80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler bebeg pazar günleri ev alıp başını gidiyor en azından camaşırımın birazını yıkadım astım yarın devamı

ceren bende bu gün ipin ucunu kacırdım hatta iki gündür hep yedim korkumdan tartıya bile cıkmıyorum

ben şimdi hesapladım diyete başlayalı yedi gün sonra dört ay olacak ve ayda ortalama iki kg vermişim boşver ceren yarın sıkı bir diyet yaparız veririz ben vermesemde sen verirsin inşallah

yani inşallah veririz biliyorsun ben cok kıskanc biriyim kendimi anlatmaya gerek yok ceren bende kafilex aldım yarın başlayacagım

ceren bende bu gün ipin ucunu kacırdım hatta iki gündür hep yedim korkumdan tartıya bile cıkmıyorum
Aynennnn ben bu hafta sonlarını bu yüzden hiç sevmiyorum işte! eşim evde olunca sürekli bişeyler yiyor (tabi eşlik etmeden olmuyor ) bende tartıya çıkmadım bugün yarın hesaplaşacağız kendileriyle..
Kızlar bende k-bar ,mavi yeşil,çikolata,dondurma vs.. hepsinden aldım (bi gün gözüm döndü alışveriş yaparken ) ama çok da iyi oldu dolapta duruyorlar hep aklımda bi ara kendimi ödüllendirmek için yerim diyorum unutuyorum yada başka bir zamana erteliyorum.. eskiden keşke olsa da yesek diye düşünürken şimdi elimin altında olmalarının rahatlığı var sanırsam hiç dokunmuyorummm..
Canım ne güzel vermişsin doğum kilolarının çoğunu ( darısı başımaaa ) ama çok hızlı değilmi yaaa... diyet listeni bende merak ettim doktor kontrolünde vermişsindir sanırsam! hepimiz merakla bekliyoruz listeni...
Bebegcim bende eski zayıf günlerimden kalma bir resmimi buzdolabının üzerine yapıştırdım birde yanına filli bir magnetim var yemeee yazan görünce yeme hevesim kaçıyor sırnaşık şey..işe yarıyor gerçekten bu tarz şeyler bende yarın bi dolabıma bakıyım hedef koyduğum bir giysi seçeyim kendime bari..
Bu arada dediğin doğru kilo verdikçe hem insanın güveni geliyor hem de eşlerin farklı bakışları kaçmıyor. bizde de durum aynı her ne kadar doğum öncesi bana benzemesem de daha iyiyim şimdilerde.ama daha da iyi olmalıyım tabiki..

Yasemincim ben haftasonlarını off gününe çeviriyorum resmen benim metabolizma haftasonlarını iple çekiyor olmalı..:roflol: Kızlar gerçekten bazen listelere bakıyorum çok az geliyor bana yedikleriniz iyi dayanıyorsunuz valla ben onları görünce yazmaya çekiniyorum valla! Bence hareketsiz kilo verimi olmuyor yaaa,ben dikkat ettim kaçamaklar olsa bile eğer yeterli hareketi,sporu yapmışsam kilo veriyorum ama yapmamışsam yemesem bile gitmiyor..O yüzden yarın yine oğlumla yürüyüşe devammm

Canım eğer denemediysen ben beşibir yerde çayını tavsiye ederim bende etkili olmuştu her yemekten yarım saat önce her birinden 1 tatlı kaşığı koyup büyük kola bardağında 10 dak demliyordum...

Ben sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı elma sirkesi,1tatlı kaşığı bal ,1 çaykaşığı çörek otu ve biraz tarçını ılık olarak tüketerek güne başlıyorum canım bu karışım hem iştahı kesiyor ,hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de (sanırım tarçından dolayı ) tatlı isteğini azaltıyor bu benim için mucize..
Bugün itibarıyla bende şu iksire başladım bakalım etkileri nasıl olacak..

Bu arada canım hedefin biraz çok değil mi yani iki ayda 20 kilo bence o kadar yüklenme vücuduna.. yanılmıyorsan sende doğum sonrası kilolardan şikayetçiydin bu kilolar 2 ayda hoppp diye gelmedi tatlım 9 ayda alındı (sen tabi vermek için 9 aya bölme :) ) o yüzden bence biraz daha sağlıkla ver derim..

Son düzenleme:
günaydin herkese, kimse yok ama ben yinede girenler icin NASILSINIZ diyim.... :)
tartildim bugün, 87,8 gösterdi, cumaya kadarrr 86.8 felan olmazsa cinnet geciririm :)

günaydın kızlar... aylin,elay nasılsınız?
aylincim bende bu sabah tartıldım cumadan beri 100 gr. gitmiş sadece
ama olsun hafta sonu almamışım ve 100 gr. da olsa vermişim ya yeter..
bu hafat full diyet.. kaçamk yok.. dün su böreği yemiştim ama almamışım..:))

günaydın kızlar ben pazarları giremiyorum malum eşim evde .bide çok yakın bir arkadaşım daha ilk gebeliğinde dış gebelik geçirdi ve ameliyatla alındı çok üzüldüm hep başındadım senağlama ben hiç kaçamak yapmıyorum en azından ekmek yemiorum ama 79 da takıldım bu hafta veremicem gibi geliyo hadi hayırlısı ... herkes öpüyommmm iyi haftalar

ya bi de bişey dicem sizde de varmı bu his?
ben dün 1 dilim börek yedim.. sanki verdiğim tüm kilolarımı geri almışım yada alcakmışım gibi geliyo hemen.. sanırım kaçamak yapmamak için beynimi öyle bi şartlandırmışım ki böyle düşünmeme sebep oluyor..

bebeğ cim iyiyiz sende iyisin dimi ? :) su böreği azcık nolcak ya o kadar ödül olur hem ben bi keresinde doktorumdan şöyle bir tavsiye almıştım bütün hafta diyet yaparsan pazarlar ıkendine bir orta boy pizza ve kola ile ödül ver demişti . o bile kaçamak sayılmıyo sa bırak seninki heç değildir kaydirigubbakcemile2 öpüyorum canımcımmm

elaycım geçmiş olsun cnm arkadaşına...
çok üzücü..tahmin edebiliyorum.. benim 2. gebeliğim 4 haftalıkken düşükle sonlandı.. daha çok yeni olmasına ve 2. olmasına rağmen ykılmıştım.. insan ilkinde dikkat etmiyo ama 2. de dikkat etsende "sakınılan göze çöp batar" misali problemli oluyo..

olmaz mı tatlım bende bişi yerim sanki adam öldürdüm gibi suçluluk psikolojisine giriyom.. böle tamam diyom bitti herşey .. sonra ye gitsin diyordummmm ama eskiden şimdi o benim ödülüm diyorum bütün haftaya o kadar börek cik zarar verir mi hiç ... pizza örneğimi unutma :lepi:

elaycım ya ben kola manyağıyımdır aslında.. kendimi zor tutuyorum... dolapta kızımın doğum gününde içilmeyen kolalar var(1hafta oldu) içmemek için kendimi zor tutuyorum :))) normalde olsa 1 hafta dururmuydu onlar kaydirigubbakcemile3
iyiyim cnm.. kızım annemlerle yazlığa gitti,az önce uğurladım.. yarın tatil ya .hanım bugünü de tatil yaptı :)) yarın akşam gelcekler.. 1 saat bile zor geçiyo onsuz ev bomboş.. ama alışması iyi oluyo.. belki yazın 3 aylığına da olsa çalışabilirim,o arada yazlıkta kalıcağı için alışsın :))

ne güzel ben 2 yıldır kız doğumundan sonra işi bıraktım hala çalışmıyorum delircem artık çok özledim o günleri... çalışmak gibisi yok valla .. benim kızıda 2 saat alan olsa keşke ... onsuz olmaya dayanamasam da ara sıra kafa dinlemek şart.. bu arada kola zero içsene ben içiyorum valla bu havalarda durulmaz soğuk bişi içmeden gündüz iç erken eritirsin aldıklarını ben güzel şeyleri hep öğle yemepinde yerim... o kadar da olsun ölüm diyetimi bu gamyoncuiremsu

kızlar sahi yaa lavita girmiyo ne zamandır... sınavları vardı.. bitmedi mi acaba? cuma kilo bildirimi yaptı en son.. neyse umarım iyidir de girer nasılsa uygun olduğunda..:teselli:

valla öyle abla, dün manti yapti annem, 2 kasik yedim. kacamak sayilir yinede
bugünden itibaren full diyet evet sırnaşık şey insallah daha cok veririz.

cokk iyiyim seni sormali?

haklısın elaycım.. ölüm diyeti değil tabi kızz.. kaydirigubbakcemile3 sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz şurda :))
bende öğle yemeğimde yiyorum kalorili bişey olduuğunda.. soğuk bişey içmeden olmuyo tabi de kola yerine kendi imalatım olan vişne suyunu içiyorum bende arada.. hem kendim yaptığımdan şekerini az atma yada atmama gibişansım da oluyo... allahtan vişne bol kaynanam sağolsun... 40-50 vişne ağacımız var ...
ayy vişne deyince aklıma kiraz geldi... olsalarda yesek.. geçen hafta daha zeytin çekirdeği kadarlar demişti ama inş. olurlar kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…