Burcum çok haklısın ama insanlardan kaçmak çözüm değil ki :26:
Ben eskiden olsa susar yapardım olsun derdim kullandırırdım kendimi ama artık öyle değilim bakıyorum nasıl biri ona göre ne kadar hakediyorsa o kadar değer veriyorum..Bence doğrusu bu..Tamamen uzaklaşırsan aradaki gerçekten senin gibi temiz kalpli insanları da göremezsin..
Ben böyle bir şey olursa üzülürüm açıkçası... Herkese hakettiği şekilde davranırsan sorun kalmaz bence...Ha ben hala iyi niyetle başlayıp hayal kırıklığına uğruyorum aptal gibi o ayrı. Hayır demeyi öğrendim ama bunu öğrenemedim...
Yalnızlıktan filan değil insan olarak insandan vazgeçemeyiz..
Burcucum sen ne kadar tatlı bir kızsın ya ne zamandır yazıcam unutuyorum..Her yazdığında temiz kalbin,duygusallığın anlaşılıyor..genç arkadaşlarda zor bulunan bir özlelik bu aman kaybetme olur mu canım..
kızlarrrrr
günün belli bir saatinde hergün 1 fincan türk kahvesi için
iştahı kesiyorrrr yanında 1 kare bitter yiyebilirisniz haftanın en fazla 3 günü tabi
artık %75 kakolu bitterler var
kaçamak yaptıgınız saatler aslınd ahep bellidir
mesela kaçamkalrımı hep 14:30 ve 18:00 arasınd ayapıyorum
yani yapmak istiyorummm
ve günde 1 türk kahvesi içiyorum bu saatlerdee keizveriyor hemannn
geçen yıl çok içerdik kahveyi topikcekk
ama montide yaska oldugundan bırakmıştım bennn
yeniden başladım
türk kahvesi sevenlereee tavsiye ederim
nihalll
cnm kabızlık mı varrr
rezene iç şişlik varsa birde biberiye çok ii geliyor
Deryacım ben de severim insanları ,onlarla ilişki kurmayı..Ben de snein gibi yeni hayır demeyi öğrendim..Artık insanlar için kendimi yıpratmyı bıraktım..Tabi ki değer veriyorum ama önceden bir barem düşün onun en üstündne başlatırdım insanları ..Beni üzdükleri,değer vermedikleri,hassas davranmadıkları vs zaman yavaş yavaş düşürüdüm o baremi.ee sonra noluyor bir bakıyorsun kocaman bir hiç kalmış ..hayal kırıklığı yaşıyorsun..şimdi azcık akıllandım artık insanları sıfırdan değil belki ama biraz daha üstündne başlatıyorum artıya çıkarlarsa ne ala yok çıkmazlarsa zaten düşükten başladığı için en azından hayal kırıklığı çok yaşamıyorum..
bir de sorun şu galiba bunu da geç keşfettim..Ben çok ince bir insanım(bedenim hariç) herkesten kendim gibi ince düşünceli olmalarını bekleyip olmadıklarında da üzülürdüm..hep beni bu değerde görmüyolar derdim ama yanlış bir bakış açısı aslında..o kişi senin gibi ince düşünemiyor ki..artı senin o kadar ince davranmanı o istemiyor ki..sen yapıyorsun..Madem bu senin kendi seçimin o zaman onu da öyle kabul edeceksin..Rahat bıraktım kendimi..Zaten birçok şeyi aştığım birkaç dostum var onlarla artık birbirimizi sınamaya değer bile görmüyoruz..yeni tanıştığım insanlarla da bunu uygulamaya çalışıyorum..Hala çok saf mıyım evet..Ama napayım ben de buyum...
banucum benim görümcemde sürekli artık verme yeter yüzün çöktü rengin yok suratının surası söyle oldu diye diye yedi benizaten diyet yapmayayım diye sürekli pasta börek önüme sürmeler ısrar etmeler .artık bende -diyet yapmayı bıraktım yüzüm çöktüya vazgeçtim yeter bana bukadarı dedim -dedim ama inanır mı sürekli lokmalarımı sayıyor sürekli neden yemiyorsun falan dün akşamda onun dogum günüydü hiç yemek istemediğim halde az pastasından sırf anlamasın diye yedim neden bitirmedin diye dikildi başıma midem çok kötü diye yalan söyledim ve nefret ederim yalan konuşmaktan neden bize bunu yapıyorlar anlamıyorum yaaaaa :84::84::84: ben yalan söyleyip günaha girmeye mecburmuyum yada illa kalplerini mi kırmak lazım zaten 4 ay oldu yanıma taşınalı tüm dengem düzenim altüst oldu benim yerimde kim olsa 4 ayda 86 ya geri çıkardı bende hırs yaptım artık onun bunun kurallarına görüşlerine göremi yaşayacagım ben yaaa :88::88::88:
ayyyy izloş gelmiş hoşgeldin şeker
kızlar yaaa insanlar neden bu kadar fesat yaaa destek olmak yerine hep köstek oluyorlar sanki biz kötü birşey yapıyoruz istediğimiz sadece sağlıklı olmak
benim görümcemde geçen gün aradı biber hapı aldım içiyorum acıkmıyorum falan diyor bende sağlıklı olmayabilir kullanma dedim sonra senin nasıl gidiyor verdin mi kilo diyor allahım yaaaa
bu akşam da oraya gidicem bakalım
merhaba kızlar nasılsınız bılıyorum cok kızıcaksınız ama ben dün gece cok kötü bişey yaptımbenım ne tatlıya ne çikolataya zaafım var benım zaafım erık ara ogun olsun dıye dun pazardan aldım 1 kılo ve gece hepsınııı yedım dayanamadım cokmu zararı olur acep?
banu karnımı görsen eminim sen ikizlere hamileyken bu kadar şiş değildir..
tık yok ya delircem..pırasa kabak yiyorum iki gündür nasıl olur...sabah kayısı da yedim..evde ikiis de yok ezene bana çok dokunuyor canım ya ayaklı bomba makinesi gibi geziyorum onu içince
ßen geldim anca girebildim topike
izlem ablam gelmiş hoş geldin abla
benim tartımın garezi var cuma günlerine bunu anladım
cumaya iki gün kala morelimi bozuyo
tartılmıcam işte cumaya kadar
kızlar bu protein diyetini yapan arkadas kimdi? bi zahmet paylaşsa rica etsem.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?