesel incelme icin olan yag karisimim vardi.
Bugün ona baslayacagim.
Ben onun cooooooooooooooooooooooook faydasini gördüm.
kızlar selaammmmm.. valla şu iki gündür sanki dünyada değilimm...
dün sözlüm süpriz yapıp balıkesirden yanıma geldi günü birliksabaah 11 den aksam 11 e kadaarr fulll gezdik ama öldük yaani..yok bizden geçmiş öleee bütün gün gezip tozmalarr onaa karar verdik tabi mlesef kaçamak oldu birazz bugünde taşınma telaşına aynen devam koltuklar gidicek yüzlenicek boynacakk ... off off içim şişiyo yazarken bilee.. keşke annem 2-3 tane daha kız doğursaymışş tek olunc insan haarap oluyo... neyse şekerler
kızlarrrrr
benimde k.v zayfladınn aman şöle böle agzını çaıp bişiy demez niye çünkü kıskanır beni
evett yanlış duymadınız beni kıskanırrr hatta bunu çokk belli eder herşeyimiz aynıdır pişti oluruz bazen
ama artık kızıyorum açık açık
geçen yeni aldıgım ayakkabımaa fesatça ve dibi düşecek şekilde baktıgını gördümmm yzüüne bakıp sadece gülümsedim
herksee çok güsle zyaıfladın aş. derr ama agzını açıp bişiy demez yeter artık verme der sadece çünkü güzelleşiyorum veridkçebunu biliyor,giyim tarzım degişiyorr en çokta bunun içinnnn kıskanıyor
ev aldık herkess hayırlı olsun dediiii ama agznı açıpta hayırlı olsun demediiiii
kızlarrrrr
menülerde dikkat eidyorum hiç mantar tüketmiyorusnuzzz
aslınd amantar az kalorili ama protein deposudur
yumurtalı yiyin,tavuklu yiyinn ,
yiyiverin gariiiiiii
akşma tarçınlı süt kaynattım of ne güzel gitti ya sağolun kızlar iyiki tarçını önerdiniz gerçekten kan şekerimi dengeledi tokluk hissi verdi
bu arada spor yaptın ter içinde kaldım duşa giricektim bide ne görüyüm sular kesik pöffff kokuştum
Denizcim çok kötü en yakınından böyle şeyler duymak, bu tavırları onlardan görmek çok üzücü....ben 3 kardeşim ortancıyım abim ve erkek kardeşim var kız kardeşim olmadığı için bilemiyeceğim ama benimkiler bana destek motive ediyor.zayıfladıkça daha ii oldun diyorlar hatta duydukları öğrendikleri bişey olunca söylüyorlar ailem anne abim ve kardeşim açısından şanslıyım eşimde çok iidir fakat anlamıyorum sürekli görüyorum ya farketmiyorum diyor:)nasıl farketmiyor hayret ama cidden gözlerimin bile yeşil olduğunu sonradan farketmiş gözlerin çok güzel diyor ela sanıyormuş:))
.
benim kayınvalidem rahmetli olmuş ben evlenmeden önce.üvey kayınvalidem var oda benden 7 yaş büyük elti gibiyiz çok şükür iyi anlaşıyoruz benim zayıflayıp güzel şık şeyler giymemi benden daha çok ister.sürekli iltifat eder.canım yaa biz hep iyi olalım mutlu olalım isterAllah başımızdan eksik etmesin seviyorum ben cici kayınvalidemi
selam kızlar çok özledim sizi ve sohbetlerinizi..yatılı misafirim vardı gelemedim kaç gündür.akşamdan beri karnım ağrıyordu bi doktora gideyim dedim meğer fıtık varmış.pazartesi sabah ameliyat oluyorum.salı çıkacakmışım.korse aldım ameliyat öncesi tak rahatlatır zaten ameliyat sonrası da takacaksın dedi.
aranızda bu konuda bilgisi olan var mı?
çok teşekkürler kızlar allah hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah
inşallah eski halime dönmesemde şimdilik umut ettiğim kiloma kavuşucam
tıckeri 75 yaptımki pes etmiyim diye aslında bu yaz sonuna kadar 71-72 bile olsam yeter bakalım bu cuma ben ne çıkıcam tartıda
bu arada bişey sorucam siz hergünmü tartılıyorsunuz yoksa haftada 1 cumalarımı bana hergün tartıl dediler gaza gelirsin diye :44: aceba :44:
kızlar göğüsle ilgili hiç cevap gelmedi demek ki sadece benim göğüsüm emzirmeden sonra deformasyona uğradı...göğüs egzersizine başlamam lazım...
yok canııımmkızımın küçük labnesinden yürüttüm bugün hani şu pınarın porsiyonluk olanlarından grmını unuttm şimdi
Selam Kizlar ..
merhaba arkadaslar
araniza yeni katildim birbirimize destek olarak umarim zayiflariz.
boyum 1.70,88 kiloyla uc gun once basladim haftaya sali tartilicam bakalim ne kadar zayiflamisim, 16 yasimda kickboks yapmaya baslamistim vucudum cok SIKIydi kickboks dersleride veriyordum 70 kiloydum sonra birakmak zorunda kaldim 21 yasinda biraktim, simdi 23 yasindayim ve tam 18 kilo aldimhareket etmeyi biraktigim icin o kadar pismanimki. neyse tekrar basladim boksa diyetde iyi gidiyor gibi bakalim saliyi iple cekiyorum.
opuldunuzzz
kızlar bu yazdıklarımı lütfen okuyun hepinize moral olur inş. ben dogdugumda annem felç kalmış ve ben biraz orda biraz burda kalmışım daha bebekken annem düzelmiş cok şükür anneme kavusmuşum:) 6 yaşında elimin küçük parmagının sinir damarları koptu ve bi nevi sakat kaldı. 7 yaşında trafik kazası geçirdim ayagım koptu bilekten ve öteki ayagımında dizi parçalandı. 4 defa ameliyat..:) sonra ayak baş parmagımı balta ortadan ayırdı:) 12 yasında yigenimi kurtarıyım diye sag kolumun büyük bir bölümü koptu:) hatırlayamadıgım bir cok sey daha yani demem şuki herşey bizim için iyi gunde bize kotu gunde bıze.. herseye ragmen yiyecek ekmegim varmış ki ölmedim cok şükür ve hiç bir sakatlıgım kalmadı. hep şükrettim halime hep şunu dedım allahım çok şükür bunada şükür ya daha fenası olsaydı???
Canlarim Benim Iyi Dilek Ve Dualariniz Icin Cok Sagolun ..
Iyiki Varsiniz ..
Derya Ablaaam Cok SagollDualarinin Kabul Olmasi Dilegile Balimmm ..
Bende Her Gece Dua Ederek Yatiyorum ..
En Cokta Allahim Ailemi Koru Kötü Seylerden Uzak Tut Diye ..
Bugünden Itibaren Daha Cok Dua Edecegim .. Cünkü Tek Siginagim ALLAHIM ..
Allah Hepinizden Razi Olsun Ablalarim Benimm
Sizi Seviyorumm
Ne diyeceğimi bilemedim inan kitlendim kaldım..Tevekkülün için tebrik ederim, bunu diyebiliyorum sadece...
Ben 15 yaşımdan beri her gece tek bir dua eder yatarım.Önce 3 kuluvalla 1 elham okurum ondan sonra sadece şunu derim " Allahım kim neyi hakediyorsa,karşısına onu çıkar yarabbim"
15'imden beri değişmedi bu duam..
sagol banucum eksik olmayın inş. aslında yanlış anlasılmak ta ıstemem sankı duygu sömürüsü yaparmış gibi falan asla ve asla öyle bir nıyetım yok sadece kendımce bır mesaj vermek istedim.....
deryacım eksik olma canım..:) bide ben bişey sorucam benim adımın yazdıgı yerde yani ZUM yazısının altında papatyamı ne yazıyodu şimdi başka bişey yazıyo nilüfer yazıyo o ne demekki acep? niye degişmiş yani
iyigeceler kızlar.giremiyorum geldigimden beri. çamaşırlar birikmiş yıka ütüle ev temizle derken akşam ediyorum 2 gündür. birde sanki topikte kendimi yabancı hissediyorum konuları yakalayamıyorum falan. deryadan baska cvp verende yok hanineyse ben bugunki menümü yazayım
bugünkü menüm
sabah:
1 kepek ekmegi
1 dilim peynir
1 domates
ara:
1 salatalık
oglen:
1 kase çorba
1 kepek ekmegi
ara:
1 elma
akşam:
1 porsiyon türlü
4 y.k bulgur pilavı
yarım kase yogurt
spor yok ama nerdeyse hiç oturmuyorum
1 form çay. bol su (ölçmüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?