80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ablacim Kacmiyorum Ki Sadece Asiri Derece Mesafeli Davraniyorum ..
Beni Disarida Görenler Kolay Kolay Yanima Yaklasamiyorlar , Henüz 21.Yasindayim Ama
Yinede Cekiniyorlar Bana Yaklasmaya /Konusmaya .. Cünkü Insanina Göre Davraniyorum Senin Dedigin Gibide .. Hosuma Gitmeyen Cins Birisine Yüzümü Asarim Ters Cevaplar Veririm
Umrursamaz Davranirim .. Ama Bana Simdiye Kadar Hic Bi Zarari Dokunmayan Insanlarada
Güler Yüzümü Eksik Etmem , Samimiyimdir .. Yani Kisiden Kisiye Degisiyor Karakterim ..
Ki Bunu Ikizler Burcu Olmamdan Kaynaklanan Bisey .. Tümünden burcumun Özeliklerini Tasiyorum Vede Gayet Memnunum Bundan ..

Zamaninda Cok Arkadasim Vardi , Staja Basladigimda Is Yüzünden Zamanim Olmadigi Icin
Hepsi Beni Disladi .. Bütün Lisedeki Kiz Arkadaslarim Kolay Yolu Secip Meslek Yapmadilar ..
Lise Sinifindan Tek Kizim Meslek Yapan Ve Sonunu Getiren Diyebilirim ..
Onlarla Orada Yollarimiz Ayrildi Ki Cok Memnunum Bu Durumdan .. Simdi Sokakta Karsilasiyoruz Arada da Cogunun Evlilik Disi Cocugu Olmus .. Cogu Sokaklarda Aylak Aylak Dolasio ..
Bi Tane Türk Arkadasim Vardi Oda Bu Devirde ve Almanya Gibi Bi Yerde Evden Kacip Sevgilisiyle Evlendi .. Simdi Ise Sokaga Cikmasi Bile Esi Tarafindan Yasaklandi Görüsemiyoruz ..

O Yüzden Öyle Beni Bozacak Arkadaslarimin Olmasindansa Evden Ise Isten Eve Gelmeyi Tercih Ediyorum Ablammm

Ha Arkadasim Dedigim 3-4 Kisi Var Onlarla Ayda 2.Kez Biseyler Yapiyoruz ,
Kafa Dagitmak Amacli .. Eglence Arkadasi Diyelim Kisacasi .. Fazlasinada Gerek Yok Zaten :)

Cok Tesekkür Ederim Ablacimm
evet cok duygusallimdir :78: ama bi okadarda cadiyimm emin ol

Kaybetmemeye Gayret Gösterecegimmm .. Tekrardan Tesekkür Ederimm

kızlarrrrr
günün belli bir saatinde hergün 1 fincan türk kahvesi için
iştahı kesiyorrrr yanında 1 kare bitter yiyebilirisniz haftanın en fazla 3 günü tabi
artık %75 kakolu bitterler var

kaçamak yaptıgınız saatler aslınd ahep bellidir
mesela kaçamkalrımı hep 14:30 ve 18:00 arasınd ayapıyorum
yani yapmak istiyorummm
ve günde 1 türk kahvesi içiyorum bu saatlerdee keizveriyor hemannn
geçen yıl çok içerdik kahveyi topikcekk
ama montide yaska oldugundan bırakmıştım bennn
yeniden başladım

türk kahvesi sevenlereee tavsiye ederim

nihalll
cnm kabızlık mı varrr
rezene iç şişlik varsa birde biberiye çok ii geliyor

merhaba kızlar nasılsınız bılıyorum cok kızıcaksınız ama ben dün gece cok kötü bişey yaptımbenım ne tatlıya ne çikolataya zaafım var benım zaafım erık ara ogun olsun dıye dun pazardan aldım 1 kılo ve gece hepsınııı yedım dayanamadım cokmu zararı olur acep?

Banucum ben her akşam yemeğindne sonra içiyorum..evdeysem de kahvaltıdan sonra da içiyorum..Çok severim ben de Türk kahvesini..

nihalll
cnm kabızlık mı varrr
rezene iç şişlik varsa birde biberiye çok ii geliyor

banu karnımı görsen eminim sen ikizlere hamileyken bu kadar şiş değildir..
tık yok ya delircem..pırasa kabak yiyorum iki gündür nasıl olur...sabah kayısı da yedim..evde ikiis de yok ezene bana çok dokunuyor canım ya ayaklı bomba makinesi gibi geziyorum onu içince

derya şaka yapıyorum yaa, gün ışığını en fazla alacak şekilde koymak istedim sadece
birde kurbağa bacağı filan yok yaa, mutlaka çinde vardır ama, izmirde çin restoranında
türklerin yiyebileceği şeyleri yapıyorlar

ben çin usulu soslu et, eşim de soslu pekin ördeği yemişti

ama olsaydı yerdim, değişik şeyler denemeyi yemeyi çok severim, ne olursa olsun...

banuuu o teyze kesin şişmandır haa

dünde beni eşimin iş yerinde bi amca gördü, bana diyorkii yeterrrr!!

çöküverirsin bak diyor aman diyim diyor eşime
hastalanırsa görürsün diyor
bende iki saat ne anlatıcam, yok artık yeter yapmıyorum dedim

denizcim çok sevindim, çok da uyguna almışsın
düzenli yaptığın taktirde powerblade nin çok işe yaradığını duymuştum
kalan küçük fazlalıkları da bu şekilde verirsin inşallah canım
kilodan ziyede sanırım sıkılaştırır, bu da senin istediğin şey zaten

nihalcim canım kabızlık 3 günü geçti mi bekunis diye bir ilaç var
form çayı denemişsindir sanırım ama, bitkisel müsil gibi bişiy
3-4 günün birekenini ne var ne yoksa götürür

hamileyken doktorum vermişti bana, şu anda allaha şükür pek şikayetim olmuyor, ama
evde bulunduruyorum:82::82:

birde kim sormuştu hatırlayamadım ama

protein yakımı zor bir besin olduğu için
onu yakmak için vücut daha fazla enerjiye ihtiyacı oluyor
ee sen vücuduna karbonhidrat almassan, vücut enerji ihtiyacını
depoladığı yağlardan kullanıyor, diyet mantığı da bu zaten

yanii protein yerken, yanında karbonhidratve şekerli şeyler yememeye çalışın :87::87::87:

selam kızlar

çok uykusuzum gene yaaaa allahım şöyle bir uyuyamadım uykusuzluğa da hiç dayanamam vallahi...ege geceleri uyanıp yanımıza geliyor ağlıyor korkuyor gibi böyle gözünü açıpta beni göremesse çığlık çığlığa..gece gelmezdi hiç yanımıza bu aralar gelmeye başladı..huyu suyu değişiyor her dakka..uyum sağlayamıyorum bende böyle leyla gibiyim...bu sabah ta 8 de uyandı..uyut uyutabilirsen..evde de temizlik var heryer heryerde... yatak odasından çıkmamadık artık tv falan açtım oyalamak için..biraz oyalandı artık zaptedemedim çıkardım yatak odasından...neyse..koltukta uyuyum dedim uyutmadı ben ne zaman uyucam yaaaa

izlemmmm

hooşgeldin..saflar getirdin canım..

kızlar öyle uzun uzun alıntı yapmayı falan beceremiyorum ben :) ama inanın ettiginiz dualardan, hayırlı sözlerden, güzel dileklerinizden cok duygulandım. Allah hepinizden razı olsun inş. evinizin yuvanızın düzeni, huzurunuz hiç bozulmasın inş. iyiki varsınızz kızlar eksik olmayın inş.:):):)

ßen geldim anca girebildim topike

izlem ablam gelmiş hoş geldin abla

benim tartımın garezi var cuma günlerine bunu anladım
cumaya iki gün kala morelimi bozuyo
tartılmıcam işte cumaya kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yarın diyete başlayalı 6 ayım bitiyo ne kadar çabuk geçiyo zaman
ilerde bi bakıcam 67 kiloyum
inşallah eylül gibi hedefime ulaşmış olucam
yazın 73 falan olsam çok iyi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu protein diyetini yapan arkadas kimdi? bi zahmet paylaşsa rica etsem.:)

iyi akşamlar kızlar.. daha yeni geldim..bugün mantının yanısıra eriştede kestik..uzun süredir görmediqim arkadaşlarımı gördüm.. herkesin ilk söylediqi şey ne yaptında bu kadar kilo verdin oldu..bazen kendimi hala kilolu sanıyorum ve birileri ne çok kilo vermişsin ne güzel olmuşsun dediklerinde anlıyorum kilo verdiqimi..hastalık haline getirdim sanırım diyeti..kilo verdikçe hiçbiryerimde fazlalık kalmasın istiyorum..yıllarca 90 kiloyla dolaşan ben şimdi mükemmeli arıyorum... bugün çok yoruldum yarın rölyef kursum var kermese yardıma gidemicem..cumaya inş...bugün yine kermeste cıss şeylerden yedik..aylardan sonra ilk defa bu hafta artıda çıkıcam..haftayada artıda çıkıcam..orda insan acıkıyor ve farklı bişey yiyemiyorsun..neyse 1 hafta sıkarım kendimi aldıqımı veririm... ayın 19undan sonraya kaldı 60a merhaba demem..yorucu olmasına raqmen güzel birgündü..kalbim gönlüm çok rahat huzurluyum..biran önce yatıp uyumak istiyorum...

Nihalcim sanırım bu dediğini yapmak en doğrusu..Ben de senin gibi en tepeden başlatırdım hep..ama en aşağıdan başlamak iki taraflı bir emek verildikçe değer kazanır, hem de hayal kırıklığı olmaz tuttum bu fikri
Ruhumuz gibi bedenimizde ince olacak inşallah

Ayy bu insanları hiç anlamıyorum bırakın herkes mutlu olduğu görüntüde olsun
Görümcende de bir gariplik sezdim hani bu kadar incelenmez ki..Fesat olmak istemem ama inceden bir kıskançlık sezdim ben , yoksa bu kadar kafaya takılmaz :26:
Ne olursa olsun gerekirse rest çek ama yalan söylemem be denizcim söyle karışmayın ben böyle istiyorum de bitsin..

Biber hapı mı
Söyle kullanan arkadaşım hastanelik oluyormuş neredeyse diye, belki anlar hatasını..
Ay o yaşadığım ağrıyı hala unutamıyorum

Canım gece gece her şey zararlı olur genelde ki 1 kilo demişsin..Bir de tuzla yediysen eyvah eyvah..
Yalnız ishal olmaya hazır ol

Nihalcim çiçek tozu önerebilirim. Aktarlarda var yoğurtla karıştırıp ye ama 2 çay kaşığını aşma sakın. İzlemin bu konuda çoook kötü tecrübeleri var

ßen geldim anca girebildim topike

izlem ablam gelmiş hoş geldin abla

benim tartımın garezi var cuma günlerine bunu anladım
cumaya iki gün kala morelimi bozuyo
tartılmıcam işte cumaya kadar

Aman bana da garezi var bu hafta,ama cuma günü görür o gününü Tartılmasak çok iyi ama duramıyoruz ki...

İyi akşamlar kızlar,
Tartımın bu sabahta sabit göstermesinden mütevellit yarın 1 günlük pirinç lapası detoksunu yapmaya karar vermiş bulunuyorum. Basın açıklaması gibi oldu
Bana şans dileyin kızlar ki alnımın akıyla çıkabileyim bu işten
Eğer hakkıyla tamamlarsam cumaya çok güzel sonuçlar alabilirim ve bu 2 haftalık sabit çıkışımı kırabilirim inşallah..Bu detokstan sonra metabolizma hızlanıyormuş inşallah bende de öyle olur

Belki banuşta bana katılır hala kararsız gerçi..Katılmak isteyen varsa bekliyorum

kızlar bu protein diyetini yapan arkadas kimdi? bi zahmet paylaşsa rica etsem.:)

sanirim beni soruyosun :)

bu 3 günlük bi diyet canim
sabah
1 dilim ekmek,kk beyaz peynir
salatalik,domates

ara
1 elma yada 250 gr bir meyve yada bir dilim ekmek yada 4 adet bisküvi

ögle
90 gr izgara tavuk
salata
bir kase yogurt

ara
1 portakal

aksam
ögleyle ayni

18 den sonra bisey yemek yok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…