Aynennnn ben bu hafta sonlarını bu yüzden hiç sevmiyorum işte! eşim evde olunca sürekli bişeyler yiyor (tabi eşlik etmeden olmuyorceren bende bu gün ipin ucunu kacırdım hatta iki gündür hep yedim korkumdan tartıya bile cıkmıyorum
Kızlar bende k-bar ,mavi yeşil,çikolata,dondurma vs.. hepsinden aldım (bi gün gözüm döndü alışveriş yaparken ) ama çok da iyi oldu dolapta duruyorlar hep aklımda bi ara kendimi ödüllendirmek için yerim diyorum unutuyorum yada başka bir zamana erteliyorum.. eskiden keşke olsa da yesek diye düşünürken şimdi elimin altında olmalarının rahatlığı var sanırsam hiç dokunmuyorummm..iyi akşamlar cnm.. iyiyim sen nasılsın?
bende dün çıktım markete.. bi sürü mavi-yeşil aldım.. k-bar fln :))) öğün arası acıkırsam ne yiyim diye düşünmem hiç olmazsa dedim... yada dışarda olucaksam öğün saatinde yanıma alırım dedim.. mesela yarın bankada işlerim var .. öğleden sonra .. ne kadar sürer bilmiyorum.. yanıma alırım bişeyler.. yoksa simitler,poğaçalar,kebaplar fecii kokuyo :)))kaydirigubbakcemile3
Canım ne güzel vermişsin doğum kilolarının çoğunu ( darısı başımaaa ) ama çok hızlı değilmi yaaa... diyet listeni bende merak ettim doktor kontrolünde vermişsindir sanırsam! hepimiz merakla bekliyoruz listeni...merhaba arkadaşlar
2 ay önce girmiştim sanırım buraya en son
87 kiloydumm
simdi ise 74 kiloyum
ve bunu 1 ay icinde basardım
diyet yaptım
sabah akşam koştum
ve awt denilen bir cihaza girdim ya parçalayan
şimdi dogum öncesi kiloma sadece 4 kilo kaldı
hedefim ise 62
isteyen olursa diyet listemi paylaşabilirim
Bebegcim bende eski zayıf günlerimden kalma bir resmimi buzdolabının üzerine yapıştırdım birde yanına filli bir magnetim var yemeee yazan görünce yeme hevesim kaçıyor sırnaşık şey..işe yarıyor gerçekten bu tarz şeyler bende yarın bi dolabıma bakıyım hedef koyduğum bir giysi seçeyim kendime bari..kızlar günaydın.. bugün ben erkenciyim.. pazarları bende bu saatte giremezdim ama eşim arkadaşının evini taşımaya yardıma gitti... kızım uyandı bu arada.. gazete almaya gidicez,ordan da dönüşte fırına uğrıcaz.. sıcacık simitler :))) yoooo sadece cadıma alcam.. belki bir çimdikçik olabilir ama fazlası yok.. bu hafta çok hırslandım.. bekarken giydiğim bi pant vardı 40 beden,düşük bel... şık çok şık :))) 5 yıldır giyemiyordum ama annem saklamış nedense kaydirigubbakcemile3 bugünü bekledim diyo bid verirken.. neyse onu askıya asıpğ dolabımın kapağına iliştiriverdim :)) sabah gözümü açınca gördüm ve iştahım kesildi resmen yaa kaydirigubbakcemile3 yok çok abartmıyayım ama onun içine gireceğimmmmmm...
Yasemincim ben haftasonlarını off gününe çeviriyorum resmen benim metabolizma haftasonlarını iple çekiyor olmalı..:roflol: Kızlar gerçekten bazen listelere bakıyorum çok az geliyor bana yedikleriniz iyi dayanıyorsunuz valla ben onları görünce yazmaya çekiniyorum valla! Bence hareketsiz kilo verimi olmuyor yaaa,ben dikkat ettim kaçamaklar olsa bile eğer yeterli hareketi,sporu yapmışsam kilo veriyorum ama yapmamışsam yemesem bile gitmiyor..O yüzden yarın yine oğlumla yürüyüşe devammmkizlar isinize karismak istemem ama hep böyle az yerseniz vucudunuz buna alisir en azindan 2 haftada bir off günü yapin dikkatli olun ama istediginizi yiyiin metabolizmaniz sasirsin biraz bu tempoya alsirisa kilo vermeniz zorlasirken su icsem yariyora dönersiniz..
handerya teşekkür ederim,ballı karışımın tarifi nasıl yazarsan sevinirim.Deneyim bakalım.
Bu sabah yürüyüşe çıkamadım dün çok zorlamışım kendimi bacaklarım çok ağrıyor.Ama bende bunu telafi etmek için 7 de kalktım mutfağın fayanslarını yerlerini bi de kocaman penceresi var onu sildim.Her yerim terden sırılsıklam oldu.Tabi yürüyüş kadar olmaz ama hareket olsun dedim hızlı yaptım birazda.Ben iki ayda 20 kilo vermek istiyorum kızlar şu an yazın giyecek hiç kıyafetim yok çünkü sadece hamilelik döneminden sonra böyleyim 10 aydır.Geçen yıl bir sürü alışveriş yapmıştım o kadar güzellerki onları bu yaz giymek istiyorum.Başaracağıma inanıyorum,sizlerin msjlarını okudukça.Herkes istediği kiloya ulaşır inşallah :)
ya bi de bişey dicem sizde de varmı bu his?
ben dün 1 dilim börek yedim.. sanki verdiğim tüm kilolarımı geri almışım yada alcakmışım gibi geliyo hemen.. sanırım kaçamak yapmamak için beynimi öyle bi şartlandırmışım ki böyle düşünmeme sebep oluyor..
günaydın kızlar... aylin,elay nasılsınız?
aylincim bende bu sabah tartıldım cumadan beri 100 gr. gitmiş sadece
ama olsun hafta sonu almamışım ve 100 gr. da olsa vermişim ya yeter..
bu hafat full diyet.. kaçamk yok.. dün su böreği yemiştim ama almamışım..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?